Ad hominem και straw man μαζι. Ο στρατοπεδισμός είναι δεύτερη φύση σου όταν δεν μπορείς να απαντήσεις, το καταλάβαμε.Leon Man έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 15, 2026 4:30 pmΑυτοί που γράφεις είναι αριστεροί ακτιβιστές δημοσιογράφοι και είναι φυσικό να μη σου αρέσουν οι απόψεις τους. Τι να κάνουμε; Δεν είναι όλοι Ομάδα Αλήθειας.Pani7.0 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 15, 2026 4:19 pm
Χρησιμοποιείς τον νεκρό, εδω και σχεδον μια δεκαετια, ιδρυτή του thepressproject για να απαντησεις στον ισχυρισμό μου; λολ και παλι
Προφανώς έχεις άγνοια φίλε μου. Μια χαρά ήταν ο συγχωρεμενος ο Κώστας Εφήμερος. Εξαίρετος δημοσιογράφος. Έντιμος με πραγματικό όραμα. Έφτιαξε ένα μέσο που όντως ήταν τομή στην τότε ζοφερή πραγματικότητα των ΜΜΕ.
Μετά τον θάνατό του όμως άλλαξαν πολλά. Αυτό το "όνομα" που έχτισε ο Εφήμερος εκμεταλλεύονται ακόμα στο σήμερα οι ανάξιοι συνεχιστές του.
Το thepressproject αναπαράγει αυτούσια την προπαγάνδα της Ρωσίας στον πολεμο εναντίον της Ουκρανίας και επίσης αυτούσια την προπαγάνδα του Ιράν.
Ο Παπαδομανωλάκης, που είναι το δεξί χέρι του τωρινού ιδιοκτήτη, φωτογραφίζεται με τον Ιρανό Πρέσβη και γράφει μανιακά υπέρ του καθεστώτος. Η Λαμπρινή Θωμά, εξέχουσα ψεκασμένη "ανεξάρτητη" δημοσιογράφος, επίσης γκρούπι του κάθε Ιρανού φασίστα.
Ξεφυγε απ το δίπολο των ελληνικών μέσων φίλε μου. Διαβασε κι αλλα πραγματα, ελευθερη ειναι η πληροφορία.
Αριστεροί ακτιβιστές αυτοί οι προπαγανδιστές της κακιας ώρας. Κι εγώ Ομάδα Αληθειας επειδή μόνο υπό αυτό το πρίσμα μπορείς να αντιληφθείς τον κόσμο και να διαχειριστείς την πραγματικότητα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο