Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 14, 2026 1:05 pm

Ναι, αλλά άμα βγει ότι ο Ολυμπιακός έχει έσοδα 60 εκ. τότε αν δεν αξιοποιηθούν αυτά τα φανταστικά λεφτά για να πάρουμε σούπερ-ουάου παίκτες σε όλες τις θέσεις, θα φταίει ακόμα περισσότερο η ανικανότητα του Μπαρτζώκα, οι εμμονές του, η θρησκευτική του προσήλωση, τι χρώμα σώβρακο φοράει κλπ.
Οπότε, όχι 60 θα είναι τα έσοδα, αλλά 160, μη σου πω!

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 14, 2026 1:56 pm

ήμουν σίγουρος ότι ο Μπάτλερ έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο (με νβα-άουτ) με τον Ερυθρό, αλλά εδώ γράφει για μονοετές και η ανακοίνωση του Ερυθρού δεν αναφέρει τη διάρκεια

https://www.amna.gr/sport/article/94307 ... nt-Mpatler

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 14, 2026 2:03 pm

Μονοετές είναι. Πάντως στον Ερυθρό έχει αποτύχει μέχρι στιγμής να κάνει την διαφορά.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μαρ 14, 2026 2:09 pm

Τα νούμερα με τα λεφτά από την σούπερ Μπετ την αρένα και για το κιουμπ της νόβα έχουν γραφτεί από όλους τους ρεπόρτερ.. τώρα αν λένε ψέματα δεν είμαι ο λογιστής της ΚΑΕ

Και το ότι θα πάμε στην Nike και ότι το γήπεδο θα λέγεται red arena το χουν πει

Τώρα αν ισχύουν αυτά εγώ είπα ότι αποκλείεται να έχουμε λιγότερα έσοδα από παο, τώρα τα συγκεκριμένα ποσά λίγη σημασια έχουν .. εγώ απάντησα ότι δεν έχει λογική ότι ο δπγ μπορεί να διαθέσει περισσότερα λόγω εσόδων

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Μαρ 14, 2026 2:17 pm

Dimmitz έγραψε:
Μονοετές είναι. Πάντως στον Ερυθρό έχει αποτύχει μέχρι στιγμής να κάνει την διαφορά.
μια χαρά είναι για πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη.

εννοείται αν στοχεύουμε σε κάποιον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά δε χρειάζεται να ασχοληθούμε με τον Μπάτλερ. αν πάλι καταλήξουμε σε Νιλικίνα και Μόρις και στεγνές αγορές ο Μπάτλερ θα είναι όαση μπροστά τους.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 14, 2026 2:26 pm

yawn.brigade έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

εννοείται αν στοχεύουμε σε κάποιον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά δε χρειάζεται να ασχοληθούμε με τον Μπάτλερ. αν πάλι καταλήξουμε σε Νιλικίνα και Μόρις και στεγνές αγορές ο Μπάτλερ θα είναι όαση μπροστά τους.
Καλά προφανώς, όποιον και να συγκρίνεις με τα δικά μας γκάρντ καλύτερος είναι.

Διαφωνώ για τον Μπάτλερ. Δεν ξέρω αν είχες πχ το χτεσινό παιχνίδι με την Φενέρ, γενικά παίρνει πολλές προσπάθειες με πολύ κακά ποσοστά.

Αν τον συγκρίνεις με Τάιλερ πχ είναι χαώδης η διαφορά μεταξύ τους.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Μαρ 14, 2026 2:36 pm

Dimmitz έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Διαφωνώ για τον Μπάτλερ. Δεν ξέρω αν είχες πχ το χτεσινό παιχνίδι με την Φενέρ, γενικά παίρνει πολλές προσπάθειες με πολύ κακά ποσοστά.

καλά ο Μπάτλερ είναι και σε φάση που προσπαθεί να γράψει νούμερα για να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όσο τον έχω παρακολουθήσει πάντως καταλαβαίνω ότι μπορεί και να οργανώσει και να δημιουργήσει σε καλό επίπεδο.

ο Τάιλερ άλλη φάση εντελώς, αναντικατάστατος στην ομάδα μας αλλά μόνο στο 2 μπορεί να παίξει.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 14, 2026 3:33 pm

Ο Μπάτλερ έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει τα επίπεδα του Φρανσίσκο.

Σίγουρα από τους δικούς μας θα ήταν όαση, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι θα ήταν η ιδανική λύση.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Μαρ 14, 2026 3:34 pm

MichaelKoch έγραψε:
Σάβ Μαρ 14, 2026 10:27 am
Αυτα που γράφεις δεν επιβεβαιώνονται πουθενά επίσημα.
Τα 40 εκ που είπε ο πρόεδρος ήταν ο προϋπολογισμός του αγωνιστικού μέρους, προπονητικό σταφ, παίκτες, κτλ
Αυτό που ξέρουμε σίγουρα από τις δημοσιοποιημένες στο ΓΕΜΗ καταστάσεις είναι ότι για την σεζόν 2023-2024 (δύο σεζόν δηλαδή πίσω) τα έσοδα ήταν 32,5 εκατομμύρια. (32.528.219,02). Με τον ενθουσιασμό από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, τις αυξημένες τιμές στα εισιτήρια, τις χορηγίες που ανακοινώθηκαν θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη το 2024-2025 να μην έχει φτάσει τα 40 εκατομμύρια. Τα τελευταία χρόνια μέχρι τέλος Μαρτίου ανακοινώνει τις οικονομικές καταστάσεις οπότε λογικά σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μαρ 14, 2026 3:36 pm

Dimmitz έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Τα "κακά ποσοστά" του Μπάτλερ είναι το 51,6% στα δίποντα, το 38,6% στα τρίποντα και το 83,9% στις βολές; :shock:

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 14, 2026 3:48 pm

BillyPao έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Τα "κακά ποσοστά" του Μπάτλερ είναι το 51,6% στα δίποντα, το 38,6% στα τρίποντα και το 83,9% στις βολές; :shock:
Εχω πει επανειλημμένως σε πολλά παιδιά ότι τα στατιστικά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να διαστρεβλώσεις την αλήθεια.

Δεν χρειάζεται να πας μακριά, δες τα ποσοστά του στα τελευταία 5 παιχνίδια και θα καταλάβεις. Αυτό που λέω δεν το βγάζω από το μυαλό μου, έχω παρακολουθήσει πολύ Ερυθρό φέτος.

Ο Μπάτλερ έχει υψηλό usage και το ελεύθερο να πάρει πολλές προσπάθειες. Έχει γράψει νούμερα σε πολλά παιχνίδια που ήταν τελειωμένα και ο Ερυθρός εχανε με 20 πόντους, οπότε τα συνολικά ποσοστά του φαίνονται καλύτερα από ότι είναι, γιατί έχει φτιάξει νούμερα στο garbage time.

Προφανώς ο παίκτης δεν είναι κακός και θα τον ήθελα στην ομάδα μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε την διαφορά φέτος σε εμάς όπως περίμεναν κάποιοι.

BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Μαρ 14, 2026 3:56 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Μαρ 14, 2026 3:48 pm
BillyPao έγραψε:

Εχω πει επανειλημμένως σε πολλά παιδιά ότι τα στατιστικά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να διαστρεβλώσεις την αλήθεια.

Δεν χρειάζεται να πας μακριά, δες τα ποσοστά του στα τελευταία 5 παιχνίδια και θα καταλάβεις. Αυτό που λέω δεν το βγάζω από το μυαλό μου, έχω παρακολουθήσει πολύ Ερυθρό φέτος.

Ο Μπάτλερ έχει υψηλό usage και το ελεύθερο να πάρει πολλές προσπάθειες. Έχει γράψει νούμερα σε πολλά παιχνίδια που ήταν τελειωμένα και ο Ερυθρός εχανε με 20 πόντους, οπότε τα συνολικά ποσοστά του φαίνονται καλύτερα από ότι είναι, γιατί έχει φτιάξει νούμερα στο garbage time.

Προφανώς ο παίκτης δεν είναι κακός και θα τον ήθελα στην ομάδα μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε την διαφορά φέτος σε εμάς όπως περίμεναν κάποιοι.
Και ο Ντόρσεϊ και ο Ναν και άλλοι παίκτες παίρνουν πολλά σουτ σε κάθε παιχνίδι, δεν καταλαβαίνω τι είδους επιχείρημα είναι αυτό.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 14, 2026 4:00 pm

Για τις προσπάθειες που παίρνει τα ποσοστά του είναι άθλια. Αυτό είναι το επιχείρημα.

Αν έπαιζε στον ΠΑΟ ή σε εμάς, θα είχε πολύ λιγότερες προσπάθειες, άρα μικρότερο impact γιατί είναι streaky.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Μαρ 14, 2026 4:02 pm

Ο Μπάτλερ στον Ερυθρο δεν παίζει ως PG. Αυτο δε σημαίνει οτι δεν μπορεί. Παίζει ως secondary handler παίρνοντας πολλά iso.

Σε γενικές γραμμές δεν με έχει ενθουσιάσει σε αυτό που βλέπω κυρίως γιατί τα decisions του ειναι κακά. Βλέπω όντως mentality "να γράψω νούμερα να φανώ" χωρίς πολύ team spirit.

Αμυντικά μέτρια πράγματα.

Πάντως, το εχω ξαναγράψει, τη σταυρωτή του στην Ευρωλιγκα δεν τη ματσάρει κανείς.

ΥΓ: Πως θα σας φαινόταν ο Κρις Τζόουνς. Καλά από όσους έχουμε καλύτερος. Αλλά είναι αρκετά κοντρολαρισμένος άσσος. Ίσως δλδ κολλούσε μαζί με Θωμά αν έφευγαν οι Μορρις/Τζοζεφ/Ντιλικινα και φέρναμε ΚΑΙ τον 666

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Mood:

Σάβ Μαρ 14, 2026 4:14 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 14, 2026 2:09 pm
Τα νούμερα με τα λεφτά από την σούπερ Μπετ την αρένα και για το κιουμπ της νόβα έχουν γραφτεί από όλους τους ρεπόρτερ.. τώρα αν λένε ψέματα δεν είμαι ο λογιστής της ΚΑΕ

Και το ότι θα πάμε στην Nike και ότι το γήπεδο θα λέγεται red arena το χουν πει

Τώρα αν ισχύουν αυτά εγώ είπα ότι αποκλείεται να έχουμε λιγότερα έσοδα από παο, τώρα τα συγκεκριμένα ποσά λίγη σημασια έχουν .. εγώ απάντησα ότι δεν έχει λογική ότι ο δπγ μπορεί να διαθέσει περισσότερα λόγω εσόδων
Αν του χρόνου η μία ομάδα έχει 60 εκατομμύρια έσοδα (οσφπ) και η άλλη 40 εκατομμύρια (παο), δε νομιζω να έχει λίγη σημασία .. είναι μεγάλη η διαφορά ..
Απλά δε κατάλαβα πως βγήκαν αυτά τα νούμερα, και ρώτησα.

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”