Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μαρ 08, 2026 5:13 pm

Ο κοουτς μετά το παιχνίδι είπε ότι από την στιγμή που δεν έχουμε συγκεκριμένες απαιτήσεις απο τον άσσο έτσι όπως παίζουμε μια χαρά είναι και τα γκαρντ για να κατεβάζουν την μπάλα και να την δίνουν δίπλα, μετά βέβαια πρόσθεσε ότι είναι σημαντική η θέση του 1 στο μπάσκετ μαζί με το 5.
Εμένα το πρώτο σκέλος της δήλωσης του μου φανερώνει και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το μπάσκετ, γι αυτό προτιμάει πλέι μεικερ τύπου Γουοκαπ ντιλικινα κλπ.

Ο τουβλικινα μιας και τον ανέφερα μπορεί να είναι πολύ σημαντικός φέτος με την άμυνα και την ενέργεια που βγάζει (πιο σημαντικός κι απ τον Γουοκαπ) βασικά θυμίζει τον τομας του 23.
Αν συνεχίσει και το κάνει με συνέπεια αυτό και μείνει μακριά από τραυματισμούς γιατί όχι να μείνει του χρόνου με μεταγραφή + Γουοκαπ.

Τώρα για τον Μόρρις τι να πούμε, τεράστια απογοήτευση σε σχέση με το τι περιμέναμε.
3.5 μήνες κοροϊδεύει τους πάντες.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 08, 2026 5:20 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Μαρ 08, 2026 2:22 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Μαρ 08, 2026 1:38 pm
τι διαολο τον μορις ακομα τον ποναει η μεσουλα του? Δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχουμε παρει εναν ελληνα ασσο και βαζουμε τον γουορντ ασσο τοσα παιχνιδια.

ο νιλικινα θα αντεξει λετε?εχουμε διαβολοβδομαδα τωρα..

τον λαρε παλι τον εχει κατω απο τον νετζηπογλου..απο τον ομηρο περιμενα περισσοτερα,πολυ αγευστος..
Τσακώνεται ο Σάσα με τον Μόρις για το ποιος θα φορέσει την ζώνη του Φουρνιέ :roofl:

Τι νόημα έχει να βάλουμε άσο κάποιον Έλληνα; Λες και μας πιέζουν 4/4 και δεν μπορούμε να κατεβάσουμε την μπάλα.

Καλύτερα ο Ward να φτιάξουν αυτοματισμούς με τον Ταιρικ στα side pnr.

Ο Πίτερς σαν να αναστήθηκε σήμερα. Θα τον χρειαστούμε γιατί βλέπω ότι ο Σάσα θέλει χρόνο και θα τον πάνε λάου λάου.
Μόνο μη συνηθίσει να βρίσκει το χέρι του μόνο με Καρδίτσες και άλλες ομαδούλες (την αγάπη μου στην Καρδίτσα μιας και την ανέφερα). Περιμένουμε περισσότερα απ' τον Αλέκο.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μαρ 08, 2026 5:41 pm

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Μαρ 08, 2026 5:13 pm

Αν συνεχίσει και το κάνει με συνέπεια αυτό και μείνει μακριά από τραυματισμούς γιατί όχι να μείνει του χρόνου με μεταγραφή + Γουοκαπ.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 1:06 pm

Sokos έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 12:37 pm
Dimmitz έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 12:15 pm

Με αφορμή το σχόλιο σου, έχει πλάκα να παρατηρείς ποιοι περιμένουν στην γωνία να απασφαλισουν κατά του Μπαρτζώκα μετά από κάθε ήττα. Συνήθως είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι που όσο περνάει η χρονιά γίνονται και πιο «επιθετικοί» για να το πω κομψά στα σχόλια τους. Δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει αν δεν περάσουμε φ4 ή χάσουμε σε ημιτελικό τελικό.

Στα του ματς, και που χάσαμε από το καφενείο της Μονακό και τι έγινε; Δηλαδή αν είχαμε το σερί που είχε ο ΠΑΟ πριν το ματς με Ζαλγκίρις τι θα γράφατε;

Θα σας πω εγώ..αν είχαμε προπονητή τον Σπανούλη θα λέγατε πίστωση χρόνου στον Μπίλαρο, έχει το know how να το σηκώσει :roofl:

Ωραία και που χάσαμε με τον ίδιο τρόπο τι πειράζει; Δηλαδή ποιος είναι ο άλλος τρόπος που θα μπορούσαμε να χάσουμε;

Λέτε ότι θα μας δείρουν και θα χάσουμε πάλι καρμπόν με τις προηγούμενες φορές. Ποιοι; Η Μονακό δεν θα είναι φ4. Ο ΠΑΟ δεν μπορεί να μας δείρει. Μένει η Φενέρ και η Ρεάλ.

Από την Ρεάλ ποιος θα δείρει τον Σάσα; Ο Lyles και ο Χεζόνια; Ή ο Ντεκ με μισό γόνατο;

Η Φενέρ θα μας δείρει χωρίς Μέλι; Με Μπιμπέροβιτς;

Ο Τζόουνς ήταν πολύ κακός αυτή την εβδομάδα, δεν φταίει το σύστημα ούτε ότι κάνει παρέα με τον Πίτερς. Για να σπάσεις την άμυνα με αλλαγές θέλεις να πάρεις πράγματα από τα πεντάρια σου και να ακουμπήσεις την μπάλα στο ποστ, εφόσον δεν έχεις παίκτη τύπου Φρανσίσκο.
Απαντάω στα μπολνταρισμένα, κουβέντα να γίνεται.

1. Δεν έγινε και κάτι, απλά δυσκόλεψε λίγο ο δρόμος για την τετράδα από μια ήττα απέναντι σε ομάδα που βρίσκεται υπό διάλυση. Το τι κάνει ο ΠΑΟ με αφήνει παντελώς αδιάφορο, όπως και πολλούς από μας. Πρόβλημα των Παναθηναϊκών είναι. Επίσης, το ότι υπάρχουν και χειρότερα, δεν είναι άλλοθι. Είναι τελείως εσφαλμένη λογική και συνταγή αποτυχίας.

2. Λογικό δεν είναι ο Σπανούλης πχ να έχει πίστωση χρόνου, όντας καινούριος προπονητής στην ομάδα? Αν ήταν 5,5 χρόνια σαν τον Μπαρτζώκα θα έτρωγε αντίστοιχο κράξιμο.

3. Όντως τώρα? Άλλον τρόπο από τον χθεσινό δεν έχεις δει να χάνουμε? Δες τον περυσινό ημιτελικό με τον ίδιο αντίπαλο αν θες να σου φρεσκάρει τη μνήμη. Επίσης, λογικό δεν είναι να πρέπει να σου "χαλάσει" κάπως το παιχνίδι ο αντίπαλος για να σε κερδίσει? Το ότι τα κλειστά ματς συνήθως τα χάνουμε δεν σου φαίνεται ανησυχητικό?

4. Δες το ματς της Μαδρίτης και θα καταλάβεις. Ο Lyles μια χαρά δουλειά είχε κάνει.

5. Χωρίς Melli & Hall είναι σαφώς αποδυναμωμένη η Fener. Και πάλι όμως έχει τα κορμιά να το κάνει. Ας μην μιλήσουμε για την ποιοτική διαφορά στα guard μας και το ότι όλα μας τα PG έναν Baldwin δεν κάνουν. Τον ΤΗΤ άσ' τον απέξω.
Οκ, δεν διαφωνώ ιδιαίτερα με αυτά που γράφεις. Απλά θεωρώ ότι δραματοποιείτε την κατάσταση. Η ομάδα χάνει όταν τρώει ξύλο, συνήθως με τον ακριβώς ίδιο τρόπο που έχασε και στον ημιτελικό από Μονακό. Αυτό είναι γνωστό.

Από που αποδεικνύεται ότι δραματοποιείτε την κατάσταση:
1. Αν είχαμε Σπανούλη και ήμασταν δέκατοι δεν θα γράφατε αυτά τα τέρατα. Οχι επειδή ο Σπανούλης είναι ο Σάρας προπονητικά, ούτε επειδή έχει κάνει ότι έχει κάνει με την ερυθρόλευκη φανέλα. Απλά και μόνο επειδή θα ήταν άλλος στην θέση του Μπαρτζώκα.
2. Η Μονακό μας έδειρε πάλι αλλά δεν θα είναι στο φ4. Παίζαμε και χωρίς τον Σάσα. Hello?
3. Η Ρεάλ μας έδειρε στο πρώτο παιχνίδι. Τότε η ομάδα είχε μηδέν αυτοματισμούς και κουτουλουσαν μεταξύ τους. Αν το κάνει και τώρα στο ΣΕΦ θα σου πω ναι έχεις δίκιο.
4. Ο Μπαρτζώκας έχει την ομάδα δεύτερη στην Ευρωλίγκα με σαφές μαξιλαράκι για το πλεονέκτημα και σε σχεδόν αδιάφορη ήττα όπως η χτεσινή τον περιμένετε στην γωνία.
5. Η μόνη ομάδα που μπορεί να μας δείρει αν και αποδυναμωμένη είναι η Φενέρ. Ξεχνάτε πάνω στην θολούρα σας ότι την Φενέρ μπορούμε να την πετύχουμε μόνο τελικό (αν δεν βγούμε 4οι στην ρέγκουλαρ).
6. Για μένα η προσθήκη του Τζόουνς είναι η λύση στο πρόβλημα του ξύλου και δεν έχει εκτιμηθεί σωστά ακόμα. Θεωρώ ότι έχουμε δει μόνο ένα 10% του τι μπορεί να προσφέρει ο παίκτης (στην επίθεση).

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Μαρ 13, 2026 1:31 pm

Καλά μακάρι να γινόταν κάτι και να άντεχε η Μονακό 8 αγωνιστικές ακόμα και να έπαιζε μαζί μας στα play off, ακόμα και αν μπορούσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό που δεν θα έμπαινε νωχελικά με τους παίκτες που της έχουν μείνει δεν θα είχε την παραμικρή πιθανότητα να αντέξει σε σειρά αγώνων.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 1:32 pm

Dimmitz το να έχει κουραστεί ο κόσμος να βλέπει τον Ολυμπιακό να χάνει 4-5 χρόνια με τον ίδιο τρόπο δεν είναι παράλογο. 4 σερί χαμένα φάιναλ 4 είναι αυτά, έχουν συμβεί, αποτελούν τετελεσμένο γεγονός.

φέτος προσωπικά δε βλέπω να κάνουμε κάτι διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ίσα ίσα έχουμε αποδυναμωθεί στη θέση που από τότε που έφυγε ο Σλούκας είναι το αδύνατο σημείο μας. ακόμη και στο 5 αποδυναμωθήκαμε βάσει σχεδιασμού αλλά μας έκατσε το λαχείο του Τζόουνς από το πουθενά. αν δεν είχε τσακωθεί με την ομάδα του και βλέποντας τι επιλογές υπήρχαν στην αγορά μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και για αυτό το κομμάτι του σχεδιασμού.

όλοι θέλουμε να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός και νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι και ο Μπαρτζώκας αλλά και οι παλιοσειρές της ομάδας αξίζουν μία πριν κλείσει ο κύκλος τους.

από κει και πέρα τόσο η ψυχολογία που δείχνει να έχει η ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια όσο και το πώς προσεγγίζει μπασκετικά τα ζητήματα που έχει πληρώσει στο παρελθόν προσωπικά με κάνουν απαισιόδοξο από την αρχή της χρονιάς και εννοείται μακάρι να διαψευστώ.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 1:44 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 1:33 pm
Για αρχή κανένας δεν έγραψε τέρατα .. το μόνο που έχει γραφτεί από μένα κυρίως είναι ότι με τον μπαρτζωκα και την μόσιον Ευρωλίγκα δεν παίρνεις .. οι περισσότεροι το ξέρουν , παίζει μέχρι και οι παίκτες να το πιστεύουν .. οι αντίπαλοι πάντως σίγουρα κατά την γνώμη μου
Και όλα με επιχειρήματα σε αντίθεση με το « στο φ4 ως δια μαγείας θα παίξουμε άλλο μπάσκετ και θα βρούμε την λύση που δεν έχει βρεθεί 5
Χρόνια»

Αν ο σπανουλης μας είχε 10ους μετά από 2-3 χρόνια πάλι θα άκουγε κριτική .. μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο ολυμπιακοί και μπαρτζωκικοι, αν δημιουργούν μέχρι τότε και σπανουλικοι δεν το ξέρω .. ελπίζω πως όχι γιατί θα κουράζουν και εκείνοι

Η διαδικασια ιδια ειναι :D

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Μαρ 13, 2026 1:46 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 1:06 pm
Οκ, δεν διαφωνώ ιδιαίτερα με αυτά που γράφεις. Απλά θεωρώ ότι δραματοποιείτε την κατάσταση. Η ομάδα χάνει όταν τρώει ξύλο, συνήθως με τον ακριβώς ίδιο τρόπο που έχασε και στον ημιτελικό από Μονακό. Αυτό είναι γνωστό.

Από που αποδεικνύεται ότι δραματοποιείτε την κατάσταση:
1. Αν είχαμε Σπανούλη και ήμασταν δέκατοι δεν θα γράφατε αυτά τα τέρατα. Οχι επειδή ο Σπανούλης είναι ο Σάρας προπονητικά, ούτε επειδή έχει κάνει ότι έχει κάνει με την ερυθρόλευκη φανέλα. Απλά και μόνο επειδή θα ήταν άλλος στην θέση του Μπαρτζώκα.
2. Η Μονακό μας έδειρε πάλι αλλά δεν θα είναι στο φ4. Παίζαμε και χωρίς τον Σάσα. Hello?
3. Η Ρεάλ μας έδειρε στο πρώτο παιχνίδι. Τότε η ομάδα είχε μηδέν αυτοματισμούς και κουτουλουσαν μεταξύ τους. Αν το κάνει και τώρα στο ΣΕΦ θα σου πω ναι έχεις δίκιο.
4. Ο Μπαρτζώκας έχει την ομάδα δεύτερη στην Ευρωλίγκα με σαφές μαξιλαράκι για το πλεονέκτημα και σε σχεδόν αδιάφορη ήττα όπως η χτεσινή τον περιμένετε στην γωνία.
5. Η μόνη ομάδα που μπορεί να μας δείρει αν και αποδυναμωμένη είναι η Φενέρ. Ξεχνάτε πάνω στην θολούρα σας ότι την Φενέρ μπορούμε να την πετύχουμε μόνο τελικό (αν δεν βγούμε 4οι στην ρέγκουλαρ).
6. Για μένα η προσθήκη του Τζόουνς είναι η λύση στο πρόβλημα του ξύλου και δεν έχει εκτιμηθεί σωστά ακόμα. Θεωρώ ότι έχουμε δει μόνο ένα 10% του τι μπορεί να προσφέρει ο παίκτης (στην επίθεση).
1. Αν ήταν η 6η σεζόν του Σπανούλη και βρισκόμασταν στη δέκατη θέση, τα ίδια και χειρότερα θα γράφονταν. Άσε που θα χε παραιτηθεί. Ούτε ο ίδιος ο Μπαρτζώκας δεν πιστεύει ότι αντιμετωπίζεται πιο άδικα από οποιονδήποτε άλλο στη θέση του.

2. Και με το Σάσα μια χαρά μας δέρνει. Έχουμε άλλες 10 ήττες αν θες να δεις πως μπορούμε να χάσουμε. Μπορεί το μοτίβο σε αρκετές να είναι το ίδιο.

3. Εμείς κουτουλούσαμε και τώρα θα είμαστε βελτιωμένοι, αλλά η Real αποκλείεται να ναι κι αυτή βελτιωμένη σε σχέση με τότε. ΟΚ.

4. Η δεύτερη θέση είναι στην πραγματικότητα 4η, καθώς ακόμα δεν έχουμε παίξει τα δεύτερα ματς με Real & Valencia για να ξέρουμε αν θα κερδίσουμε και θα πάρουμε την διαφορά. Προς το παρόν πάει με τη διαφορά πόντων. Στο τέλος νομίζω πάει με το μεταξύ μας ρεκόρ. Αυτό το ρεκόρ αυτή τη στιγμή είναι στο 0-2.

5. Δες παραπάνω. Επίσης, το να χάσεις στον ημιτελικό, από το να χάσεις στον τελικό, δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά. Πάλι με κατεβασμένο το κεφάλι γυρίζεις. Το θέμα είναι να βρούμε τρόπο να κερδίζουμε και τέτοια παιχνίδια. Η τρίτη θα ναι ένα καλό τεστ, αν και σε διαφορετικές συνθήκες.

6. Μακάρι να χεις δίκιο για τον Jones. Και για τον Morris βέβαια έλεγες ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Προς το παρόν μάλλον κυριολεκτείς, γιατί ο παίκτης αγνοείται. Μακάρι να εμφανιστεί και να κάνει πάταγο. Αλλιώς θα πληρώσουμε τις πατάτες του καλοκαιριού. Να και κάτι που με Σπανούλη δεν θα είχαμε. Τόση μετριότητα στα pg.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Μαρ 13, 2026 1:58 pm

Α εντωμεταξύ ότι ο Παο δεν μπορεί να μας παίξει ξύλο δεν ισχύει .. το έκανε στο κύπελλο.. και τώρα μαζί και με λεσσορ θα κατεβάζουν 5δα γκραντ ναν χειζ χουαντσο λεσορ.. και θα μας κάνουν μπλε από το ξύλο . Εκτός και τρελαθεί ο αταμαν πάλι και παίζει χετζ τον γουοκαπ

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Μαρ 13, 2026 1:59 pm

Και εγώ πιστεύω ότι έχει ποτίσει το dna της ομάδας με λουζερίαση στα κρίσιμα. Χθες φάνηκε ξανά, και στην άμυνα αλλά και στην επόμενη επίθεση. Πραγματικά δεν ξέρω τι από τα δύο ήταν χειρότερο. Συν το ότι αμέσως πριν ο Πίτερς έχασε και τη βολή. Το να έχεις 4 δευτερόλεπτα ακόμα, να παίρνεις time και το αποτέλεσμα να είναι ο Μίλου να κάνει fade away από τα 6 μέτρα είναι στα όρια της παράνοιας. Στην άμυνα πλέον ξέρω ότι όταν θα φτάσουμε στην κρίσιμη φάση θα το φάεμ, όποιος και να είναι απέναντι.
Σοβαρά δλδ πιστεύει κάποιος ότι αν φτάσουμε στην κατοχή σε ένα κρίσιμο ματς θα το πάρουμε εμείς? Και αν ναι γιατί το πιστεύει?

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 13, 2026 2:20 pm

golitog7 έγραψε:
Και εγώ πιστεύω ότι έχει ποτίσει το dna της ομάδας με λουζερίαση στα κρίσιμα. Χθες φάνηκε ξανά, και στην άμυνα αλλά και στην επόμενη επίθεση. Πραγματικά δεν ξέρω τι από τα δύο ήταν χειρότερο. Συν το ότι αμέσως πριν ο Πίτερς έχασε και τη βολή. Το να έχεις 4 δευτερόλεπτα ακόμα, να παίρνεις time και το αποτέλεσμα να είναι ο Μίλου να κάνει fade away από τα 6 μέτρα είναι στα όρια της παράνοιας. Στην άμυνα πλέον ξέρω ότι όταν θα φτάσουμε στην κρίσιμη φάση θα το φάεμ, όποιος και να είναι απέναντι.
Σοβαρά δλδ πιστεύει κάποιος ότι αν φτάσουμε στην κατοχή σε ένα κρίσιμο ματς θα το πάρουμε εμείς? Και αν ναι γιατί το πιστεύει?
Στις κρισιμες καταστασεις πρεπει να αλλαζεις και προσωπα. Δε γινεται να εχεις μια 5αδα που παιζει σερι τα τελευταια 4 λεπτα. Πχ φαγαμε το καλαθι του Στραζελ καθαρα επειδη ο Μιλου δεν βγηκε γρηγορα στην βοηθεια. Το ιδιο και στην τελευταια επιθεση τεσσαρων δευτερολεπτων, δεν αφηνεις μεσα τον 7-footer εκτος αν εχεις σχεδιασει μια λομπα στη ρακετα. Αυτο κανει ο κοουτς σε ολα τα ματς.

Τα υπολοιπα περι καταρας, κομπλεξ κλπ ειναι απλα αστικοι μυθοι που δημιουργουνται, για να καθρεφτισουν τις δικες μας φοβιες ή αγνοια.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μαρ 13, 2026 2:22 pm

golitog7 έγραψε:
Εγώ απογοητεύτηκα πολύ εχτές για αυτό και δεν γράφω και στο νήμα πολύ γιατί θα πω χοντράδες........δεν την πιστεύω την ομάδα, και να πάμε F4 πάλι θα πιούμε θάλασσα και θα γυρίσουμε πίσω σαν κομπάρσος...βέβαια, ας κάνει την προσπάθεια η ομάδα και φέτος και το καλοκαίρι, αν χάσουμε και αυτό το F4 ας πάμε με νέο προπονητή, αν έχει χάσει 5 σερί, τι θα αλλάξει του χρόνου? Τίποτα....δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, ας κάνουμε μια αλλαγή, μεγάλο μπάτζετ έχουμε πλέον, και ποιος ξέρει....

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 2:40 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 2:36 pm
karamelitsa έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 2:22 pm

Εγώ απογοητεύτηκα πολύ εχτές για αυτό και δεν γράφω και στο νήμα πολύ γιατί θα πω χοντράδες........δεν την πιστεύω την ομάδα, και να πάμε F4 πάλι θα πιούμε θάλασσα και θα γυρίσουμε πίσω σαν κομπάρσος...βέβαια, ας κάνει την προσπάθεια η ομάδα και φέτος και το καλοκαίρι, αν χάσουμε και αυτό το F4 ας πάμε με νέο προπονητή, αν έχει χάσει 5 σερί, τι θα αλλάξει του χρόνου? Τίποτα....δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, ας κάνουμε μια αλλαγή, μεγάλο μπάτζετ έχουμε πλέον, και ποιος ξέρει....
Ναι μωρε δεν εχουμε να χασουμε τιποτα αλλα αν αλλαξει προπονητης και δεν πας 2 χρονια καν F4 και παει ο ΠΑΟ θα αρχισουμε να διαβαζουμε μαρινακη θεε παρε την καε και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Τωρα τα γραφουμε αυτα εκ του ασφαλους γιατι μαλλον δεν εχουμε καταλαβει πως τα πραγματα παντα μπορουν να πανε και χειροτερα! :lol:
Καλα δεν το συζητω τι θα γινει αν τυχον μεινει ο Μπι και εχει καμια τετοια χρονια και κυνηγαει να μπει πλει οφφ, λιθοβολισμος στο δημοτικο θεατρο.. :roofl:
Ειλικρινα απορω με τον Μπι που δεν εχει παρει τα βουνα ακομα μοναχος του και καθεται και τρωει το κραξιμο της αρκουδας ενω εχει την ομαδα πρωτο-δευτερη. :hammer: Πρεπει να ειναι παρανοικα αρρωστος γαυρος ο τυπος, δεν εξηγειται διαφορετικα.
Τα πράγματα μπορεί να πάνε χειρότερα άλλα ξέρεις υπάρχει και η πιθανότητα να πάνε και καλύτερα, γιατί πρέπει να κοιτάζουμε μόνο από την μια πλευρά?....στην τελική με το απίστευτο μπάτζετ που έχουμε να με συμπαθάς σχεδόν όποιον καλό προπονητή και να φέρουμε θα μας πάει Playoffs και μάλλον και F4....στο F4 είναι όμως που παραδοσιακά τα κάνουμε θάλασσα. Αξιζει για μένα το ρίσκο, επίσης το να πάω F4 δεν μου λέει πλέον κάτι, την κούπα θέλω, τι να πας στους 8 τι στους 4....το ίδιο κάνει αν δεν πάρεις την κούπα.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Μαρ 13, 2026 2:47 pm

Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι μας νοιάζει τι θα κάνει ο Ολυμπιακός και αν θα παρει ευρωπαικό, όχι να μην πάρει ο Παναθηναικός

τώρα το αν έγινε ή δεν έγινε κάτι που χάσαμε από αυτή τη Μονακό σε αυτή τη φάση της, οκ , θα δείξει . Μάλλον όντως δεν έγινε και κάτι

Αλλά δεν θα πούμε και μπράβο για την εμφάνιση και νοοτροπία

Για Μπαρτζώκα - Σπανούλη εγώ δεν εκφράζομαι τουλάχιστον 2+ μήνες οπότε αφήστε με στην απέξω

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 2:52 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 2:47 pm
Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι μας νοιάζει τι θα κάνει ο Ολυμπιακός και αν θα παρει ευρωπαικό, όχι να μην πάρει ο Παναθηναικός

τώρα το αν έγινε ή δεν έγινε κάτι που χάσαμε από αυτή τη Μονακό σε αυτή τη φάση της, οκ , θα δείξει . Μάλλον όντως δεν έγινε και κάτι

Αλλά δεν θα πούμε και μπράβο για την εμφάνιση και νοοτροπία

Για Μπαρτζώκα - Σπανούλη εγώ δεν εκφράζομαι τουλάχιστον 2+ μήνες οπότε αφήστε με στην απέξω
Στην Ελλάδα δυστυχώς συνδέονται, αν π.χ. πάρει Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός μέσα στο Οακα, με κλοτσιές θα φύγει ο Αταμαν και θα γίνει το έλα να δεις από τον κόσμο του Παο, όπως και το αντίθετο, αν το χάσουμε πάλι και ταυτόχρονα το σηκώσει ο Παναθηναικός, θα έχουμε δράματα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο από την πλευρά μας..

Η ήττα σαν ήττα εχτές δεν λέει τίποτα, άλλα η εμφάνιση και η νοοτροπία συμφωνώ ήταν άσχημη και είναι πισωγύρισμα.

Δεν ξέρω αν ο Σπανούλης είναι η λύση, το μόνο που ξέρω ότι με τον Μπαρτζώκα δύσκολα θα πάρουμε Ευρωκούπα άλλα ας δούμε και φέτος, κρατάω μικρό καλάθι πάντως....

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”