Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μαρ 24, 2026 12:53 pm

big_lebowski έγραψε:
Τρί Μαρ 24, 2026 11:01 am
Και ο Βιλντοζα και ο Μπραουν ως επιλογές απέτυχαν αλλά η μετέπειτα πορεία τους μάλλον δικαιώνουν τον παραγκωνισμο τους (σίγουρα δε δικαιώνουν την αρχική επιλογή τους)
Το θέμα είναι ότι τη φετινή σεζόν είχες το καλοκαίρι το δείγμα και τα στοιχεία από τη περσινη(η οποία κατ εμέ δεν είναι τόσο...αποτυχημένη όσο παρουσιάζεται αλλά είχε ως μέτρο σύγκρισης μια εξωπραγματικη σχεδόν πάρα φύσιν πρώτη σεζον) ώστε να διορθώσεις 2-3 πράγματα.Εκ του αποτελέσματος δε το έκανες, το να το διαπιστώνει κανεις ούτε μιρλα είναι ούτε γκρινια.Μακαρι να το διαπιστώνουν κι αυτοί που πρέπει και να κινηθούν αναλόγως φετος (ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος, διότι ποιότητα υπάρχει στον υπερθετικό βαθμο)
Τι ήθελες το καλοκαίρι?Γκαρντ, Σέντερ (1+1) και ίσως ένα φόργουορντ (αντί Γκριγκο)
Το αποτέλεσμα είναι πως Μαρτιο μήνα ο Ομέρ έφυγε, ο Χολμς είναι ανενεργός,ο Σορτς είναι μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας κι ο Γκριγκο περιμένει να έρθει το καλοκαίρι να φύγει.Αυτα είναι σχεδόν 7 εκ το χρόνο ανενεργά,και τεχνοκρατικα να το δεις είναι αποτυχία. Κι αν δε γινόταν η προσθήκη του Ντέιβις ίσως οριακά να προλαβαίναμε και πλέι ιν(εάν τα προλαβαίναμε)
Είναι σχεδόν αυταποδεικτο πως έχουν γίνει λάθη στον σχεδιασμό.
Αυτό που μπορούμε να κουβεντιασουμε είναι κατά πόσο είναι αποκλειστική ευθύνη του Αταμαν.Ο Σορτς πχ είναι 100% επιλογή του ,τον βαραίνει απολύτως. Από την άλλη στη περίπτωση του ψηλού δε ξέρω .Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Αταμαν να ειχε εγγυήσεις τον Σεπτέμβριο ότι ο Λεσορ μπαινει (υπάρχουν και δηλώσεις του) και αντί αυτού τέλη Νοεμβρίου ξαναχειρουργειται. Αυτό δικαιολογεί κάποιες επιλογές.
Στο θέμα του Χολμς το ξαναείπα αν και δεν θα ήταν ο τρόπος μου ,δε θεωρω ότι έγινε κάτι τόσο τραγικό.Ουτε διαπόμπευση είναι ούτε ξεφτίλισμα ούτε τίποτα τέτοιο. Και όποιος παραλληλισμός με σερβιτόρο που του μιλάει άσχημα αφεντικό κλπ είναι ατυχής.Ο Χολμς είναι ανώτερος μισθολογικα από τον Αταμαν ο οποίος δεν είναι το αφεντικό του ,είναι ο προπονητής του που έχει απόλυτη ευθύνη για την εικόνα της ομάδας.Επισης ο Χολμς έχει στη πράξη στηριχτεί από τον Αταμαν.Στηριχτηκε όσο τον έβαζε,στηρίχτηκε όσο επέμενε να μη παίρνει παίκτη γι είχαμε Ομέρ κ Χολμς (δε κρίνω αν είναι σωστό ως αποτέλεσμα η όχι, ως επιλογή είναι στηρίζω αυτούς που έχω όμως)στηρίχτηκε όταν Δεκέμβριο που δεν ήξερε ποτέ κ πως θα γυρισει ο Λεσορ πήρε συμπληρωματικο κι όχι βασικό.Και τελικώς τι γίνεται...λέει ο Αταμαν πως κοιμόταν στην αμυνα σε αγωνα με την αεκ(σιγά τη διαπόμπευση)κι αυτός βάζει γελάκια κι όλο του το σόι να κράζει τον οργανισμό (όχι τον Αταμαν, τον οργανισμό που του δίνει 2,5 εκ για να περιφερεται) .Ε οκ,καλώς τεθηκε εκτός ομάδας.Δε κάνει δεν έχει ούτε το mentality ούτε τη νοοτροπία
Ο Αταμαν θα κριθεί το καλοκαίρι με βάση αυτά που θα έχει πετυχει. Αυτό που κρίνεται τώρα είναι η εικόνα που δεν είναι καλή και οι επιλογές που είναι εκ του αποτελέσματος κακές.Στο χέρι του είναι να το γυρισει
Εγω το βλεπω αλλιως το πραγματα.

Ο Παο στο rebuilt πηρε ενα βιλντοζα που εκανε ποκυ καλη σεζον με τον Ερυθρο ειδικα προ Καμπατσο. Ο Βιλντοζα δεν ειναι ο κλασσικος ποιντ γκαρντ και σε οποιες ομαδες απεδωσε ηταν το πρωτο βιολι.
Στον Παο επρεπε να παιξει ως πλειμεικερ. Δεν ηταν αυτο που χρειαζοταν και ηταν μια αποτυχημενη μεταγραφη που ομως εδωσε πραγματα. Ο ιδιος παικτης στον Ολυμπιακο αποκτηθηκε ως δικλειδα ασφαλειας ως ενας εξτρα γκαρντ για πισω απο τον Ντορσει και ως επιπλεον χειριστης. Τελικα τραυματιστηκε ο Γουοκαπ και ο βιλντοζα επαιζε για 1,5 μηνα ως αναπληρωματικος γκαρντ. Για μενα οσο επαιξε ηταν πολυ καλος σε αυτο που του ζητηθηκε. Δεν εθελξε αλλα εδωσε πραγματα. Αν δεν ειχε θεματα τραυμαρισμων εγω θα ηθελα να μεινει στην ομαδα. Με την Βιρτους σε μια κακη ομασα εχει κανει εξαιρετικα παιχνιδια. Δεν ειναι καθολου κακος παικτης αλλα σεν εχει το mindset του πρωταγωνιστη για μεγαλη ομαδα μαλλον.

Ο μπραουν ηραν εξαρχης λαθος επιλογη. Το ειχα πει καθως η Μακαμπι ειναι η δευτερη ομαδα μου και την παρακολουθω αρκετα οτι καμια σχεση με τον εκει παικτη δεν θα εχει γιατι παιζει εντελως διαφορετικο μπασκετ. Ηταν προδιαγεγραμμενο οτι θα αποτυχει. Επισης ειναι παικτης που εχει αποτυχει στο ψηλοτερο επιπεδο και πριν με την Φενερ για παραδειγμα.

Για τον Σορτς ισχυει το ιδιο απλα εγω τουλαχιστον κογω ποιοτητας και πνευματικου χαρακτηρα του παικτη πιστευα οτι θα το ξεπερνουσε και θα αποδεικνυε οτι μπορει. Ομως ο Παο δεν τον υποστηριξε. Αν υπηρχε ο Λεσορ και ο Χειζ ντειβις απο την αρχη ισως να μιλουσαμε για αλλον Σορτς τωρα.

Για τους ψηλους τα εχω πει. Ηταν κακες επιλογες για διαφορετικους λογους.

Σιγουρα δεν φταιει μονο ο Αταμαν. Σιγουρα εχει ψηλο μεριδιο ευθυνης για την επιμονη του σε καποια πραγματα.

Γενικα δεν ειναι οτι παιρνεις τον παικτη με τα καλυτερα χαρακτηριστικα και λυνονται τα προβλημαρα σου. Παιρνεις εκεινον που εχει τα πιο ταιριαστα χαρακτηριστικα

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Μαρ 24, 2026 3:19 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Μαρ 24, 2026 12:53 am
Τους παιχτες δεν τους απαγαγουν και τους κανουν βασανιστηρια για να υπογραψουν

τον αταμαν τον ξερουν αν δεν τους αρεσει να τοςυ κραζουν μπορουν να μην πανε σε ομαδα του
Καλα ο Χολμς νομίζω πήγε και λίγο σαν πρόβατο στην σφαγή.
Νομίζω είναι πάστα Αμερικανού παίκτη που γενικά πριν τον Παο ίσως να μην ήξερε ποια είναι η πρωτεύουσα της χώρας, πόσο μάλλον ποιος είναι ο Αταμάν και πως προπονεί.

Άβαταρ μέλους
Geks13

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Allen Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Μαρ 24, 2026 3:24 pm

[/quote]

Καλα ο Χολμς νομίζω πήγε και λίγο σαν πρόβατο στην σφαγή.
Νομίζω είναι πάστα Αμερικανού παίκτη που γενικά πριν τον Παο ίσως να μην ήξερε ποια είναι η πρωτεύουσα της χώρας, πόσο μάλλον ποιος είναι ο Αταμάν και πως προπονεί.
[/quote]

Αυτό είναι ευθύνη 100% της μεριάς του παίκτη όμως, όχι του Αταμάν. Καλώς ή κακώς θα έπρεπε να ξέρει πού ήρθε και τί στόχους έχει η ομάδα και να πράξει αναλόγως.

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μαρ 24, 2026 5:08 pm

Αποτυχημένη ή μη η κάθε μετεγγραφή θα κριθεί στο τέλος, όταν θα σηκώνουμε όλοι μαζί το 8ο. Αυτός, ο παναθηναϊκός και χωρίς Χολμς, Γκριγκόνις, και 6ο παίκτη τον Σορτς θα το σηκώσει!

Του χρόνου με όσα ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλους μάλλον θα τρίβουμε τα μάτια μας, ήδη ετοιμάζεται τοπ γκαρντ και τοπ 5αρι , βαλατσιουνας ; Ποιος ξέρει .

Εξάλλου , ο στόχος είναι να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ .. το είπε ο μητσαρας και στηρίζουμε!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Μαρ 24, 2026 5:23 pm

MichaelKoch έγραψε:
Τρί Μαρ 24, 2026 5:08 pm

Του χρόνου με όσα ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλους μάλλον θα τρίβουμε τα μάτια μας, ήδη ετοιμάζεται τοπ γκαρντ και τοπ 5αρι , βαλατσιουνας ; Ποιος ξέρει .
Ο Γιαννακόπουλος άραγε;

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Μαρ 24, 2026 5:28 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Μαρ 24, 2026 5:23 pm
Ο Γιαννακόπουλος άραγε;
Ο οποίος μπορεί και Οκτώβρη μήνα να ποστάρει "Ρε Φρι είναι δυνατόν να έχουμε 45 υπογραφές στο συρτάρι και να είμαστε τόσο άτυχοι;"

και καπάκι paobc ποστ στο twitter "Welcome Omer Yurtseven!" :roulette:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τρί Μαρ 24, 2026 5:29 pm

Θα έχουμε κ Χαραλαμποπουλο αρχηγό η αυτός ο χρησμος ήταν αποκλειστικά για το 7ο?

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τρί Μαρ 24, 2026 5:31 pm

big_lebowski έγραψε:
Τρί Μαρ 24, 2026 5:29 pm
Θα έχουμε κ Χαραλαμποπουλο αρχηγό η αυτός ο χρησμος ήταν αποκλειστικά για το 7ο?
Η προφητεία έληξε το 2020 σόρι. Πλέον ο πρόεδρος κυκλοφορεί με άλλο όνομα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τρί Μαρ 24, 2026 5:33 pm

Για το φημολογούμενο μεγάλο deal εννοούσα αλλαγής ιδιοκτησιακού.

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Mood:

Τρί Μαρ 24, 2026 5:54 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Μαρ 24, 2026 5:33 pm
Για το φημολογούμενο μεγάλο deal εννοούσα αλλαγής ιδιοκτησιακού.
Δεν έχω ακούσει κάτι, δε νομίζω να φύγει ο dpg, ίσως συμπαίκτης. Μπορεί να έρθει κάποιος οικονομικά πιο ισχυρός ; Ναι, μπορεί. Τα περισσότερα λεφτά δεν σημαίνουν πάντα και τα περισσότερα για την ομάδα. Ο Μήτσος μπορεί να μην είναι ο ισχυρότερος οικονομικά, αλλά είναι η ψυχή της ομάδας: ο άνθρωπος που βγαίνει μπροστά, βάζει πλάτη και την αγαπά πραγματικά.

Αγαπάμε DPG !

Εικόνα
RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τρί Μαρ 24, 2026 5:59 pm

Το να φύγει ο dpg τώρα που έχει έσοδα και γήπεδο θα πρόκειται για επιχειρηματική αυτοκτονία. Πέρα από αυτό δεν θα έχει με το να ασχολείται μετά..θα μαραζώσει. Δεν θα μπορεί να κάνει πολλά stories καθημερινά να γουστάρει. Δε νομίζω να το κάνει

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τρί Μαρ 24, 2026 6:04 pm

Τα λεφτά που ακούγεται ότι δινουν είναι 9ψηφιο πόσο για το πλειοψηφικό πακέτο δεν το λες και αυτοκτονία.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τρί Μαρ 24, 2026 6:08 pm

Conan1982 έγραψε:
Τα λεφτά που ακούγεται ότι δινουν είναι 9ψηφιο πόσο για το πλειοψηφικό πακέτο δεν το λες και αυτοκτονία.
Για τον ΔΠΓ τον επιχειρηματία (αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά στο ευρωπαικό μπάσκετ) θα είναι καλή κίνηση. Για τον ΔΠΓ το αρρωστάκι θα είναι μαχαίρι στην καρδιά.

Για τον Παναθηναικό σαν οργανισμό θα είναι καταστροφικό.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τρί Μαρ 24, 2026 6:13 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Για τον ΔΠΓ τον επιχειρηματία (αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά στο ευρωπαικό μπάσκετ) θα είναι καλή κίνηση. Για τον ΔΠΓ το αρρωστάκι θα είναι μαχαίρι στην καρδιά.

Για τον Παναθηναικό σαν οργανισμό θα είναι καταστροφικό.
Η οικονομική διαχείριση του πάντως όλα αυτά τα χρόνια, οι ισοσκελισμενοι ισολογισμοί, οι εμπορικές συμφωνίες δείχνουν ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Ιδανικά θα ήθελε, φαντάζομαι να αποχωρήσει με ενα Ευρωπαϊκό.
Γιατί καταστροφικό;

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Mood:

Τρί Μαρ 24, 2026 6:37 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Μαρ 24, 2026 6:13 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Η οικονομική διαχείριση του πάντως όλα αυτά τα χρόνια, οι ισοσκελισμενοι ισολογισμοί, οι εμπορικές συμφωνίες δείχνουν ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Ιδανικά θα ήθελε, φαντάζομαι να αποχωρήσει με ενα Ευρωπαϊκό.
Γιατί καταστροφικό;
Αν έρθουν ψυχροί τεχνοκράτες, δε νομίζω ότι είναι καλό για το τμήμα. Το μπάσκετ έχει μάθει στο τρίπτυχο Διοίκηση-ομάδα-κόσμος.

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”