Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Νομιζω οι σημερινες δηλωσεις Μπαρτζωκα λενε επισης πολλα:Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 1:10 pmΔεν ξερω τι θα κανει ο Μπαρτζωκας, εγω αυτο που πιστευω ειναι πως ο προπονητης της επομενης σεζον εχει για την ωρα συμφωνησει και κανει το σχεδιασμο ηδη. Τωρα ειναι ο Σπαν ηδη αυτος, ειναι ο Μπαρτζωκας δεν το γνωριζω. Απο εκει και περα κι ο Μεντιλιμπαρ ας πουμε ανανεωσε αλλα δεν ειμαι βεβαιος πως οντως θα ειναι αυτος ο επομενος προπονητης, οποτε πολλα μπορουν να αλλαξουν μεχρι τον Ιουνιο αλλα αμφιβαλλω πως η προθεση ανανεωσης ή αλλαγής προπονητη θα εξαρτηθει απο την ευρωλιγκα και μονο. Βασικα μου φαινεται παντελως απιθανο οι Αγγελοπουλοι, που εχουν δειξει πως ειναι σοβαροι και προσγειωμενοι ανθρωποι γενικα χωρις να παιρνουν αποφασεις εν θερμω, να εχουν τετοιο κριτηριο, τωρα αν αποφασισει ο Μπι να τα βροντηξει και να φυγει , επισης ειναι κατι που δεν το γνωριζω καθολου κ μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε, απλα οι δηλωσεις του δεν εδειξαν κατι τετοιο κ ουτε νομιζω θα τις εκανε αν δεν υπηρχε καμια συζητηση με τη διοικηση περι ανανεωσης - εξαιτιας αυτου εκανα το σχολιο και μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
"Κάθε φορά το να φτάσεις σε ένα Final Four είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς το έχουμε καταφέρει τέσσερις φορές συνεχόμενες και έχει υποβαθμιστεί λίγο το πόσο σημαντικό είναι. Αλλά είναι πράγματι πολύ δύσκολο να φτάσεις εκεί, ιδίως όσο ο ανταγωνισμός ανεβαίνει και τόσες καλές ομάδες παλεύουν για να μπουν στη δεκάδα. Δεν θα διαλέξουμε αντίπαλο όπως είπα και δεν κοιτάμε καν τα τρία ματς, κοιτάμε μόνο το αυριανό."
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις. Δεν προκύπτουν από κάπου. Οι Αγγελόπουλοι θεωρούν ότι ο Μπαρτζώκας έχει την ομάδα στον αφρό, την βγάζει πρώτη, έχει κάνει πελάτη τον αιώνιο και την πηγαίνει σε συνεχόμενα φ4. Δεν θα τον διώξουν ποτέ από μόνοι τους.TuTiS έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 1:53 pmΚαλά πιστεύω ότι σε περίπτωση που χαθεί και φέτος η EuroLeague ο ίδιος ο Μπι θα σταματήσει αφού και ο ίδιος θέλει να περάσει κάποιο χρόνο μακρυά από τα παρκέ να ξεκουραστεί. Πιστεύω ότι αν κλείσουν κάποιο γκαρντ από τώρα ανάλογα με τον γκαρντ θα ξέρουμε αν συνεχίσει ο Μπι.
Ο Μπαρτζωκας πριν λίγες μέρες δήλωσε ότι θέλει να είναι στο νέο ΣΕΦ. Να φύγει αν πάρουμε πρωτάθλημα δεν το βλέπω. Η μόνη περίπτωση να φύγει είναι αν δεν πάρει τίποτα.
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Με όλο το σεβασμό σε όλα τα παιδιά που αναφέρουν το όνομά του καθώς και στον ίδιο τον πολύ συμπαθή Έβανς.
Το θέμα δεν είναι να δούμε αν θα μείνει στο ρόστερ ή αν θα πάει κάπου δανεικός. Το θέμα του είναι πλέον αν θα μπορέσει να αθλείται ή αν θα αποφασίσει να κάνει κάτι άλλο με τη ζωή του.
Με όλο το σεβασμό λοιπόν ξαναλέω, επειδή η υγεία είναι πάντα ένα πολύ ευαίσθητο πράγμα, δεν έχει νόημα να μιλάμε για μπασκετμπολίστα Έβανς πόσο μάλλον για επίπεδο πρωταθλητισμού.
Μας πόνεσε πολύ αφού ήταν και παικταράς αλλά και εξαιρετικά συμπαθής άνθρωπος. Δυστυχώς όμως στον Ολυμπιακό τα έχουμε ξαναζήσει και μάλιστα πολλάκις. Τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα ρόδινα. Πάμε παρακάτω.
Το θέμα δεν είναι να δούμε αν θα μείνει στο ρόστερ ή αν θα πάει κάπου δανεικός. Το θέμα του είναι πλέον αν θα μπορέσει να αθλείται ή αν θα αποφασίσει να κάνει κάτι άλλο με τη ζωή του.
Με όλο το σεβασμό λοιπόν ξαναλέω, επειδή η υγεία είναι πάντα ένα πολύ ευαίσθητο πράγμα, δεν έχει νόημα να μιλάμε για μπασκετμπολίστα Έβανς πόσο μάλλον για επίπεδο πρωταθλητισμού.
Μας πόνεσε πολύ αφού ήταν και παικταράς αλλά και εξαιρετικά συμπαθής άνθρωπος. Δυστυχώς όμως στον Ολυμπιακό τα έχουμε ξαναζήσει και μάλιστα πολλάκις. Τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα ρόδινα. Πάμε παρακάτω.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Λες να πηγε στο Σεφ για να τους ανακοινωσει οτι θα γινει ζαχαροπλαστης?Sharp Shooter έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 2:22 pmΜε όλο το σεβασμό σε όλα τα παιδιά που αναφέρουν το όνομά του καθώς και στον ίδιο τον πολύ συμπαθή Έβανς.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνήσω εν μέρη με Μπαρτζώκα. Ναι είναι πάρα πολύ δύσκολο να φτάσεις φάιναλ φορ όταν είχαμε μπάτζετ 10-12.000.000 . Εκεί όντως έκανε ομάδες τοπ με τέτοιο μπάτζετ που έφτασαν και μια ανάσα από το τρόπαιο. Άλλα όταν έχεις ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ δεν είναι άθλος. Η ΤΣΣΚΑ κάθε χρόνο φάιναλ φορ σβηστά ήταν ανεξάρτητου προπονητή λόγω μπάτζετ και ποιότητας παιχτών. Με τέτοιο μπάτζετ μόνο η κούπα είναι επιτυχία. Η ΤΣΣΚΑ δε νομίζω να ήταν χαρούμενη όταν κάθε χρόνο ήταν φάιναλ φορ και έχανε.
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ δεν πιστεύω ότι θα παρατήσει το άθλημα χωρίς να προσπαθήσει.΄Ισως αν περνάει ο καιρός και βλέπει ότι δεν μπορεί καθόλου ναι, αλλα ακόμη νομίζω είναι νωρίς για να ξέρει πως θα πάει.Jeight έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 2:27 pmO Εβανς να παει σε χαμηλοτερο επιπεδο με λιγοτερο ενταση να ξαναβρει τα πατηματα του. Για Ευρωλιγκα δεν ξερω αν θα αντεξει το σωμα του. Δεν εχε νοημα να μιλαμε για Εβανς στον Ολυμπιακο. Καπου πηρε το αυτι μου οτι ο Στεφανου επιβεβαιωσε οτι θα κινηθουμε για Μακ Ινταιρ...
Θα ήθελα, αν το συμβόλαιο λήγει φέτος με εμάς, να του κάνουμε μια επέκταση της τάξης 100.000 για ένα χρόνο και να τον δώσουμε δανεικό σε μια ομάδα με λιγότερο ένταση και βλέποντας απο εκεί κρίνουμε για του παραχρόνου.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
20 και βαλε εκατομμύρια ροστερ εχει και ο Παο, η Ρεαλ, η Μπαρτσελονα, η Φενερ, η Εφες, η Ντουμπαι, η Χαποελ, η Βαλενθια ειχε η Μοναο, ακομη και ο Ερυθρος και η Παρτιζαν. Δεν ειναι οτι εχεις 40 μυρια μπατζετ οπως ειχε η ΤΣΣΚΑ και οι αλλοι ειχανε 10-20. Απλα ομαδες οπως η Ρεαλ και η Μπαρτσα εχουν το ντισεβανταζ που ειχαμε εμεις πριν μετην ευφορια. (Φυσικα εχουν τις ποδοσφαιρικες ομαδες να σπονσαρουν)RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 2:45 pmΘα συμφωνήσω εν μέρη με Μπαρτζώκα. Ναι είναι πάρα πολύ δύσκολο να φτάσεις φάιναλ φορ όταν είχαμε μπάτζετ 10-12.000.000 . Εκεί όντως έκανε ομάδες τοπ με τέτοιο μπάτζετ που έφτασαν και μια ανάσα από το τρόπαιο. Άλλα όταν έχεις ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ δεν είναι άθλος. Η ΤΣΣΚΑ κάθε χρόνο φάιναλ φορ σβηστά ήταν ανεξάρτητου προπονητή λόγω μπάτζετ και ποιότητας παιχτών. Με τέτοιο μπάτζετ μόνο η κούπα είναι επιτυχία. Η ΤΣΣΚΑ δε νομίζω να ήταν χαρούμενη όταν κάθε χρόνο ήταν φάιναλ φορ και έχανε.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχουν τόσο. Αν πάρεις τα καθαρά συμβόλαια παιχτών. Η Ντουμπάι πλήρωσε και υπεραξίες να πείσει παίχτες όπως και η Χάποελ λόγω κατάστασης. Αλλιώς δεν θα υπέγραφαν εκεί. Η Ρεάλ μείωσε το μπάτζετ τής και έχει όριο στα συμβόλαια. Δεν μπορούσε να δώσει στον ταβαρες 3.000.000 γιατί έχει πλαφόν στο υψηλότερο συμβόλαιο που μπορεί να δώσει..όταν παο και εμείς δίνουμε και 4.000.000 το χρόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις όπως έκανε κάποτε η ΤΣΣΚΑ που έδινε όσα ήθελεChristofis έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 3:08 pm20 και βαλε εκατομμύρια ροστερ εχει και ο Παο, η Ρεαλ, η Μπαρτσελονα, η Φενερ, η Εφες, η Ντουμπαι, η Χαποελ, η Βαλενθια ειχε η Μοναο, ακομη και ο Ερυθρος και η Παρτιζαν. Δεν ειναι οτι εχεις 40 μυρια μπατζετ οπως ειχε η ΤΣΣΚΑ και οι αλλοι ειχανε 10-20. Απλα ομαδες οπως η Ρεαλ και η Μπαρτσα εχουν το ντισεβανταζ που ειχαμε εμεις πριν μετην ευφορια. (Φυσικα εχουν τις ποδοσφαιρικες ομαδες να σπονσαρουν)RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 2:45 pmΘα συμφωνήσω εν μέρη με Μπαρτζώκα. Ναι είναι πάρα πολύ δύσκολο να φτάσεις φάιναλ φορ όταν είχαμε μπάτζετ 10-12.000.000 . Εκεί όντως έκανε ομάδες τοπ με τέτοιο μπάτζετ που έφτασαν και μια ανάσα από το τρόπαιο. Άλλα όταν έχεις ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ δεν είναι άθλος. Η ΤΣΣΚΑ κάθε χρόνο φάιναλ φορ σβηστά ήταν ανεξάρτητου προπονητή λόγω μπάτζετ και ποιότητας παιχτών. Με τέτοιο μπάτζετ μόνο η κούπα είναι επιτυχία. Η ΤΣΣΚΑ δε νομίζω να ήταν χαρούμενη όταν κάθε χρόνο ήταν φάιναλ φορ και έχανε.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Χαρούμενος δεν είναι κανείς. Το θέμα είναι ότι βλέπουμε ομάδες με αντίστοιχο (μεγάλο) μπάτζετ χαροπαλεύουνε για δεκάδα (βλ. ΠΑΟ), οι άλλες όπως η Ρεάλ να μην είναι κάθε χρόνο φ4 (φέτος δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάει) και πάει λέγοντας.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 2:45 pmΘα συμφωνήσω εν μέρη με Μπαρτζώκα. Ναι είναι πάρα πολύ δύσκολο να φτάσεις φάιναλ φορ όταν είχαμε μπάτζετ 10-12.000.000 . Εκεί όντως έκανε ομάδες τοπ με τέτοιο μπάτζετ που έφτασαν και μια ανάσα από το τρόπαιο. Άλλα όταν έχεις ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ δεν είναι άθλος. Η ΤΣΣΚΑ κάθε χρόνο φάιναλ φορ σβηστά ήταν ανεξάρτητου προπονητή λόγω μπάτζετ και ποιότητας παιχτών. Με τέτοιο μπάτζετ μόνο η κούπα είναι επιτυχία. Η ΤΣΣΚΑ δε νομίζω να ήταν χαρούμενη όταν κάθε χρόνο ήταν φάιναλ φορ και έχανε.
Μόνο εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας κάπως έχουμε καλομάθει και το θεωρούμε δεδομένο - ευκολάκι. Για να μείνουμε 1-2 φορές έκτος να δω θα αλλάξει το τροπάριο;
Γενικά η φάση μου θυμίζει την εποχή που παίρναμε τα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο σαν πασατέμπο και οι φίλοι έλεγαν τι να το κάνω το πρωτάθλημα, θέλω πορεία στην Ευρώπη. Μήπως λένε τα ίδια τώρα που χάσαμε από ΑΕΚ ή ξαφνικά το πρωτάθλημα απέκτησε νόημα;
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Nαι μόνο που εμείς τώρα δεν παίρνουμε ΕL οπότε τι είχαμε τι χάσαμε.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 3:46 pm
Χαρούμενος δεν είναι κανείς. Το θέμα είναι ότι βλέπουμε ομάδες με αντίστοιχο (μεγάλο) μπάτζετ χαροπαλεύουνε για δεκάδα (βλ. ΠΑΟ), οι άλλες όπως η Ρεάλ να μην είναι κάθε χρόνο φ4 (φέτος δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάει) και πάει λέγοντας.
Μόνο εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας κάπως έχουμε καλομάθει και το θεωρούμε δεδομένο - ευκολάκι. Για να μείνουμε 1-2 φορές έκτος να δω θα αλλάξει το τροπάριο;
Γενικά η φάση μου θυμίζει την εποχή που παίρναμε τα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο σαν πασατέμπο και οι φίλοι έλεγαν τι να το κάνω το πρωτάθλημα, θέλω πορεία στην Ευρώπη. Μήπως λένε τα ίδια τώρα που χάσαμε από ΑΕΚ ή ξαφνικά το πρωτάθλημα απέκτησε νόημα;
Ο Πάο πήρε κούπα πρόπερσι και η Ρεάλ έχει πάρει τα τελευταία χρόνια.
Εμείς τι είμαστε, χορτασμένοι απο 3 θέση;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο