Euroleague Round 34, Paris Basketball vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
Παιδιά ο Πίτερς είναι παιχταράς δεν το συζητάμε,αλλά αποδεδειγμένα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά και να προσφέρει σε έναν ρόλο 10 λεπτών που μοιραία έχει με την παρουσία του Σασα.Αυτος είναι ο λόγος που θες κάτι άλλο εκεί και για να έχεις έναν παίχτη με διαφορετικά στοιχεία και με περισσότερη αθλητικότητά από τον Σασα.
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν μπορεί ο Πίτερ , που το έχει αποδείξει ότι μπορεί ακόμα και στα 10 λεπτά να παίξει , κανένας παίχτης που θα έρθει δεν θα αποδόσει μέσα σε 10 λεπτά. Και εννοείται στο πρώτο λάθος βγαίνει και παίζει ο Σάσα 35 λεπτά σερί.Rice έγραψε: ↑Τετ Μαρ 11, 2026 6:45 amΠαιδιά ο Πίτερς είναι παιχταράς δεν το συζητάμε,αλλά αποδεδειγμένα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά και να προσφέρει σε έναν ρόλο 10 λεπτών που μοιραία έχει με την παρουσία του Σασα.Αυτος είναι ο λόγος που θες κάτι άλλο εκεί και για να έχεις έναν παίχτη με διαφορετικά στοιχεία και με περισσότερη αθλητικότητά από τον Σασα.
Αν δεν αλλάξει η διαχείριση των 4ριων από τον κοουτς και τον Durant να φέρουμε πάλι 10 λεπτά θα παίζει.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα το χιλιοειπωμένο point των αντιΠίτερς είναι να έρθει στη θεση του ενα σκληρό αθλητικό 4αρι να μπορεί σε παιχνίδια που ο Σάσα τρώει περισσότερα από όσα βάζει να μπαλώσει κάποιες τρύπες . Η άμυνα δεν είναι τόσο θέμα ρυθμου αλλα ικανότητας και διάθεσης.Gkstavros έγραψε: ↑Τετ Μαρ 11, 2026 7:17 amΑν δεν μπορεί ο Πίτερ , που το έχει αποδείξει ότι μπορεί ακόμα και στα 10 λεπτά να παίξει , κανένας παίχτης που θα έρθει δεν θα αποδόσει μέσα σε 10 λεπτά. Και εννοείται στο πρώτο λάθος βγαίνει και παίζει ο Σάσα 35 λεπτά σερί.Rice έγραψε: ↑Τετ Μαρ 11, 2026 6:45 amΠαιδιά ο Πίτερς είναι παιχταράς δεν το συζητάμε,αλλά αποδεδειγμένα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά και να προσφέρει σε έναν ρόλο 10 λεπτών που μοιραία έχει με την παρουσία του Σασα.Αυτος είναι ο λόγος που θες κάτι άλλο εκεί και για να έχεις έναν παίχτη με διαφορετικά στοιχεία και με περισσότερη αθλητικότητά από τον Σασα.
Αν δεν αλλάξει η διαχείριση των 4ριων από τον κοουτς και τον Durant να φέρουμε πάλι 10 λεπτά θα παίζει.
Το ανάποδο επιχείρημα είναι οτι παικτη του 45-50% τρίποντο που ξέρει τα συστήματα, σου καλύπτει τη θεση και ως 1ος και δεν χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο που αγωνιζεσαι όταν λείπει ο σταρ σου δεν τον αφήνεις.
Η αλήθεια όπως πάντα είναι γκρίζα. Πιο πιθανό βρίσκω να θέλει ο Αλέκος να φύγει παρα να θέλουμε εμείς να τον φύγουμε
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή και μπράβο της.
Δύο μόνο θέματα , μικρά έχω , το ένα είναι ο Τζόουνς που από το προηγούμενο παιχνίδι μου φαίνεται πιο νωχελικος. Σαν να μην παίζει με την ίδια ένταση είναι δεν είναι εύστοχος. Μπορεί απλά όμως και να είναι ένα μικρό ντεφορμαρισμα.
Ο Μόρρις αφού δεν τον βάζει ουτε για φάουλ ο κοουτς νομίζω δεν τον εμπιστεύεται, ειδικά μετά τον τελικό κυπέλλου. Δεν νομίζω να τον δούμε πολύ φέτος. Το θετικό βέβαια παίζει ο Τζόσεφ καλά οπότε μια χαρά.
Δύο μόνο θέματα , μικρά έχω , το ένα είναι ο Τζόουνς που από το προηγούμενο παιχνίδι μου φαίνεται πιο νωχελικος. Σαν να μην παίζει με την ίδια ένταση είναι δεν είναι εύστοχος. Μπορεί απλά όμως και να είναι ένα μικρό ντεφορμαρισμα.
Ο Μόρρις αφού δεν τον βάζει ουτε για φάουλ ο κοουτς νομίζω δεν τον εμπιστεύεται, ειδικά μετά τον τελικό κυπέλλου. Δεν νομίζω να τον δούμε πολύ φέτος. Το θετικό βέβαια παίζει ο Τζόσεφ καλά οπότε μια χαρά.
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστοτατος! Συμφωνώ!SbioTech έγραψε: ↑Τετ Μαρ 11, 2026 7:24 amΚοίτα το χιλιοειπωμένο point των αντιΠίτερς είναι να έρθει στη θεση του ενα σκληρό αθλητικό 4αρι να μπορεί σε παιχνίδια που ο Σάσα τρώει περισσότερα από όσα βάζει να μπαλώσει κάποιες τρύπες . Η άμυνα δεν είναι τόσο θέμα ρυθμου αλλα ικανότητας και διάθεσης.Gkstavros έγραψε: ↑Τετ Μαρ 11, 2026 7:17 am
Αν δεν μπορεί ο Πίτερ , που το έχει αποδείξει ότι μπορεί ακόμα και στα 10 λεπτά να παίξει , κανένας παίχτης που θα έρθει δεν θα αποδόσει μέσα σε 10 λεπτά. Και εννοείται στο πρώτο λάθος βγαίνει και παίζει ο Σάσα 35 λεπτά σερί.
Το ανάποδο επιχείρημα είναι οτι παικτη του 45-50% τρίποντο που ξέρει τα συστήματα, σου καλύπτει τη θεση και ως 1ος και δεν χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο που αγωνιζεσαι όταν λείπει ο σταρ σου δεν τον αφήνεις.
Η αλήθεια όπως πάντα είναι γκρίζα. Πιο πιθανό βρίσκω να θέλει ο Αλέκος να φύγει παρα να θέλουμε εμείς να τον φύγουμε
Και να το πω και ανάποδα εγώ , αν δεν θέλει να φύγει ο Πίτερ δεν θα τον διώξουν οι Αγγελόπουλοι
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω αυτό θα έπρεπε να έχει ήδη λυθεί. Θα έχει 4 χρονια στην ομάδα. Δεν αφήνεις την ανανέωση για καλοκαίρι. Για εμένα αυτό ειναι "σε αφήνω να φύγεις" ή έχει ήδη αποφασίσει να πάει αλλού.Gkstavros έγραψε: ↑Τετ Μαρ 11, 2026 7:31 amΣωστοτατος! Συμφωνώ!SbioTech έγραψε: ↑Τετ Μαρ 11, 2026 7:24 am
Κοίτα το χιλιοειπωμένο point των αντιΠίτερς είναι να έρθει στη θεση του ενα σκληρό αθλητικό 4αρι να μπορεί σε παιχνίδια που ο Σάσα τρώει περισσότερα από όσα βάζει να μπαλώσει κάποιες τρύπες . Η άμυνα δεν είναι τόσο θέμα ρυθμου αλλα ικανότητας και διάθεσης.
Και να το πω και ανάποδα εγώ , αν δεν θέλει να φύγει ο Πίτερ δεν θα τον διώξουν οι Αγγελόπουλοι![]()
Εχω πει τον λατρεύω τον συγκεκριμένο, ομως ειλικρινά δεν είμαι 100% βέβαιος κι εγώ οτι θα τον κρατουσα. Σίγουρα πάντως αν τον άλλαζα δεν θα το έκανα με Μπλοσσομγκειμ
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Χρειαζεται να ερθει ενα 4-3 physical με καλο σουτ και αμυνα για να καλυψει τις θεσεις πισω απο σασα και ward. Αυτη ειναι η μονη προσθηκη που φαινεται απαραιτητη σε αυτοντο σημειο. Τωρα σκουπα σε γκαρντ, να διωξουμε ολους τους ασους και τα μισα πενταρια ειναι αστειο.
Καθομαστε και σταυρωνουμε παικτες που εχουν ερθει μεσουσης της σεζον πρωτη φορα ευρωπη στην ζωη τους κςι χωρις ρυθμο.
Καθομαστε και σταυρωνουμε παικτες που εχουν ερθει μεσουσης της σεζον πρωτη φορα ευρωπη στην ζωη τους κςι χωρις ρυθμο.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Ό σακ έχει αδυναμία στο φουρνιέ κι ο ρίβερς στο τζοσεφ.Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 11, 2026 3:01 amΟκ εχεις ερωτα με τον Φουρνιε τι να κανουμε...shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 11, 2026 2:41 am
![]()
με παρι πρωτο γυρο 18,σημερα το ιδιο σε 17λ συμετοχης
με ερυθρο σε 16λ 13π
με μπαρτσα 11π 5 ασιστ,αν τα κανουν αυτα αλλοι τραβατε τα μαλλια σας
βιλερμπαν και βιρτους 21π εκαστος
φενερ 15π 5 ασσιστ
ντουμπαι 16π 5 ασιστ
ερυθρο-18π
ζαλγκιρις-μονο 32
μην βαλω τα ματς που εχει παρει επειδη παιζει τρομερη αμυνα..ο φουρνιε που κραζετε ειναι ο μονος ηγετης της ομαδας και μαζι με σασα ντορσει τραβανε ολο το καρο και φετος.![]()
Αυτα που γραφεις δεν μου λενε τιποτα και ποτε μα ποτε δεν κρινω καποιον (μονο) απο τα νουμερα που γραφει ειτε ειναι πολυ ψηλά ή πολυ χαμηλα.
Μιλαμε για εναν παικτη με usage περυσι 30% φετος 25%, δευτερος σε usage πισω απο τον Ντορσει (και ελαφρως υψηλοτερο usage απο του Σασα!), συμφωνα με το 3stepsbasket, λογικο να γραφει νουμερα.
Θα μπορουσα να σου πω να ξαναδεις τις τοσες φασεις που χανει μεχρι και μπασιματα ας πουμε (!) και δεν ειναι μια και δυο.. Αλλα ειπαμε εχεις ερωτα με τον φουρνιε οποτε θα μου πεις οτι εφταιγε η τοποθετηση της μπασκετας ή το φως απο τη λαμπα που χτυπουσε βιαια στα ματια του!Προχωραμε....
Όλοι έχουμε αδυναμίες σε κάποιους παίκτες αλλά θεωρώ ότι και οι 2 είσαστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας όταν γράφετε κάτι αρνητικό ή κριτική για τους παίκτες που συμπαθείτε, έτσι τουλάχιστον νομίζω.
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα παιδιά, σας παρακαλώ κατ' αρχήν όχι προσωπικά, ούτε υποθέσεις για το ποιος είναι ποιος για κάθε καινούριο μέλος.
Η ομάδα με τις νίκες επί Παναθηναϊκού, Παρίς και λογικά επί της Μονακό που για να συμπληρώσει 9 παίκτες έβαλε τραυματία παίκτης στην Γαλλία ξεπερνάει με τον πιο ομαλό τρόπο τις απουσίες του Σάσα, Γουόκαπ.
Ειδικά με τις εμφανίσεις του Τζόζεφ, Ντιλικινά φαίνεται να σπάει και η μεγάλη εξάρτηση από τον Γουόκαπ, η ομάδα έχει 2 παίκτες που μπορούν να κατεβάσουν με ασφάλεια την μπάλα και μετά με την κυκλοφορία της μπάλας η επίθεση ρολάρει χωρίς να χρειαζόμαστε έως τώρα τις ασσίστ από τους άσσους μας.
Ο Τζόζεφ η αλήθεια είναι ότι δεν θα βγει ποτέ MVP, δεν θα δει την εξεζητημένη πάσα, δεν θα διεμβολίσει την άμυνα, όμως έχει πολύ καλό χειρισμό, δεν θα χάσει την μπάλα στην πιέση, φαίνεται ότι δεν θα κάνει το εύκολο λάθος τώρα που βρίσκει πως παίζουν οι συμπαίκτες του γιατί με τον Παναθηναϊκό στην αρχή τα είχε χάσει λίγο με τις πλάγιες πάσες. Μπορεί να οργανώσει την ομάδα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις δηλαδή για να λειτουργήσει η ομάδα στην επίθεση, ενώ έχει αξιοπρεπές σουτ ώστε να μην τον αφήνει κάποιος ελεύθερο.
Για τον Φουρνιέ εγώ ο ίδιος τον έχω κριτικάρει κατά καιρούς, όμως είναι αλήθεια ότι του ζητούσαμε να κάνει τον χειριστή και τον οργανωτή ενώ δεν είναι τέτοιος και είναι επιρρεπής στα λάθη όταν τον πιέζουν στην ντρίμπλα. Με Γουόκαπ, Τζόζεφ και Ντιλικίνα (γιατί για Μόρις χάνω τις ελπίδες μου) να προσφέρουν βάθος στον άσσο μπορούμε να τον εκμεταλευτούμε καλύτερα, γιατί επιθετικά έχει ανέβει, δεν έχει καμία σχέση με την αρχή της χρονιάς.
Η ομάδα με τις νίκες επί Παναθηναϊκού, Παρίς και λογικά επί της Μονακό που για να συμπληρώσει 9 παίκτες έβαλε τραυματία παίκτης στην Γαλλία ξεπερνάει με τον πιο ομαλό τρόπο τις απουσίες του Σάσα, Γουόκαπ.
Ειδικά με τις εμφανίσεις του Τζόζεφ, Ντιλικινά φαίνεται να σπάει και η μεγάλη εξάρτηση από τον Γουόκαπ, η ομάδα έχει 2 παίκτες που μπορούν να κατεβάσουν με ασφάλεια την μπάλα και μετά με την κυκλοφορία της μπάλας η επίθεση ρολάρει χωρίς να χρειαζόμαστε έως τώρα τις ασσίστ από τους άσσους μας.
Ο Τζόζεφ η αλήθεια είναι ότι δεν θα βγει ποτέ MVP, δεν θα δει την εξεζητημένη πάσα, δεν θα διεμβολίσει την άμυνα, όμως έχει πολύ καλό χειρισμό, δεν θα χάσει την μπάλα στην πιέση, φαίνεται ότι δεν θα κάνει το εύκολο λάθος τώρα που βρίσκει πως παίζουν οι συμπαίκτες του γιατί με τον Παναθηναϊκό στην αρχή τα είχε χάσει λίγο με τις πλάγιες πάσες. Μπορεί να οργανώσει την ομάδα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις δηλαδή για να λειτουργήσει η ομάδα στην επίθεση, ενώ έχει αξιοπρεπές σουτ ώστε να μην τον αφήνει κάποιος ελεύθερο.
Για τον Φουρνιέ εγώ ο ίδιος τον έχω κριτικάρει κατά καιρούς, όμως είναι αλήθεια ότι του ζητούσαμε να κάνει τον χειριστή και τον οργανωτή ενώ δεν είναι τέτοιος και είναι επιρρεπής στα λάθη όταν τον πιέζουν στην ντρίμπλα. Με Γουόκαπ, Τζόζεφ και Ντιλικίνα (γιατί για Μόρις χάνω τις ελπίδες μου) να προσφέρουν βάθος στον άσσο μπορούμε να τον εκμεταλευτούμε καλύτερα, γιατί επιθετικά έχει ανέβει, δεν έχει καμία σχέση με την αρχή της χρονιάς.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο τραυματισμός του Σάσα και του Ουόκαπ ήταν ευλογία για την ομάδα. Από εκεί που ο Μπι έπαιζε με ένα κλειστό ροτέισον με Θωμά, Ντόρσει, Φουρνιέ, Σάσα, Μιλου να βαράνε 25+ λεπτά την μισή σεζόν, αναγκάστηκε να πειραματιστεί και να δώσει ευκαιρίες και στους υπόλοιπους.
Πρώτος ο Ντιλικινά βγήκε μπροστά (που έχει φάει το κράξιμο της αρκούδας) και από κοντά ακολουθούν οι υπόλοιποι.
Το χτεσινό παιχνίδι δεν είναι αξιόπιστο δείγμα αναφοράς ούτε για Τζόζεφ, ούτε για κάποιον άλλο (πλην Πίτερς). Η Παρί επιτρέπει να πάει πολύ ψηλά ο ρυθμός και οι παίκτες έχουν χώρους να κινηθούν.
Πολύ καλό δείγμα ότι ο Τζόζεφ έβαλε τα κόρνερ τρίποντα, αλλά θέλω να τον δω με Φενέρ και γενικά με κλειστές άμυνες. Εκεί πιστεύω ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
Πολύ μεστό παιχνίδι από Πίτερς σε άμυνα και επίθεση, θα πρέπει να αξιοποιηθεί με κάποιον τρόπο και όταν επιστρέψει ο Σάσα. Είναι πολύ σημαντικό να τον έχεις ζεστό ώστε να πάρεις 2 τρίποντα στον χρόνο που θα παίξει.
Ο Μόρις δεν έπαιξε επειδή έχει ενοχλήσεις, όχι επειδή δεν τον εμπιστεύεται ο Μπαρτζώκας. Εδώ που φτάσαμε ακόμα και τον Τζόσεφ να υπολογίζει ως δεύτερο, δεν τον παίρνει να κάψει τον Μόρις από τώρα, γιατί με την εικόνα που έχει ο Τζόσεφ δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα ξαναβγάλει μυϊκό τραυματισμό.
Πρώτος ο Ντιλικινά βγήκε μπροστά (που έχει φάει το κράξιμο της αρκούδας) και από κοντά ακολουθούν οι υπόλοιποι.
Το χτεσινό παιχνίδι δεν είναι αξιόπιστο δείγμα αναφοράς ούτε για Τζόζεφ, ούτε για κάποιον άλλο (πλην Πίτερς). Η Παρί επιτρέπει να πάει πολύ ψηλά ο ρυθμός και οι παίκτες έχουν χώρους να κινηθούν.
Πολύ καλό δείγμα ότι ο Τζόζεφ έβαλε τα κόρνερ τρίποντα, αλλά θέλω να τον δω με Φενέρ και γενικά με κλειστές άμυνες. Εκεί πιστεύω ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
Πολύ μεστό παιχνίδι από Πίτερς σε άμυνα και επίθεση, θα πρέπει να αξιοποιηθεί με κάποιον τρόπο και όταν επιστρέψει ο Σάσα. Είναι πολύ σημαντικό να τον έχεις ζεστό ώστε να πάρεις 2 τρίποντα στον χρόνο που θα παίξει.
Ο Μόρις δεν έπαιξε επειδή έχει ενοχλήσεις, όχι επειδή δεν τον εμπιστεύεται ο Μπαρτζώκας. Εδώ που φτάσαμε ακόμα και τον Τζόσεφ να υπολογίζει ως δεύτερο, δεν τον παίρνει να κάψει τον Μόρις από τώρα, γιατί με την εικόνα που έχει ο Τζόσεφ δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα ξαναβγάλει μυϊκό τραυματισμό.
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης σνάμεσα σε Κόρι και Φουρνιέ. Και οι δϋο είναι εξίσου χρήσιμοι στο παιχνίδι της ομάδας. Ο Κόρι μας έχει απελευθερώσει σε ικανοποιητικό βαθμό σπό την εξάρτηση από τον Θωμά και τον Γάλλο δεν τον φοβάμαι. Ακόμα κι όταν δεν του βγαίνει το παιχνίδι, προσπαθεί πολύ στην άμυνα και, νομίζω, πώς στα κρίσιμα θα είναι πολύτιμος. Εξάλλου, αναγκάζει τον αντίπαλο να τον φυλάει μονίμως και ανοίγει χώρους.
Όσο για το βάρος του Τζόσεφ, μόνο ως καλοπροαίρετη πλάκα μπορώ να το λάβω, φτάνει να μην παραγίνεται. Πάντως δεν κρύβεται και συμμετέχει στο παιχνίδι. Έχει ξεψαρώσει εντελώς. Δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και είναι θετικός.
Ένα άλλο θετικό, που βλέπω στην ομάδα, είναι ότι ο Μπαρτζώκας χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες και παίρνει πράγματα από όλους
Όσο για το βάρος του Τζόσεφ, μόνο ως καλοπροαίρετη πλάκα μπορώ να το λάβω, φτάνει να μην παραγίνεται. Πάντως δεν κρύβεται και συμμετέχει στο παιχνίδι. Έχει ξεψαρώσει εντελώς. Δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και είναι θετικός.
Ένα άλλο θετικό, που βλέπω στην ομάδα, είναι ότι ο Μπαρτζώκας χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες και παίρνει πράγματα από όλους
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ένα σχόλιο για τον Φουρνιέ γιατί βλέπω γίνεται μια μικρή συζήτηση για το αν είναι καλός, αν αξίζει τα 3εκ κτλ.
Καταρχάς το θέμα του συμβολαίου δεν πρέπει να μας απασχολεί καν. Ούτε από τη τζέπη μας τα πληρώνουμε, ούτε σου εγγυάται κανένας ότι αν δεν τα δίναμε σε αυτόν θα τα δίναμε σε έναν άλλον οπότε θα ήταν καλύτερα για εμάς. Οι Αφοί δεν λειτουργούν έτσι, δεν έχει νόημα να το συζητάμε καν.
Τώρα όσον αφορά την απόδοση του. Ο Φουρνιέ έχει αναλάβει άλλο ρόλο πλέον στην ομάδα, είναι ξεκάθαρο αυτό νομίζω. Άλλωστε το έχει πει και ο ίδιος. Αν θέλουμε να μετρήσουμε την συνεισφορά του πλέον δεν πρέπει να το κάνουμε κοιτώντας τα νούμερα, αυτό είναι μέγα λάθος. Ο γάλλος είναι ο ηγέτης μας και ως τέτοιον πρέπει να τον κρίνουμε.
Πρέπει δλδ να τσεκάρουμε την αντίδραση του όταν στραβώνει το πράγμα μέσα στο παιχνίδι. Θα βάλει τους άλλους στη σωστή θέση και θα διαβάσει, θα πάρει το μεγάλο σουτ, θα το βάλει, θα παέι στις βολές όταν χρειαζόμαστε επειγόντως σκορ να ξεκολλήσουμε, θα δώσει το σύνθημα στους άλλους στην άμυνα πέφτοντας στα πόδια του αντιπάλου να σώσει μία κατοχή, θα κάνει μόκο όταν φάει κράξιμο από έναν παίκτη που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του (Γουόρντ) επειδή όντως έκανε μαλακία, η άμυνα του αντιπάλου θα είναι χεσμένη και στις μύτες από το φόβο όταν πάρει το σκριν στις 45 μοίρες, θα πάει να τις παίξει με τους αντιπάλους (Ναν)? Θεωρώ ότι σ αυτούς τους τομείς τα έχει πάει καλά.
Ευτυχώς για εμάς όταν ρολλάρει το πράγμα έχουμε τον Ντόρσει και τον Σάσα να βάζουν 25άρες, δεν χρειάζεται να το κάνει ο ίδιος.
Καταρχάς το θέμα του συμβολαίου δεν πρέπει να μας απασχολεί καν. Ούτε από τη τζέπη μας τα πληρώνουμε, ούτε σου εγγυάται κανένας ότι αν δεν τα δίναμε σε αυτόν θα τα δίναμε σε έναν άλλον οπότε θα ήταν καλύτερα για εμάς. Οι Αφοί δεν λειτουργούν έτσι, δεν έχει νόημα να το συζητάμε καν.
Τώρα όσον αφορά την απόδοση του. Ο Φουρνιέ έχει αναλάβει άλλο ρόλο πλέον στην ομάδα, είναι ξεκάθαρο αυτό νομίζω. Άλλωστε το έχει πει και ο ίδιος. Αν θέλουμε να μετρήσουμε την συνεισφορά του πλέον δεν πρέπει να το κάνουμε κοιτώντας τα νούμερα, αυτό είναι μέγα λάθος. Ο γάλλος είναι ο ηγέτης μας και ως τέτοιον πρέπει να τον κρίνουμε.
Πρέπει δλδ να τσεκάρουμε την αντίδραση του όταν στραβώνει το πράγμα μέσα στο παιχνίδι. Θα βάλει τους άλλους στη σωστή θέση και θα διαβάσει, θα πάρει το μεγάλο σουτ, θα το βάλει, θα παέι στις βολές όταν χρειαζόμαστε επειγόντως σκορ να ξεκολλήσουμε, θα δώσει το σύνθημα στους άλλους στην άμυνα πέφτοντας στα πόδια του αντιπάλου να σώσει μία κατοχή, θα κάνει μόκο όταν φάει κράξιμο από έναν παίκτη που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του (Γουόρντ) επειδή όντως έκανε μαλακία, η άμυνα του αντιπάλου θα είναι χεσμένη και στις μύτες από το φόβο όταν πάρει το σκριν στις 45 μοίρες, θα πάει να τις παίξει με τους αντιπάλους (Ναν)? Θεωρώ ότι σ αυτούς τους τομείς τα έχει πάει καλά.
Ευτυχώς για εμάς όταν ρολλάρει το πράγμα έχουμε τον Ντόρσει και τον Σάσα να βάζουν 25άρες, δεν χρειάζεται να το κάνει ο ίδιος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο