Ως προσωπικό παράδειγμα μπορώ να πω το εξής.Ειμαι 49 ,188,96 kg .στα 17 που έδωσα πανελλήνιες ήμουν 188 κ 70 kg κι έπαιζα μπάσκετ σε μια τοπική ομάδα. Με το που έδωσα, ξεκίνησα gym. O κοουτς μου έλεγε κάτι χαζά πως θα σκληρυνω θα βαρύνω κλπ.Τον έγραψα προφανως ,πλακωθηκα στα βάρη, ε με μια απλή διατροφή και μια πρωτεΐνη το επόμενο καλοκαίρι ήμουν 83kg με 10% λιπος.Μολις έβαλα κ κρεατινη έφτασα 86kg ,εφτασα να καρφώσω πρώτη φορά τότε.Στην ηλικία αυτή παίρνεις πανεύκολα (ειδικά όταν είσαι τσιρος) ούτε φάρμακα θες ούτε τίποτα.Φαι,σωστά συμπληρώματα και καλό ύπνο.
Παναθηναικός - Offtopic
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στην ηλικία αυτή (17-22) το να πάρεις μυϊκά κιλά είναι το ποιο εύκολο. Είσαι σε τέτοιο πικ από άποψη τεστοστερόνης που αρκεί μια καλή διατροφή και γυμναστήριο .Μπορεί να ακούγεται απλό αλλά στην Αμερική το κάνουν,εδώ όχι(εννοω συνολικα,μεμονωμενα οποιος το κανει βλεπεις το αποτέλεσμα πχ Ζουγρης). Στην Αμερική δε ΝΟΕΙΤΤΑΙ να μη δουλεύεις gym ,είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Δεν εννοώ 2-3 ασκησουλες στο πλαίσιο μιας κυκλικής, εννοώ κανονική ενδυνάμωση υπερτροφια κλπ.Πολυ απλά δλδ όπως το έχω ξαναπεί είναι πως στη Αμερική είναι πρώτα αθλητές μετά μπασκετμπολιστες(έτσι είναι δομημένο και τι σύστημα από τα high schools ,αθλεισαι κ στη πορεία βρίσκεις και τη κλίση σου) εδώ είσαι μπασκετμπολιστας και μετά αθλητης
Ως προσωπικό παράδειγμα μπορώ να πω το εξής.Ειμαι 49 ,188,96 kg .στα 17 που έδωσα πανελλήνιες ήμουν 188 κ 70 kg κι έπαιζα μπάσκετ σε μια τοπική ομάδα. Με το που έδωσα, ξεκίνησα gym. O κοουτς μου έλεγε κάτι χαζά πως θα σκληρυνω θα βαρύνω κλπ.Τον έγραψα προφανως ,πλακωθηκα στα βάρη, ε με μια απλή διατροφή και μια πρωτεΐνη το επόμενο καλοκαίρι ήμουν 83kg με 10% λιπος.Μολις έβαλα κ κρεατινη έφτασα 86kg ,εφτασα να καρφώσω πρώτη φορά τότε.Στην ηλικία αυτή παίρνεις πανεύκολα (ειδικά όταν είσαι τσιρος) ούτε φάρμακα θες ούτε τίποτα.Φαι,σωστά συμπληρώματα και καλό ύπνο.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στα σοβαρά θέματα τώρα .... θα έχουμε βαφτίσια ... ή ονοματοδοσία καλύτερα
https://www.youtube.com/shorts/lbm6VJBNZfc
https://www.youtube.com/shorts/lbm6VJBNZfc
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο