Euroleague Round 35, ASVEL Villeurbanne vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Γουόκαπ μια χαρά είναι. Δεν έχεις δίκιο για αυτόν.tarp7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 10:50 pmΘελει πιλυ προσπαθεια να το καταφερεις αυριο . Παντως προκειται για μεγαλο κατωρθωμα η ομαδα να εινσι στη 4αδα και να εχει 4 ασους απο τα λιντλtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 10:43 pmΠως να νιώθει ο Λούντζης που τον διώξανε για να πάρουν 3 Αμερικανούς και έναν Γάλλο να κάνουν ότι κι αυτός;
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Morris και σήμερα τίποτα. Απορώ πως μέχρι και πριν λίγες μέρες γραφόταν ότι μπορεί να παίζει 15-20 λεπτά σύντομα και να είναι άνετα δεύτερος στο rotation. Χειρότερος κι από Ntilikina. Άντε να γυρίσει ο Ιωσήφ από βδομάδα να τον στείλει μεταξύ πάγκου και κερκίδας.
Δεν ήμασταν θελκτικοί σήμερα, παίξαμε τόσο όσο χρειάστηκε. Την επόμενη εβδομάδα τα σπουδαία. Ο Μπαρτζώκας ήθελε να δοκιμάσει και πράγματα και καλά έκανε. Με ανησυχεί το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Παπανικολάου, κυρίως γιατί ο Μπαρτζώκας δείχνει ότι ακόμα τον υπολογίζει για 10-15 λεπτά, οπότε θα πρέπει σε αυτό τον χρόνο να δίνει πραγματάκια, έστω στην άμυνα.
Ο Fall δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, αλλά αν πρέπει να κρατήσουμε έναν από τους δύο του χρόνου για τρίτο σέντερ, θα είναι εγκληματικό να κρατήσουμε τον Γάλλο αντί του Hall.
Δεν ήμασταν θελκτικοί σήμερα, παίξαμε τόσο όσο χρειάστηκε. Την επόμενη εβδομάδα τα σπουδαία. Ο Μπαρτζώκας ήθελε να δοκιμάσει και πράγματα και καλά έκανε. Με ανησυχεί το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Παπανικολάου, κυρίως γιατί ο Μπαρτζώκας δείχνει ότι ακόμα τον υπολογίζει για 10-15 λεπτά, οπότε θα πρέπει σε αυτό τον χρόνο να δίνει πραγματάκια, έστω στην άμυνα.
Ο Fall δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, αλλά αν πρέπει να κρατήσουμε έναν από τους δύο του χρόνου για τρίτο σέντερ, θα είναι εγκληματικό να κρατήσουμε τον Γάλλο αντί του Hall.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μέτρια εμφάνιση, παίξαμε τόσο όσο για να πάρουμε τη νίκη. Αν παίζαμε έτσι κόντρα σε ποιο δυνατό αντίπαλο από τη Βιλερμπάν μάλλον θα είχαμε χάσει. Σήμερα ο Μόρις μου έσπασε τα νεύρα με τη διστακτικότητα του στην επίθεση. Υπήρχαν 2-3 φορές που μπορούσε να πάρει σουτ και αυτός έψαξε να δώσει πάσα λες και κράταγε στα χέρια του χειροβομβίδα που ήταν έτοιμη να σκάσει.
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Χολ (ο οποίος έχει φάει κι αυτός το κράξιμό του) είναι παικταράς, ιδίως επιθετικά. Ίσως, μάλιστα, να είναι ο καλύτερος στην ευρωλίγκα στο παιχνίδι πάνω από το στεφάνι. Όμως το θέμα είναι όχι μόνο τι θέλουμε εμείς, αλλά τι θα θέλει κι αυτός. Πιστεύω πως αδικείται να παίζει 3ος σέντερ. Μπορεί, από αθλητικό εγωισμό, να θέλει να παίξει με μεγαλύτερο ρόλο σε μικρότερη ομάδα. Αν, όμως, δεν θέλει να φύγει από μόνος του, τότε, ναι, θα είναι εγκληματικό να τον διώξουμε. Ας μείνει και ο Φαλ, δεν με χαλάει. Αν είναι καλά, είμαι σίγουρος ότι θα είναι κι αυτός πολύτιμος για την ομάδα. Θα είμαστε πραγματικά αχτύπητοι στους σέντερ.kojito έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 10:58 pmMorris και σήμερα τίποτα. Απορώ πως μέχρι και πριν λίγες μέρες γραφόταν ότι μπορεί να παίζει 15-20 λεπτά σύντομα και να είναι άνετα δεύτερος στο rotation. Χειρότερος κι από Ntilikina. Άντε να γυρίσει ο Ιωσήφ από βδομάδα να τον στείλει μεταξύ πάγκου και κερκίδας.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπερβολικό να έχουμε 4 σέντερ και με πολλά λεφτά. Τον χολ κι εγώ θέλω να μείνειhalldor έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 11:07 pmΟ Χολ (ο οποίος έχει φάει κι αυτός το κράξιμό του) είναι παικταράς, ιδίως επιθετικά. Ίσως, μάλιστα, να είναι ο καλύτερος στην ευρωλίγκα στο παιχνίδι πάνω από το στεφάνι. Όμως το θέμα είναι όχι μόνο τι θέλουμε εμείς, αλλά τι θα θέλει κι αυτός. Πιστεύω πως αδικείται να παίζει 3ος σέντερ. Μπορεί, από αθλητικό εγωισμό, να θέλει να παίξει με μεγαλύτερο ρόλο σε μικρότερη ομάδα. Αν, όμως, δεν θέλει να φύγει από μόνος του, τότε, ναι, θα είναι εγκληματικό να τον διώξουμε. Ας μείνει και ο Φαλ, δεν με χαλάει. Αν είναι καλά, είμαι σίγουρος ότι θα είναι κι αυτός πολύτιμος για την ομάδα. Θα είμαστε πραγματικά αχτύπητοι στους σέντερ.kojito έγραψε: ↑Παρ Απρ 03, 2026 10:58 pmMorris και σήμερα τίποτα. Απορώ πως μέχρι και πριν λίγες μέρες γραφόταν ότι μπορεί να παίζει 15-20 λεπτά σύντομα και να είναι άνετα δεύτερος στο rotation. Χειρότερος κι από Ntilikina. Άντε να γυρίσει ο Ιωσήφ από βδομάδα να τον στείλει μεταξύ πάγκου και κερκίδας.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μόνο εγώ είμαι #με τον Tyler στο συγκεκριμένο σκηνικό; Δεν βλέπουμε τι είπε, αλλά δύσκολα δικαιολογεί το “shut the fuck up” του Μπαρτζώκα.
Για το ματς δεν έχω να πω πολλά. Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να κερδίσουμε. Την επόμενη βδομάδα είναι τα δυνατά τεστ εν όψει playoff.
Ο Morris έχει βαθμούς ποινής αν πάρει προσπάθεια;
Για το ματς δεν έχω να πω πολλά. Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να κερδίσουμε. Την επόμενη βδομάδα είναι τα δυνατά τεστ εν όψει playoff.
Ο Morris έχει βαθμούς ποινής αν πάρει προσπάθεια;
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κακή εμφάνιση, οι περισσότεροι παίκτες έκαναν αγγαρεία. Κρατάμε την νίκη και μόνο.
Βεζένκοφ και Χολ οι κορυφαίοι, με τον Νώντα να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού και μπράβο του!
Ο Μόρις πέταξε στα σκουπίδια την -ίσως τελευταία- ευκαιρία του. Άτολμος, αργός, άοσμος και άγευστος...
Βεζένκοφ και Χολ οι κορυφαίοι, με τον Νώντα να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού και μπράβο του!
Ο Μόρις πέταξε στα σκουπίδια την -ίσως τελευταία- ευκαιρία του. Άτολμος, αργός, άοσμος και άγευστος...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο