Βλέπεις ρε παιδί μου το πράγμα να σαλεύει λίγο!! Στρίβει το φορτηγό και λίγο, δε πάει ντουγρού στο γκρεμό για βούτα!
Στην περίπτωσή μας μόνο επανάληψη λαθών βλέπω...πρέπει να περάσουν αλλά είκοσι χρόνια ατιτλίας για να το πάρουμε επιτέλους απόφαση;
Συντονιστής: Captains

Ο ταβερνιάρης ότι σήκωσε σήκωσε. Του χρόνου θα προπονεί την Εφές στην καλύτερη.MichaelKoch έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 8:07 pmΣωστά τα λες και γω ανέφερα το άλλο μοντέλο, το μοντέλο σκάκι. Τακτικές, βιβλίο με εκατοντάδες πλέϊς, διάβασμα, κοουτσινγκ, φιλοσοφία, πειθαρχία και 0/6.NikBot έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 7:51 pmΕπίσης γιατί πρέπει βρε σεις να αρπάζεστε με όλα? Λες όταν γράφει κάποιος κάτι όχι καλό για τον Αταμάν, αυτόματα σημαίνει ότι εννοεί ότι ο Μπαρτζώκας είναι καλύτερος. Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω απο αυτούς να είναι ή ο ένας ή ο άλλος. Του χρόνου μπορεί και να μην είναι κανένας εδώ π.χ.
Άσε που το συγκεκριμένο σχόλιο του φίλου παραπάνω, αν το διαβάσεις προσεκτικά υπερ του Αταμάν είναι. Γράφει (ίσως -μάλλον θα πω εγώ- υπεραπλουστευτικά, ότι υπάρχουν 2 μοντέλα: Το έχω μια πολύ δουλεμένη τακτικά ομάδα που πάει άνετα στην regular σταθερά ψηλά, αλλά δεν προσαρμόζομαι καθόλου στις ειδικές συνθήκες των PO/F4 και αποτυγχάνω (Μπαρτζώκας) και το δεν ασχολούμαι πολύ με την regular και η ομάδα παροσιάζει μέτρια απόδοση και μεταπτώσεις αλλά φορτσάρω στο φίνις και αυτό έχει αποδειχθεί επιτυχημένο (όχι όλες τις φορές αλλά αρκετές)
Δηλαδή, το μοντέλο σκάκι με λίγα λόγια είναι προφεσορικο, υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό, αλλά στο τέλος τα σηκώνει ο ταβερνιάρης

Tα γραπτα μενουν φιλε.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 8:40 pmΟ ταβερνιάρης ότι σήκωσε σήκωσε. Του χρόνου θα προπονεί την Εφές στην καλύτερη.MichaelKoch έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 8:07 pm
Σωστά τα λες και γω ανέφερα το άλλο μοντέλο, το μοντέλο σκάκι. Τακτικές, βιβλίο με εκατοντάδες πλέϊς, διάβασμα, κοουτσινγκ, φιλοσοφία, πειθαρχία και 0/6.
Δηλαδή, το μοντέλο σκάκι με λίγα λόγια είναι προφεσορικο, υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό, αλλά στο τέλος τα σηκώνει ο ταβερνιάρης

Δε χρειάζεται να βγάζεις τόσο κόμπλεξ, ούτε ο Μπαρτζώκας θα αποκαλούσε "ταβερνιάρη" τον Αταμάν.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 8:40 pmΟ ταβερνιάρης ότι σήκωσε σήκωσε. Του χρόνου θα προπονεί την Εφές στην καλύτερη.MichaelKoch έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 8:07 pm
Σωστά τα λες και γω ανέφερα το άλλο μοντέλο, το μοντέλο σκάκι. Τακτικές, βιβλίο με εκατοντάδες πλέϊς, διάβασμα, κοουτσινγκ, φιλοσοφία, πειθαρχία και 0/6.

Εγω δε θα την ελεγα τοσο ανετα, θα σκεφτομουν μηπως εκτυπωσουν το ποστ μου και να το τοιχοκολλησουν στα αποδυτηρια στο ΟΑΚΑ για εξτρα κίνητρο.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 8:42 pmΓι αυτό τα γράφω, για να τα βλέπουμε όλοι.
Δεν τον πιστεύω τον ΠΑΟ ρε φίλε με προπονητή τον Άταμαν. Θεωρώ ότι κάνει τρελό underperform. Να μην πω την άποψη μου δλδ; Απαγορεύεται επειδή μπορεί να ερίζει κάποιους;
ΠΣ. Το ότι δεν πιστεύω τον ΠΑΟ, δεν σημαίνει ότι πιστεύω και την ομάδα μου.

Κακώς, ελευθερία λόγου έχουμε. Αμα φοβόμαστε να πούμε αυτό που πιστεύουμε επειδή μπορεί να ακούγεται κάπως ή κάποιος να το μεταφράσει ως υπεροπτικό, τότε ζήτω που καήκαμε.redcard έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 8:51 pmΕγω δε θα την ελεγα τοσο ανετα, θα σκεφτομουν μηπως εκτυπωσουν το ποστ μου και να το τοιχοκολλησουν στα αποδυτηρια στο ΟΑΚΑ για εξτρα κίνητρο.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 8:42 pm
Γι αυτό τα γράφω, για να τα βλέπουμε όλοι.
Δεν τον πιστεύω τον ΠΑΟ ρε φίλε με προπονητή τον Άταμαν. Θεωρώ ότι κάνει τρελό underperform. Να μην πω την άποψη μου δλδ; Απαγορεύεται επειδή μπορεί να ερίζει κάποιους;
ΠΣ. Το ότι δεν πιστεύω τον ΠΑΟ, δεν σημαίνει ότι πιστεύω και την ομάδα μου.

Δεν ξέρουν μπασκετ αυτοί, μονό ευρωλίγκας σηκώνουν, από τύχηMichaelKoch έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 9:04 pmΚάποτε λέγανε τον γκερσον ταβερνιάρη και ότι δεν είχε συστήματα για άμυνα αλλά έπαιζε μόνο φουλ επίθεση, λίγα χρόνια μετά πήρε τη θέση του ο ταβερνιάρης ο Αταμάν που δε ξέρει να προπονεί…
3 ο γκερσον 3 ο Αταμάν … 6 κούπες οι
δυο τους δυο μερίδες σουβλάκια.
ταβέρνα η σκάκι ;