Day 23 - Olympiacos vs FC Barcelona

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιαν 28, 2021 10:57 pm

οχι ετσι ρε παιδια !!!!! δυο χαμενα φολλοου και το 3ο εκτος χρονου .

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:00 pm

Θα το πω πολυ ευγενικα : κανουμε αυτα που κοροϊδευαμε αλλες ομαδες επι χρονια. Πεταμε ματς στο τελευταιο 2λεπτο, απο refuse to lose γιναμε refuse to win, κακακια και φοβος οταν ερχεται το κρισιμο. Κοροιδευαμε τους Ντε Κολο και τις ΤΣΣΚΑ επι μια 10ετια για να κανουμε τα ιδια σε σερι ματς πια ;

Ποσο μικρη ομαδα εχουμε γινει...

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Ας χανουμε καλύτερα με 20 ποντους απ το να βλεπω τετοιους απιθανους τρόπους να χανουμε στα τελευταία λεπτά. Έλεος πια.

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Δε ρισκάρατε όσο έπρεπε τα σουτ του καλάθη. Πολλή προβλέψιμη η μπαρτελόνα στο τέλος αλλά δε παίξατε έξυπνα αμυντικά για να πάρετε το ματς

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1787
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:02 pm

Έτσι όπως χάσαμε έχω ανάμεικτα αισθήματα. Στο πρώτος ημίχρονο δεν βλεπόμασταν αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Ο ΜακΚίσικ αφού παίζαμε με αλλαγές έπρεπε να είχε μπει αντί ενός από τα τρία γκαρντ γιατί χάσαμε δυο κρίσιμα αμυντικά ριμπάουντ. Και σήμερα η ομάδα ούρλιαζε ότι θέλει ενίσχυση. Ελπίζω να ξυπνήσουν διοίκηση και προπονητής.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:03 pm

Reaper έγραψε:
Θα το πω πολυ ευγενικα : κανουμε αυτα που κοροϊδευαμε αλλες ομαδες επι χρονια. Πεταμε ματς στο τελευταιο 2λεπτο, απο refuse to lose γιναμε refuse to win, κακακια και φοβος οταν ερχεται το κρισιμο. Κοροιδευαμε τους Ντε Κολο και τις ΤΣΣΚΑ επι μια 10ετια για να κανουμε τα ιδια σε σερι ματς πια ;

Θα το πω κι εγώ πολύ ευγενικά: Μου φαίνεται πως την έχεις στημένη στη γωνία για να λες συνέχεια το ίδιο πράγμα.
Όχι, ρε φίλε, δεν γίναμε μικρή ομάδα. Δεν ήταν σήμερα εικόνα μικρής ομάδας. Πώς να το κάνουμε;

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2732
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:04 pm

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά ίσως την προτελευταία επίθεση έπρεπε να την πάρει ο Σπανούλης. Οκ, δεν είναι ο Σπανούλης των προηγούμενων ετών, αλλά έχοντας βάλει 2 μεγάλα καλάθια ακριβώς πριν νομίζω θα ήταν πιο κατάλληλη επιλογή από τον Σλούκα.

Πήγε να το πάρει με την άμυνα ο Μπαρτζώκας, αλλά για κάποιο λόγο στο 4ο δεκάλεπτο ξέχασε τελείως Jenkins-McKissic. Έστω ένας από τους δύο έπρεπε να μπει για μερικά λεπτά.

Ο Ellis ότι δουλειά έκανε στα ριμπάαουντ, την κατέστρεφε σχεδόν με τα λάθη και τα φάουλ του. Με τον Martin μάλιστα να συνεχίζει να είναι σχετικά ντεφορμέ, ειδικά στην άμυνα, το κενό συνεχίζει να είναι μεγάλο στην θέση 5. Ο Harrison αρνητικός ξανά, νομίζω αυτή την στιγμή ο Λαρεντζάκης είναι πιο ουσιαστικός.

Τέλος πάντων. Ωραία η προσπάθεια σήμερα, βγάλαμε πάθος στο 2ο ημίχρονο και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για αυτό, αλλά ξανά μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Νομίζω η πρόκριση έγινε πάρα πολύ δύσκολη από σήμερα. Θέλω να αφήσω ένα μικρό παράθυρο ανοικτό, αλλά μάλλον μόνο με ένα 3/3 ή έστω 2/3 στα επόμενα 3 παιχνίδια ίσως έχουμε κάποιες ελπίδες ακόμα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:05 pm

Πιο πολλους καρδιακους θα σκοτωσει ο ολυμπιακος απο τον κοβιντ ετσι οπως το παει..

Ο σλουκας ειναι φανερο οτι εχει σκασει ο ανθρωπος αλλα οχι μπραβο που δεν εχουν φερει εναν γκαρντ τοσους μηνες..

Το κουλο φετος ειναι οτι αν δεν χανουμε απο 15 ποντους και πανω δεν προσπαθουμε να παιξουμε..φταιει και οτι ο μπαρτζω ξεκιναει με οτι να ναι 5δες βεβαια αλλα ειπαμε...

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:05 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Ιαν 28, 2021 11:03 pm
Reaper έγραψε:

Θα το πω κι εγώ πολύ ευγενικά: Μου φαίνεται πως την έχεις στημένη στη γωνία για να λες συνέχεια το ίδιο πράγμα.
Όχι, ρε φίλε, δεν γίναμε μικρή ομάδα. Δεν ήταν σήμερα εικόνα μικρής ομάδας. Πώς να το κάνουμε;
Φιλε 10 χρονια τις ομαδες που οταν πανε στα κρισιμα χανουνε το ενα ματς μετα το αλλο δε τις ελεγα ατυχες. Λιγες τις ελεγα, κοτες κλπ. Δε θα τα γυρισω επειδη απο refuse to lose και ομαδα των ανατροπων γιναμε το αναποδο.

Οι μεγαλες ομαδες ξερουν να παιρνουν ματς στο τελος. Ουτε ευκολα λει απ χανουν στο τελος, ουτε κανουν turnovers κατεβαζοντας τη μπαλα.

Οσο η ομαδα εχει το 11 και το 12 διπλα της στη βαθμολογια, ναι στημενη στη γωνια την εχω. Ειναι ντροπη για Ολυμπιακο αυτο.

Οχι η σημερινη εμφανιση, δεδομενων των συνθηκων καλα παιξαμε. Τι να κανουμε ομως, δεν ειμαστε οι Σακραμεντο Κινγκς στη regular του NBA να κανουμε αναδομηση και να μας ενδιαφερει η προσπαθεια και το θεαμα. Ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα νικων.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1923
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:10 pm

Παιδιά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την όλη κουβέντα για την τελευταία και την προτελευταία επίθεση. Το παιχνίδι το χάσαμε όταν δεν πήραμε το γ.... το ριμπάουντ και ο Τζενκινς έκανε φάουλ στον Μιροτιτς στέλνοντας τον στις βολές. Εχω χάσει το μέτρημα των παιχνιδιών που τα χάσαμε από ένα ριμπάουντ. Απίστευτο. Είναι αδύνατον να μην το βλέπουν.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:12 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Πέμ Ιαν 28, 2021 11:02 pm
Έτσι όπως χάσαμε έχω ανάμεικτα αισθήματα. Στο πρώτος ημίχρονο δεν βλεπόμασταν αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Ο ΜακΚίσικ αφού παίζαμε με αλλαγές έπρεπε να είχε μπει αντί ενός από τα τρία γκαρντ γιατί χάσαμε δυο κρίσιμα αμυντικά ριμπάουντ. Και σήμερα η ομάδα ούρλιαζε ότι θέλει ενίσχυση. Ελπίζω να ξυπνήσουν διοίκηση και προπονητής.
Πλέον δεν υπάρχει λόγος. Δεν κυνηγάμε κάτι κ δεν υπάρχουν κ παίχτες. Παντώς παρόλο που τα κενά φαίνονται ξεκάθαρα , δεν χρειάζεται αναδιάρθωση. Ο κορμός νομίζω υπάρχει. Με 3 προσθήκες/αλλαγές βάζουμε καλές βάσεις.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2368
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:13 pm

Πάντως refuse to lose ομάδα ΔΕΝ είμαστε εδώ και 3-4 χρόνια

Όταν είχαμε τον καλύτερο guard της Ευρώπης ήμασταν

Περασμένα μεγαλεία

Προσωπικά δεν μπορώ να παρακολουθήσω πλέον. Πείτε με ποδοσφαιρικό , καλομαθημένο , γενιά των επιτυχιών . Αλλά θα αρρωστήσω με δαύτους από την τελευταία χρονιά Σφαιρόπουλου μέχρι σήμερα

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2368
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

del

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:14 pm

Coach Periklis έγραψε:
Πάντως refuse to lose ομάδα ΔΕΝ είμαστε εδώ και 3-4 χρόνια

Όταν είχαμε τον καλύτερο guard της Ευρώπης ήμασταν

Περασμένα μεγαλεία

Προσωπικά δεν μπορώ να παρακολουθήσω πλέον. Πείτε με ποδοσφαιρικό , καλομαθημένο , γενιά των επιτυχιών . Αλλά θα αρρωστήσω με δαύτους από την τελευταία χρονιά Σφαιρόπουλου μέχρι σήμερα
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ο Ολυμπιακος στο μπασκετ εδω και μια 4ετια χρονο με το χρονο μικραινει. Απο οποια και οπτικη και αν το δεις.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 574
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:16 pm

Δυστυχώς η κόρη δεν μ άφησε να το δω όλο το ματς. Έχασα και το τρίτο της ανατροπής κιόλας. Στο τέλος καταφέραμε πάλι να το χάσουμε.

Το λάθος του Σλουκα στο τέλος νομίζω μύριζε από χιλιόμετρα. Ίσως δεν είχε ανάσες πάλι, ίσως φοβόταν απλά.

Για μένα δεν αλλάζει κάτι για το μέλλον μας, απλά είναι κρίμα να λες ότι μέσα στην σεζόν έχουμε χάσει έτσι 3-4 παιχνίδια.

ΥΓ: Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιμετωπίσει ο Μπαρτζωκας το επόμενο ματς και πως θα προετοιμάσει τους παίκτες. Το «πρέπει» νομίζω θα ναι μεγαλύτερο από ποτε.

ΥΓ 2: Αν ο Μπαρτζωκας ήταν για αποβολή απόψε, ο Σάρας δεν θα έπρεπε να έχει χάσει τουλάχιστον τα μισά ματς της ομάδας του;

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2020-2021”