Euroleague 32η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Crvena Zvezda Belgrade (20/3, 21:15)
Συντονιστής: Captains
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντωμεταξυ εδώ και 3 αγωνιστικές έχουν έρθει όλα τα αποτελέσματα φουλ ανάποδα για εμάς.
Ο ερυθρός παίζει καλύτερα. Δυστυχώς για άλλο ένα ματς η ομάδα εντός έδρας δεν μπορεί να κοντρολαρει το παιχνίδι στον Ρυθμό της ώστε να το ελέγχει. Κλασικά θα κυνηγήσουμε ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Ήττα σήμερα σημαίνει play in κι αν.
Ο ερυθρός παίζει καλύτερα. Δυστυχώς για άλλο ένα ματς η ομάδα εντός έδρας δεν μπορεί να κοντρολαρει το παιχνίδι στον Ρυθμό της ώστε να το ελέγχει. Κλασικά θα κυνηγήσουμε ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Ήττα σήμερα σημαίνει play in κι αν.
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτή η ομάδα δεν αξίζει να πάει ούτε στα πλέι-οφ. Θα είναι αδικία για τις κανονικές ομάδες μπάσκετ της λίγκας.t0ny3 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 20, 2026 10:08 pmΕντωμεταξυ εδώ και 3 αγωνιστικές έχουν έρθει όλα τα αποτελέσματα φουλ ανάποδα για εμάς.
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Μακιντάιρ είναι βγαλμένος από τα πιο υγρά όνειρα του Μπαρτζώκα.
Πολύ κακό ημίχρονο από τον Παο. Αμυντικά soft ενώ και επιθετικά στο 5vs5 πολλά προβλήματα. Νομίζω πρέπει να τρέξει για να βρει κάποιους εύκολους πόντους και να πάρει το μομέντουμ.
Ο Αστέρας ενώ μου αρέσει πολύ σαν μονάδες συνολικά κάτι του λείπει (σίγουρα ένα σέντερ να ακουμπήσει την μπάλα με σιγουριά)
Πολύ κακό ημίχρονο από τον Παο. Αμυντικά soft ενώ και επιθετικά στο 5vs5 πολλά προβλήματα. Νομίζω πρέπει να τρέξει για να βρει κάποιους εύκολους πόντους και να πάρει το μομέντουμ.
Ο Αστέρας ενώ μου αρέσει πολύ σαν μονάδες συνολικά κάτι του λείπει (σίγουρα ένα σέντερ να ακουμπήσει την μπάλα με σιγουριά)
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
θα φορμαριστουμε σε ενα μηνα απο τωραbrandon_roy έγραψε: ↑Παρ Μαρ 20, 2026 10:10 pm
Αυτή η ομάδα δεν αξίζει να πάει ούτε στα πλέι-οφ. Θα είναι αδικία για τις κανονικές ομάδες μπάσκετ της λίγκας.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας παίξουμε πρώτα άμυνα σε επαγγελματικό επίπεδο και για ΤΟΠ βλέπουμε.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Μαρ 20, 2026 10:16 pmΚυριολεκτικά αυτό περιμένουν μερικοίIMG_20260320_221543.jpg
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο