Euroleague 32η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Crvena Zvezda Belgrade (20/3, 21:15)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 21, 2026 5:18 pm

big_lebowski έγραψε:
Σάβ Μαρ 21, 2026 4:04 pm
Mε ποια λογική μια διασταύρωση με Φενερ η Χαποελ θα ήταν καταδικαστικη?Φενερ τη κερδίσαμε εκτός (πλήρης η Φενερ ) και χάσαμε εντός στο σουτ (χωρίς Χειζ κ Λεσορ).Χαποελ τη κερδίσαμε εντός σχετικά εύκολα (χωρίς Χειζ Λεσορ πάντα) κ εκτός πλέον θα παιζει σε ουδέτερο (εγώ πιστεύω θα τη κερδίσουμε στη μεθεπόμενη αγωνιστικη).Ειδικά η Χαποελ για μένα είναι ευχής έργον από τη πρώτη 4αδα
Καθαρά αγωνιστικά, ίδια άμυνα παίξαμε και στο 3ο κ στο 4ο δεκάλεπτο (14 κ 12 ποντους φαγαμε αντιστοιχα).Απλά στο 4ο παίξαμε και σωστα στην επίθεση ,στο 3ο ενώ Γκραντ κ Λεσορ στην αμυνα ήταν σούπερ στην επίθεση κάναν ο,τι να ναι(και ο Οσμαν).Ουσιαστικά στο 3ο δεκάλεπτο έχουμε φάει 4 πόντους έως το 36' και μετά σε 2,5 λεπτά τρώμε ένα μπλακ άουτ κι ένα 10-0 .Σε αυτά τα 2,5 λεπτά έχει βγει ο Ναν,ξεκουράζεται ο NHD,έχει μπει κ Σλουκας κ ο Αστέρας τον σημαδεύει με τον Μπατλερ συν ότι ο Αταμαν δοκιμάζει για κάνα λεπτό το (ανεκδιήγητο) Σορτς Σλουκα Γκραντ και οι Φαριντ Οσμαν χάνονται σε 2 φάσεις στην αμυνα στο πνρ

Ο Σορτς δυστυχώς μάλλον μας έχει τελειώσει δειχνει κ παρα πολυ ξενερωμενος.Αυτος κι ο Χολμς μεγαλες ανορθογραφιες. Λογικα στα πλευ οφ θα πάμε με rotation 8-9 παικτών(οι 5 χθεσινοι συν Λεσορ ,Γκραντ Οσμαν,αντε κ λιγο Φαριντ) ,όλα θα κριθούν από το πώς θα είναι ο Λεσορ.Στην αμυνα δείχνει καλά, τα πόδια του είναι καλά σε ταχύτητα, επίθεση είναι χωρίς ρυθμό και δεν εμπιστεύεται ακόμα τα πατήματα του 100%.Εάν στα πλευ οφ έχει βρει ρυθμο
Μπόνους στο 50-62 που πιάνει η κάμερα τον δπγ να μπαίνει ακούγεται ένα:"παίξε ρε ναν αντε γ@()#@ου" ..καπάκι καλάθι κ φαουλ ο Ναν :lol:

Πέραν της πλάκας, αυτοί οι 7-8 που μπορούν να παίξουν αυτή την άμυνα, με αυτούς θα πάμε κι ο,τι γινει.Καθε ματς ξεχωριστά κ βλεπουμε
Με την λογική ότι είναι άλλο τα play of και άλλο η regular. Οι σειρές θέλουν δουλειά σε βάθος λεπτομερειών και σοβαρό ξεψάχνισμα του αντιπάλου, πράγματα στα οποία ο Αταμαν είναι κάτω του μέτριου και προφανώς χειρότερος από Ιτούδη

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 5:19 pm

Παιδια για τον Λεσορ ειχα γραψει εκτενως απο αρχες Φεβρουαριου οταν εγραψα οτι εμαθα οτι πηρε clearance. Θα μπει σιγα σιγα μεσα Μαρτιου και θεωρητικα θα μπορουσε ναειναι σε φορμα μεσα Απριλιου.

Απο εκει και περα ποτε και αν θα δουμε τον Λεσορ πριν τον τραυματισμο του αυτο θα το δειξει ο χρονος. Εγω προσωπικα δεν πιστεύω οτι μπορουμε να δουμε τον prime Λεσορ φετος.

Παντως big Leb εγω το οτι ειναι χαμενος ο Παο απο χερι δεν το γραφω γιατι η Φενερ ειναι αχτυπητη ισα ισα θεωρω την φετινη εκδοχηνπολυ υποδιεστερη απο την περσινη και με Μελι Χολ σε καλη κατασταση δεν πιστευω οτι μπορει να κανει το μπακ του μπακ. Αλλα ο Σαρας σε σειρα με πλεονεκτημα θεωρω απιθανο να χασει απο αυτο που παρουσιαζει ο φετινος Παο μεχρι στιγμης καθως θα τον χτυπησει σε ολες του τις αδυναμιες.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μαρ 21, 2026 5:41 pm

golitog7 έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Σάβ Μαρ 21, 2026 4:04 pm
Mε ποια λογική μια διασταύρωση με Φενερ η Χαποελ θα ήταν καταδικαστικη?Φενερ τη κερδίσαμε εκτός (πλήρης η Φενερ ) και χάσαμε εντός στο σουτ (χωρίς Χειζ κ Λεσορ).Χαποελ τη κερδίσαμε εντός σχετικά εύκολα (χωρίς Χειζ Λεσορ πάντα) κ εκτός πλέον θα παιζει σε ουδέτερο (εγώ πιστεύω θα τη κερδίσουμε στη μεθεπόμενη αγωνιστικη).Ειδικά η Χαποελ για μένα είναι ευχής έργον από τη πρώτη 4αδα
Καθαρά αγωνιστικά, ίδια άμυνα παίξαμε και στο 3ο κ στο 4ο δεκάλεπτο (14 κ 12 ποντους φαγαμε αντιστοιχα).Απλά στο 4ο παίξαμε και σωστα στην επίθεση ,στο 3ο ενώ Γκραντ κ Λεσορ στην αμυνα ήταν σούπερ στην επίθεση κάναν ο,τι να ναι(και ο Οσμαν).Ουσιαστικά στο 3ο δεκάλεπτο έχουμε φάει 4 πόντους έως το 36' και μετά σε 2,5 λεπτά τρώμε ένα μπλακ άουτ κι ένα 10-0 .Σε αυτά τα 2,5 λεπτά έχει βγει ο Ναν,ξεκουράζεται ο NHD,έχει μπει κ Σλουκας κ ο Αστέρας τον σημαδεύει με τον Μπατλερ συν ότι ο Αταμαν δοκιμάζει για κάνα λεπτό το (ανεκδιήγητο) Σορτς Σλουκα Γκραντ και οι Φαριντ Οσμαν χάνονται σε 2 φάσεις στην αμυνα στο πνρ

Ο Σορτς δυστυχώς μάλλον μας έχει τελειώσει δειχνει κ παρα πολυ ξενερωμενος.Αυτος κι ο Χολμς μεγαλες ανορθογραφιες. Λογικα στα πλευ οφ θα πάμε με rotation 8-9 παικτών(οι 5 χθεσινοι συν Λεσορ ,Γκραντ Οσμαν,αντε κ λιγο Φαριντ) ,όλα θα κριθούν από το πώς θα είναι ο Λεσορ.Στην αμυνα δείχνει καλά, τα πόδια του είναι καλά σε ταχύτητα, επίθεση είναι χωρίς ρυθμό και δεν εμπιστεύεται ακόμα τα πατήματα του 100%.Εάν στα πλευ οφ έχει βρει ρυθμο
Μπόνους στο 50-62 που πιάνει η κάμερα τον δπγ να μπαίνει ακούγεται ένα:"παίξε ρε ναν αντε γ@()#@ου" ..καπάκι καλάθι κ φαουλ ο Ναν :lol:

Πέραν της πλάκας, αυτοί οι 7-8 που μπορούν να παίξουν αυτή την άμυνα, με αυτούς θα πάμε κι ο,τι γινει.Καθε ματς ξεχωριστά κ βλεπουμε
Με την λογική ότι είναι άλλο τα play of και άλλο η regular. Οι σειρές θέλουν δουλειά σε βάθος λεπτομερειών και σοβαρό ξεψάχνισμα του αντιπάλου, πράγματα στα οποία ο Αταμαν είναι κάτω του μέτριου και προφανώς χειρότερος από Ιτούδη
Ποιον απέκλεισε το 21 ο Αταμαν από το τελικό της ευρολιγκας και ποιον από τους τελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας το 23 (οδηγώντας στην απόλυση του?) Άλλον Ιτουδη?(Για το προφανώς ειναι αυτο,το μόνο προφανές είναι πως είναι οι 2 ποιο πετυχημένοι προπονητες στην ΕL τη τελευταία 10ετια)
Εγώ λέω ότι από τη πιθανή πρώτη 4αδα Ολυμπιακού, Χαπιελ,Φενερ ,Ρεαλ κ με τα 2 χέρια θα διάλεγα Χαποελ.Δεν έχει ούτε το ειδικό βάρος ούτε το ροστερ που με φοβίζει συν ότι θα παίζει σε ουδέτερο

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 5:47 pm

big_lebowski έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Ποιον απέκλεισε το 21 ο Αταμαν από το τελικό της ευρολιγκας και ποιον από τους τελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας το 23 (οδηγώντας στην απόλυση του?) Άλλον Ιτουδη?
Εγώ λέω ότι από τη πιθανή πρώτη 4αδα Ολυμπιακού, Χαπιελ,Φενερ ,Ρεαλ κ με τα 2 χέρια θα διάλεγα Χαποελ.Δεν έχει ούτε το ειδικό βάρος ούτε το ροστερ που με φοβίζει συν ότι θα παίζει σε ουδέτερο
Χαποελ με τα χιλια. Ομαδα χωρις εδρα, χωρις πολυ κοσμο(ακομη και αν γινοταν στο Τελ αβιβ), χτυπητες αδυναμιες στα φοργουορντς και χωρις φανελα. Οκ εχει εξαιρετικο προπονητη, εχει υπεροπλια στη μονη θεση που υστερει ο Παο και εχει τους δυο παικτες που παροκιγον να τον αποκλεισουν περσι τον Οτουρου και τον Μπραιαντ οπως και τον πιο καρυδατο γκαρντ που περασε την τελευταια πενταετια απο τα ευρωπαικα γηπεδα αλλα θεωρω οτι δεν αρκουν

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Μαρ 21, 2026 5:52 pm

big_lebowski έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Ποιον απέκλεισε το 21 ο Αταμαν από το τελικό της ευρολιγκας και ποιον από τους τελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας το 23 (οδηγώντας στην απόλυση του?) Άλλον Ιτουδη?(Για το προφανώς ειναι αυτο,το μόνο προφανές είναι πως είναι οι 2 ποιο πετυχημένοι προπονητες στην ΕL τη τελευταία 10ετια)
Λέω για σειρές EuroLeague και μου φέρνεις ως αντιπαράδειγμα τον ημιτελικό του φ4 και το τουρκικό πρωτάθλημα; Εντάξει πείστηκα

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Σάβ Μαρ 21, 2026 6:11 pm

Γτ ? Δε τα διαβάζει τα μονα παιχνίδια?Εκτός αυτού σειρά ήταν στη Τουρκία. 3-1 το 23 (στη κακή σεζον δλδ της Εφες)
Δεν έχω άλλο δείγμα για αυτούς τους δύο (δλδ κόντρα μεταξύ τους).Αν πάλι πάρεις overall βάσει αποτελεσμάτων πάλι δε προκύπτει το προφανές της διαπίστωσης(αυθαιρετης κατ εμε)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μαρ 21, 2026 6:16 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Μαρ 21, 2026 10:20 am
shaq7 έγραψε:
Παρ Μαρ 20, 2026 10:58 pm
Δεν έχει την ποιότητα ο ερυθρός στα γκαρντ για τέτοιο ματς .. έχουν πιει θάλασσα όλο το δεκάλεπτο
Ο Μπάτλερ;
αν και νομιζω εχω απαντησει το ιδιο και σε αλλον που μου ειπε για τον μπατλερ..
για αρχη δεν ξερω γιατι λετε σε μενα τον μπατλερ,μονο βιντεακια του ειχα δει δεν ειναι οτι τον προτεινα,να μου λετε για τον μισιτς να πω ναι.
ο μπατλερ ακομα και ετσι ειναι 3 λεβελ πανω απο τους δικους μας οποτε και παλι..

τον μπατλερ ο καραφλας τον βαζει μονο δυο,εγω οταν λεω γκαρντ εννοοω τους ασους αλλιως και σε μας θα εβαζα τον φουρνιε.

αυτοι που χτες ηταν λιγοι ηταν ο μακινταιρ με τον σαντος(μαζι με τον υπνο στον παγκο),ο μακινταιρ ηταν ελευθερος για 3π και ταιζε τους ψηλους να παιξουν με 2-3 αντιπαλους.Εγω οταν τα βλεπω αυτα βγαζω σπυρια..γραφει νουμερα κοροιδευοντας αυτος.

ο μπατλερ οτι εκανε ενα αστοχο βραδυ δεν λεει και τιποτα..αν και οπως ξαναπα εγω δεν εχω μεταπτυχιακο πανω του.τον εχω δει 2-3 ματς φετος μια χαρα φαινεται,γιατι δεν τον βαζει καθολου ασσο δεν ξερω.αν και μεις ηταν να τον βαζουμε στο 2 ναι δεν μας εκανε.βεβαια εμεις πηραμε τον νεο ψηστη μπαρκεμπιου οποτε δεν το λες και σωστη αποφαση.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 7:01 pm

Κακα τα ψέματα αν στην πρώτη 4αδα έχουμε Φενέρ, Ολυμπιακό, Ρεάλ, Χάποελ. Ο καλύτερος αντίπαλος είναι η Χάποελ. Δεν έχει τόσο βαθύ ρόστερ,δεν έχει φανέλα και παίζει σε ουδέτερο γήπεδο. Αν αντί της Χάποελ είναι η Βαλένθια μέσα στην 4αδα τότε η Βαλένθια αυτόματα γίνεται ο προτιμότερος αντίπαλος.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 7:16 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Μαρ 21, 2026 10:20 am

Ο Μπάτλερ;

τον μπατλερ ο καραφλας τον βαζει μονο δυο,εγω οταν λεω γκαρντ εννοοω τους ασους αλλιως και σε μας θα εβαζα τον φουρνιε.

ο μπατλερ οτι εκανε ενα αστοχο βραδυ δεν λεει και τιποτα..αν και οπως ξαναπα εγω δεν εχω μεταπτυχιακο πανω του.τον εχω δει 2-3 ματς φετος μια χαρα φαινεται,γιατι δεν τον βαζει καθολου ασσο δεν ξερω.αν και μεις ηταν να τον βαζουμε στο 2 ναι δεν μας εκανε.βεβαια εμεις πηραμε τον νεο ψηστη μπαρκεμπιου οποτε δεν το λες και σωστη αποφαση.
Τον βάζει στο δύο ρε φίλε γιατί δεν μπορεί να παίξει άσος στην Ευρώπη. Είναι τόσο απλό, δεν θέλει ειδική ανάλυση. Τον Μπάτλερ πρέπει να τον συγκρίνεις με Ντορσει-Φουρνιέ.

Ως άσος μέχρι και ο Ντιλικινά παίζει να είναι καλύτερος που λέει ο λόγος.

Γενικά κάπου έχουμε μπερδευτεί με τις θέσεις..ο Βιλτόζα είναι τίμιος παίκτης, αλλά δεν ήταν ποτέ άσος. Το είδαμε το πείραμα με αυτόν άσο και είδαμε πως πήγε…(έτσι καταλήξαμε στην μεταγραφή Λι). Έτσι και ο Μπάτλερ είναι secondary ball handler, μπορεί να οργανώσει σε μια και δυο επιθέσεις, αλλά δεν μπορεί να το κάνει όλο το βράδυ.

Τον Μπάτλερ τον αναφέρω διότι αν τον είχαμε πάρει τότε για άσο πως θα είχε πάει αυτό; Άσε θα σου απαντήσω εγώ..Σίγουρα πολύ χειρότερα από αυτό που βλέπουμε σήμερα. Πάλι ο Θωμάς 30 λεπτά θα έπαιζε.

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 21, 2026 7:29 pm

Για μένα, το καλύτερο σενάριο για τον Παναθηναϊκό είναι να βγει 7ος-8ος, να πάρει το ματς του 7-8 και μετά να πέσει πάνω στον 2ο, που λογικά θα είναι ο Ολυμπιακός.

Η Φενέρ μου φαίνεται πιο δύσκολος αντίπαλος, κυρίως λόγω Γιασικεβίτσιους, τον οποίο θεωρώ συνολικά καλύτερο τακτικά και από τον Αταμάν και από τον Μπαρτζώκα. Και σαν ομάδα, επίσης, τη θεωρώ πιο ποιοτική και πιο γεμάτη από τον Ολυμπιακό.

Τη Χάποελ δεν τη θέλω, γιατί θα είναι υπερβολικά εύκολη σειρά και δεν θα έχει καν ενδιαφέρον. Με τη Βαλένθια δεν χρειάζεται καν να δω τη σειρά, το 3-0 το βλέπω από τώρα.

Η Ρεάλ, διαχρονικά, είναι το μεγαλύτερο μέγεθος απ’ όλους. Άσχετα με το τι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός από τα 90s και μετά, συνολικά έχει περισσότερους τίτλους, μεγάλη φανέλα, καλή ομάδα και πάντα παίρνει και ένα σχετικό σπρώξιμο όπου χρειάζεται.

Άρα, για έναν οπαδό αλλά και για έναν μπασκετόφιλο, σειρά με τον Ολυμπιακό είναι το καλύτερο σενάριο. Τον βγάζεις από τη μέση, μειώνεις ένα από τα φαβορί και, ταυτόχρονα, αυξάνονται και οι πιθανότητες να πάνε περισσότερα εισιτήρια σε δικούς μας στο Final Four, που κι αυτό είναι σημαντικό.

Και στο τέλος της ημέρας, στα δύσκολα έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι βρίσκουν τρόπο να χάνουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, ενώ έχουν και παίκτες που στις κρίσιμες στιγμές κρύβονται.

Πρόβλεψη 3-1 για μας ! Έχουμε καλύτερη ομάδα, καλύτερο προπονητή, μεγαλύτερο ποιοτικό βάθος και περισσότερες προσωπικότητες!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μαρ 21, 2026 7:33 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Τον βάζει στο δύο ρε φίλε γιατί δεν μπορεί να παίξει άσος στην Ευρώπη. Είναι τόσο απλό, δεν θέλει ειδική ανάλυση. Τον Μπάτλερ πρέπει να τον συγκρίνεις με Ντορσει-Φουρνιέ.

Γενικά κάπου έχουμε μπερδευτεί με τις θέσεις..ο Βιλτόζα είναι τίμιος παίκτης, αλλά δεν ήταν ποτέ άσος. Το είδαμε το πείραμα με αυτόν άσο και είδαμε πως πήγε…(έτσι καταλήξαμε στην μεταγραφή Λι). Έτσι και ο Μπάτλερ είναι secondary ball handler, μπορεί να οργανώσει σε μια και δυο επιθέσεις, αλλά δεν μπορεί να το κάνει όλο το βράδυ.

Τον Μπάτλερ τον αναφέρω διότι αν τον είχαμε πάρει τότε για άσο πως θα είχε πάει αυτό; Άσε θα σου απαντήσω εγώ..Σίγουρα πολύ χειρότερα από αυτό που βλέπουμε σήμερα. Πάλι ο Θωμάς 30 λεπτά θα έπαιζε.

ειμαι σιγουρος οτι μια χαρα ασσος παιζει..απλα στον ερυθρο θελουν 2ρι περισσοτερο αφου εχει τραυματιστει ο κανααν.

για ασσος μπαρτζωκα παντως οντως και εγω αμφιβαλλω..αυτος παιζει πολυ ισο και βαραει και πολλα 3π..θα επρεπε να τον ευνουχισει.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 21, 2026 7:38 pm

Εγώ τον μπατλερ στον αστέρα δεν τον πολυ ειχα δει, με τον παο χθες είδα έναν παίκτη που βρίσκει ασιστ για πλακα, σε μερικές μου θύμησε τον Τεόντοσιτς εκεί που είδε τον ελεύθερο παίκτη, εκτελεστικά δεν μου άρεσε τόσο, αν τον είχα στην δική μου ομάδα θα τον έβαζα στο 1. Βλέπει γήπεδο μπορεί να τρέξει την ομάδα και προφανώς δεν τον αφήνεις ελεύθερο για κανένα λόγο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 7:39 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 21, 2026 7:33 pm
Dimmitz έγραψε:

ειμαι σιγουρος οτι μια χαρα ασσος παιζει..απλα στον ερυθρο θελουν 2ρι περισσοτερο αφου εχει τραυματιστει ο κανααν.
Δεν μου λέει κάτι αυτό που ποστάρεις. Ότι μπορεί να διαχειριστεί κάποιες κατοχές μπορεί (καλύτερα και από Φουρνιέ). Ότι μπορεί να παίξει primary ball handler με το volume των αποφάσεων που έχουν ομάδες όπως ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟ σε κανένα πλανήτη.

Τώρα τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο Μπι τότε, μόνο αυτός ξέρει. Λογικά θα τον έβαζε να σπάει την μπάλα και να πηγαίνει στις γωνίες και αυτόν.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μαρ 22, 2026 4:53 pm

https://www.to10.gr/basket/basket-leagu ... -istories/

«Οι ψηλοί μας, ξεκινώντας από τον Ρισόν Χολμς, κοιμόντουσαν στο παρκέ, δεν κινούνταν σωστά στη θέση του pick and roll». Ναι, αυτά είναι λόγια του Τούρκου προπονητή, (15/3) στο ημίχρονο του ματς με την ΑΕΚ

Η απάντηση του Χολμς ήταν άμεση, με ανάρτησή του στα social media, ενώ και η σύντροφός του πήρε θέση σε όσα έγιναν γράφοντας σε ανάρτησή της: «Οι ισχυροί οργανισμοί στέκονται πίσω από τους παίκτες τους. Η ανάληψη της ευθύνης είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά ο σεβασμός και η υποστήριξη πρέπει πάντα να προηγούνται! Ένας οργανισμός που κατακρίνει δημόσια τους αθλητές του αντί να τους υποστηρίζει είναι ντροπή, όχι οικογένεια», είχε αναφέρει σχετικά με όσα έγιναν τότε.

Μάλιστα, θέση είχε πάρει και η μητέρα του Αμερικανού, κάνοντας λόγο για «αντιεπαγγελματικός τρόπο διαχείρισης»...

Αληθεια τωρα?

Η αδελφη του δε μιλησε?

Δεν ειμαι υπερμαχος του Αταμαν. Εχει κανει πολλα λαθη. Το βασικοτερο ειναι ο Γιουρτσεβεν. Τα αλλα ειναι πως ξεμπροστιαζει παιχτες τους οποιους δεν βαζει να παιξουν. Οπως πχ ο Σορτς. Ο οποιος δεν φταιει αφου δεν τον εμπιστευεται ο κοουτς. Και τον εχει δωσει απειρες φορες.

Ομως για τον Χολμς, που ειχε τις ευκαιριες του, ο κοουτς λεει απλα την αληθεια: Ο Χολμς δεν κινειται σωστα μεσα στο γηπεδο. Και λιγα λεει. Γιατι ειναι και σοφτ μεχρι θανατου, δεν βγαζει νευρο, δεν εχει αθλητικοτητα ενω δεν αποδιδει ουτε στην επιθεση. Καλα για την αμυνα τι να λεμε. Ο τυπος βγαζει εικονα πρωην παιχτη, απλα κανει τα τελευταια του συμβολαια και τελος. Μην κουβαλαει και τραυματισμους στη συνταξη...

Απλα ειπε τον λογο για τον οποιο ο Φαριντ του πηρε τη θεση. Τι να πουν και αλλοι δλδ...

Ο Φαριντ των 36 ετων παρεπιπτοντως...

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Μαρ 22, 2026 10:25 pm

Εικόνα