Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2025-2026

Συντονιστής: Captains

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 22, 2026 2:32 pm

Το είδα το στιγμιότυπο από την εκπομπή του Ιωάννου αλλά μόνο ως χιουμοριστικό θα το εκλάβω....
Είναι δυνατόν ρε παιδιά τα Γιάννενα να μην έχουν ένα στολίδι γήπεδο μπάσκετ;;;;;;;
Έχει βρεθεί ένας επενδυτής να βάζει τα ωραία του τα ευρώ σε μια από τις πιο μεγάλες και ιστορικές πόλεις κα δεν έπεσαν όλοι πάνω να τον βοηθήσουν;;;;;
Αυτό το γήπεδο που παίζουν τώρα δεν μπορεί με δύο τρεις κινήσεις να το μεγαλώσουν και να παίξουν
Εκεί;;;;;;

nextplay

sophomore
Reactions:

Κυρ Μαρ 22, 2026 7:00 pm

Παπαγαρα με σπασμένα τα φρένα και ένας Αντερτον αγριεμένος!!
Θα κάτσω με ηρεμία το βράδυ να δω τι γίνεται σε περίπτωση που κάνει διπλό και στον Βικο ο Παπαγου γιατί κάτι μου λέει πως βγάζει την Λευκάδα με +3 (αν κάνει το χρέος της στα επόμενα δύο ματς) και παίζει με την Χαλκίδα πάλι που την έχει 2-0 με πλεονέκτημα έδρας στις θέσεις 5-6!
Απογοήτευση του πρωταθλήματος η Χαλκίδα...

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Μαρ 22, 2026 7:04 pm

Απογοητευτική εμφάνιση από ΑΓΕΧ (αν και η άμυνα του Παπάγου είχε ένα λόγο σε αυτό). Δεν περίμενα με τίποτα τόσο εύκολη νίκη.

Εικόνα
G.basketakias

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Vikosfalcons
Αγαπημένη ομάδα: VIKOS FALCONS
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μαρ 22, 2026 7:21 pm

nextplay έγραψε:
Κυρ Μαρ 22, 2026 2:32 pm
Το είδα το στιγμιότυπο από την εκπομπή του Ιωάννου αλλά μόνο ως χιουμοριστικό θα το εκλάβω....
Είναι δυνατόν ρε παιδιά τα Γιάννενα να μην έχουν ένα στολίδι γήπεδο μπάσκετ;;;;;;;
Έχει βρεθεί ένας επενδυτής να βάζει τα ωραία του τα ευρώ σε μια από τις πιο μεγάλες και ιστορικές πόλεις κα δεν έπεσαν όλοι πάνω να τον βοηθήσουν;;;;;
Αυτό το γήπεδο που παίζουν τώρα δεν μπορεί με δύο τρεις κινήσεις να το μεγαλώσουν και να παίξουν
Εκεί;;;;;;
Το 2028 - 2029 το νέο κλειστό στην Κατσίκα θα είναι έτοιμο χωρητικότητας 3500 θέσεων

Να φανταστείτε ότι εδώ και 4 χρόνια έχουν έρθει τα σίδερα από το Ελληνικό και ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ούτε η δημοπράτηση του έργου

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Μαρ 22, 2026 8:43 pm

nextplay έγραψε:
Κυρ Μαρ 22, 2026 7:00 pm
Παπαγαρα με σπασμένα τα φρένα και ένας Αντερτον αγριεμένος!!
Θα κάτσω με ηρεμία το βράδυ να δω τι γίνεται σε περίπτωση που κάνει διπλό και στον Βικο ο Παπαγου γιατί κάτι μου λέει πως βγάζει την Λευκάδα με +3 (αν κάνει το χρέος της στα επόμενα δύο ματς) και παίζει με την Χαλκίδα πάλι που την έχει 2-0 με πλεονέκτημα έδρας στις θέσεις 5-6!
Απογοήτευση του πρωταθλήματος η Χαλκίδα...
Ναι έτσι είναι. Αν η Δόξα κάνει 2/2 με Ψυχικό και Δάφνη και ο Βικος χάσει από Παπάγου, τότε η Δόξα ανεβαίνει απευθείας και ο Παπάγου παίζει λογικά με πλεονέκτημα έδρας και 2-0 την Χαλκίδα.

Απογοήτευση πάλι η Χαλκίδα, μάλλον δεν έφταιγε ο Κουρής τελικά. Ακόμα κι αν περάσει στο Final-4 δεν βλέπω πως θα κάνει 2 νίκες εκεί για να ανέβει. Έγραψα ότι δεν περίμενα να πάρει κάτι ο Παπάγος από αυτό το παιχνίδι γιατί έχει αρχίσει να βγάζει κούραση, όμως με διέψευσε. Μπιλαλης και Αντερτον πήραν επιτέλους βοήθειες και από άλλους παίκτες, κυρίως Μαλέλη και Καραμαλέγκο.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Κυρ Μαρ 22, 2026 9:50 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Μαρ 22, 2026 7:04 pm
Απογοητευτική εμφάνιση από ΑΓΕΧ (αν και η άμυνα του Παπάγου είχε ένα λόγο σε αυτό). Δεν περίμενα με τίποτα τόσο εύκολη νίκη.
Δεν διαβασες τα προγνωστικα μου και γι'αυτο σου εκανε εντυπωση :P :wink:

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 1:58 pm

Λιγακι ατοπες οι δικαιολογιες Συμεωνιδη στις δηλωσεις του.Ολες (σχεδον) οι ομαδες ειχαν την κουραση της διαβολοβδομαδας.Και σιγα κιολας,με Αιγαλεω προπονητικο φιλικο ηταν.

Ο Βικος μου κανει εντυπωση που δεν αλλαζει ξενο.Αφου ο Γιαπλες αλλωστε εχει δειξει οτι δεν τον πολυ-υπολογιζει τον Jones και ο ιδιος ο παιχτης ειναι φανερα ξενερωμενος.Ας παρει εναν γκαρντ που θα δωσει μεγεθος στην περιφερεια.Εγω βεβαια ισως τολμουσα να τον αλλαξω με αθλητικο 4αρι και εναλλαξ στον ασσο θα την εβγαζα με Τσουκα και Σαρας που κανει,ετσι κι αλλιως,ολο το παιχνιδι.

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Δευ Μαρ 23, 2026 2:47 pm

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ αλλαγής ξένου έχω την εντύπωση πώς έληξε.

abovetherim

a1greece
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 2:49 pm

gspara έγραψε:
Δευ Μαρ 23, 2026 1:58 pm
Λιγακι ατοπες οι δικαιολογιες Συμεωνιδη στις δηλωσεις του.Ολες (σχεδον) οι ομαδες ειχαν την κουραση της διαβολοβδομαδας.Και σιγα κιολας,με Αιγαλεω προπονητικο φιλικο ηταν.

Ο Βικος μου κανει εντυπωση που δεν αλλαζει ξενο.Αφου ο Γιαπλες αλλωστε εχει δειξει οτι δεν τον πολυ-υπολογιζει τον Jones και ο ιδιος ο παιχτης ειναι φανερα ξενερωμενος.Ας παρει εναν γκαρντ που θα δωσει μεγεθος στην περιφερεια.Εγω βεβαια ισως τολμουσα να τον αλλαξω με αθλητικο 4αρι και εναλλαξ στον ασσο θα την εβγαζα με Τσουκα και Σαρας που κανει,ετσι κι αλλιως,ολο το παιχνιδι.
Το έχω γράψει και παλαιότερα, όχι πολύ, πολύ κακή ομάδα η ΑΓΕΧ, συμφωνώ ότι δεν είναι θέμα προπονητή και δεν πιστεύω ότι ο Συμεωνίδης, παρά τις ικανότητές του, θα συμμαζέψει αυτό το πράγμα. Επίσης, είδα λίγο στη μετάδοση, ή είναι πολύ μεγάλο το κλειστό ή πολύ λίγος ο κόσμος που έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 2:59 pm

Γιαννης έγραψε:
Δευ Μαρ 23, 2026 2:47 pm
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ αλλαγής ξένου έχω την εντύπωση πώς έληξε.
Σωστος Γιαννη,λαθος μου.Νομιζα ηταν μεχρι και πριν την τελευταια αγωνιστικη.

nextplay

sophomore
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 4:54 pm

Σε λάθος timing έγινε η αλλαγή προπονητή του Βίκου...
Δεν είχε δικαίωμα ούτε για αλλαγή ξένου ούτε για έλληνα,πρέπει να δουλέψει με μια ομάδα που σχεδίασε άλλος 100% χωρίς το δικαίωμα να παρέμβει....

Lpl8

sophomore
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 7:38 pm

Ο φετινός σχεδιασμός του Κοροίβου είναι τελείως ερασιτεχνικός, χωρίς ψηλούς στα περισσότερα παιχνίδια (πάλι καλά ήρθε ο Ταταρης),με έναν ξένο στα μισά παιχνίδια παρόλα αυτά η διοίκηση μιλούσε για άνοδο

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Μαρ 23, 2026 8:32 pm

Απίστευτος Κόροιβος που με μόλις 6 διαθέσιμους παίκτες και χωρίς τους 2 ξένους του κατάφερε να κερδίσει στο Ψυχικό με 79-85. :obey:

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Δευ Μαρ 23, 2026 8:51 pm

BillyPao έγραψε:
Δευ Μαρ 23, 2026 8:32 pm
Απίστευτος Κόροιβος που με μόλις 6 διαθέσιμους παίκτες και χωρίς τους 2 ξένους του κατάφερε να κερδίσει στο Ψυχικό με 79-85. :obey:
Αξιζει να μπει σε ενα ατυπο hall of fame της Α2 η σημερινη ηρωικη εμφανιση της Κοροιβαρας.Συν την αποβολη του κορυφαιου φετινου της παιχτη.
Το μπασκετ που ξερει ο ''Joker'' Ταταρινιο,δεν το ξερουν ΟΛΑ μαζι τα 5αρια της λιγκας :obey: :obey: :obey:

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Δευ Μαρ 23, 2026 9:43 pm

ΑΘΛΟΣ Κοροίβου σήμερον.Μου θύμισε τον αγώνα Ψυχικό - Μίλωνας πριν 3χρονια.Αυτο το φαινόμενο ονομάζεται συσπείρωση της ομάδας που έχει τους απόντες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”