Ναι δεν έχει νόημα να γράψεις κάτι στο τοπικ αυτήν την στιγμήβήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 10:32 pmΡε σεις, θα αφήσετε να κάνουμε κανένα σχόλιο; Τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού στα ΜΜΕ σχολιάζουμε, όχι τον κάθε απίθανο.
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 23η Αγωνιστική Basket League
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εξυπηρετεί κάτι; Αφου το ξέρουμε πως θα κυλήσει η συζήτηση, μπορείτε να κανετε όσα σχόλια θέλετε για το παιχνίδι.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 10:32 pmΡε σεις, θα αφήσετε να κάνουμε κανένα σχόλιο; Τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού στα ΜΜΕ σχολιάζουμε, όχι τον κάθε απίθανο.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
κατι που μου εκανε πολυ αρνητικη εντυπωση παντως ηταν το συνθημα για τον σασα..ο σασα ειναι ο πιο δημοσιοσχεσιτης και ηρεμων τονων παικτης..και για τον παο λεει τα καλυτερα,φιλιες με τους παικτες του ακομα και με τον σλουκα εχει και τα ακουει απο τους ολυμπιακους για αυτο..και του βγαλαν βαρυ προσωπικο συνθημα.. Προς ολους τους οπαδους το λεω δεν ειναι οτι οι δικοι μας ειναι καλυτεροι και δεν κανουν τετοια.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστός. Η μόνη λύση είναι η αδιαφορία, δεν γίνεται αλλιώς. Δεν μπορείς να κάνεις αναφορές γιατί δεν είναι τίποτα εκτός ορίων, αλλά από την άλλη είναι προφανές που πάει το πράγμα.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 10:28 pmΕχω γραψει και εχω σβησει post που ηθελα να γραψω ως απαντηση εδω και 1 βδομαδαμ σε συγκεκριμενο χρηςτη πανω απο 30 φορες. Βλεπω τον εαυτο μου αρκετα πιο εκπαιδευμενο απο παλια μπορω να πωnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:57 pmΣας τα λέει ο NikBot δεν ακούτε.
Οοοοοολο το engagement χωρίς υπερβολή γίνεται από έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο ποστ.
Και όλοι πέφτουν πάνω του λες και είναι η πρώτη τους μέρα στο ίντερνετ. Κατανοώ πώς το ragebait έχει το καλύτερο hook, αλλά θα περίμενε κανείς σε μια μικρή κοινότητα σαν τη δική μας θα είχαμε μάθει πια να το ξεχωρίζουμε και να αντιδρούμε αναλόγως, αντί να feedάρουμε χωρίς έλεος.

- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και εξυπηρετεί. Οι δηλώσεις αποτελούν άμεση συνέπεια του αποτελέσματος και δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο θέλει η ομάδα του Παναθηναϊκού να το δικαιολογήσει στο κοινό. Όποιος δεν θέλει να συμμετάσχει στη συζήτηση είναι ελεύθερος να μην το κάνει, αλλά δεν γίνεται να απαγορεύει και στους υπόλοιπους τον σχολιασμό γιατί του χαλάει την οπαδική ζαχαρένια.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 10:37 pmΕξυπηρετεί κάτι; Αφου το ξέρουμε πως θα κυλήσει η συζήτηση, μπορείτε να κανετε όσα σχόλια θέλετε για το παιχνίδι.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 10:32 pmΡε σεις, θα αφήσετε να κάνουμε κανένα σχόλιο; Τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού στα ΜΜΕ σχολιάζουμε, όχι τον κάθε απίθανο.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Η άμυνα είναι θέμα διάθεσης όμως. Άλλο να φας 100 πόντους αλλά να παίξεις άμυνα, κι άλλο να φας 100 πόντους με την λογική "έλα μωρέ λείπουν οι 3 καλύτεροι μας αμυντικοί σήμερα, δεν αξίζει να προσπαθήσουμε καν".
Γενικά σε τέτοιo επίπεδο ανεξαρτήτως ομάδας, θεωρώ απαράδεκτο να κατεβαίνει μια ομάδα με την νοοτροπία ότι κάνουμε αγγαρεία σήμερα, άντε ας παίξουμε λίγο για να μην διασυρθούμε κτλ. Στο κάτω κάτω υπάρχει και κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δίνει 50 και 100 ευρώ για αυτό. Αλλιώς θα πήγαινε να δει κανένα παιχνίδι Χαλάνδρι-Νέα Ιωνία.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πω ρε παίδες, δε το δα το ματς ,γυρνάω αππ τη προπόνηση και βλέπω χαμό
Το είπα από το απόγευμα
Αγωνιστικά δεν έχω να πω κάτι,όταν το δω.Το ότι το φεραμε κοντά το ματς με μισή ομάδα καλό ειναι
Υγ Οι δηλώσεις για Ντορσει κ Βεζε ειναι αστείες.Για Γουοκαπ το καταλαβαίνω για τα άλλα δύο παιδιά είναι αστείο.Ειδικα όταν τους έχεις κάνει πρόταση κ υπονοείς στο ινστα πως θα δημοσιοποιησεις και τα υπογεγραμμενα προσυμφωνα με τον Ντορσει
Το είπα από το απόγευμα
Ε τσιμπήσαμε. Ματς που έπρεπε να περασει κι αύριο να μη το θυμάται κανείς εγινε Κούγκι.Παει ο Ναν να πλακωθεί με τον Ντορσει επειδή κάτι του είπε...κλαιν δλδ πόσο μυαλό θέλει να πας σβηστά το ματς χωρίς πίεση κι ο,τι γίνει.big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 12:51 pm
Με 10αδα κ Κουζελογλου σήμερα
Αν έχω καταλάβει καλά το mentality του Μπι είμαι πολύ σίγουρος πως θα κοιτάξει να το εκμετάλλευτει όσο μπορεί.Ελπιζω να μη τσιμπήσουμε,δε διακυβεύεται τίποτα σημερα
Αγωνιστικά δεν έχω να πω κάτι,όταν το δω.Το ότι το φεραμε κοντά το ματς με μισή ομάδα καλό ειναι
Υγ Οι δηλώσεις για Ντορσει κ Βεζε ειναι αστείες.Για Γουοκαπ το καταλαβαίνω για τα άλλα δύο παιδιά είναι αστείο.Ειδικα όταν τους έχεις κάνει πρόταση κ υπονοείς στο ινστα πως θα δημοσιοποιησεις και τα υπογεγραμμενα προσυμφωνα με τον Ντορσει
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτοί που του το έβγαλαν το σύνθημα που λες, είναι οι ίδιοι που στα social βολένκοβ τον ανεβάζουν, φλοπένκοβ τον κατεβάζουν. Δε βγάζεις άκρη γενικά με τους αούγκανους οποιασδήποτε απόχρωσης.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 10:39 pmκατι που μου εκανε πολυ αρνητικη εντυπωση παντως ηταν το συνθημα για τον σασα..ο σασα ειναι ο πιο δημοσιοσχεσιτης και ηρεμων τονων παικτης..και για τον παο λεει τα καλυτερα,φιλιες με τους παικτες του ακομα και με τον σλουκα εχει και τα ακουει απο τους ολυμπιακους για αυτο..και του βγαλαν βαρυ προσωπικο συνθημα.. Προς ολους τους οπαδους το λεω δεν ειναι οτι οι δικοι μας ειναι καλυτεροι και δεν κανουν τετοια.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
νταξει τα βολενκοφ φλοπενκοφ σιγα..τωρα τετοιο συνθημα που βγαλανε εχει βγει για ελαχιστους αθλητες/προεδρους και ολοι ηταν κοκκινα πανια για τους απεναντι..για αθλητη που δεν προκαλει..εμενα αυτο μου εκανε πιο πολυ εντυπωση..να ταν για τον φουρνιε,τον μπαρτζωκα δεν θα το σχολιαζα καν..και η σλουκαινα πχ τα ακουει.steph.larry έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 10:51 pmΑυτοί που του το έβγαλαν το σύνθημα που λες, είναι οι ίδιοι που στα social βολένκοβ τον ανεβάζουν, φλοπένκοβ τον κατεβάζουν. Δε βγάζεις άκρη γενικά με τους αούγκανους οποιασδήποτε απόχρωσης.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 10:39 pmκατι που μου εκανε πολυ αρνητικη εντυπωση παντως ηταν το συνθημα για τον σασα..ο σασα ειναι ο πιο δημοσιοσχεσιτης και ηρεμων τονων παικτης..και για τον παο λεει τα καλυτερα,φιλιες με τους παικτες του ακομα και με τον σλουκα εχει και τα ακουει απο τους ολυμπιακους για αυτο..και του βγαλαν βαρυ προσωπικο συνθημα.. Προς ολους τους οπαδους το λεω δεν ειναι οτι οι δικοι μας ειναι καλυτεροι και δεν κανουν τετοια.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εμένα το μυαλό μου στο Βεζένκοφ πήγε πάντως.big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 10:51 pmΕιδικα όταν τους έχεις κάνει πρόταση κ υπονοείς στο ινστα πως θα δημοσιοποιησεις και τα υπογεγραμμενα προσυμφωνα με τον Ντορσει
το προσύμφωνο του Ντόρσεϊ είναι γνωστό, έχουν γίνει και δηλώσεις από τους εμπλεκόμενους, δεν είναι κάνα μυστικό που θα προκαλέσει σεισμό αν βγει από το συρτάρι.
του Βεζένκοφ θα ήταν πιο ιντριγκαδόρικο μεν αλλά ούτε και αυτό θα προκαλούσε ιδιαίτερες αντιδράσεις και μια χαρά θα κυκλοφορούσε στον Πειραιά ο Σάσα, θα τον έκαναν και μάγκα με αφηγήματα τύπου "άκουσε την καρδιά του", "τους άφησε στα κρύα του λουτρού" κτλ. βέβαια δύσκολο να υπάρχει υπογεγραμμένο κάτι δεσμευτικό γιατί ήρθε σε εμάς χωρίς δράματα.
φαντάζεστε να έχει στο συρτάρι του υπογραφή Μπαρτζώκα;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο