Χαίρομαι που και οι παίκτες έδειξαν παλμό και δεν ήταν αδιάφοροι και ας μην ήταν και το ποιο ποιοτικο παιχνίδι που είδαμε.
Είδα κι εδώ πόσο αδιάφοροι είμασταν.
Τώρα περιμένουμε τα περίφημα παιχνίδια που θα κρίνουν κάτι όταν και αν διασταυρωθούμε.
Συντονιστής: Captains

θα την πω την κακια μου, αλλα ο Σλουκας δεν εχει βαλει ουτε ενα σουτ νικης οσο παιζει στον Παναθηναϊκο .MichaelKoch έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:32 pmΤο άθλημα δε ξεκίνησε πέρυσι..
Υπάρχει και το πρόπερσι.
Όμως εγώ επικεντρώνομαι στο τώρα.
Παίκτες που θα έδινα άνετα το τελευταίο σουτ νίκης:
Σλούκας
Ναν
Grant
+2 από πέρυσι
Επιστροφή Λεσσορ
NHD
Προσωπικά και Grigonis στα καλά του.
Εσείς σε ποιον ;

Οντως το παρατήρησα κα εγώ. Πιστεύω ο ρεφ μουλάρωσε και δεν του την έδωσε επίτηδες χαχα.EL_Insider έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:21 pmΠροσπάθησε στο τέλος να πάρει τεχνική να μην πάει στην συνέντευξη τύπου αλλά απέτυχε![]()

δεν ενδιαφερεται για υλικα αγαθα ο προεδροςEL_Insider έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:38 pmΑπό όλα τα άκυρα που ποσταρε ο dpg αυτό τελικά που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι έβλεπε το ματς σε μια LG tv των 500 ευρώ με bezels από την προηγούμενη δεκαετία![]()

Είναι από τις αναλώσιμες. Έχει καμιά διακοσαριά καβάντζα από δαύτες και μετά από κάθε καλάθι τις σπάει και φέρνει καινούργια...EL_Insider έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:38 pmΑπό όλα τα άκυρα που ποσταρε ο dpg αυτό τελικά που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι έβλεπε το ματς σε μια LG tv των 500 ευρώ με bezels από την προηγούμενη δεκαετία![]()

Δεν θα το έλεγα. Περισσότερο παιχνίδι απελπισίας (γρήγορες επιθέσεις στο 5vs5 και ξύλο στην άμυνα) είδαμε παρά κανονικό μπάσκετ. Όσο πέρναγε η ώρα και έφευγε ο ενθουσιασμός τόσο πιο πολύ φαινόταν ότι δεν μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι. Σε καθαρά μπασκετικό επίπεδο ήταν εμφανής η διαφορά των δύο ομάδων.

Εχω γραψει και εχω σβησει post που ηθελα να γραψω ως απαντηση εδω και 1 βδομαδαμ σε συγκεκριμενο χρηςτη πανω απο 30 φορες. Βλεπω τον εαυτο μου αρκετα πιο εκπαιδευμενο απο παλια μπορω να πωnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:57 pmΣας τα λέει ο NikBot δεν ακούτε.
Οοοοοολο το engagement χωρίς υπερβολή γίνεται από έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο ποστ.
Και όλοι πέφτουν πάνω του λες και είναι η πρώτη τους μέρα στο ίντερνετ. Κατανοώ πώς το ragebait έχει το καλύτερο hook, αλλά θα περίμενε κανείς σε μια μικρή κοινότητα σαν τη δική μας θα είχαμε μάθει πια να το ξεχωρίζουμε και να αντιδρούμε αναλόγως, αντί να feedάρουμε χωρίς έλεος.

μην τσιμπάτε στην τυφλή οπαδικότητα, ας κρατήσουμε λίγο το μπασκετικό επίπεδο , όσο γίνεται μακριά από τα τοξικά σχόλια.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 10:28 pmΕχω γραψει και εχω σβησει post που ηθελα να γραψω ως απαντηση εδω και 1 βδομαδαμ σε συγκεκριμενο χρηςτη πανω απο 30 φορες. Βλεπω τον εαυτο μου αρκετα πιο εκπαιδευμενο απο παλια μπορω να πωnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:57 pmΣας τα λέει ο NikBot δεν ακούτε.
Οοοοοολο το engagement χωρίς υπερβολή γίνεται από έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο ποστ.
Και όλοι πέφτουν πάνω του λες και είναι η πρώτη τους μέρα στο ίντερνετ. Κατανοώ πώς το ragebait έχει το καλύτερο hook, αλλά θα περίμενε κανείς σε μια μικρή κοινότητα σαν τη δική μας θα είχαμε μάθει πια να το ξεχωρίζουμε και να αντιδρούμε αναλόγως, αντί να feedάρουμε χωρίς έλεος.