Με τέκνο είναι ακόμα λιγότερο, νομίζω 1.5 χρόνοreignman έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 9:18 pmΑρκεί η προηγούμενη νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα ΕΠΙ ΤΡΙΑ (3) ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ για :nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 9:11 pmΠέφτω στα γόνατα και ικετεύω τους μοντς να κάνουν pinτις προϋποθέσεις για ελληνοποίηση. Δεν πάει άλλο![]()
- Πολίτες κράτους-μέλους της ΕΕ.
- Συζύγους Έλληνα ή Έλληνιδας με τέκνο.
- Όσους έχουν τη γονική μέριμνα τέκνου Ελληνικής ιθαγένειες, που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και
- ανιθαγενείς.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Aπο το ypes.gr το βρηκα.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έκανα ένα μικρό sampling από τα θέματα του περασμένου μήνα. Αν ανάμεσα στις προπονήσεις και τις φυσιοθεραπείες ο άρχοντας έκατσε και διάβασε 1000 θέματα ώστε να είναι έτοιμος (btw δεν έχω βάλει καθόλου κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου) χαλάλι του. Δύσκολο το βλέπω βέβαιαChristofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 9:33 pmΚαι που ξερετε σεις οτι ο Φαλ δεν μιλαει ελληνικα ή οτι δεν εκανε εντατικα μαθηματα οταν ηταν τραυματιας (και ειχε παραπανω χρονο) για ναμπορει να πηγαινει στις ταβερνες με τον κολλητο του τον Εβαν και να παραγγελμει τα μεζεκλικια οπως πρεπει ο Μπαγασας;

-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαχαχα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 9:47 pmΈκανα ένα μικρό sampling από τα θέματα του περασμένου μήνα. Αν ανάμεσα στις προπονήσεις και τις φυσιοθεραπείες ο άρχοντας έκατσε και διάβασε 1000 θέματα ώστε να είναι έτοιμος (btw δεν έχω βάλει καθόλου κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου) χαλάλι του. Δύσκολο το βλέπω βέβαιαChristofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 9:33 pmΚαι που ξερετε σεις οτι ο Φαλ δεν μιλαει ελληνικα ή οτι δεν εκανε εντατικα μαθηματα οταν ηταν τραυματιας (και ειχε παραπανω χρονο) για ναμπορει να πηγαινει στις ταβερνες με τον κολλητο του τον Εβαν και να παραγγελμει τα μεζεκλικια οπως πρεπει ο Μπαγασας;![]()
![]()
Εντωμεταξυ αυτα να τα ρωτησεις στο 95% των Ελληνων ηλικια 15-60 δεν θα εχει ιδεα να απαντησει.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ καλά λες. Το τεστ είναι μια χαζομάρα και είναι προφανές γιατί άλλαξε και έγινε τόσο δύσκολο αλλά τεσπα.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 10:44 pmΧαχαχα.
Εντωμεταξυ αυτα να τα ρωτησεις στο 95% των Ελληνων ηλικια 15-60 δεν θα εχει ιδεα να απαντησει.

-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ισχύει, εγώ ας πούμε δε γνωρίζω την απάντηση σε αρκετές από αυτές τις ερωτήσεις. Βέβαια ορισμένες απαντήσεις είναι θέμα κοινής λογικής, π.χ. είναι προφανές ότι δε γίνεται το 1893 ο Χαρίλαος Τρικούπης να ανακοίνωσε την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 10:44 pmΧαχαχα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 9:47 pm
Έκανα ένα μικρό sampling από τα θέματα του περασμένου μήνα. Αν ανάμεσα στις προπονήσεις και τις φυσιοθεραπείες ο άρχοντας έκατσε και διάβασε 1000 θέματα ώστε να είναι έτοιμος (btw δεν έχω βάλει καθόλου κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου) χαλάλι του. Δύσκολο το βλέπω βέβαια![]()
![]()
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω ασχοληθεί και έμεινα λίγο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 9:47 pmΈκανα ένα μικρό sampling από τα θέματα του περασμένου μήνα. Αν ανάμεσα στις προπονήσεις και τις φυσιοθεραπείες ο άρχοντας έκατσε και διάβασε 1000 θέματα ώστε να είναι έτοιμος (btw δεν έχω βάλει καθόλου κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου) χαλάλι του. Δύσκολο το βλέπω βέβαιαChristofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 9:33 pmΚαι που ξερετε σεις οτι ο Φαλ δεν μιλαει ελληνικα ή οτι δεν εκανε εντατικα μαθηματα οταν ηταν τραυματιας (και ειχε παραπανω χρονο) για ναμπορει να πηγαινει στις ταβερνες με τον κολλητο του τον Εβαν και να παραγγελμει τα μεζεκλικια οπως πρεπει ο Μπαγασας;![]()
![]()
Αν αυτό είναι τυχαίο δείγμα και πέφτουν τέτοιας δυσκολίας θέματα, αν έβαζαν και τους Έλληνες να δώσουν εξετάσεις οι μισοί δε θα είχαν/είχαμε υπηκοότητα
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορείς να τα βρεις εδώ αν έχεις περιέργεια: https://exetaseis-ithageneia.ypes.gr/#topics/general
Το να κάνεις δύσκολη την απόκτηση ιθαγένειας είναι εύκολα πολιτικά πονταλάκια γιατί αυτοί που επηρεάζονται δεν έχουν τη δύναμη να μιλήσουν. Η γυναίκα μου θα βγάλει πιο εύκολα γαλλική υπηκοότητα παρά ελληνική.

- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε εγώ ξέρω πολλά από αυτά και καλά κάνω και δεν τα ξέρω
όπως θρυλικά έχει πει και ο κοουτς Μπι
Παράδειγμα, Περιφερειακή Ενότητα Πελοποννήσου δεν περιλαμβάνει την Αχαία που την έχει Δυτικής Ελλάδος ¯\_(ツ)_/¯
Εγώ στο σχολείο για Νομούς έμαθα ( αρε Πώποτα ) και γεωγραφικά διαμερίσματα . Το τι κάνει η αυτοδιοίκηση που είναι η ύπουλη ερώτηση ή αν αναθεωρήθηκε η συνθήκη της ΕΟΚ 1-2-3-4-5 φορές ανατρέξτε στον Μπαρτζώκα που παρέθεσα
ΕΝΤΙΤ : Γενικά και αόριστα τα πολιτικά θα έπρεπε να ήταν επιδερμικά και η γεωγραφία η βασική . Πολιτισμό και ιστορία οκ, καλό είναι όλοι να ξέρουμε εις βάθος, ας είχε δλδ και κάτι πιο δύσκολο δεν πειράζει αρκεί η πλειοψηφία να ήταν σαν αυτά που κοίταξα τύπου " Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος την περίοδο : ΑΒΓΔ " ποιος είναι ο εικονιζόμενος όταν ρωτάει κάτι που αντικειμενικά πρέπει να ξέρεις όπως ο Μέγας Αλέξανδρος/Κολοκοτρώνης/Σολωμός/Βενιζέλος κλπ
δεν χρειάζεται ο κάθε αλλοδαπός να δώσει πανελλήνιες ή πανεπιστήμιο ξέρω γω ούτε παίζει στον εκατομμυριούχο για τις 100.000
όπως θρυλικά έχει πει και ο κοουτς Μπι
Παράδειγμα, Περιφερειακή Ενότητα Πελοποννήσου δεν περιλαμβάνει την Αχαία που την έχει Δυτικής Ελλάδος ¯\_(ツ)_/¯
Εγώ στο σχολείο για Νομούς έμαθα ( αρε Πώποτα ) και γεωγραφικά διαμερίσματα . Το τι κάνει η αυτοδιοίκηση που είναι η ύπουλη ερώτηση ή αν αναθεωρήθηκε η συνθήκη της ΕΟΚ 1-2-3-4-5 φορές ανατρέξτε στον Μπαρτζώκα που παρέθεσα
ΕΝΤΙΤ : Γενικά και αόριστα τα πολιτικά θα έπρεπε να ήταν επιδερμικά και η γεωγραφία η βασική . Πολιτισμό και ιστορία οκ, καλό είναι όλοι να ξέρουμε εις βάθος, ας είχε δλδ και κάτι πιο δύσκολο δεν πειράζει αρκεί η πλειοψηφία να ήταν σαν αυτά που κοίταξα τύπου " Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος την περίοδο : ΑΒΓΔ " ποιος είναι ο εικονιζόμενος όταν ρωτάει κάτι που αντικειμενικά πρέπει να ξέρεις όπως ο Μέγας Αλέξανδρος/Κολοκοτρώνης/Σολωμός/Βενιζέλος κλπ
δεν χρειάζεται ο κάθε αλλοδαπός να δώσει πανελλήνιες ή πανεπιστήμιο ξέρω γω ούτε παίζει στον εκατομμυριούχο για τις 100.000
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να πω μια και λόγο δουλειάς έχω ασχοληθεί αρκετά με άδειες διαμονής, πολιτογραφήσεις, μετακλήσεις κλπ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 10:52 pmΠολύ καλά λες. Το τεστ είναι μια χαζομάρα και είναι προφανές γιατί άλλαξε και έγινε τόσο δύσκολο αλλά τεσπα.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 10:44 pmΧαχαχα.
Ο αρχικός σκοπός ήταν να σταματήσει αυτό το πράγμα που γινόταν με τις προφορικές εξετάσεις και το οποίο ήταν τελείως διαβλητό και φυσικά έμπαινε στην μέση ο παράγοντας χρηματισμός. Το κατάφεραν; Όχι, και με τις γραπτές εξετάσεις αρκετοί πληρώνουν και παίρνουν την πιστοποίηση. Αποθάρρυναν όμως αρκετούς από το να δώσουν γιατί παρ' όλο που είναι χρόνια στην Ελλάδα, μιλάνε αρκετά καλά τα Ελληνικά, έχουν παιδιά που έχουν πάει σχολειό, πανεπιστήμιο κλπ δεν μπορούον να διαβάσουν για να τα μάθουν, ειδικά οι μεγαλύτεροι πλεόν σε ηλικία.
Επίσης η πιστοποίηση δεν χρησιμεύει μόνο για την πολιτογράφηση, χρησιμεύει για να παρακάμψεις τα όρια 12ετούς διαμονής και να βγάλεις άδεια επί μακρών που σου δίνει πλήρη πρόσβαση στην αγορά εργασίας.
Νομίζω έπρεπε να υπάρχει και ένας εναλλακτικός δρόμος, για άτομα που έχουν κλείσει δεν ξέρω 15-20 χρόνια στην Ελλάδα, έχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ή έχουν ολοκληρώσει το Ελληνικό Σχολείο, έχουν συνεχή διαμονή με συνεχείς άδειες διαμονής να μπορούσαν να πολιτογραφηθούν χωρίς εξετάσεις.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εσύ καλά τα λες αλλά ο αντίλογος είναι: «ΝαΙ αΛα ΔεΝ ιΝαι πΡΑγμΑΤικΟι αΙλυΝεΣ» οπότε δεν έχουμε κάπου να πάμε από εκείConan1982 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 24, 2026 11:30 amΝομίζω έπρεπε να υπάρχει και ένας εναλλακτικός δρόμος, για άτομα που έχουν κλείσει δεν ξέρω 15-20 χρόνια στην Ελλάδα, έχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ή έχουν ολοκληρώσει το Ελληνικό Σχολείο, έχουν συνεχή διαμονή με συνεχείς άδειες διαμονής να μπορούσαν να πολιτογραφηθούν χωρίς εξετάσεις.

-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αφού ο Ουοκαπ Έλληνας είναιRedoctor_33 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 24, 2026 12:31 pmΠου γέννησαν οι γυναίκες ουοκαπ-μακκισικ; Ρε κροκόδειλε Φαλ γιατί δε διαβάζεις 2 χρόνια;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο