Euroleague Round 32, Olympiacos Piraeus vs Baskonia Vitoria

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 21, 2026 1:09 am

Ναι αλλά και ο μπαρτζωκας βλέπει τους άλλους να το σηκώνουν.. αυτός δεν ζηλεύει να το σηκώσει και ο ίδιος μετά από τόσες προσπάθειες ;

Εγώ συμφωνώ ότι με τον μπαρτζωκα δεν πρόκειται να δούμε Γκαρντ να παίζει σαν γκαρντ γιαυτο και δεν θέλω να μείνει .. εκτός και το πάρει στο ΟΑΚΑ με τον γουοκαπ , εκεί θα τα έχω δει όλα οπότε ας κάνει ότι θέλει

Ας κατέβουμε και με γουοκαπ νιλικινα μακινταιρ Φόρεστ

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Μαρ 21, 2026 1:36 am

shaq7 έγραψε:
Ναι αλλά και ο μπαρτζωκας βλέπει τους άλλους να το σηκώνουν.. αυτός δεν ζηλεύει να το σηκώσει και ο ίδιος μετά από τόσες προσπάθειες ;

Εγώ συμφωνώ ότι με τον μπαρτζωκα δεν πρόκειται να δούμε Γκαρντ να παίζει σαν γκαρντ γιαυτο και δεν θέλω να μείνει .. εκτός και το πάρει στο ΟΑΚΑ με τον γουοκαπ , εκεί θα τα έχω δει όλα οπότε ας κάνει ότι θέλει

Οπως λεν και στο χωριο μου "even a broken clock is right twice a day".

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 21, 2026 2:00 am

shaq7 έγραψε:

Θα σου πω μια ασχετη ιστορια.
Μου αρεσει πολυ η σοκοφρετα της ιον με επικαλυψη σοκολατα γαλακτος και κυριως η σοκολατα γαλακτος καθεαυτη πανω στο μπισκοτο. (Ναι ειμαι της σχολης φουρνιε και τζοζεφ :D ).
Προσφατα πηγα σε ενα σουπερ μαρκετ κ τυχαια ειδα μια νεα (?) σοκοφρετα ιον ιδια αλλα με διπλη επικαλυψη σοκολατα. Ενθουσιαστηκα. Την αγορασα την ανοιξα φευγοντας απ το σουπερ μαρκετ και τελικα τη μιση την πεταξα, διοτι μου φανηκε ψιλοχαλια.

Ηθικο διδαγμα: Το να παρεις ενα πετυχημενο γλυκο και να του προσθεσεις ζαχαρη ή σοκολατα για να διεκδικησεις καποιο taste βραβειο δεν σημαινει πως το γλυκο θα γινει καλυτερο και θα κατακτησεις το βραβειο.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Μαρ 21, 2026 2:08 am

Oταν εχεις ενα ντουβαρι ως εμποδιο και προσπαθεις να το ξεπερασεις δινοντας του κουτουλιες και σπας το κεφαλι σου... αλλα μετα επανερχεσαι και συνεχιζεις τις κουτουλιες και το ξανασπας 2η και 3η και 4η φορα και ετοιμαζεσαι για μονομαχια εναντια στον τοιχο με κουτουλιες και για 5η...

Χωρις να προσπαθησεις να σκαψεις για να περασεις κατω απο το ντουβαρι, να το σκαρφαλωσεις, να πας δεξια ή αριστερα μηπως βρεις αλλο δρομο...

Το "ηθικο διδαγμα" πoιο θα μπορουσε να ειναι.?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 2:20 am

Rivers15 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ηθικο διδαγμα: Το να παρεις ενα πετυχημενο γλυκο και να του προσθεσεις ζαχαρη ή σοκολατα για να διεκδικησεις καποιο taste βραβειο δεν σημαινει πως το γλυκο θα γινει καλυτερο και θα κατακτησεις το βραβειο.
ναι αλλα δεν ειναι πετυχημενο το γλυκο ..0/4 εισαι..αν ο στοχος της ομαδας ηταν να παει φ4 για τουρισμο τοτε θα ταν σουπερ πετυχημενο..αλλα οταν εχεις μπατζετ στον θεο στοχος ειναι η κουπα..αλλιως τσαμπα τα εκατομμυρια..ας δινουν τα μισα και παλι φ4 θα πηγαινουμε.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 9:35 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Μαρ 20, 2026 11:23 pm
tokalytero3d έγραψε:
Παρ Μαρ 20, 2026 10:09 pm
Πάντως ο μακινταιρ είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Μπαρτζώκας σε τοπ επίπεδο.
Αν μείνει του χρόνου ας κάνουν τα πάντα να του τον φέρουν.
αμα θελει τον μακινταιρ να το κλεισουμε το μαγαζι..ετσι και δω σχημα σε κραντς ταιμ μακινταιρ γουοκαπ μακισικ θα το γυρισω στην μπαλα.
αν βαλουμε μεσα και νιλικινα παλι μπαλα θα βλεπεις μη φοβασαι , εδω να μεινεις ...

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Σάβ Μαρ 21, 2026 10:05 am

Τουλάχιστον δε βγάζει τραυματισμούς ο Μακινταιρ. Κατά τ'αλλα δεν είναι καλύτερος ούτε από τον Γκος. Μια ελάχιστα κατώτερη κόπια, θα έλεγα.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Μαρ 21, 2026 10:17 am

reignman έγραψε:
Oταν εχεις ενα ντουβαρι ως εμποδιο και προσπαθεις να το ξεπερασεις δινοντας του κουτουλιες και σπας το κεφαλι σου... αλλα μετα επανερχεσαι και συνεχιζεις τις κουτουλιες και το ξανασπας 2η και 3η και 4η φορα και ετοιμαζεσαι για μονομαχια εναντια στον τοιχο με κουτουλιες και για 5η...

Χωρις να προσπαθησεις να σκαψεις για να περασεις κατω απο το ντουβαρι, να το σκαρφαλωσεις, να πας δεξια ή αριστερα μηπως βρεις αλλο δρομο...

Ενώ διάβαζα το ποστ σου πριν δω το link ήδη σκεφτόμουν τον Vaas. Γενικά η συγκεκριμένη σκηνή με στοιχειώνει και τη μνημονευω συχνα στην επαγγελματική μου ζωή

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 11:06 am

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Μαρ 20, 2026 11:58 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Μαρ 20, 2026 11:54 pm
ε αμα ειναι 31 να του δωσουμε 10ετες..ρε θα ερθει κανας φρανσισκο και θα παθουμε πολιτισμικο σοκ που θα βλεπουμε ασσο να ξερει να σκαει την μπαλα,να σουταρει και να μπορει να κανει μπασιμο.. θα νομιζουμε οτι ειναι ονειρο οταν τα λει απ θα μπαινουν μεσα και δεν θα πηγαινουν ταμπλο και εξω.
Ένα 4ετες συμβόλαιο το έχει άνετα ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ

Φρανσισκο μεγάλη καψούρα αλλά όσοι έχουν ενστάσεις πως θα χωρέσει με Ντόρσεϊ Φουρνιέ και Σάσα σε θέμα usage , Ε , δυστυχώς δεν έχουν άδικο
Για να έρθει ο Φρανσίσκο (που θα τον έπαιρνα με κλειστά μάτια) θα πρέπει να φέρουμε έναν ακόμα τύπου Γκος για να μπορεί να παίξει δίπλα του ή να κρατήσουμε Ντιλικινά….Εσείς ποιον θα φέρνατε;

Μόνο στον Ντέβον Χολ πάει το μυαλό μου (λένε θα γυρίσει Αρμάνι αυτός). Άρα Ντιλικινά welcome 2026-2027.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 11:16 am

Dimmitz έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:
Παρ Μαρ 20, 2026 11:58 pm

Ένα 4ετες συμβόλαιο το έχει άνετα ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ

Φρανσισκο μεγάλη καψούρα αλλά όσοι έχουν ενστάσεις πως θα χωρέσει με Ντόρσεϊ Φουρνιέ και Σάσα σε θέμα usage , Ε , δυστυχώς δεν έχουν άδικο
Για να έρθει ο Φρανσίσκο (που θα τον έπαιρνα με κλειστά μάτια) θα πρέπει να φέρουμε έναν ακόμα τύπου Γκος για να μπορεί να παίξει δίπλα του ή να κρατήσουμε Ντιλικινά….Εσείς ποιον θα φέρνατε;

Μόνο στον Ντέβον Χολ πάει το μυαλό μου (λένε θα γυρίσει Αρμάνι αυτός). Άρα Ντιλικινά welcome 2026-2027.
Χολ, Νιλικινια, Στραζελ, Γκος, Λι, Φορεστ, Ντοζιερ, Μουρ, Αβραμοβιτς, Μακινταιαρ ειναι τετοιου ειδους παικτες αλλοι με περισσοτερο αλλοι με λιγοτερο usage. Οι καλυτερες περιπτωσεις ειναι με Διαφορα Χολ, Μουρ, Ντοζιερ.

Οι δυο πρωτοι μενουν και ελευθεροι με τον Μουρ να ειναι και μικρος σε ηλικια. Ολοι περισσοτερο εχουν το ρολο του δετερου ball handler ειναι δηλαδη οπως ο Φουρνιε απλα με καλυτερο χειρισμο.

Εγω παντως θα πηγαινα σε Μουρ, Χολ, Ντοζιερ με αυτη τη σειρα

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 12:54 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Μαρ 21, 2026 11:16 am
Dimmitz έγραψε:

Χολ, Νιλικινια, Στραζελ, Γκος, Λι, Φορεστ, Ντοζιερ, Μουρ, Αβραμοβιτς, Μακινταιαρ ειναι τετοιου ειδους παικτες αλλοι με περισσοτερο αλλοι με λιγοτερο usage. Οι καλυτερες περιπτωσεις ειναι με Διαφορα Χολ, Μουρ, Ντοζιερ.

Οι δυο πρωτοι μενουν και ελευθεροι με τον Μουρ να ειναι και μικρος σε ηλικια. Ολοι περισσοτερο εχουν το ρολο του δετερου ball handler ειναι δηλαδη οπως ο Φουρνιε απλα με καλυτερο χειρισμο.

Εγω παντως θα πηγαινα σε Μουρ, Χολ, Ντοζιερ με αυτη τη σειρα
Είσαι θεός! Τους ξέχασα όλους αυτούς. Συμφωνώ με την σειρά 100%. Ο Ντοζίερ παίζει και φοβερή άμυνα. Ισως έβαζα και Στραζέλ μέσα, γιατί δείχνει να μπορεί να κάνει step up τώρα που λείπει ο Τζέιμς.

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 12:56 pm

shaq7 έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

ναι αλλα δεν ειναι πετυχημενο το γλυκο ..0/4 εισαι..αν ο στοχος της ομαδας ηταν να παει φ4 για τουρισμο τοτε θα ταν σουπερ πετυχημενο..αλλα οταν εχεις μπατζετ στον θεο στοχος ειναι η κουπα..αλλιως τσαμπα τα εκατομμυρια..ας δινουν τα μισα και παλι φ4 θα πηγαινουμε.
Γιατι θα πηγαινες και παλι F4 στο χρωσταει κανεις; Ή επειδη εχεις παει σε 4 x F4 νομιζεις οτι εκει θα πηγαινεις οτι και να γινει απλα το θεμα ειναι να το παρεις; Η θα διεκδικουσες πρωταθλημα αν ο ενας ειχε 30 μυρια μπατζετ κ ο αλλος 15. Ή δεν θα ακουγαμε Μαρινακη Θεε παρε την καε αν ειχε η ομαδα μισο μπατζετ... If you know what I mean....τα μυρια δεν μπαίνουν (μονο) για να κατακτησει η ομαδα ευρωλιγκα κ αν το γλυκο το θεωρουσαν αποτυχημενο αυτοι που πρεπει ουτε θα πανηγυριζαν για το 4/4 F4 και ουτε θα κρατουσαν την ιδια μαγιά στην ομαδα τοσα χρονια. Ειναι προφανες πως αυτοι που πρεπει θεωρουν την ομαδα επιτυχημενη.
Κι επειδη το νοημα με το γλυκο δεν το πιασες θα το πω πιο μπασκετικα. Ο Παναθηναικος αφοτου εγινε πρωταθλητης ευρωπης, αν δεν κανω σοβαρο λαθος, μονο προσθηκες τους θεωρητικα καλυτερους συνεχιζει να κανει. Αλλα περυσι τα πηγε χειροτερα ενω φετος για την ωρα παλευει για play-in κ παιζει αθλια ως ομαδα. Επομενως συμφωνα με τη λογικη πολλων οτι θα ερχοταν ο Μισιτς κ θα το σηκωναμε ή θα ερθει του χρονου ο Φρανσισκο κ θα το σηκωσουμε, μπορει να βρεθουμε τελικα και 10οι...

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 1:15 pm

reignman έγραψε:

Οι πραγματικα καλοι ακολουθουν το μονοπατι που γνωριζουν καλα και το δουλευουν για να το βελτιωσουν. Οσοι δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα ψαχνουν δεξια κι αριστερα οτι κατσει και αυτοι μπορει κατα τυχη να βρεθουν ειτε πρωτοι ή τελευταιοι. Προσωπικα προτιμω τους πρωτους σε ολες τις πτυχες της ζωης.
Αλλα οκ τι να συζηταμε εδω φετος φτασαμε να ακουμε σχολια στα σοσιαλ μιντια (και απο Ολυμπιακους μαλιστα!) για το ποσο προπονηταρας ειναι ο Πεδρο Μαρτινεθ που ειναι προπονητης κοντα 40 χρονια κ το μονο του επιτευγμα ειναι κανα κορατς κ κανα κυπελλο ισπανιας ισως..

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 1:24 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Μαρ 21, 2026 12:56 pm
shaq7 έγραψε:

Γιατι θα πηγαινες και παλι F4 στο χρωσταει κανεις; Ή επειδη εχεις παει σε 4 x F4 νομιζεις οτι εκει θα πηγαινεις οτι και να γινει απλα το θεμα ειναι να το παρεις; Η θα διεκδικουσες πρωταθλημα αν ο ενας ειχε 30 μυρια μπατζετ κ ο αλλος 15. Ή δεν θα ακουγαμε Μαρινακη Θεε παρε την καε αν ειχε η ομαδα μισο μπατζετ... If you know what I mean....τα μυρια δεν μπαίνουν (μονο) για να κατακτησει η ομαδα ευρωλιγκα κ αν το γλυκο το θεωρουσαν αποτυχημενο αυτοι που πρεπει ουτε θα πανηγυριζαν για το 4/4 F4 και ουτε θα κρατουσαν την ιδια μαγιά στην ομαδα τοσα χρονια. Ειναι προφανες πως αυτοι που πρεπει θεωρουν την ομαδα επιτυχημενη.
Κι επειδη το νοημα με το γλυκο δεν το πιασες θα το πω πιο μπασκετικα. Ο Παναθηναικος αφοτου εγινε πρωταθλητης ευρωπης, αν δεν κανω σοβαρο λαθος, μονο προσθηκες τους θεωρητικα καλυτερους συνεχιζει να κανει. Αλλα περυσι τα πηγε χειροτερα ενω φετος για την ωρα παλευει για play-in κ παιζει αθλια ως ομαδα. Επομενως συμφωνα με τη λογικη πολλων οτι θα ερχοταν ο Μισιτς κ θα το σηκωναμε ή θα ερθει του χρονου ο Φρανσισκο κ θα το σηκωσουμε, μπορει να βρεθουμε τελικα και 10οι...
Πολύ to the point το σχόλιο σου.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 1:34 pm

Παιδιά ο ολυμπιακός σαν σύλλογος κάνει πρωταθλητισμό και δεν τον νοιάζουν οι πορείες.. 99% του κόσμου δεν τον νοιάζει αν θα βγει 8ος ή 4ος .. την κούπα θέλει .. δεν είμαστε η Ζαλγκίρις που θα χαρεί με το φ4 . Το ξέρει και ο ίδιος ο μπαρτζωκας μιας και είναι οπαδός αυτής της ομάδας , το λέει και αυτός ότι ισχύει αυτό .. αλλά δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα

Άσε που με 30εκ μπατζετ και τον Σφαιρόπουλο να φέρουμε φ4 θα πάμε .. μην έχουμε και περισσότερες πιθανότητες να το πάρουμε. Το λέτε σαν να ήρθε ο μπαρτζωκας και μας έφερε στην γη της επαγγελίας ενώ και πριν αυτόν έχουμε πάει αλλά 20φ4

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”