Οπως περυσιMichaelKoch έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:10 pmΑκριβώς ότι έγραψα πριν το ματς.
15-0 , 45-0 κτλ και το κρίσιμο ματς όταν έρθει, θα το πάρει ο παναθηναϊκός.
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 23η Αγωνιστική Basket League
Συντονιστής: Captains
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιο είναι τελικά αυτό το κρίσιμο ματς φίλε μου; Το λέτε συνέχεια. Ποιο; Έχουμε παιξει κάνα τέτοιο τα τελευταία 3 χρονια και δεν το ξέρω; Κερδίσατε τον Ολυμπιακό σε κάνα φ4 ας πούμε; Εκτός αν μιλάς για τα 2 κυπελλακια....MichaelKoch έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:10 pmΑκριβώς ότι έγραψα πριν το ματς.
Αφού δηλαδή τα πρωτάθλημα που παίρνει ο Ολυμπιακός δεν μετράνε για ματς που κρίνουν τιτλο, επειδη δεν είναι μονά ματς...
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πήραν το κύπελλοErether έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:13 pmΠοιο είναι τελικά αυτό το κρίσιμο ματς φίλε μου; Το λέτε συνέχεια. Ποιο; Έχουμε παιξει κάνα τέτοιο τα τελευταία 3 χρονια και δεν το ξέρω; Κερδίσατε τον Ολυμπιακό σε κάνα φ4 ας πούμε; Εκτός αν μιλάς για τα 2 κυπελλακια....MichaelKoch έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:10 pmΑκριβώς ότι έγραψα πριν το ματς.
Αφού δηλαδή τα πρωτάθλημα που παίρνει ο Ολυμπιακός δεν μετράνε για ματς που κρίνουν τιτλο, επειδη δεν είναι μονά ματς...
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό που όταν το πήρε ο Ολυμπιακός ήταν ασημαντο, Ε;EL_Insider έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:14 pmΠήραν το κύπελλοErether έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:13 pm
Ποιο είναι τελικά αυτό το κρίσιμο ματς φίλε μου; Το λέτε συνέχεια. Ποιο; Έχουμε παιξει κάνα τέτοιο τα τελευταία 3 χρονια και δεν το ξέρω; Κερδίσατε τον Ολυμπιακό σε κάνα φ4 ας πούμε; Εκτός αν μιλάς για τα 2 κυπελλακια....
Αφού δηλαδή τα πρωτάθλημα που παίρνει ο Ολυμπιακός δεν μετράνε για ματς που κρίνουν τιτλο, επειδη δεν είναι μονά ματς...![]()
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όντως μεγάλο ροτεσιον αφου ανησύχησα για το Μιλού που δεν πολύ έπαιξεshaq7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:10 pmνα επαιζε καλυτερα πριν ερθει ο ταρικ..αυτος αδικειται γιατι παιζει 5λ η 10λ και περιμενουμε να βρει ρυθμο.Δεν στεκει αυτο που κανει ο μπαρτζωκας να παιζουν 3 σεντερ απο λιγο.
αδιαφορο το ματς δεν ειναι να κρατησουμε κατι εκτος απο την νεκρανασταση του μορις..φαινεται βεβαια να μην ξερει τι να κανει την μπαλα ακομα.
παντως ο μπαρτζωκας εκανε μεγαλο ροτεισον σημερα...οι καλυτεροι μας παικτες δεν επαιξαν πολυ για τον εναν η τον αλλο λογο.Μιλου βεζε φουρνιε ντορσι δλδ ενω και ο γουοκαπ επαιξε λιγο για τα στανταρτ του οπως και ο γουορντ..
στο ματς παιξαν περισσοτερο ο λαρι ο παπ ο χολ ο μορις και ο πιτερς.
Όταν δεν έχουν άγχος ολα μπαίνουν. Μακάρι να μπορούσαμε να παίξουμε έτσι χωρίς άγχος και στα final4.
Πάντως τα έχουμε ξαναπεί. Ο Λαρρυ σε καλη ψυχολογία δίνει παραπάνω πράγματα από οτι ενα τριτο PG τυπου Ντιλικινα. Τουλάχιστον δεν φοβάται να πάει κάθετα. Οσο δλδ δεν νομίζει οτι είναι ο Μπρανσον
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το καλό με τους τσαμπουκάδες και τις αποβολές ήταν ότι έδωσε ενδιαφέρον στο ματσάκι αλλιώς μάλλον θα βλέπαμε κάτι νερόβραστο.
Τελικά μάλλον η διαφορά ήταν στο ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει έναν απροσδόκητο πρωταγωνιστή στον Λαρεντζάκη ενώ σε εμάς δεν μπόρεσε να κάνει κάτι αντίστοιχο ο Τολιόπουλος ή ο Καλαιτζάκης.
Τελικά μάλλον η διαφορά ήταν στο ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει έναν απροσδόκητο πρωταγωνιστή στον Λαρεντζάκη ενώ σε εμάς δεν μπόρεσε να κάνει κάτι αντίστοιχο ο Τολιόπουλος ή ο Καλαιτζάκης.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Erether έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:13 pmΠοιο είναι τελικά αυτό το κρίσιμο ματς φίλε μου; Το λέτε συνέχεια. Ποιο; Έχουμε παιξει κάνα τέτοιο τα τελευταία 3 χρονια και δεν το ξέρω; Κερδίσατε τον Ολυμπιακό σε κάνα φ4 ας πούμε; Εκτός αν μιλάς για τα 2 κυπελλακια....MichaelKoch έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:10 pmΑκριβώς ότι έγραψα πριν το ματς.
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ δε μίλησα για μονό ματς, μιλάω εδώ και καιρό ότι ο παναθηναϊκός είτε σε σειρά αγώνων είτε σε μονό ματς θα κερδίσει τον ολυμπιακό, δεν έχει τις προσωπικότητες να πάρει τέτοια ματς ο ολυμπιακός.
Σήμερα κέρδισε ακριβώς επειδή ήταν χωρίς πίεση

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο