Euroleague Round 31, Monaco vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι γιατι θα ντραπουμε και θα αποφασισουμε ξαφνικα να ειμαστε σοβαροι.EL_Insider έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 10:12 pmΤώρα που έχασε και τον Τζέιμς δεν θα σταυρώσει άλλη νίκη.
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τελικά το σενάριο αυτό δεν ήταν και τόσο μακρινό ..MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 7:07 pmΔεν ξέρω, αλλά μου περνάει κι αυτό σαν σενάριο: να μην πολύκαίγεται ο οσφπ να χτυπήσει το ματς, αφού έτσι η Μονακό μένει στη 10άδα και αν χάσει ο Παναθηναϊκός τον βολεύει να μείνει απ έξω… εγώ βλέπω άσο τελικά.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεύτερη φορά σε δύο βδομάδες που δείχνουμε ότι στα παιχνίδια που κρίνονται στις τελευταίες κατοχές δεν το έχουμε. Αν περιμένουμε ότι θα φτάσουμε στους στόχους μας χωρίς να τελειώνουμε τέτοια ματς είμαστε γελασμένοι.
Η δε τελευταία κατοχή ήταν για Γ τοπικό και αν…
Αναστήσαμε έναν ακόμα πεθαμένο…
Δεν ήρθε καμία καταστροφή, απλά ήταν ευκαιρία να πατήσουμε καλύτερα στην τετράδα. Τώρα την τρίτη με την καλύτερη και σταθερότερη ομάδα της διοργάνωσης θα δούμε τι ψάρια πιάνουμε.
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός για Ntilikina και Joseph σα να κόπηκε κάπως απότομα. Και αμυντικά έκανε λάθος ο Ntilikina στο τέλος που έδωσε στον Strazel τον κεντρικό διάδρομο ενώ είχαν μείνει 3’’.
Η δε τελευταία κατοχή ήταν για Γ τοπικό και αν…
Αναστήσαμε έναν ακόμα πεθαμένο…
Δεν ήρθε καμία καταστροφή, απλά ήταν ευκαιρία να πατήσουμε καλύτερα στην τετράδα. Τώρα την τρίτη με την καλύτερη και σταθερότερη ομάδα της διοργάνωσης θα δούμε τι ψάρια πιάνουμε.
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός για Ntilikina και Joseph σα να κόπηκε κάπως απότομα. Και αμυντικά έκανε λάθος ο Ntilikina στο τέλος που έδωσε στον Strazel τον κεντρικό διάδρομο ενώ είχαν μείνει 3’’.
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν το λες και κολακευτικο να παρακαλαμε να μη παιξουμε με τη μονακο στα ολει οφEL_Insider έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 10:12 pmΤώρα που έχασε και τον Τζέιμς δεν θα σταυρώσει άλλη νίκη.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σου φανηκε πως ο Μπι ηταν χαλαρος; Εγω τρελαμενο τον εβλεπα σε ολο τον αγωνα..MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 10:14 pmΤελικά το σενάριο αυτό δεν ήταν και τόσο μακρινό ..MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 7:07 pmΔεν ξέρω, αλλά μου περνάει κι αυτό σαν σενάριο: να μην πολύκαίγεται ο οσφπ να χτυπήσει το ματς, αφού έτσι η Μονακό μένει στη 10άδα και αν χάσει ο Παναθηναϊκός τον βολεύει να μείνει απ έξω… εγώ βλέπω άσο τελικά.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αμα μπορουν να μας κοψουν την μοσιον χανουμε και απο γυμνασιοπαιδα..yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 10:16 pmχάσαμε από μια ομάδα που είχε 7/8 ήττες, που ο προπονητής και οι βοηθοί του παραιτήθηκαν και που ο ηγέτης της έτρωγε σάντουιτς αντί να κάνει προθέρμανση.
διδακτικό!
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε σερί ματς δεν έχει τύχη. Αλλά ούτε και αλλιώς δεν πρόκειται να τους πετύχουμε.tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 10:14 pmΔεν το λες και κολακευτικο να παρακαλαμε να μη παιξουμε με τη μονακο στα ολει οφEL_Insider έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 10:12 pm
Τώρα που έχασε και τον Τζέιμς δεν θα σταυρώσει άλλη νίκη.
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άμα λέω 'γω πως είμαστε γατάκια γίνομαι κακός. Αλλά έλα που αυτή είναι η αλήθεια.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 10:10 pmΒλακώδης εμφάνιση και ακόμη πιο βλακώδης επαναφορά μετά από τάιμ άουτ για το σουτ νίκης.![]()
Το νιαούρισμα του Πίτερς στις βολές ακούστηκε μέχρι το ΣΕΦ.![]()
ΝΙΑΟΥ!
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βλέπεις να διδασκόμαστε από κάτι ως ομάδα; Εγώ όχι.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 10:16 pmχάσαμε από μια ομάδα που είχε 7/8 ήττες, που ο προπονητής και οι βοηθοί του παραιτήθηκαν και που ο ηγέτης της έτρωγε σάντουιτς αντί να κάνει προθέρμανση.
διδακτικό!
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο