Οι πρακτικές Ιωαννίδη ήταν για άλλο μπάσκετ. Σήμερα δεν φτάνει να ξέρεις να στήσεις επίθεση και άμυνα. Θέλει και διαχείριση προσωπικοτήτων.Boston1 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 05, 2026 1:08 amΚι εγώ με Ιωαννίδη μεγάλωσα και ήταν μπασκετικό μου ίνδαλμα. Αλλά ήμουν και 30 χρόνια νεότερος και δεν είχα τα ίδια κριτήρια.
Και για να εξηγούμαι, πίσω από τις πόρτες και μακριά από τις κάμερες ας βρίζουν όσο θέλουν γιατί έχει και την ευκαιρία ο αθλητής να απαντήσει λεκτικά ή κι αλλιώς. Οι όροι είναι πιο ίσοι.
Ο Μπαρτζώκας στο tactical κομμάτι είναι υψηλού επιπέδου. Στο player management όμως πολλές φορές λειτουργεί σαν coach άλλης δεκαετίας. Και στο σύγχρονο μπάσκετ αυτό κοστίζει.
Γι αυτό ο Αταμάν σαρώνει τους τίτλους, γιατί μεταξύ άλλων, ειναι μέγιστος διαχειριστής προσωπικοτήτων !
Όσο για την motion σαν φιλοσοφία, μπορεί να δώσει τίτλο αν έχεις το υλικό. Το υλικό το έχετε. Το πραγματικό ερώτημα δεν είναι αν δουλεύει η motion. Το πραγματικό ερώτημα είναι τι γίνεται όταν σε ματς Final Four κοπεί η πρώτη δράση, αλλάξουν όλα στα σκριν και χρειαστεί καθαρό ρήγμα από την περιφέρεια. Εκεί θα τρέμει το χέρι του walkup

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο