Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μαρ 29, 2026 10:45 pm

Εγώ πιστεύω έχουν κυκλώσει Jones Garcia για του χρόνου.
Ντιαλό Φρανσίσκο πιο πιθανό είναι να καταλήξουν στον παο αν διώξουν σορτς Οσμάν.
Αυτός ο Μάικ δεν φαίνεται άσχημος. Αξίζει την δοκιμή.
Ροντεν αρκετά παρόμοιος με Γουόρντ.

Αν μείνει ο Μπαρτζώκας και ας μην πάρει την Ευρωλίγκα το θέμα δεν είναι αν θα πάει σε πολλές αλλαγές αλλά τι αλλαγές θα είναι αυτές.
Αν φέρει πχ άσσο που πάλι θα κοιτάει απ τον πάγκο τον Γουοκαπ δεν θα αλλάξει κάτι.

Αλλά μην προτρεχουμε γιατί μέχρι τον Ιούνιο θα γίνουν πολλά.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 29, 2026 10:51 pm

tokalytero3d έγραψε:
.
Τζόουνς Γκαρσία, ο παίκτης που κανεις μας δεν έχει καταλάβει ως τι μπορεί να παίξει στην Ευρώπη... :?:

Ροντεν όντως παρόμοιος (στην εμφάνιση)

Αλλιώς πολύ καλύτερο σουτ, ανοίγει γηπεδο. Ίσως λίγο πιο αδύναμος αμυντικά

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μαρ 29, 2026 11:03 pm

Για αρχη να δουμε ποιος θα ναι προπονητης..αν ειναι παλι ο μπαρτζωκας με τα αβουλα γκαρντ,τις μοσιον και τα κανω τον σταυρο μου αν μπει κραντς ταιμ και ο τζορνταν να ρθει παλι τα ιδια θα δουμε.Το ενδεχομενο να αλλαξει φιλοσοφια νομιζω δεν ειναι υπαρκτο..Οποτε για αρχη αν δεν ερθει αλλος προπονητης τσαμπα ασχολιομαστε.

Απο κει και περα ντιαλο και φρανσισκο ειναι must buy..μετα ας ερθει και ο μπλοσομ στο 4 και ενα τιμιο γκαρντ που να μην ειναι καρμπον του γουοκαπ..απορω πχ με οποιον θελει τον μακινταιρ..εχει ιδια χαρακτηριστικα και μειονεκτηματα..
εμενα πχ μαρεσει ο καρλικ αλλα και αυτος δεν εχει σουτ δεν κολλαει.

το να ερθουν παικτες 32-33 δεν το βλεπω τοσο αρνητικο,κορμο εχουμε ,αν ερθει πχ ο μπλοσομ θα μεινει 1-2 χρονια δεν ειναι οτι θα τον γηροκομησουμε

αυτον τον γκαρσια μονο εμεις τον συζηταμε επειδη ακουστηκε οτι τον θελει μπαρτζωκας..ο τυπος δεν εχει παιξει μπασκετ ακομα στην ουσια.

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 29, 2026 11:06 pm

tokalytero3d έγραψε:
Ντιαλό Φρανσίσκο πιο πιθανό είναι να καταλήξουν στον παο αν διώξουν σορτς Οσμάν.
Αυτός ο Μάικ δεν φαίνεται άσχημος. Αξίζει την δοκιμή.

Αν μείνει ο Μπαρτζώκας και ας μην πάρει την Ευρωλίγκα το θέμα δεν είναι αν θα πάει σε πολλές αλλαγές αλλά τι αλλαγές θα είναι αυτές.
Αν φέρει πχ άσσο που πάλι θα κοιτάει απ τον πάγκο τον Γουοκαπ δεν θα αλλάξει κάτι.

Αλλά μην προτρεχουμε γιατί μέχρι τον Ιούνιο θα γίνουν πολλά.
Το οτι ο Φρανσισκο και ο Ντιαλο θα προτιμησουν να πανε Παο απο που προκυπτει,

Για τον Φρανσισκο να προτιμησει Παο ενω στα γκαρντ του υπαρχει ο Ναν, ο Γκραντ και ο Σλουκας το θεωρω σεναριο αυτοκοτονιας για τον παικτη.

Ο ντιαλο να παει στον Παο που ειχε υπογραψει μαζι του και τον εδιωξε καθως του ειπαν δεν μας κανεις σε εποχες εσοδων εξοδων. Αυτο το θεωρω σεναριο επιστημονικης φαντασιας γιακαποιονπου εχει αυτοεκτιμηση. Γιατι λεφτα αν μεινει ελευθερος θα βρει με το τσουβαλι και αλλου

Ο γκαρσια ειναι και μετα απο Χειρουργιο. Θα ειναι αστειο να παρουμε τετοιον παικτη.

Αν παρουμε δυο φοργουορντ αντι Πιτερς και Παπ και παρουμε και τον Γκαρσια σαν εξτρα σαν ευκαιρια να το εβλεπα. Αλλα μετα το χειρουργιο σχεδον το εχω αποκλεισει σαν πιθανοτητα απο το μυαλο μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Κυρ Μαρ 29, 2026 11:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 29, 2026 11:09 pm

shaq7 έγραψε:
Για αρχη να δουμε ποιος θα ναι προπονητης..αν ειναι παλι ο μπαρτζωκας με τα αβουλα γκαρντ,τις μοσιον και τα κανω τον σταυρο μου αν μπει κραντς ταιμ και ο τζορνταν να ρθει παλι τα ιδια θα δουμε.Το ενδεχομενο να αλλαξει φιλοσοφια νομιζω δεν ειναι υπαρκτο..Οποτε για αρχη αν δεν ερθει αλλος προπονητης τσαμπα ασχολιομαστε.

Απο κει και περα ντιαλο και φρανσισκο ειναι must buy..μετα ας ερθει και ο μπλοσομ στο 4 και ενα τιμιο γκαρντ που να μην ειναι καρμπον του γουοκαπ..απορω πχ με οποιον θελει τον μακινταιρ..εχει ιδια χαρακτηριστικα και μειονεκτηματα..

το να ερθουν παικτες 32-33 δεν το βλεπω τοσο αρνητικο,κορμο εχουμε ,αν ερθει πχ ο μπλοσομ θα μεινει 1-2 χρονια δεν ειναι οτι θα τον γηροκομησουμε

αυτον τον γκαρσια μονο εμεις τον συζηταμε επειδη ακουστηκε οτι τον θελει μπαρτζωκας..ο τυπος δεν εχει παιξει μπασκετ ακομα στην ουσια.
Ο καρλικ τζοουνς εχει εξαιρερικο σουτ μεσης αποατασης. Δεν εχει τριποντο. Θα τον προτιμουσα με χιλια απο οποιονδηποτε αλλον στην ευρωλιγκα πλην φρανσισκο αυτη τη στιγμη

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Μαρ 29, 2026 11:12 pm

ο ολυμπιακος θα χει το πορτοφολι να χτυπησει οτι θελει..οπως και ο παο..αμα εχουμε σπανουλη παντως υποθετω θα χουμε το πανω χερι και για το πουλεν του τον φρανσισκο αλλα και τον ντιαλο που τον ειχε στην μονακο..ο ντιαλο ειναι ο τελειος αντικαταστατης του παπ,σε μας θα ταιριαξει γαντι με σασα φουρνιε.

πιθανοτατα θα ειναι και ο ιτουδης ελευθερος αν για καποιο λογο οι αφοι δεν θελουν τον σπανουλη..just saying..εγω δεν τον παω αλλα τουλαχιστον θα δουμε και κατι διαφορετικο.

ναι και εγω απο κατι μακινταιρ και φορεστ και τετοιους προτιμω τον καρλικ..αλλα το οτι σουταρει τριποντο σαν τον μακινταιρ ενω εχεις και τον γουοκαπ νομιζω τον κοβει σαν φιτ.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Μαρ 29, 2026 11:34 pm

Με γουορντ κ οσμαν εμεις πως θα ερθει ντιαλο?δεν νομιζω!αυτος ο ροντεν λεει τπτ?νομοζω εχει καλυτερο σουτ απο ντιαλο!

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 30, 2026 12:51 am

shaq7 έγραψε:
ο ολυμπιακος θα χει το πορτοφολι να χτυπησει οτι θελει..οπως και ο παο..αμα εχουμε σπανουλη παντως υποθετω θα χουμε το πανω χερι και για το πουλεν του τον φρανσισκο αλλα και τον ντιαλο που τον ειχε στην μονακο..ο ντιαλο ειναι ο τελειος αντικαταστατης του παπ,σε μας θα ταιριαξει γαντι με σασα φουρνιε.

πιθανοτατα θα ειναι και ο ιτουδης ελευθερος αν για καποιο λογο οι αφοι δεν θελουν τον σπανουλη..just saying..εγω δεν τον παω αλλα τουλαχιστον θα δουμε και κατι διαφορετικο.

ναι και εγω απο κατι μακινταιρ και φορεστ και τετοιους προτιμω τον καρλικ..αλλα το οτι σουταρει τριποντο σαν τον μακινταιρ ενω εχεις και τον γουοκαπ νομιζω τον κοβει σαν φιτ.
Για τη μεγαλη αλλαγη και το κυνηγι της 6ης θεσης, ο Ιτουδης μια χαρα ειναι. Μην ξεχασει να φερει μαζι κ τον "επενδυτη" μονο! :lol:

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 12:58 am

Christofis έγραψε:
Κυρ Μαρ 29, 2026 11:09 pm
shaq7 έγραψε:

Ο καρλικ τζοουνς εχει εξαιρερικο σουτ μεσης αποατασης. Δεν εχει τριποντο. Θα τον προτιμουσα με χιλια απο οποιονδηποτε αλλον στην ευρωλιγκα πλην φρανσισκο αυτη τη στιγμη
Ο καρλικ τζοουνς ειναι μεγαλη παικτουρα και επρεπε να εχει αποκτηθει πριν υπογραψει στην Παρτιζαν - δεν ξερω γιατι δεν ασχοληθηκαμε. Για την ωρα φαινεται πως θα ανανεωσει στην Παρτιζαν.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μαρ 30, 2026 1:04 am

Έγραψα ότι αν ο παο διώξει Οσμάν και σορτς προσωπική αίσθηση είναι ότι θα κινηθεί για Φρανσίσκο Ντιαλό και βλέπω να τους παίρνει.

Εγώ ο Ολυμπιακός θα ήθελα να πάει έτσι του χρόνου

Φρανσίσκο μεταγραφή Γουοκαπ
Φουρνιε Ντόρσεϊ
Ντιαλο Γουορντ
Βεζενκοφ μπλοσονγειμ
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 1:17 am

tokalytero3d έγραψε:
Έγραψα ότι αν ο παο διώξει Οσμάν και σορτς προσωπική αίσθηση είναι ότι θα κινηθεί για Φρανσίσκο Ντιαλό και βλέπω να τους παίρνει.

Φουρνιε Ντόρσεϊ
Ντιαλο Γουορντ
Βεζενκοφ μπλοσονγειμ
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ
Γιατι να διωξει ο ΠΑΟ τον Οσμαν ομως; Μια χαρα κανει τη δουλεια κ νομιζω σε ενα καλοδουλεμενο σχημα μπορει να προσφερει πολλα περισσοτερα.
Εκτος αν αλλαξει προπονητη ο παο κ για καποιο ακατανοητο λογο δεν τον θελει. Εμενα ο Οσμαν μου αρεσει περισσοτερο απ τον Ντιαλο.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Μαρ 30, 2026 1:26 am

Rivers15 έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 1:17 am
tokalytero3d έγραψε:

Φουρνιε Ντόρσεϊ
Ντιαλο Γουορντ
Βεζενκοφ μπλοσονγειμ
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ
Γιατι να διωξει ο ΠΑΟ τον Οσμαν ομως; Μια χαρα κανει τη δουλεια κ νομιζω σε ενα καλοδουλεμενο σχημα μπορει να προσφερει πολλα περισσοτερα.
Εκτος αν αλλαξει προπονητη ο παο κ για καποιο ακατανοητο λογο δεν τον θελει. Εμενα ο Οσμαν μου αρεσει περισσοτερο απ τον Ντιαλο.
Πράγματι, δεν προκύπτει από κάπου ότι θα φύγει ο Οσμάν. Από τους καλύτερους μας παίκτες είναι άλλωστε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 1:35 am

Rivers15 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Για τη μεγαλη αλλαγη και το κυνηγι της 6ης θεσης, ο Ιτουδης μια χαρα ειναι. Μην ξεχασει να φερει μαζι κ τον "επενδυτη" μονο! :lol:
Εγώ τον αντιπαθώ τον Ιτούδη αλλά πιο πολλές πιθανότητες έχει να πάρει Ευρωλίγκα.. από τον Μπαρτζωκα καλύτερο βιογραφικό έχει ενώ και καλύτερα ρόστερ έφτιαχνε στη τσσκα με το μπατζετ που έχουμε εμείς .. ο Μπαρτζωκας με 40εκ μπατζετ και έχει ασσο τον γουοκαπ και τον νιλικινα

Η χαποελ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην κραντς ταιμ και μιλάμε για ομάδα που φτιάχτηκε τώρα όχι να την έχει 6 χρόνια

Εκτός και θέλουμε να μαστε αρνητές κούπας

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 1:42 am

Πιστεύω πως μια χαρά ρόστερ θα έφτιαχνε ο Μπαρτζώκας, γι' αυτό έκλεισε και νωρίς-νωρίς τον Έβανς. Ο καινούργιος τραυματισμός του, όμως, έφερε τα πάνω κάτω, και πάνω απ' όλα τρικυμία στο μυαλό του Μπαρτζώκα που --μετά τον τραυματισμό-- έκανε λάθος ποντάρισμα και μετά, την μια πατάτα μετά την άλλη. Ποτέ δεν κατάφερε να τα μαζέψει τα πράγματα, έχοντας ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά. Τώρα περιμένουμε ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος. Αμήν. :Amen:

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 1:43 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 1:35 am
Rivers15 έγραψε:

Εγώ τον αντιπαθώ τον Ιτούδη αλλά πιο πολλές πιθανότητες έχει να πάρει Ευρωλίγκα.. από τον Μπαρτζωκα καλύτερο βιογραφικό έχει ενώ και καλύτερα ρόστερ έφτιαχνε στη τσσκα με το μπατζετ που έχουμε εμείς .. ο Μπαρτζωκας με 40εκ μπατζετ και έχει ασσο τον γουοκαπ και τον νιλικινα

Η χαποελ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην κραντς ταιμ και μιλάμε για ομάδα που φτιάχτηκε τώρα όχι να την έχει 6 χρόνια

Εκτός και θέλουμε να μαστε αρνητές κούπας
Κατσε να δουμε που θα βρεθει φετος ο Μπι και που ο Ιτουδης.. Το οτι συγκρινουμε Μπι με Ιτουδη με ξεπερναει...
Επισης ο Μπι δεν εχει 40 μυρια μπατζετ κ ουτε θα εχει τετοιο μπατζετ ο Ολυμπιακος μην ονειρευεστε. Και το μπατζετ εφτασε σε τοσο υψηλα επιπεδα κυριως λογω συγκυριων κ οχι αρχικου προγραμματισμου - εχει διαφορα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”