Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:35 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 3:15 pm
Ο μπαρτζωκας είναι ολυμπιακός γιαυτο τρώει παντού βρισιμο .. βγάζουν τα απωθημένα τους από το ποδόσφαιρο τώρα πανιώνιοι παοκτζηδες αεκτζηδες κτλ

Έχω κάτι γνωστούς παοκτζηδες και ο λόγος που πήγαιναν γήπεδο με μας ήταν να βρίσουν τον μπαρτζωκα
Δεν ξέρω αν πηγαίνεις γήπεδο εκτός Ολυμπιακού (δεν το λέω σαν εξυπνάδα, όντως δεν ξέρω) αλλά γενικά (από Α1 μέχρι τοπικά) πέφτει ασύλληπτο μπινελίκι, ειδικά προς Έλληνες που καταλαβαίνουν τι λέγεται. Τώρα οκ, μπορεί μερικοί να είναι προβληματικοί με τον Μπαρτζωκα και τον Ολυμπιακό αλλά τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν έχω παρατηρήσει να είναι κάποια επικρατούσα τάση.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:41 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 7:35 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 3:15 pm
Ο μπαρτζωκας είναι ολυμπιακός γιαυτο τρώει παντού βρισιμο .. βγάζουν τα απωθημένα τους από το ποδόσφαιρο τώρα πανιώνιοι παοκτζηδες αεκτζηδες κτλ

Έχω κάτι γνωστούς παοκτζηδες και ο λόγος που πήγαιναν γήπεδο με μας ήταν να βρίσουν τον μπαρτζωκα
Δεν ξέρω αν πηγαίνεις γήπεδο εκτός Ολυμπιακού (δεν το λέω σαν εξυπνάδα, όντως δεν ξέρω) αλλά γενικά (από Α1 μέχρι τοπικά) πέφτει ασύλληπτο μπινελίκι, ειδικά προς Έλληνες που καταλαβαίνουν τι λέγεται. Τώρα οκ, μπορεί μερικοί να είναι προβληματικοί με τον Μπαρτζωκα και τον Ολυμπιακό αλλά τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν έχω παρατηρήσει να είναι κάποια επικρατούσα τάση.
νομιζω σου απανταω και με το προηγουμενο μου σχολιο.. τον μπαρτζωκα δεν τον βριζουν οταν θα διαμαρτυρηθει για ενα φαουλ οπως γινεται στους υπολοιπους..τον εχουν στοχο πριν καν αρχισει το ματς.. δεν λεω πουθενα οτι και αλλοι παικτες/προπονητες δεν τα ακουνε,αλλα ο μπαρτζωκας ειναι ειδικη κατηγορια.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:45 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 7:41 pm
δεν λεω πουθενα οτι και αλλοι παικτες/προπονητες δεν τα ακουνε,αλλα ο μπαρτζωκας ειναι ειδικη κατηγορια.
Για να το λες αυτό τότε θα έχεις αρκετή εμπειρία από άλλα γήπεδα οπότε πάω πάσο. Πάντως δεν συνάδει με αυτά που έχω δει εγώ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Κυρ Μαρ 15, 2026 8:44 pm

Erether έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 3:14 pm
Ρε παιδιά, τι περιμένετε ακριβώς να κάνει ένα ασουτο πλευμεικερ στην Ευρώπη, οταν δεν υπάρχει το πικ εν ρολ στο ρεπερτόριο;
Αν το λες για Μορρις είσαι λίγο άδικος. Παίκτης μεγάλης 39% ποσοστό καριέρας σε απόσταση ΝΒΑ (μετά από 426παιχνιδια με 20+λ ΜΟ) δεν έρχεται ως ασουτος.

Το αν θα παίξει ό,τι ξέρει θα το δείξει ο χρόνος, αλλά ασουτος δεν είναι. Ξαναλέμε παικτης που έχει παίξει ως σταρτερ άσσος σε ομάδα contender (και μάλιστα παρέα με Γιοκιτς) έρχεται με υποσχέσεις. Ναι σε αγωνιστική πτώση αλλά ας τον δούμε πριν τον μηδενισουμε

Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Δευ Μαρ 16, 2026 11:40 am

Δεν θα πω κάτι για τον αγώνα αλλά δυο λόγια για το περιστατικά με Μπαρτζωκα και Φουρνιε.

Και θα το πω τώρα που ο «πρωταγωνιστής» από απέναντι ήταν από τις χειρότερες πάστες ανθρώπων που μπορώ να σκεφτώ. Ο βαψομαλλιάς 60άρης βλαχόπλουτος (φυσική συνέχεια του προ 25ετίας νεόπλουτου) με το κομοδινί μαλλί που κάθισε στις ακριβές θέσεις και πήγε να κάνει το μάγκα ώστε να κοκορεύεται αργότερα στην παρέα του όταν θα πίνει καφεδάκι στο Nuera ή το Blends έχοντας διπλοπαρκάρει το SUV του.

Αντιδράσεις όπως του Φουρνιε ή και αργότερα του Μπι φανερώνουν δύο πράγματα λοιπόν:

1. Η βλακεία του Έλληνα οπαδού είναι ανίκητη (χαίρω πολύ, το γνωρίζουμε)
2. Η ομάδα σαν να βρίσκεται σε μια διαρκή πίεση τα τελευταία δύο χρόνια και αρκετοί έχουν πάντα λυμένο το ζωνάρι τους για καβγά. Επειδή, δυστυχώς, ο Μπαρτζώκας ξέρουμε ότι δεν θα ηρεμήσει, επιβάλλεται να βρεθεί κάποιος που θα προσφέρει ηρεμία στην ομάδα.

Εν κατακλείδι: Δεν με νοιάζει αν χαλάσει το image του συλλόγου (που όντως δεν είναι κι ότι καλύτερο να ανοίγεται διάλογος σχεδόν κάθε εβδομάδα με την κερκίδα ή να κοντεύουν να πιάνονται στα χέρια). Αυτό που με νοιάζει είναι το πόσο εύκολα μπορεί ένας κόουτς ή ένας έμπειρος σταρ να χάνουν την ψυχραιμία τους. Θα περίμενε κανείς αυτοί να είναι «locked in» όπως λέμε και να δείχνουν το δρόμο.

Αν η αντίδρασή τους είναι απλά μια απάντηση στην καφρίλα τότε 100% μαζί τους. Αλλά κάτι μου λέει πως ίσως αυτό οφείλεται και σε μια αόρατη πίεση ή «ένταση» που υποβόσκει. Και αυτό, βαδίζοντας πλέον ολοταχώς στην post season, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μαρ 16, 2026 12:32 pm

Ρε παιδιά ο σακ έχει δίκιο, ας μιλήσουμε για α1, έχετε ακούσει οπαδούς άλλων ομάδων εκτός οσφπ παο να βρίζουν εν χωρο τον Αταμάν; Η τον Σάκοτα και τον ζντοβτς ξέρω γω;
Ο Μπαρτζώκας ανήκει σε μια κατηγορία ανθρώπων πχ Ντι πι τζι, Σπανούλης κλπ που τρώει συγκεκριμένο χειτ για συγκεκριμένους λόγους.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 16, 2026 12:37 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Δεν θα πω κάτι για τον αγώνα αλλά δυο λόγια για το περιστατικά με Μπαρτζωκα και Φουρνιε.

Και θα το πω τώρα που ο «πρωταγωνιστής» από απέναντι ήταν από τις χειρότερες πάστες ανθρώπων που μπορώ να σκεφτώ. Ο βαψομαλλιάς 60άρης βλαχόπλουτος (φυσική συνέχεια του προ 25ετίας νεόπλουτου) με το κομοδινί μαλλί που κάθισε στις ακριβές θέσεις και πήγε να κάνει το μάγκα ώστε να κοκορεύεται αργότερα στην παρέα του όταν θα πίνει καφεδάκι στο Nuera ή το Blends έχοντας διπλοπαρκάρει το SUV του.

Αντιδράσεις όπως του Φουρνιε ή και αργότερα του Μπι φανερώνουν δύο πράγματα λοιπόν:

2. Η ομάδα σαν να βρίσκεται σε μια διαρκή πίεση τα τελευταία δύο χρόνια και αρκετοί έχουν πάντα λυμένο το ζωνάρι τους για καβγά. Επειδή, δυστυχώς, ο Μπαρτζώκας ξέρουμε ότι δεν θα ηρεμήσει, επιβάλλεται να βρεθεί κάποιος που θα προσφέρει ηρεμία στην ομάδα.

Εν κατακλείδι: Δεν με νοιάζει αν χαλάσει το image του συλλόγου (που όντως δεν είναι κι ότι καλύτερο να ανοίγεται διάλογος σχεδόν κάθε εβδομάδα με την κερκίδα ή να κοντεύουν να πιάνονται στα χέρια). Αυτό που με νοιάζει είναι το πόσο εύκολα μπορεί ένας κόουτς ή ένας έμπειρος σταρ να χάνουν την ψυχραιμία τους. Θα περίμενε κανείς αυτοί να είναι «locked in» όπως λέμε και να δείχνουν το δρόμο.

Αν η αντίδρασή τους είναι απλά μια απάντηση στην καφρίλα τότε 100% μαζί τους. Αλλά κάτι μου λέει πως ίσως αυτό οφείλεται και σε μια αόρατη πίεση ή «ένταση» που υποβόσκει. Και αυτό, βαδίζοντας πλέον ολοταχώς στην post season, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.
Δεν νομιζω πως δειχνει πιεση εντος της ομαδας. Για τον φουρνιε ολο αυτο με τους ουγκανους στα court seats ειναι κατι πρωτογνωρο. Επισης ως χαρακτηρας ειναι εκρηκτικος. Το ιδιο κι ο Μπαρτζωκας, απλα στοχοποιειται ολο κ περισσοτερο ο Μπαρτζωκας τελευταια γι αυτο και τα συνεχομενα περιστατικα.
Με αυτο θα πρεπει να ασχοληθει η διοικηση του Ολυμπιακου καποια στιγμη. Ας βαλει εναν αντιστοιχο Καραπαπα να λυνει τετοιου ειδους καταστασεις. Δεν ειναι υποθεση του Μπαρτζωκα κ του Φουρνιε να κυνηγανε φιλαθλους/ουγκανους. Επισης θα πρεπει να γινει συζητηση κ μεταξυ διοικησης-προπονητη για το ζητημα αυτο, ειδικα αν ο Μπι προκειται να ανανεωσει. Εχουμε φτασει πιο πολυ να ανοιγουν διαλογο με οπαδους αντιπαλων ομαδων σε εκτος εδρας παρα με οπαδους της ομαδας τους στα εντος!

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 16, 2026 12:41 pm

tokalytero3d έγραψε:
Ρε παιδιά ο σακ έχει δίκιο, ας μιλήσουμε για α1, έχετε ακούσει οπαδούς άλλων ομάδων εκτός οσφπ παο να βρίζουν εν χωρο τον Αταμάν; Η τον Σάκοτα και τον ζντοβτς ξέρω γω;
Ο Μπαρτζώκας ανήκει σε μια κατηγορία ανθρώπων πχ Ντι πι τζι, Σπανούλης κλπ που τρώει συγκεκριμένο χειτ για συγκεκριμένους λόγους.
Οσο τσιμπαει, τοσο θα ασχολουνται μαζι του.
Ας τους γραψει εκει που τους αξιζει κ θα σταματησουν να ασχολουνται αργα ή γρηγορα.
Ειδικα ο Μπι ειναι 60 χρονων ανθρωπος εχει καταφερει να ειναι ενας εκ των κορυφαιων προπονητων στην ευρωπη κ καθεται κ ασχολειται με τον καθε ουγκανο. Ανεξαρτητως του αν χαλαει την εικονα του ή οχι (δεν νομιζω πως τον πολυενδιαφερει), ειναι κ παντελως ανουσιο διοτι δεν λυνει κανενα απολυτως προβλημα αλλα μαλλον το εντεινει.
Παρ ολα αυτα, η κυρια ευθυνη ανηκει στη διοικηση της ΚΑΕ ειτε για τα συνεχομενα περιστατικα εναντιος του προπονητη της ή για την αντιδραση αυτων.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Sharp Shooter έγραψε:

Για τον Μπαρτζώκα δε θα πω κάτι γιατί το έχουμε εξαντλήσει το θέμα της συμπεριφοράς του. Αλλά ο Φουρνιέ πιστεύεις ότι αντέδρασε επειδή νιώθει πίεση? Οντως τώρα?

Θα σου πω τη γνώμη μου: ο Φουρνιέ αντέδρασε γιατί η δυσωδία που βγάζει ο συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου (τον περιέγραψες πολύ καλά πιο πάνω) είναι τόσο έντονη που πιάνεται η μύτη σου και δεν αντέχεις. Ακόμα και άνθρωποι που έχουν παίξει 100άδες τέτοια παιχνίδια σε πολύ χειρότερες έδρες, με χειρότερα βρισίδια αυτή τη μπόχα του έλληνα παντελώς αμόρφωτου χωριάταρου νεόπλουτου δεν μπορούν να τη διαχειριστούν. Ο άλλος ο γεροντοτζόβενος έκανε νοήματα και κωλοδάχτυλα σε έναν τύπο δύο μέτρα, τέρμα χτιστό, με μαύρη ζώνη σε πολεμικές τέχνες και 30 χρόνια νεότερο. Ο ορισμός της ψευτομαγκιάς. Δεν πρέπει να τις φάει?

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 12:45 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πρώτον, δεν ξέρω γιατί να περιοριστούμε μόνο στην Α1 όταν αυτό το φαινόμενο είναι γενικό (και άρα εξηγείται από άλλες αιτίες από αυτές που περιγράφονται). Κατά δεύτερον, ο Αταμάν δεν είναι Έλληνας. Στην Τουρκία μία χαρά τα ακούει :) Ο οπαδός βρίζει για να προκαλέσει αντίδραση (και γιατί είναι βλαμμένος). Αυτό θα συμβεί (α) σε κάποιον που καταλαβαίνει τι λες, και (β) σε κάποιον που έχει δείξει ότι τσιμπάει. Δεν θα κάτσει να κάνει 60 μέρες streak στο Duolingo ο μαγκίτης για να βρίζει στο γήπεδο :D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δεν πρέπει να τις φάει?
Οχι
Κι αυτό ψευτονταηλικι ανάλογο της βλαχομαγκιας ειναι

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μαρ 16, 2026 12:53 pm

Ο φουρνιε είχε νεύρα σε όλο το ματς , πριν λίγο του είχαν σφυρίξει βήματα και φώναζε στον διαιτητή..άνθρωποι είναι και αυτοί μπορεί να είχε κάποιο προσωπικό του πρόβλημα και να μην άντεξε να του κάνει κωλοδαχτυλα στο μισό μέτρο ένας μπάρμπας.

Τώρα εμάς μας φαίνεται εύκολο και λέμε μην ασχολείσαι αλλά δεν είναι τόσο απλό.. τον Μπαρτζωκα τον έδειξε μετά ενώ είχε τελειώσει το ματς να κανονίζει ξύλο με έναν από την κερκίδα.. :lol:
Εχει ξεφύγει η όλη φάση ..

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μαρ 16, 2026 12:58 pm

nikolas_asteri έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Πρώτον, δεν ξέρω γιατί να περιοριστούμε μόνο στην Α1 όταν αυτό το φαινόμενο είναι γενικό (και άρα εξηγείται από άλλες αιτίες από αυτές που περιγράφονται). Κατά δεύτερον, ο Αταμάν δεν είναι Έλληνας. Στην Τουρκία μία χαρά τα ακούει :) Ο οπαδός βρίζει για να προκαλέσει αντίδραση (και γιατί είναι βλαμμένος). Αυτό θα συμβεί (α) σε κάποιον που καταλαβαίνει τι λες, και (β) σε κάποιον που έχει δείξει ότι τσιμπάει. Δεν θα κάτσει να κάνει 60 μέρες streak στο Duolingo ο μαγκίτης για να βρίζει στο γήπεδο :D
Ναι το πρόβλημα του Έλληνα οπαδού είναι η μετάφραση για να εκφραστεί..
Ρώτα τον σαρας.
Δεν έχω εικόνα αν πάει ο Αταμάν να παίξει στην καρσιγιακα πχ αν θα τον βρίζει ένα ολόκληρο γήπεδο απ την αρχή ως το τέλος τι να σου πω και δεν με πολύ ενδιαφέρει κιόλας τι γίνεται στην Τουρκία, αν δεν μπορείτε να δείτε τις διαφορές οκ.
Ας πούμε ότι βρίζουν το ίδιο τον Γιαννακόπουλο στα γήπεδα με τον Μάκη Αγγελοπουλο γιατί και οι δυο είναι προεδροι..

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 1:03 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 12:58 pm
Ναι το πρόβλημα του Έλληνα οπαδού είναι η μετάφραση για να εκφραστεί..
Ρώτα τον σαρας.
Δεν έχω εικόνα αν πάει ο Αταμάν να παίξει στην καρσιγιακα πχ αν θα τον βρίζει ένα ολόκληρο γήπεδο απ την αρχή ως το τέλος τι να σου πω και δεν με πολύ ενδιαφέρει κιόλας τι γίνεται στην Τουρκία, αν δεν μπορείτε να δείτε τις διαφορές οκ.
Ας πούμε ότι βρίζουν το ίδιο τον Γιαννακόπουλο στα γήπεδα με τον Μάκη Αγγελοπουλο γιατί και οι δυο είναι προεδροι..
Οκ άρα η γνώμη σου ποια είναι; Ότι βρίζουν τον Μπαρτζώκα γιατί έχουν κόμπλεξ με τον Ολυμπιακό;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Δευ Μαρ 16, 2026 1:20 pm

golitog7 έγραψε:
Για τον Μπαρτζώκα δε θα πω κάτι γιατί το έχουμε εξαντλήσει το θέμα της συμπεριφοράς του. Αλλά ο Φουρνιέ πιστεύεις ότι αντέδρασε επειδή νιώθει πίεση? Οντως τώρα?

Θα σου πω τη γνώμη μου: ο Φουρνιέ αντέδρασε γιατί η δυσωδία που βγάζει ο συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου (τον περιέγραψες πολύ καλά πιο πάνω) είναι τόσο έντονη που πιάνεται η μύτη σου και δεν αντέχεις. Ακόμα και άνθρωποι που έχουν παίξει 100άδες τέτοια παιχνίδια σε πολύ χειρότερες έδρες, με χειρότερα βρισίδια αυτή τη μπόχα του έλληνα παντελώς αμόρφωτου χωριάταρου νεόπλουτου δεν μπορούν να τη διαχειριστούν. Ο άλλος ο γεροντοτζόβενος έκανε νοήματα και κωλοδάχτυλα σε έναν τύπο δύο μέτρα, τέρμα χτιστό, με μαύρη ζώνη σε πολεμικές τέχνες και 30 χρόνια νεότερο. Ο ορισμός της ψευτομαγκιάς. Δεν πρέπει να τις φάει?
Ξαναλέω λοιπόν:

1. Αν το θέμα είναι ότι η κατάσταση πλέον με τις ψευτιμαγκιές σε κοουτς και παίκτες έχει ξεφύγει κι εκείνοι πάνε να απαντήσουν στην καφρίλα παίζοντάς το vigilantes, τότε η διοίκηση ΟΦΕΙΛΕΙ να τους προστατέψει και να το σταματήσει αυτό όπως πολύ σωστά είπε ο Rivers. Σοβαρό το θέμα αλλά ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ στο να λυθεί ώστε αύριο-μεθαύριο να μην ανέβει ο Μπαρτζωκας στις κερκίδες μαζί με Φουρνιε και ζήσουμε το Malice in the Palace.

2. Αν το θέμα είναι όμως πως πίσω από όλα αυτά υπάρχει μια υποβόσκουσα πίεση και τσαντίλα που φέρνει αυτό το must win στην Ευρωλίγκα, τότε το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο απ’όσο νομίζουμε και ξεκινά από τον ίδιο τον κόουτς. Είμαι μπαρτζωκικος μέχρι το κόκκαλο και θέλω να τον δω να πετυχαίνει. Καλό είναι όμως και η διοίκηση να κοιτάξει να ασχοληθεί με τα μειονεκτήματα του χαρακτήρα του και να μην τον αφήνει να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις του κάθε καφρου της εξέδρας ή της δημοσιογραφίας αφού αποδεδειγμένα πλέον είναι κάτι που ο ίδιος δεν έχει τη δύναμη να διαχειριστεί.

Για να το γράφω λοιπόν, θεωρώ ότι ιιιιισως υπάρχει και λίγο από το νούμερο 2 στη μίξη.

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”