Euroleague Round 32, Olympiacos Piraeus vs Baskonia Vitoria

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μαρ 19, 2026 10:04 pm

Εχουμε 10 δευτερα . Εχει την μπαλα ο μακισικ , δεν δινει διπλα και σουταρει τριποντο . Μετα περιμενουμε αυτη η ομαδα να παρει κλειστο νοκ αουτ ματς ...

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Σαφως βελτιωμενος ο Μορις. Φανηκε απ την πρωτη κατοχη πως εχει δουλεψει αρκετα οσο ηταν εκτος.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Μαρ 19, 2026 10:05 pm

coach blue έγραψε:
Εχουμε 10 δευτερα . Εχει την μπαλα ο μακισικ , δεν δινει διπλα και σουταρει τριποντο . Μετα περιμενουμε αυτη η ομαδα να παρει κλειστο νοκ αουτ ματς ...
Έτσι! Τέλος το σανό, εάν δε βελτιωθούμε σε πράγματα βασικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα για κάτι παραπάνω και φέτος. Αντικειμενικά τώρα, υπάρχουν ομάδες που τα κάνουν σε καλύτερο βαθμό. Το τραγικό decision making στοιχίζει στα κρίσιμα. Καλά, ειδικά αν μας κόψουν την πάσα τελειώνουμε, δεν υπάρχουμε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Μαρ 19, 2026 10:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Μαρ 19, 2026 10:06 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Μαρ 19, 2026 10:03 pm
Έτσι μην τυχόν και δεν πάρει τα σουτ ο Μακισικ :banghead:
Τωρα ειναι η εποχη που ο μακισικ θα κοιταξει να κανει 5-6-7 παιχνιδια της προκοπης για να τσιμπησει την ανανεωση .

Το ζουμε καθε χρονο .Ξερει η παπια που ειναι η λιμνη ...

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Πέρα από Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ (επιθετικά μόνο), οι υπόλοιποι μέτριοι έως κακοί σήμερα. Πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο στο τρίτο δεκάλεπτο για να μην δώσουμε δικαιώματα. Σαν να υπάρχει λίγο μια ευφορία μετά την νίκη με την Φενέρ, μέχρι και ο Μπαρτζώκας χαλαρός φαίνεται με βάση το πως έχει πάει το ματς.

Καλά, η επίθεση στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου ότι να ναι. 15 δευτερόλεπτα να κάνουμε επίθεση χωρίς πίεση για να πάρει μαρκαρισμένο τρίποντο ο McKissic χωρίς να αλλάξουμε ούτε πάσα.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δεν λέει κάτι η Μπασκόνια μέχρι στιγμής, δεν μου αρέσει ι τρόπος που παίζει

Αλλά δεν μπορείς να κερδίσεις καμία ομάδα με τέτοια συμπεριφορά στην άμυνα . Γίνεται πάρτι ώρες ώρες όπως περνάνε τις πάσες

Όταν διορθωθεί αυτό και βάλουμε και κάνα σουτ θα το καθαρίσουμε

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μαρ 19, 2026 10:08 pm

οσα χρονια ειναι ο μακισικ στην ομαδα αυτος παιρνει ολα τα μπαζερ μπιτερ..πραγματικα το εχω απορια αν του τα δινει ο μπαρτζωκας η τα παιρνει μονος του...ζητημα να εχει βαλει 2-3 στα 6 χρονια.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Μαρ 19, 2026 10:08 pm

Η ομάδα κοιμάται όρθια. Ευτυχώς και οι δυο που έπρεπε να ξεκουραστουν. Μια ομάδα μόνοι τους μπροστά, γιατι βέβαια πίσω μπάζουν χειρότερα από κώνους.

Σοβαρότητα μηδέν, βέβαια αρκούν 5-10λ σοβαρά να φύγουμε μπροστά. Αλλά ειλικρινά έχουν τουπέ Α1. Αγγαρεία.

ΥΓ: 17 PIR ο Σάσα και 21 (×2 αρχηγος) ο Μιλου BTW... έτσι για το φανταζι που λέγαμε πριν

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Μαρ 19, 2026 10:11 pm

coach blue έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Μαρ 19, 2026 10:03 pm
Έτσι μην τυχόν και δεν πάρει τα σουτ ο Μακισικ :banghead:
Τωρα ειναι η εποχη που ο μακισικ θα κοιταξει να κανει 5-6-7 παιχνιδια της προκοπης για να τσιμπησει την ανανεωση .

Το ζουμε καθε χρονο .Ξερει η παπια που ειναι η λιμνη ...
Χωμενίδης;

Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Μαρ 19, 2026 10:11 pm

Εντελώς ό,τι να 'ναι σήμερα. Αβίαστα λάθη, κακές περιστροφές στην άμυνα.
Ένα σοβαρό δεκάλεπτο να παίξουμε, θα το καθαρίσουμε, αλλά δεν είναι εικόνα αυτή.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Μαρ 19, 2026 10:13 pm

Ας ελπίσουμε να το δούμε σαν ματς της Α1 που παίζουμε καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Μαρ 19, 2026 10:14 pm

Ευτυχώς που παίζουμε με την Baskonia γιατί το +1 θα ταν -15 άνετα.

Δεν βλέπω να υπάρχει και ιδιαίτερη διάθεση. Σα να θέλουμε να κερδίσουμε περπατώντας.

Στην άμυνα έχουμε φάει 6-7 φορές το ίδιο καλάθι.

Νομίζω δοκιμάζει και πράγματα ο Β και στο δεύτερο θα πάει σε λίγο πιο ορθολογικά σχήματα, ώστε να το καθαρίσουμε. Κανονικά και μόνο που έβαλε ταυτόχρονα Walkup, McKissic & Παπανικολάου θα έπρεπε να φάει τεχνική ποινή για διακωμώδηση του αθλήματος.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Εμένα μου φαίνεται ότι ο Μορρις είναι τελειωμένη υπόθεση. Ο τύπος δεν κοιτάει καν το καλάθι. Μου θυμίζει λίγο τον Baldwin της πρώτης χρονιάς

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Μαρ 19, 2026 10:16 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Μαρ 19, 2026 8:39 pm
Christofis έγραψε:
Πέμ Μαρ 19, 2026 7:49 pm

Εχει χρονιο προβλημα το οποιο με σωστη ενδυναμωση διαχειριση μπορει να παει πολυ καλα. Στην αμερικη δεν ειχε αυτη την πολυτελεια ενω στην παρτιζαν τον αποκτησαν αργα και οταν τον δωσανε σε εμΣ τον ειχαν για διωξιμο.

Ο Χολ εμεινε εξω γιατι επαιξε 3 παιχνιδια σε 1 εβδομαδα ενω επαιξε και ελλαδα ενω οι αλλοι μεινανε απο 1 παιχνιδι εξω
Το ακούω μεν αλλά πόσο πιθανό είναι;
28 χρονών έφτασε δε βρέθηκε κάποιος σε όποια ομάδα ήταν ή και δικός του γιατρός να του κάνει τη σωστή διαχείριση αν είναι θέμα που λύνεται σε μια καλοκαιρινή προετοιμασία;

Ειδικά που στο nba για τις περισσότερες ομάδες η σεζόν τελειώνει τον Απρίλιο και αρχίζει πάλι τον Οκτώβρη, θα είχε ακόμα περισσότερο χρόνο για προετοιμασία από ότι στην Ευρώπη.

Συν ότι εκεί ήταν εντελώς παγκίτης δεν είναι ότι τον είχαν ανάγκη να παίζει κάθε παιχνίδι 35 λεπτά και τον επιβάρυναν.
Το προβλημα το εμφανισε τη χρονια πριν την τελευταια του χρονια στο ΝΒΑ που επαιξε με την εθνικη του το καλοκαιρι. Την επομενη χρονια στην ουσια πηγε παρτιζαν καθυστερημενα και μετα ηταν ουσιαστικα εκτος πλανων. Δεν λεω οτι το πρόβλημα θα λυθει καθως αυτο που εχει ειναι χρονιο και ο Γαλλος μαλλον υπερβαλλει λιγο. Παντως στην ομαδα πιστευουν οτι με σωστη προετοιμασια και διαχειριση οι κρισεις μπορει να μειωθουν σημαντικα. Τι να πω ουτε εγω το ξερα, ουτε ποκυκαταλαβα τι εχει ακριβως(ξεπερασε τα ορια της γνωσης μου για το αντικειμενο) ετσι μου ειπαν σχετικα προσφατα και αυτο μεταφερω

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μαρ 19, 2026 10:19 pm

golitog7 έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται ότι ο Μορρις είναι τελειωμένη υπόθεση. Ο τύπος δεν κοιτάει καν το καλάθι. Μου θυμίζει λίγο τον Baldwin της πρώτης χρονιάς
με τον πανιωνιο μια φορα που το κοιταξε τα ακουσε παντως

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”