Οπότε, όχι 60 θα είναι τα έσοδα, αλλά 160, μη σου πω!
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι, αλλά άμα βγει ότι ο Ολυμπιακός έχει έσοδα 60 εκ. τότε αν δεν αξιοποιηθούν αυτά τα φανταστικά λεφτά για να πάρουμε σούπερ-ουάου παίκτες σε όλες τις θέσεις, θα φταίει ακόμα περισσότερο η ανικανότητα του Μπαρτζώκα, οι εμμονές του, η θρησκευτική του προσήλωση, τι χρώμα σώβρακο φοράει κλπ.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ήμουν σίγουρος ότι ο Μπάτλερ έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο (με νβα-άουτ) με τον Ερυθρό, αλλά εδώ γράφει για μονοετές και η ανακοίνωση του Ερυθρού δεν αναφέρει τη διάρκεια
https://www.amna.gr/sport/article/94307 ... nt-Mpatler
https://www.amna.gr/sport/article/94307 ... nt-Mpatler
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα νούμερα με τα λεφτά από την σούπερ Μπετ την αρένα και για το κιουμπ της νόβα έχουν γραφτεί από όλους τους ρεπόρτερ.. τώρα αν λένε ψέματα δεν είμαι ο λογιστής της ΚΑΕ
Και το ότι θα πάμε στην Nike και ότι το γήπεδο θα λέγεται red arena το χουν πει
Τώρα αν ισχύουν αυτά εγώ είπα ότι αποκλείεται να έχουμε λιγότερα έσοδα από παο, τώρα τα συγκεκριμένα ποσά λίγη σημασια έχουν .. εγώ απάντησα ότι δεν έχει λογική ότι ο δπγ μπορεί να διαθέσει περισσότερα λόγω εσόδων
Τώρα αν ισχύουν αυτά εγώ είπα ότι αποκλείεται να έχουμε λιγότερα έσοδα από παο, τώρα τα συγκεκριμένα ποσά λίγη σημασια έχουν .. εγώ απάντησα ότι δεν έχει λογική ότι ο δπγ μπορεί να διαθέσει περισσότερα λόγω εσόδων
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά προφανώς, όποιον και να συγκρίνεις με τα δικά μας γκάρντ καλύτερος είναι.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 14, 2026 2:17 pmμια χαρά είναι για πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη.
εννοείται αν στοχεύουμε σε κάποιον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά δε χρειάζεται να ασχοληθούμε με τον Μπάτλερ. αν πάλι καταλήξουμε σε Νιλικίνα και Μόρις και στεγνές αγορές ο Μπάτλερ θα είναι όαση μπροστά τους.
Διαφωνώ για τον Μπάτλερ. Δεν ξέρω αν είχες πχ το χτεσινό παιχνίδι με την Φενέρ, γενικά παίρνει πολλές προσπάθειες με πολύ κακά ποσοστά.
Αν τον συγκρίνεις με Τάιλερ πχ είναι χαώδης η διαφορά μεταξύ τους.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλά ο Μπάτλερ είναι και σε φάση που προσπαθεί να γράψει νούμερα για να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όσο τον έχω παρακολουθήσει πάντως καταλαβαίνω ότι μπορεί και να οργανώσει και να δημιουργήσει σε καλό επίπεδο.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 14, 2026 2:26 pmΚαλά προφανώς, όποιον και να συγκρίνεις με τα δικά μας γκάρντ καλύτερος είναι.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 14, 2026 2:17 pm
μια χαρά είναι για πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη.
εννοείται αν στοχεύουμε σε κάποιον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά δε χρειάζεται να ασχοληθούμε με τον Μπάτλερ. αν πάλι καταλήξουμε σε Νιλικίνα και Μόρις και στεγνές αγορές ο Μπάτλερ θα είναι όαση μπροστά τους.
Διαφωνώ για τον Μπάτλερ. Δεν ξέρω αν είχες πχ το χτεσινό παιχνίδι με την Φενέρ, γενικά παίρνει πολλές προσπάθειες με πολύ κακά ποσοστά.
ο Τάιλερ άλλη φάση εντελώς, αναντικατάστατος στην ομάδα μας αλλά μόνο στο 2 μπορεί να παίξει.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που ξέρουμε σίγουρα από τις δημοσιοποιημένες στο ΓΕΜΗ καταστάσεις είναι ότι για την σεζόν 2023-2024 (δύο σεζόν δηλαδή πίσω) τα έσοδα ήταν 32,5 εκατομμύρια. (32.528.219,02). Με τον ενθουσιασμό από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, τις αυξημένες τιμές στα εισιτήρια, τις χορηγίες που ανακοινώθηκαν θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη το 2024-2025 να μην έχει φτάσει τα 40 εκατομμύρια. Τα τελευταία χρόνια μέχρι τέλος Μαρτίου ανακοινώνει τις οικονομικές καταστάσεις οπότε λογικά σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.MichaelKoch έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 14, 2026 10:27 amΑυτα που γράφεις δεν επιβεβαιώνονται πουθενά επίσημα.
Τα 40 εκ που είπε ο πρόεδρος ήταν ο προϋπολογισμός του αγωνιστικού μέρους, προπονητικό σταφ, παίκτες, κτλ
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τα "κακά ποσοστά" του Μπάτλερ είναι το 51,6% στα δίποντα, το 38,6% στα τρίποντα και το 83,9% στις βολές;Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 14, 2026 2:26 pmΚαλά προφανώς, όποιον και να συγκρίνεις με τα δικά μας γκάρντ καλύτερος είναι.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 14, 2026 2:17 pm
μια χαρά είναι για πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εχω πει επανειλημμένως σε πολλά παιδιά ότι τα στατιστικά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να διαστρεβλώσεις την αλήθεια.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 14, 2026 3:36 pmΤα "κακά ποσοστά" του Μπάτλερ είναι το 51,6% στα δίποντα, το 38,6% στα τρίποντα και το 83,9% στις βολές;Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 14, 2026 2:26 pm
Καλά προφανώς, όποιον και να συγκρίνεις με τα δικά μας γκάρντ καλύτερος είναι.
Αν τον συγκρίνεις με Τάιλερ πχ είναι χαώδης η διαφορά μεταξύ τους.![]()
Δεν χρειάζεται να πας μακριά, δες τα ποσοστά του στα τελευταία 5 παιχνίδια και θα καταλάβεις. Αυτό που λέω δεν το βγάζω από το μυαλό μου, έχω παρακολουθήσει πολύ Ερυθρό φέτος.
Ο Μπάτλερ έχει υψηλό usage και το ελεύθερο να πάρει πολλές προσπάθειες. Έχει γράψει νούμερα σε πολλά παιχνίδια που ήταν τελειωμένα και ο Ερυθρός εχανε με 20 πόντους, οπότε τα συνολικά ποσοστά του φαίνονται καλύτερα από ότι είναι, γιατί έχει φτιάξει νούμερα στο garbage time.
Προφανώς ο παίκτης δεν είναι κακός και θα τον ήθελα στην ομάδα μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε την διαφορά φέτος σε εμάς όπως περίμεναν κάποιοι.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και ο Ντόρσεϊ και ο Ναν και άλλοι παίκτες παίρνουν πολλά σουτ σε κάθε παιχνίδι, δεν καταλαβαίνω τι είδους επιχείρημα είναι αυτό.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 14, 2026 3:48 pmΕχω πει επανειλημμένως σε πολλά παιδιά ότι τα στατιστικά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να διαστρεβλώσεις την αλήθεια.
Δεν χρειάζεται να πας μακριά, δες τα ποσοστά του στα τελευταία 5 παιχνίδια και θα καταλάβεις. Αυτό που λέω δεν το βγάζω από το μυαλό μου, έχω παρακολουθήσει πολύ Ερυθρό φέτος.
Ο Μπάτλερ έχει υψηλό usage και το ελεύθερο να πάρει πολλές προσπάθειες. Έχει γράψει νούμερα σε πολλά παιχνίδια που ήταν τελειωμένα και ο Ερυθρός εχανε με 20 πόντους, οπότε τα συνολικά ποσοστά του φαίνονται καλύτερα από ότι είναι, γιατί έχει φτιάξει νούμερα στο garbage time.
Προφανώς ο παίκτης δεν είναι κακός και θα τον ήθελα στην ομάδα μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε την διαφορά φέτος σε εμάς όπως περίμεναν κάποιοι.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπάτλερ στον Ερυθρο δεν παίζει ως PG. Αυτο δε σημαίνει οτι δεν μπορεί. Παίζει ως secondary handler παίρνοντας πολλά iso.
Σε γενικές γραμμές δεν με έχει ενθουσιάσει σε αυτό που βλέπω κυρίως γιατί τα decisions του ειναι κακά. Βλέπω όντως mentality "να γράψω νούμερα να φανώ" χωρίς πολύ team spirit.
Αμυντικά μέτρια πράγματα.
Πάντως, το εχω ξαναγράψει, τη σταυρωτή του στην Ευρωλιγκα δεν τη ματσάρει κανείς.
ΥΓ: Πως θα σας φαινόταν ο Κρις Τζόουνς. Καλά από όσους έχουμε καλύτερος. Αλλά είναι αρκετά κοντρολαρισμένος άσσος. Ίσως δλδ κολλούσε μαζί με Θωμά αν έφευγαν οι Μορρις/Τζοζεφ/Ντιλικινα και φέρναμε ΚΑΙ τον 666
Σε γενικές γραμμές δεν με έχει ενθουσιάσει σε αυτό που βλέπω κυρίως γιατί τα decisions του ειναι κακά. Βλέπω όντως mentality "να γράψω νούμερα να φανώ" χωρίς πολύ team spirit.
Αμυντικά μέτρια πράγματα.
Πάντως, το εχω ξαναγράψει, τη σταυρωτή του στην Ευρωλιγκα δεν τη ματσάρει κανείς.
ΥΓ: Πως θα σας φαινόταν ο Κρις Τζόουνς. Καλά από όσους έχουμε καλύτερος. Αλλά είναι αρκετά κοντρολαρισμένος άσσος. Ίσως δλδ κολλούσε μαζί με Θωμά αν έφευγαν οι Μορρις/Τζοζεφ/Ντιλικινα και φέρναμε ΚΑΙ τον 666
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν του χρόνου η μία ομάδα έχει 60 εκατομμύρια έσοδα (οσφπ) και η άλλη 40 εκατομμύρια (παο), δε νομιζω να έχει λίγη σημασία .. είναι μεγάλη η διαφορά ..shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 14, 2026 2:09 pmΤα νούμερα με τα λεφτά από την σούπερ Μπετ την αρένα και για το κιουμπ της νόβα έχουν γραφτεί από όλους τους ρεπόρτερ.. τώρα αν λένε ψέματα δεν είμαι ο λογιστής της ΚΑΕ
Απλά δε κατάλαβα πως βγήκαν αυτά τα νούμερα, και ρώτησα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο