Κρατάμε την σοβαρότητα του πρώτου ημιχρόνου αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έπαιζαν χωρίς Τζέιμς και Τεις.
Ο Σορτς μετά την τρομερή του εξυπνάδα με τον Πανιώνιο, τώρα κάνει αυτό. Mastermind
Συντονιστής: Captains








Χωρις αγχος;kein έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 11:22 pmΣυνοψίζοντας, η ομάδα από τότε που μπήκε ο Ματίας έχει μια σταθερή βελτίωση. Έχουμε 4 συνεχόμενες και οι δυο τελευταίες με 107 πόντους! Ο Ματίας δείχνει σιγά σιγά ότι βρίσκει τα πατήματα του και μπορεί να αποδίδει περισσότερα λεπτά αποδοτικά. Συνεπώς η ομάδα όλη ανεβάζει το καλό της παιχνίδι για μεγαλύτερα διαστήματα. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Γιατί και ο χειζ έχει την περιθώρια βελτίωσης στην πορεία.
Η ομάδα θέλει χρόνο και θα βρει τα πατήματα της. Αυτή η Νίκη σου δίνει τη πολυτέλεια να πας με λιγότερο άγχος στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν και να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω.


Δεν είναι πολύ ρεαλιστικό σενάριο το πλεονέκτημα έδρας. Το λέω εγώ που είμαι από τους πιο αισιόδοξους !Christofis έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 11:51 pmΧωρις αγχος;kein έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 11:22 pmΣυνοψίζοντας, η ομάδα από τότε που μπήκε ο Ματίας έχει μια σταθερή βελτίωση. Έχουμε 4 συνεχόμενες και οι δυο τελευταίες με 107 πόντους! Ο Ματίας δείχνει σιγά σιγά ότι βρίσκει τα πατήματα του και μπορεί να αποδίδει περισσότερα λεπτά αποδοτικά. Συνεπώς η ομάδα όλη ανεβάζει το καλό της παιχνίδι για μεγαλύτερα διαστήματα. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Γιατί και ο χειζ έχει την περιθώρια βελτίωσης στην πορεία.
Η ομάδα θέλει χρόνο και θα βρει τα πατήματα της. Αυτή η Νίκη σου δίνει τη πολυτέλεια να πας με λιγότερο άγχος στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν και να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω.
Πλεον παει για πλεονεκτημα εδρας. Καθε ματς μετραει

Εγω δεν λεω αν ειναι εφικτο ή οχι. Λεω οτι εισαι ο Παο, με το φαιναλ φορ στην εδρα σου. 4 Παιχνιδια για πλεονεκτημα. Ε καθε παιχνιδι το παλευεις διχως αυριοkein έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 28, 2026 12:04 amΔεν είναι πολύ ρεαλιστικό σενάριο το πλεονέκτημα έδρας. Το λέω εγώ που είμαι από τους πιο αισιόδοξους !Christofis έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2026 11:51 pm
Χωρις αγχος;
Πλεον παει για πλεονεκτημα εδρας. Καθε ματς μετραει
Αν σκεφτείς ότι οι τρεις είναι σίγουροι για την τετράδα (Φενερ Ολυμπιακός Ρεάλ) και η Ζαλγκίρις έκανε μεγάλο διπλό σήμερα και θα την έβαζα πιο πιθανή από εμάς.

