συμπαθα με αλλα επιμενω οτι παιρνει ο,τι περισσευει....τα πιο πολλα του σουτ ειναι στο τελος σκοτωμενων επιθεσεων....δεν υπαρχει(ακομα) κατι σχεδιασμενο πανω του για να αναδειξει τα πολλα και καλα του στοιχεια...δεν ειναι ο Χουαντσο που επιθετικα μπορει να προσφερει μονο σποτ τριποντο και επιθετικο ριμπαουντ....γνωμη μου.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 2:26 pmO Ντέιβις πήρε 15 προσπάθειες, μια χαρά μπάλες παίρνει λοιπόν. Προφανώς βέβαια χθες βρέθηκε σε κακή βραδιά επιθετικά.assistant έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 2:23 pmθα ηθελα να προσπερασω λιγο τις τελευταιες σελιδες των ΄΄βαριων΄΄ χαρακτηρισμων και να γυρισω στα καθαρα αγωνιστικα....
με το λιγο μπασκετ που ξερω αδυνατω να καταλαβω γιατι δεν παιζει περισσοτερο ο Φαριντ.....οταν μπαινει ειναι πολυ επιδραστικος και σε αμυνα και σε επιθεση κατα τη γνωμη μου παντα....ακομα και στην ηλικια του ενα 20λεπτο το εχει(σ αυτην τη γραμμη ψηλων του Παο...)
ο Σορτς παρα το σκ@το που εχει φαει κυριως απ την ελλειψη εμπιστοσυνης του Αταμαν παλι οταν μπαινει δεν τον λες αρνητικο.....και μαλιστα σ εναν τροπο παιχνιδιου που δεν ξερει αλλα κανει μεγαλη προσπαθεια να υποστηριξει....
χωρις τον Ναν εισασταν καλυτεροι εχθες ,κυκλοφορουσατε καλα την μπαλα κι εισασταν πιο συμπαγεις στην αμυνα.....
ο Χειζ Ντειβις πρεπει να παρει περισσοτερες μπαλες....προς το παρον παιρνει ο,τι περισσευει...
Euroleague 35η Αγωνιστική : Hapoel Tel Aviv vs Panathinaikos Aktor (2/4, 20:00)
Συντονιστής: Captains
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε και θα υπάρξει ποτέ κάτι σχεδιασμένο, για ομάδα Αταμάν μιλάμε. Τη μπάλα θα του δίνουν να παίζει iso.assistant έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 2:40 pmσυμπαθα με αλλα επιμενω οτι παιρνει ο,τι περισσευει....τα πιο πολλα του σουτ ειναι στο τελος σκοτωμενων επιθεσεων....δεν υπαρχει(ακομα) κατι σχεδιασμενο πανω του για να αναδειξει τα πολλα και καλα του στοιχεια...δεν ειναι ο Χουαντσο που επιθετικα μπορει να προσφερει μονο σποτ τριποντο και επιθετικο ριμπαουντ....γνωμη μου.
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φυσικά είναι ανούσια βρε αφού παίζει να βγει πάλι πρώτος ο ΟλυμπιακόςDimmitz έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 2:31 pmΉ Βαλένθια καλό μαρσάρισμα; Χειρότερο μαρσάρισμα για τον ΠΑΟ δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 12:56 pmομαδα με το μεγαλυτερο μπατζετ,στην εδρα της το φ4 με τοσους διθυραμβους για το 8ο,το στατους γενικα του παο,ε ειναι πολυ βαρυ να συζηταμε τωρα για το πως θα μπει στα πλει οφ..βεβαια ειναι ετσι η διοργανωση που μπορει να τα φερει ολα τουμπα. Αντε τωρα να πεσετε στον ολυμπιακο να τον πεταξετε και να το σηκωσετε..θα ναι το πιο μαγικο της ιστοριας σας..Η μπορει να πεσετε στην βαλενθια που θα ναι καλο ματσαρισμα. Οποτε ψιλο ανουσιο που θα τερματισει ο καθενας στην ρεγκιουλαρ.
Το αν είναι ανούσια ή ρέγκουλαρ ή όχι θα φανεί σε μερικές μέρες..Από το αν θα περάσει ο ΠΑΟ φ4 ή όχι..
Πάντως είναι αστείο να βλέπεις ολυμπιακούς να βλέπουν τα πράγματα από την θετική τους πλευρά (όσο υπάρχει κάτι τέτοιο) μετά από μια ακόμη ήττα του ΠΑΟ και όταν ποσταρουν σε αντίστοιχη ήττα σε τοπικ Ολυμπιακού να κράζουν και να βγάζουν ένα απίστευτο πεμισιτισμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EL_Insider την Παρ Απρ 03, 2026 3:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όσο υπάρχει ο ναν μέσα αυτός θα κανονίζει τις τύχες του ΠΑΟ. Και ο Ντέιβις το ξέρει και το έχει αποδεχθεί με δηλώσεις του.Quincy έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 3:08 pmΟύτε και θα υπάρξει ποτέ κάτι σχεδιασμένο, για ομάδα Αταμάν μιλάμε. Τη μπάλα θα του δίνουν να παίζει iso.assistant έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 2:40 pm
συμπαθα με αλλα επιμενω οτι παιρνει ο,τι περισσευει....τα πιο πολλα του σουτ ειναι στο τελος σκοτωμενων επιθεσεων....δεν υπαρχει(ακομα) κατι σχεδιασμενο πανω του για να αναδειξει τα πολλα και καλα του στοιχεια...δεν ειναι ο Χουαντσο που επιθετικα μπορει να προσφερει μονο σποτ τριποντο και επιθετικο ριμπαουντ....γνωμη μου.
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αξιέπαινη προσπάθεια να πιάσεις το επίπεδο προβλέψεων του kite26 αλλά θες ακόμη δουλειά.MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Απρ 02, 2026 7:47 pm+20 πόντους
Απόλυση Ιτούδη το βράδυ
Γκριγκόνις 3/3 τρίποντα 3 ασίστ 4 ριμπάουντ
Λεσσορ double double
Σλούκας +8 ασίστ
Χεις ντειβις mvp αγωνιστικής
Χαλαρά απόψε με ποπ κορν και κόκα κόλα
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια χαρά σουτ παίρνει απλά νομίζω κάποιοι έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες του. Επίπεδο ναν δεν είναι και φυσικά στο τέλος δεν θα έδινα την μπάλα σε αυτόν αν έχω ναν μέσα. Προσωπικά ούτε δεύτερη επιλογή θα τον είχα αν είναι μέσα και ο Σλούκας.assistant έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 2:40 pmσυμπαθα με αλλα επιμενω οτι παιρνει ο,τι περισσευει....τα πιο πολλα του σουτ ειναι στο τελος σκοτωμενων επιθεσεων....δεν υπαρχει(ακομα) κατι σχεδιασμενο πανω του για να αναδειξει τα πολλα και καλα του στοιχεια...δεν ειναι ο Χουαντσο που επιθετικα μπορει να προσφερει μονο σποτ τριποντο και επιθετικο ριμπαουντ....γνωμη μου.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θες μια πιο σίγουρη επιλογή από ένα ηρωικό τρίπονο/ηρωικό μπάσιμο, αν και αυτά είναι πιο θεαματικά, το να σχεδιάσεις ένα play όπου θα πάρει ο Ντέιβις τη μπάλα στο ποστ και θα αποφασίσει ο ίδιος αν θα πάρει την προσπάθεια ή θα βρει τη πάσα είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή.EL_Insider έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 3:24 pmΜια χαρά σουτ παίρνει απλά νομίζω κάποιοι έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες του. Επίπεδο ναν δεν είναι και φυσικά στο τέλος δεν θα έδινα την μπάλα σε αυτόν αν έχω ναν μέσα. Προσωπικά ούτε δεύτερη επιλογή θα τον είχα αν είναι μέσα και ο Σλούκας.assistant έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 2:40 pm
συμπαθα με αλλα επιμενω οτι παιρνει ο,τι περισσευει....τα πιο πολλα του σουτ ειναι στο τελος σκοτωμενων επιθεσεων....δεν υπαρχει(ακομα) κατι σχεδιασμενο πανω του για να αναδειξει τα πολλα και καλα του στοιχεια...δεν ειναι ο Χουαντσο που επιθετικα μπορει να προσφερει μονο σποτ τριποντο και επιθετικο ριμπαουντ....γνωμη μου.
Στα 4-5 μέτρα με πλάτη πολύ δύσκολα κόβεται χωρίς βοήθεια.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβώς ρε φιλαράκι. Ας τα πει και κάποιος άλλος, γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε..EL_Insider έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 3:09 pmΦυσικά είναι ανούσια βρε αφού παίζει να βγει πάλι πρώτος ο Ολυμπιακός
Πάντως είναι αστείο να βλέπεις ολυμπιακούς να βλέπουν τα πράγματα από την θετική τους πλευρά (όσο υπάρχει κάτι τέτοιο) μετά από μια ακόμη ήττα του ΠΑΟ και όταν ποσταρουν σε αντίστοιχη ήττα σε τοπικ Ολυμπιακού να κράζουν και να βγάζουν ένα απίστευτο πεμισιτισμο.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποσα περισσοτερα απο 11.5 σουτ ανα παιχνιδι που παιρνει να παρει? Kαι ποσο παραπανω απο το 23 USG% να παει?
Περσι σε μια Fener στην οποια ηταν 3 χρονια και ειχε γινει το top dog της επαιρνε 12 σουτ ανα παιχνιδι και ειχε 23.2 USG%
Ουτε 2 μηνες δεν ειναι στον παναθηναικο που εχει established pecking order και εχει ηδη το status που του πηρε 2 χρονια να φτιαξει στην Fener.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
βαλτε τα highlights ενος οποιουδηποτε παιχνιδιου του Παο και θα δειτε την ποιοτητα των σουτ που παιρνει ο Ντειβις....ειναι διαφορετικα τα 10 σουτ που επαιρνε στη Φενερ απ τα 10 στον Παο....γι αυτο λεω οτι παιρνει ο,τι περισσευει κι οχι ο,τι ειναι σχεδιασμενο γι αυτον....το κλεινω απο μεριας μου γιατι επανελαβα τρεις φορες τα ιδια πραγματα...
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το καλυτερο ματσαρισμα για ολους ειναι η βαλενθια ...ποιος προτιμαει να πεσει σε φενερ ρεαλ ολυμπιακο?η βαλενθια δεν εχει ξανα παιξει πλει οφ και εχει μικρο ροστερ για 5 ματς σε 10 μερες.. Και εχει και την πιο φιλικη εδρα..αν νομιζει καποιος οτι θα παρει διπλο μεσα στην ρεαλ μαλλον ειναι γελασμενος.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 2:31 pmΉ Βαλένθια καλό μαρσάρισμα; Χειρότερο μαρσάρισμα για τον ΠΑΟ δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 12:56 pmομαδα με το μεγαλυτερο μπατζετ,στην εδρα της το φ4 με τοσους διθυραμβους για το 8ο,το στατους γενικα του παο,ε ειναι πολυ βαρυ να συζηταμε τωρα για το πως θα μπει στα πλει οφ..βεβαια ειναι ετσι η διοργανωση που μπορει να τα φερει ολα τουμπα. Αντε τωρα να πεσετε στον ολυμπιακο να τον πεταξετε και να το σηκωσετε..θα ναι το πιο μαγικο της ιστοριας σας..Η μπορει να πεσετε στην βαλενθια που θα ναι καλο ματσαρισμα. Οποτε ψιλο ανουσιο που θα τερματισει ο καθενας στην ρεγκιουλαρ.
Το αν είναι ανούσια ή ρέγκουλαρ ή όχι θα φανεί σε μερικές μέρες..Από το αν θα περάσει ο ΠΑΟ φ4 ή όχι..
δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι ειπα οτι σημασια εχει μονο ποιος θα το παρει και οχι που θα τερματισεις στην ρεγκιουλαρ..ειδαμε και τις αλλες φορες που τερματισαμε πρωτοοδευτεροι τι καταλαβαμε..ενω και για τον παο δεν ειπα κατι θετικο,πιο πολλες πιθανοτητες του δινω να μεινει απεξω,εγω απλα ειπα οτι ειναι ετσι το φορματ που δεν εχει σημασια τι θεση θα τερματισεις.νταξει μερικοι δεν στροφαρουν αλλα απο σενα περιμενα περισσοτερα
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανως και θα παρει οτι "περισσευει" σε ομαδα Ataman ηρθε.. και ειναι μολις 2 μηνες εκει.assistant έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 5:28 pmβαλτε τα highlights ενος οποιουδηποτε παιχνιδιου του Παο και θα δειτε την ποιοτητα των σουτ που παιρνει ο Ντειβις....ειναι διαφορετικα τα 10 σουτ που επαιρνε στη Φενερ απ τα 10 στον Παο....γι αυτο λεω οτι παιρνει ο,τι περισσευει κι οχι ο,τι ειναι σχεδιασμενο γι αυτον....το κλεινω απο μεριας μου γιατι επανελαβα τρεις φορες τα ιδια πραγματα...
Θυμαται κανεις ποτε ομαδα Ataman οσα χρονια ειναι στην Euroleague να μην ειναι guard centric?
Αν παραμεινει τοτε ισως του χρονου να φανει αν θα καταφερει να αλλαξει τον τροπο με τον οποιο δινει ολο το control στα guard του.
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
συμφωνουμε ....αλλα ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου να δινεις 4Μ στον περσινο MVP και να τον χρησιμοποιεις ετσι.reignman έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 6:33 pmΠροφανως και θα παρει οτι "περισσευει" σε ομαδα Ataman ηρθε.. και ειναι μολις 2 μηνες εκει.assistant έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 5:28 pmβαλτε τα highlights ενος οποιουδηποτε παιχνιδιου του Παο και θα δειτε την ποιοτητα των σουτ που παιρνει ο Ντειβις....ειναι διαφορετικα τα 10 σουτ που επαιρνε στη Φενερ απ τα 10 στον Παο....γι αυτο λεω οτι παιρνει ο,τι περισσευει κι οχι ο,τι ειναι σχεδιασμενο γι αυτον....το κλεινω απο μεριας μου γιατι επανελαβα τρεις φορες τα ιδια πραγματα...
Θυμαται κανεις ποτε ομαδα Ataman οσα χρονια ειναι στην Euroleague να μην ειναι guard centric?
Αν παραμεινει τοτε ισως του χρονου να φανει αν θα καταφερει να αλλαξει τον τροπο με τον οποιο δινει ολο το control στα guard του.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι μικρό ρόστερ; Παίζει να έχει από τα μεγαλύτερα ενεργά ρόστερ της διοργάνωσης και σίγουρα το εκτενέστερο ροτέιτον που επιτρέπει σε όλους τους παίκτες να παίζουν σε υψηλή ένταση και ρυθμό.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 6:15 pm
το καλυτερο ματσαρισμα για ολους ειναι η βαλενθια ...ποιος προτιμαει να πεσει σε φενερ ρεαλ ολυμπιακο?η βαλενθια δεν εχει ξανα παιξει πλει οφ και εχει μικρο ροστερ για 5 ματς σε 10 μερες.. Και εχει και την πιο φιλικη εδρα..αν νομιζει καποιος οτι θα παρει διπλο μεσα στην ρεαλ μαλλον ειναι γελασμενος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο