Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 08, 2026 7:40 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 7:33 pm
ο φρανσισκο μεχρι πριν 2 βδομαδες πρωτος στοχος μας ηταν..μετα που πηγε στον σπανο ξαφνικα στραφηκαμε στον μακινταιρ που εχει μανατζερ του φαλ που ειναι να δωσουμε 1.8 του χρονου :roll:
Ηθελα παναθηναικο στα πλει οφ αλλα τωρα που το ξαναβλεπω και μια ζαλγκιρις δεν θα ηταν ασχημα . Ιντριγκαδορικο ακουγεται .

Με το νουμερο 3 ειναι ο φρανσισκο αν υπαρξει κανενα προβλημα στο μαρκαρισμα του :D

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Και ξαναλέω εγώ με τα χίλια Φρανσίσκο και ας παίζει και 22 λεπτά να κατεβάζει, να τη δίνει στον Ντόρσεϊ ή να παίζει πικ εν ρολ με τον ψηλό δε με πειράζει. Καψούρα τον έχω. Αλλά όχι και να λέμε ταυτόχρονα "ο Κοντι δεν κάνει σαν φιτ, κρατάει πολύ τη μπάλα". Δε συμβαδίζουν αυτά με τίποτα.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Απρ 08, 2026 7:44 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 7:25 pm
Ρε παιδια τον φρανσισκο πηγε να τον ξαναπαρει λιγο πριν τον μορις ενω ηδη εκανε παπαδες και ο ντορσει και ο φρανσισκο..εντωμεταξυ εχει γραψει και η AS αλλα και μερικα αλλα εγκυρα μεσα οτι ειμαστε μεσα στους διεκδικητες του... καπου δεν βγαινουν τα μαθηματικα σας :D ο λογος που απομακρυνεται σαν λυση ειναι τα λεφτα και ο πλειστηριασμος..οχι σαν φιτ..

ο φρανσισκο δεν με χαλαγε απο το περιστερι κιολας..αλλα οταν σου λενε απο μισιτς πας σε φρανσισκο που δεν ειχε αποδειξει τιποτα ειναι βαρυ..εντωμεταξυ ουτε τωρα ξερουμε οτι θα πιασει ο φρανσισκο,δεν τραβαω τα βυζια μου μαζι του,απλα δειχνει η καλυτερη επιλογη την δεδομενη στιγμη.
Tα ειχε πει ο Nikolas θα προσπαθουν να σε πιασουν μλκ και να σε βαλουν στον τοιχο για την ιδεα/αποψη που ειχες το καλοκαιρι πριν δουμε τον Micic και τον Fransisco.
Ειπαμε, η αποψη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αλλαζει εφοσων αλλαζουν τα δεδομενα με την παροδο του χρονου.
Εχεις κλειδωθει. ΗΘΕΛΕΣ MICIC KAI OXI SISCO ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.

Λες και ολα αυτα δεν ειναι ρευστα, δεν αλλαζουν πραγματα με την παροδο του χρονου ειναι ολα σταθερα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Απρ 08, 2026 7:47 pm

Stam Tziant έγραψε:
Και ξαναλέω εγώ με τα χίλια Φρανσίσκο και ας παίζει και 22 λεπτά να κατεβάζει, να τη δίνει στον Ντόρσεϊ ή να παίζει πικ εν ρολ με τον ψηλό δε με πειράζει. Καψούρα τον έχω. Αλλά όχι και να λέμε ταυτόχρονα "ο Κοντι δεν κάνει σαν φιτ, κρατάει πολύ τη μπάλα". Δε συμβαδίζουν αυτά με τίποτα.
αν μιλας για μενα αναποδα τα λες..βασικα νομιζω ολοι που λεμε για φρανσισκο το ιδιο λεμε.. Οτι αν καποιος θελει τον μακινταιρ που και κραταει την μπαλα και χειροτερη αμυνα παιζει δεν γινεται να μην θελει τον φρανσισκο..ο γαλλος μπορει να παιξει και οφ μπολ που ο μακινταιρ δεν μπορει.

Κυκλοφορει μια φημη οτι ο μακινταιρ ειναι καλος αμυντικος και γιαυτο ειναι καλο φιτ που δεν ξερω ποιος την ξεκινησε και εμεινε..

το οτι ο μακινταιρ εχει 23% αντι του 28% usage δεν νομιζω οτι δικαιολογει την φαση οτι ο ενας κολλαει ενω ο αλλος οχι..

και οι 2 δεν ειναι πλαγκ ν πλει με τον μπαρτζωκα..ειδικα ο μακινταιρ δεν παιζει καθολου οφ μπολ..ο γαλλος αν τον βαλεις στην γωνια θα σε σκοτωσει τουλαχιστον

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 7:51 pm

reignman έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ρε παιδια τον φρανσισκο πηγε να τον ξαναπαρει λιγο πριν τον μορις ενω ηδη εκανε παπαδες και ο ντορσει και ο φρανσισκο..εντωμεταξυ εχει γραψει και η AS αλλα και μερικα αλλα εγκυρα μεσα οτι ειμαστε μεσα στους διεκδικητες του... καπου δεν βγαινουν τα μαθηματικα σας :D ο λογος που απομακρυνεται σαν λυση ειναι τα λεφτα και ο πλειστηριασμος..οχι σαν φιτ..

ο φρανσισκο δεν με χαλαγε απο το περιστερι κιολας..αλλα οταν σου λενε απο μισιτς πας σε φρανσισκο που δεν ειχε αποδειξει τιποτα ειναι βαρυ..εντωμεταξυ ουτε τωρα ξερουμε οτι θα πιασει ο φρανσισκο,δεν τραβαω τα βυζια μου μαζι του,απλα δειχνει η καλυτερη επιλογη την δεδομενη στιγμη.
Tα ειχε πει ο Nikolas θα προσπαθουν να σε πιασουν μλκ και να σε βαλουν στον τοιχο για την ιδεα/αποψη που ειχες το καλοκαιρι πριν δουμε τον Micic και τον Fransisco.
Ειπαμε, η αποψη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αλλαζει εφοσων αλλαζουν τα δεδομενα με την παροδο του χρονου.
Εχεις κλειδωθει. ΗΘΕΛΕΣ MICIC KAI OXI SISCO ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.

Λες και ολα αυτα δεν ειναι ρευστα, δεν αλλαζουν πραγματα με την παροδο του χρονου ειναι ολα σταθερα.
αν θυμαμαι καλα ο σταμ ειχε πρωτο στοχο ολο το καλοκαιρι τον μορις,μπορει να διαψευσει αν θελει δεν παιρνω ορκο..
και ο τζειτ ηθελε σιγουρα καποιον να παιζει αμυνα..αν ο τυπος δεν ηταν χακετ στα καλα του δεν ηταν two way.φρανσισκο αποκλειεται να ηθελε..τον χολ υποθετω θα τον ηθελε οπως εγω τον μισιτς.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 08, 2026 7:54 pm

Εγω τον τωρινο Μισιτς του εδινα 1.6 και αμα ηθελε. Αλλιω να πηγαινει να πιανει τον Γιοναι κοροιδο και να στελνουν non paper οι Ισραηλινοι οτι δεν ειναι ευχαριστημενοι με τον παικτη. Εχουν φαει τρελο buyers remorse ηδη...

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 7:54 pm

reignman έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Αλλάζουν απλά επειδή οι παίκτες δε μπορούν σε μια ομάδα να αλλάζουν όσο συχνά αλλάζει η άποψη του μέσου οπαδού, προσπαθείς να βρεις μια ισορροπία. Έχεις κάθε δικαίωμα να θες Μίσιτς το καλοκαίρι, αλλά αν θες Μίσιτς θα πλερωθεί 15 μύρια για 3 χρόνια και θα τον κατσικωθείς. Δεν έχει μετά το επόμενο καλοκαίρι φύγε Μίσιτς, έλα Φρανσίσκο και μετά φύγε Φρανσίσκο, έλα κάποιος άλλος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stam Tziant την Τετ Απρ 08, 2026 8:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Απρ 08, 2026 7:56 pm

shaq7 έγραψε:
reignman έγραψε:

αν θυμαμαι καλα ο σταμ ειχε πρωτο στοχο ολο το καλοκαιρι τον μορις,μπορει να διαψευσει αν θελει δεν παιρνω ορκο..
και ο τζειτ ηθελε σιγουρα καποιον να παιζει αμυνα..αν ο τυπος δεν ηταν χακετ στα καλα του δεν ηταν two way.φρανσισκο αποκλειεται να ηθελε..τον χολ υποθετω θα τον ηθελε οπως εγω τον μισιτς.
Aπλα μου κανει εντυπωση που κρατανε receipts για το τι πιστευες και τι ηθελες το καλοκαιρι συμφωνα με τα δεδομενα που ειχες εκεινη τη στιγμη
και βγαινουν στη φορα τωρα παρα το γεγονος οτι τα δεδομενα εχουν αλλαξει με την παροδο της σεζον (Απριλιο φτασαμε).

Εγω ουτε πολυθυμαμαι ουτε με πολυνοιαζει τι ειπε καποιος τοτε και τι λεει τωρα, ουτε "κωλοτουμπες" βλεπω ουτε jumping through fire hoops.
Αποψεις ειναι που αλλαζουν καθως τα δεδομενα τα ιδια ειναι μεταβλητα.

Με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 08, 2026 7:58 pm

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, δεν θα μουγυρισετε τωρα την μπιφτεκα μερικοι. Δεν θελατε απλα Μισιτς το καλοκαιρι. Λεγατε οτι αν δεν κανουμε σοβαρη προσφορα στον παικτη ειναι σαν πεταμε λευκη πετσετα για αολη την χρονια. Αυτα λεγατε. Και σε αυτο διαφωνουσαμε. Οχι στο αν ειναι καλος παικτης ο Μισιτς η θα τον θελαμε στνη ομαδα. Εγ και λιγοι αλλα λεγαμε οτι τα λεφτα που ζηταει ειξαι παρανοικα και δεν ειναι ιδανικο φιτ σε αυτη την περιφρεια. Αν ερχοταν καλοδεχουμενος αλλα θα επρεπε να ερθει και αλλος με two way στοιχεια.

Ακουγαμε απο την αλλη οτι αν ερθει ο Φρανσισκο ειναι σαν να σηκωνουμε τα χερια ψηλα....

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 8:05 pm

shaq7 έγραψε:
reignman έγραψε:

Πρώτο δε θυμάμαι πάντως σίγουρα τον είχα στις προτάσεις. Αυτόν και Μπάτλερ. Καλά και Ντίνγουιντι που νόμιζα ότι θα ρθει και θα ναι ο Ναν. Στους ψηλούς ειχα φαγωθεί με Τσαρλς Μπάσεϊ αλλά αυτον δε τον είδαμε ποτέ. Αλλά γενικά, ναι ο κουβάς έχει πάει σύννεφο.

Βέβαια όλοι αυτοί έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι κανείς δεν είχε παίξει Ευρώπη. Και προς υπεράσπιση του Μόρις (ακόμα δε τον θεωρώ κακό παίκτη), άλλο να έρθεις Ευρώπη Γενάρη, άλλο καλοκαίρι και να κάνεις προετοιμασία κτλ. Αλλά ένιγουει παίζουν και οι τραυματισμοί παίζουν πολλά.

Η διαφορά ωστόσο είναι ότι ο Μόρις, ο Μπάτλερ κτλ. δεν ήταν προτάσεις για τον μεσσία που θα έρθει και θα τους μαμήσει όλους. Ο Μίσιτς το καλοκαίρι μόνο σε νερό δεν είχε περπατήσει. Όπως αντίστοιχα και τώρα ο ΜακΙνταιρ δεν περιμένω να έρθει και να γίνει Μάικ Τζέιμς προ διετίας. Περιμένω έναν πολύ καλό άσσο που θα βοηθήσει τους ήδη υπάρχοντες σκόρερ και τους αποφορτίζει επιθετικά.

Αυτό το φιτ θεωρώ ότι λείπει. Αν είχαμε τον περσινό Ντόρσεϊ θα σου λεγα λείπει ένας κόμπο να τα κάνει όλα στην επίθεση (Φρανσίσκο).

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Απρ 08, 2026 8:08 pm

Ε ρε και να καταληξει με καμμια κουπα ευρωλιγκας ο μισιτς γελιο που θα πεσει . Θα παρει και πριμ στο τελος . :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Jeight έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 7:58 pm
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, δεν θα μουγυρισετε τωρα την μπιφτεκα μερικοι. Δεν θελατε απλα Μισιτς το καλοκαιρι. Λεγατε οτι αν δεν κανουμε σοβαρη προσφορα στον παικτη ειναι σαν πεταμε λευκη πετσετα για αολη την χρονια. Αυτα λεγατε. Και σε αυτο διαφωνουσαμε. Οχι στο αν ειναι καλος παικτης ο Μισιτς η θα τον θελαμε στνη ομαδα. Εγ και λιγοι αλλα λεγαμε οτι τα λεφτα που ζηταει ειξαι παρανοικα και δεν ειναι ιδανικο φιτ σε αυτη την περιφρεια. Αν ερχοταν καλοδεχουμενος αλλα θα επρεπε να ερθει και αλλος με two way στοιχεια.

Ακουγαμε απο την αλλη οτι αν ερθει ο Φρανσισκο ειναι σαν να σηκωνουμε τα χερια ψηλα....
μιας και προσωπικα σε μενα απευθυνεσαι ..δεν λες ακριβως τι ελεγα.. Η αποψη μου ηταν
''φερτε τον μισιτς ειναι ο μονος που υπαρχει να εχει τα κακαλα,δεν υπαρχει αλλος,πρεπει να ειναι καποιος τρελος να στηριχτει στον ΕΒΑΝΣ''.θα τραυματιστει ο εβανς και θα φουνταριστει ολη η χρονια.. Επεσα μεσα και στο οτι δεν υπηρχε αλλος,τον μορις και τον νιλικινα πηραμε και κλαιμε...και οτι ο εβανς τραυματιστηκε..

εσυ που πας να το παιξεις σασταλεγακιας ελεγες,΄΄ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΡΕ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΑΝΣ ,ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΜΙΣΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΑΝΣ!!!Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΑΝΣ..

στην θεση σου δεν θα σκαλιζα τι γραφαμε το καλοκαιρι :lol:

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Απρ 08, 2026 8:10 pm

Εχω ακούσει πάντως ότι το ψάχναμε μέχρι τον Δεκέμβριο και ότι κάναμε 2 προτάσεις στον Σίσκο μέχρι την Δεκέμβρη και φάγαμε πόρτα από την Ζάλγκιρις. Τώρα έλαβαν πίσω οι δικοί μας γιατί ο Σπανός προσπαθεί θα τον στείλει στους 76ers που τον παρακολουθούν εδώ και κάνα δίμηνο. Πάντως αν μείνει Ευρώπη κρατάω πολύ μικρό καλάθι για Σίσκο για εμάς γιατί πολύ ο Σπανός έχει τρελές business με τον DPG (νομίζω έχει 4 παίκτες του) και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα κινηθεί για τον Σίσκο ο ΠΑΟ στην θέση του Shorts κάνοντας μέχρι και ανταλλαγή μεταξύ τους. Πραγματικά πάντως πιστεύω ότι καλύτερο φιτ για τον Παναθηναϊκό είναι ο McIntyre παρά για εμάς. Προσωπικά εγώ θα έκανα ντου για Horton Tucker τώρα που σκορπάνε διοικητικά.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 8:21 pm

coach blue έγραψε:
Ε ρε και να καταληξει με καμμια κουπα ευρωλιγκας ο μισιτς γελιο που θα πεσει . Θα παρει και πριμ στο τελος . :D
Εκεί που θα πέσει το περισσότερο γέλιο είναι να γίνει κανένα αστείο και να το πάρουμε μέσα στο ΟΑΚΑ με Θωμά και Ντιλικινά στα pg.

Να δω σε ποια λαγούμια θα κρυφτείτε :D

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 8:23 pm

TuTiS έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 8:10 pm
Εχω ακούσει πάντως ότι το ψάχναμε μέχρι τον Δεκέμβριο και ότι κάναμε 2 προτάσεις στον Σίσκο μέχρι την Δεκέμβρη και φάγαμε πόρτα από την Ζάλγκιρις. Τώρα έλαβαν πίσω οι δικοί μας γιατί ο Σπανός προσπαθεί θα τον στείλει στους 76ers που τον παρακολουθούν εδώ και κάνα δίμηνο. Πάντως αν μείνει Ευρώπη κρατάω πολύ μικρό καλάθι για Σίσκο για εμάς γιατί πολύ ο Σπανός έχει τρελές business με τον DPG (νομίζω έχει 4 παίκτες του) και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα κινηθεί για τον Σίσκο ο ΠΑΟ στην θέση του Shorts κάνοντας μέχρι και ανταλλαγή μεταξύ τους. Πραγματικά πάντως πιστεύω ότι καλύτερο φιτ για τον Παναθηναϊκό είναι ο McIntyre παρά για εμάς. Προσωπικά εγώ θα έκανα ντου για Horton Tucker τώρα που σκορπάνε διοικητικά.
Ο Χόρτον Τάκερ δεν είναι άσος ρε αδερφούλη και του χρόνου θα παίζει στο NBA δυστυχώς..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”