Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 23η Αγωνιστική Basket League

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 30, 2026 12:25 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Μαρ 29, 2026 10:57 pm
Ενα παιχνιδι παο ολυμπιακου δεν ειναι ποτε αδιαφορο καθως σε περιπτωση βαριας ηττας ειναι κατι που θα μεινει στην ιστορια.

Μπορει να ειναι εναν παιχνιδι χωρις παρατραγουδα ομως. Το στιγμα θα το δωσουν οι προπονητες και οι παικτες. Χωρις καραγκιοζιλικια απο αυτους πιστευω δεν θα εχουμε καραγκιοζιλικια και απο τους καφρους.

Θεωρω οτι ο Παο εχει περισσοτερα να κερδισει και περισσοτερα να χασει.

Να κερδισει:
1. Καλη Ψυχολογια σε μια περιοδο που ανεβαινει και μια νικη απεναντι στον αιωνιο σου δινει ωθηση.
2. Ευκαιρια παικτες οπως ο ΠΚ, ο Λεσορ, ο Τολιοπουλος. Ο Σορτς ναπαρουν χρονο σε μια περιοδο που ισως τους χρειαστει ειδικα σε μια σειρα πλειοφ.
3. Ηρεμια καθως και οι τελευταιοι κατακριτές θα αντιληφθουν την ανοδο του Μαρτιου

Να χασει:
1. Κακη Ψυχολογια σε μια περιοδο που ανεβαινει και ερχονται δυσκολα παιχνιδια
2. Καταπονηση σε βασικους παικτες αν μπει το πρεπει του κερδιζω.
3. Εσωστρεφεια σε περιπτωση βαριας ηττας.

Ο ολυμπιακος απο την αλλη θεωρω οτι δεν εχει να κερδισει πολλα παρα μονο αν κανει μια πολύ μεγαλου ευρους νικη.

Να κερδισει:
1. Ψυχολογια μονο σε περιπτωση νικης με μεγάλο ευρος καθως και να κερδισει απλα με τις συνθηκες του αγωνα και μετα την ηττα στη Βαλενθια κανεις δεν θα του πει μπραβο αλλιως.
2. Ευκαιρια σε παικτες οπως ο Μορις, ο Πιτερς και ο Χολ νανπαρουν σημαντικο χρονο συμμετοχης

Να χασει:
1. Εσωστρέφεια σε περιπτωση μονο βαριας ηττας. Ειδικα αν μπει μια αρχικη πενταδα Μορρις, Ντορσει, Γουορντ, Πιτερς, Ταιρικ δεν νομιζω να τον πειραξει καποιον μια ηττα με λογικο σκορ.
2. Κοπωση αν μπει το πρεπει της νικης

Γενικα στα δικας μας θα ηθελα πολυ να δω μια δωδεκαδα με
Μορις, Νιλικινια, Μπουρνελε, Ντορσει, Νετζηπογλου, Λαρεντζακη, Γουορντ, Παπανικολαου, Σασα, Πιτερς, Ταιρικ, Χολ

Να δω σχηματα
Μορις, Νετζηπογλου, Γουορντ, Πιτερς, Ταιρικ
Νιλικινια, Ντορσει, Λαρεντζακη, Παπανικολαου, Χολ
Και Σασα θεατη

Και ας χασουμε και με δεκαπεντε εικοσι ποντους. Χιλιες φορες παρα να παιξει με τους βασικους και χασει ή κερδισει στον ποντο.
κανονικα , δεδομενου οτι δεν κρινει τιποτα το συγκεκριμενο ματς περα απο τις οποιες εντυπωσεις , πιστευω οτι θα επρεπε να δουμε να παιρνουν χρονο παικτες και των δυο ομαδων που ειναι πιο πισω στο ροτεισον οχι τιποτε αλλο αλλα να προφυλαχθουν καποιοι παικτες ενο οψη της συνεχειας . το πλεονεκτημα εδρας στην Α1 για να αλλαξει πρεπει να γινει ο κατακλυσμος του Νωε. Αυτο που πρεπει να προσεξουν και οι 2 ομαδες ειναι να μην μετατραπει η νικη σε χαλακι που θα κρυψει απο κατω τα προβληματα που εχει η καθε ομαδα και ,απο την πλευρα του ηττημενου να μην βγουν στη γυρα μοιρολογιστρες και αφοριστες να πετουν καταρες και αναρθρες κραυγες "σας τα λεγα γω "

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 12:35 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Μαρ 29, 2026 9:48 pm
j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Μαρ 29, 2026 9:35 pm
Αδιαφορο παιχνιδι,αυτο που παιζει σημαντικό ρολο ειναι να προφυλαχθουν οι βασικοι,να παιξουν περισσότερο Σορτς Μητογλου Καλαιτζακης κλπ.Παντελως αδιαφορο αν χασουμε, αρκει να μην ερθει διασυρμός βεβαια.
Με τόσες απουσίες που θα έχουμε, φοβάμαι ότι μπορεί να έχουμε βαριά ήττα.
ε και ? ειτε με ενα ποντο ειτε με 20 το θεμα πλεονεκτημα εδρας εχει ηδη κριθει, πες οτι σας βρισκουμε του χεριου μας (δυσκολακι γιατι καθε ντερμπυ ειναι ξεχωριστο παιχνιδι και οι ομαδες δυσκολα το παρατανε) και σας νικαμε με 15- 20 . τι σημαινει , οτι λυσαμε το προβλημα στον ασσο η την παρατεταμενη ασουτιαση που μας εχει πιασει εδω και καμποσο καιρο? η οτι θα αρχισουν ξαφνικα να βαζουν στο παιχνιδι την τριπλετα ψηλων τα γκαρντ μας ? αντιστοιχα πες οτι σας βγαινει εσας το παιχνιδι και μας ριχνετε εσεις μια εικοσαρα ολη δικια μας τι θα γινει , θα σβησετε τις κακες ηττες στο πρωταθλημα και θα παρετε πλεονεκτημα η θα λυθουν αυτοματα τα οποια θεματα εχετε? μονο για την οπαδικη κουβεντουλα με φιλους που ανηκουν στο "απεναντι " στρατοπεδο αξιζει το ματς . Φυσικα και δεν το παιζω υπερανω και θελω να κερδισουμε αλλα οχι οτι θα τα βαψω και μαυρα αν στραβωσει. το πιο σημαντικο ειναι να τελειωσει το ματς Α) χωρις παρατραγουδα και Β) χωρις τραυματισμους.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 12:37 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Μαρ 28, 2026 12:09 pm
kein έγραψε:
Σάβ Μαρ 28, 2026 12:05 pm
Σε αυτό το ματς συμβαίνει το εξής παράλογο : οι δύο αιώνιοι έχουν περισσότερα να χάσουν παρά να κερδίσουν ! Κατά συνέπεια, βλέπω να μην υπάρχει ιδιαίτερο πάθος. Ίσως δούμε όμορφο μπάσκετ, επιθετικό χωρίς ξύλο.
Πας τώρα να με... εκνευρίσεις: :D
Δεν είπαμε ότι για να είναι όμορφο μπάσκετ πρέπει κατ' ελάχιστο να υπάρχουν μελανιές;
ε ναι ρε μελανιες θελουμε , να πουλησουμε και καμια αρνικα ...

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Μαρ 30, 2026 12:51 pm

https://www.sport24.gr/basket/panathina ... olimpiako/

Με 10αδα κ Κουζελογλου σήμερα

Αν έχω καταλάβει καλά το mentality του Μπι είμαι πολύ σίγουρος πως θα κοιτάξει να το εκμετάλλευτει όσο μπορεί.Ελπιζω να μη τσιμπήσουμε,δε διακυβεύεται τίποτα σημερα

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Μαρ 30, 2026 1:13 pm

big_lebowski έγραψε:

Αν έχω καταλάβει καλά το mentality του Μπι είμαι πολύ σίγουρος πως θα κοιτάξει να το εκμετάλλευτει όσο μπορεί.Ελπιζω να μη τσιμπήσουμε,δε διακυβεύεται τίποτα σημερα
Η πλάκα είναι ότι αυτό ενδεχομένως βάζει περισσότερη πίεση στον Ολυμπιακό.

Αν κερδίσουμε θα καλλιεργηθεί σίγουρα ένα κλίμα "χάσατε από τον Καλαιτζάκη τον Τολιόπουλο και τον Κουζέλογλου" ενω αν χάσουμε ακόμα και με 15-20 πόντους θα υπάρξει περισσότερο η λογική "εντάξει έλειπαν 3 βασικοί ξένοι και ένας ρολίστας τι να κάνουμε"

Έχοντας αυτές τις απουσίες εμείς δε ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο για τον Μπαρτζώκα να το πάρει χαλαρά ακόμα και αν θέλει.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 30, 2026 1:27 pm

pan24 έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Έχοντας αυτές τις απουσίες εμείς δε ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο για τον Μπαρτζώκα να το πάρει χαλαρά ακόμα και αν θέλει.
Το ίδιο λέτε στην ουσία.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μαρ 30, 2026 1:29 pm

pan24 έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Αν κερδίσουμε θα καλλιεργηθεί σίγουρα ένα κλίμα "χάσατε από τον Καλαιτζάκη τον Τολιόπουλο και τον Κουζέλογλου" ενω αν χάσουμε ακόμα και με 15-20 πόντους θα υπάρξει περισσότερο η λογική "εντάξει έλειπαν 3 βασικοί ξένοι και ένας ρολίστας τι να κάνουμε"

Ακριβως έτσι είναι. Ο Αταμάν είναι γάτα σ αυτά, δεν είναι σαν τον δικό μας που δε νιώθει. Αντί να κάνει το ίδιο στον τελικό κυπέλλου και να αφήσει τους Μίλου Τάρικ έξω, μου έβγαλε τον Πίτερς και τους έβαλε και τους δύο μέσα (τραυματίες) για να πάρει την κυπελλάρα. Το οποίο προφώς πιο πολύ μπέρδεψε την ομάδα παρά τη βοήθησε.
Αν υπήρχε μία κλίματα από το 1 έως το 10 όσον αφορά την ψυχολογική προσέγγιση και προετοιμασία των ματς ο Β πάιρνει 1.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μαρ 30, 2026 2:12 pm

Μ'αρεσει που λέμε για απουσίες και ο Ολυμπιακός όπως τα χει κάνει ο κοουτς κατεβαίνει μόνο με τον Γουοκαπ στον άσσο. Δεν παίζει και ο Φουρνιε οπότε τα γκαρντ του Ολυμπιακού είναι
Γουοκαπ Μόρρις
Ντόρσεϊ Λαρεντζάκης
:lol:

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 2:15 pm

golitog7 έγραψε:
pan24 έγραψε:

Ακριβως έτσι είναι. Ο Αταμάν είναι γάτα σ αυτά, δεν είναι σαν τον δικό μας που δε νιώθει. Αντί να κάνει το ίδιο στον τελικό κυπέλλου και να αφήσει τους Μίλου Τάρικ έξω, μου έβγαλε τον Πίτερς και τους έβαλε και τους δύο μέσα (τραυματίες) για να πάρει την κυπελλάρα. Το οποίο προφώς πιο πολύ μπέρδεψε την ομάδα παρά τη βοήθησε.
Αν υπήρχε μία κλίματα από το 1 έως το 10 όσον αφορά την ψυχολογική προσέγγιση και προετοιμασία των ματς ο Β πάιρνει 1.
Δεν μπορείς να βάζεις στην ίδια εξίσωση ένα ματς τελικό έστω και για το κύπελλο με ένα ματς αδιάφορο όπως αυτό εδώ. Εκεί εννοείται θα τα έδινε ολα. Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα πάντα παίζει για την νίκη και πρέπει να το σεβόμαστε αυτό και όχι να το λοιδωρουμε. Όσο για την προετοιμασία με Μπαρτζώκα η ομάδα έχει πάρει ένα σωρό ματς - τελικούς. Το 1 μόνο για αστείο μπορώ να το εκλαβω.

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 2:17 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 2:12 pm
Μ'αρεσει που λέμε για απουσίες και ο Ολυμπιακός όπως τα χει κάνει ο κοουτς κατεβαίνει μόνο με τον Γουοκαπ στον άσσο. Δεν παίζει και ο Φουρνιε οπότε τα γκαρντ του Ολυμπιακού είναι
Γουοκαπ Μόρρις
Ντόρσεϊ Λαρεντζάκης
:lol:
Εδώ άλλοι λένε να κατέβουμε με εφήβους το γουοκαπ Μόρρις σε πείραξε;😂

Όπως και να έχει ας δούμε άλλη μια φορά Μόρις. Το μόνο καλό ματς που έχει κάνει ήταν με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Ίσως είναι το turning point του 😂

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 2:19 pm

EL_Insider έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Δεν μπορείς να βάζεις στην ίδια εξίσωση ένα ματς τελικό έστω και για το κύπελλο με ένα ματς αδιάφορο όπως αυτό εδώ. Εκεί εννοείται θα τα έδινε ολα. Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα πάντα παίζει για την νίκη και πρέπει να το σεβόμαστε αυτό και όχι να το λοιδωρουμε. Όσο για την προετοιμασία με Μπαρτζώκα η ομάδα έχει πάρει ένα σωρό ματς - τελικούς. Το 1 μόνο για αστείο μπορώ να το εκλαβω.
Καμία ομάδα δεν παίζει για να χάσει, αυτό είναι αυτονόητο. Το θέμα είναι ότι έχω ικανό τον Μπαρτζώκα να παίξει με τους βασικούς για 30 λεπτά για να μας διαλύσει, αν δει ότι το παιχνίδι παίρνει τέτοια τροπή δεδομένων των απουσιών μας.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Μαρ 30, 2026 2:23 pm

EL_Insider έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Εξαρτάται τι εννοείς λέγοντας νίκη. Ο Μπαρτζώκας βλέπει όλα τα ματς μεμονομένα πάντα, σαν υπολογιστής, απογημνομένα από το ψυχολογικό φορτίο του πριν και του μετά, και στοχεύει πάντα στη νίκη. Εντάξει είναι και αυτό μία τακτική. Κατά τη γνώμη μου όμως όχι η πιο αποδοτική. Γιατί παίζεις με άλλες ομάδες που είναι ισοδύναμες και προφανψς δεν μπορείς να τις κερδίσεις όλες ή να κερδίσεις την μία σε όλα τα ματς (βλεπε με ΠΑΟ). Θα πρέπει να δώσεις κάτι για να πάρεις κάτι μεγαλύτερο.
Στα ντέρμπι ισοδύναμων ομάδων θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι το κίνητρο, το ποιος μπαίνει περισσοτερο πεισμωμένος. Δε λέω ότι είναι μόνο αυτό, αλλά είναι μια παράμετρος εξαιρετικά σημαντική.

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Mood:

Δευ Μαρ 30, 2026 3:15 pm

Έτσι όπως κατεβαίνει ο παναθηναϊκός απόψε θυμίζει χαλαρή σχολική εκδρομούλα.
Σήμερα θα χάσει άνετα το σερί θα διευρυνθεί 14-0 , 35-0, 183-0 και όταν έρθει η ώρα ματς αποκλεισμού θα γίνει 150-1 αλλά 1=τιτλος.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Μαρ 30, 2026 3:23 pm

MichaelKoch έγραψε:
Σήμερα θα χάσει άνετα το σερί θα διευρυνθεί 14-0 , 35-0, 183-0 και όταν έρθει η ώρα ματς αποκλεισμού θα γίνει 150-1 αλλά 1=τιτλος.
Που το στηρίζεις;

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Δευ Μαρ 30, 2026 3:38 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 3:23 pm
MichaelKoch έγραψε:
Που το στηρίζεις;
Στο ότι ο Παο όταν "μετράνε" τα παιχνιδία τα παίρνει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”