Euroleague Round 36, Olympiacos Piraeus vs Real Madrid
Συντονιστής: Captains
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Βρε συ, ξεκόλλα από αυτό το αφήγημα με τη ρέγκιουλαρ και το Φ4. Ακόμα και στη ρέγκιουλαρ υπάρχουν παιχνίδια κρισιμότατα, είτε για τη μια είτε για την άλλη ομάδα είτε και για τις δύο. Το χτεσινό με τη Ρεάλ, ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη Ρεάλ, γιατί η ήττα την έφερνε πιο κοντά στο να χάσει το πλεονέκτημα.kite26 έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 4:27 pm...σε ό,τι αφορά τη ρέγκιουλαρ.halldor έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 3:59 pmΟ Μπαρτζώκας έχει φτιάξει ένα σύνολο που, έχοντας την μάλλον χειρότερη στελέχωση στον άσσο από όλες τις σοβαρές ομάδες της ευρωλίγκας, καταφέρνει ώρες-ώρες να παρουσιάζει συγκλονιστικό μπάσκετ. Επίσης, κατάφερε να παρουσιάζει την ομάδα ανεπηρέαστη παρά τις όποιες απουσίες σε οποιαδήποτε θέση.
Σ' αυτό, λοιπόν, θα συμφωνήσω με τον Rivers που έγραψε χτες: "τι έχεις φτιάξει, ρε άνθρωπε!"![]()
![]()
Η ομάδα, και έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή, είναι μια χαρά και καλύτερη από όλες τις άλλες. Έχουμε την καλύτερη επίθεση, οπότε πρέπει να αναθεωρήσουμε κάπως αυτό που λέμε συνέχεια (ότι δεν έχουμε καλούς άσσους και υστερούμε). Με αυτούς τους όντως μέτριους (πλην Γουόκαπ) άσσους έχουμε την καλύτερη επίθεση.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικα θα ημασταν πιο συγκρατημενοι εαν παιζαμε οντως εκτος εδρας.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 6:08 pmΘα ήμουν ποιο συγκρατημενος εάν το εκτός έδρας ρεκόρ μου με τις ομάδες του τοπ 10 ήταν 1-8 προσωπικά (και 9-10 overall)
edit
και ο Fournier εκτος με Hapoel... παραξεπατωθηκε μου φαινεται.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και η Φενέρ πέρσι με Μονακό, Παναθηναϊκό είχε χάσει μέσα έξω. Δεν έχει την παραμικρή σημασία.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 6:08 pmΘα ήμουν ποιο συγκρατημενος εάν το εκτός έδρας ρεκόρ μου με τις ομάδες του τοπ 10 ήταν 1-8 προσωπικά (και 9-10 overall)
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και για μένα αυτό είναι το πιο ανησυχητικό σημάδι για φέτος.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 6:08 pmΘα ήμουν ποιο συγκρατημενος εάν το εκτός έδρας ρεκόρ μου με τις ομάδες του τοπ 10 ήταν 1-8 προσωπικά (και 9-10 overall)
Κι αν για κάποιους το ότι είμαστε χάλι μαύρο στο clutch ίσως να μην παίξει ρόλο καθότι τα ματς δεν είναι απαραίτητο ότι θα πάνε στις τελευταίες κατοχές, το ότι απέναντι στις καλές ομάδες της διοργάνωσης έχουμε αρνητικό ρεκόρ οφείλει να χτυπάει κάμποσα καμπανάκια.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε αρνητικό ρεκορ; Τις περισσότερες τις έχουμε κερδίσει ευκολότερα απ ότι εχουμε χασειSokos έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:21 pmΚαι για μένα αυτό είναι το πιο ανησυχητικό σημάδι για φέτος.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 6:08 pmΘα ήμουν ποιο συγκρατημενος εάν το εκτός έδρας ρεκόρ μου με τις ομάδες του τοπ 10 ήταν 1-8 προσωπικά (και 9-10 overall)
Κι αν για κάποιους το ότι είμαστε χάλι μαύρο στο clutch ίσως να μην παίξει ρόλο καθότι τα ματς δεν είναι απαραίτητο ότι θα πάνε στις τελευταίες κατοχές, το ότι απέναντι στις καλές ομάδες της διοργάνωσης έχουμε αρνητικό ρεκόρ οφείλει να χτυπάει κάμποσα καμπανάκια.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αρνητικό ρεκόρ = περισσότερες ήττες από νίκες
9-10 είναι overall (1-8 εκτός από όπου ξεκίνησε και η κουβέντα επειδή με χαποελ είναι εκτος) άρα αρνητικό
Ευκολότερα έχει κερδίσει Ζαλγκιρις ,Αστερα κ Φενερ .Απο 2 ήττες μέσα έξω νομίζω από Μονακό κ Βαλένθια. Ρεαλ 12 χάσατε εκτός 14 κέρδισε εντός.Μπαρτσελονα ανάποδα αν θυμάμαι καλά (14 ήττα εκτός κ νίκη εντός.)Παναθηναικο νίκη μέσα εξω
9-10 είναι overall (1-8 εκτός από όπου ξεκίνησε και η κουβέντα επειδή με χαποελ είναι εκτος) άρα αρνητικό
Ευκολότερα έχει κερδίσει Ζαλγκιρις ,Αστερα κ Φενερ .Απο 2 ήττες μέσα έξω νομίζω από Μονακό κ Βαλένθια. Ρεαλ 12 χάσατε εκτός 14 κέρδισε εντός.Μπαρτσελονα ανάποδα αν θυμάμαι καλά (14 ήττα εκτός κ νίκη εντός.)Παναθηναικο νίκη μέσα εξω

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο