Euroleague Round 36, Olympiacos Piraeus vs Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 08, 2026 8:45 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 8:41 pm
Αρνητικό ρεκόρ = περισσότερες ήττες από νίκες
9-10 είναι overall (1-8 εκτός από όπου ξεκίνησε και η κουβέντα επειδή με χαποελ είναι εκτος) άρα αρνητικό
Ευκολότερα έχει κερδίσει Ζαλγκιρις ,Αστερα κ Φενερ .Απο 2 ήττες μέσα έξω νομίζω από Μονακό κ Βαλένθια. Ρεαλ 12 χάσατε εκτός 14 κέρδισε εντός.Μπαρτσελονα ανάποδα αν θυμάμαι καλά (14 ήττα εκτός κ νίκη εντός.)Παναθηναικο νίκη μέσα εξω
Πες με αισιόδοξο αλλά δεν βλέπω πως μπορουμε να αποκλείστουμε στα play off αν γίνεται γι'αυτό η συζητηση με πλεονέκτημα εδρα. Νομίζω πως μπορουμε να κερδισουμε οποιαδήποτε ομαδα σε σειρά 3 αγώνων από τις πιθανές αντιπάλους.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Και να χάσουμε από την Χαποελ, τι σημασία έχει; Ιδανικά θέλω να βγούμε 1οι ή 2οι, αλλά κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα έχεις ευκολοτερο έργο από το να βγεις 3ος ή ακόμα και 4ος.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 8:53 pm

Ενα εξτρα σχολιο για την νικη του ολυμπιακου με την ρεαλ γιατι ημουν κι εγω φειδωλος :D

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Απρ 08, 2026 8:55 pm

Conan1982 έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 8:41 pm
Αρνητικό ρεκόρ = περισσότερες ήττες από νίκες
9-10 είναι overall (1-8 εκτός από όπου ξεκίνησε και η κουβέντα επειδή με χαποελ είναι εκτος) άρα αρνητικό
Ευκολότερα έχει κερδίσει Ζαλγκιρις ,Αστερα κ Φενερ .Απο 2 ήττες μέσα έξω νομίζω από Μονακό κ Βαλένθια. Ρεαλ 12 χάσατε εκτός 14 κέρδισε εντός.Μπαρτσελονα ανάποδα αν θυμάμαι καλά (14 ήττα εκτός κ νίκη εντός.)Παναθηναικο νίκη μέσα εξω
Πες με αισιόδοξο αλλά δεν βλέπω πως μπορουμε να αποκλείστουμε στα play off αν γίνεται γι'αυτό η συζητηση με πλεονέκτημα εδρα. Νομίζω πως μπορουμε να κερδισουμε οποιαδήποτε ομαδα σε σειρά 3 αγώνων από τις πιθανές αντιπάλους.
Μπορείτε προφανως,δεν ειναι θέμα αισιοδοξίας αλλά ρεαλισμός.
Για το ματς με τη Χαποελ το έγραψα που είναι κι εκτός όχι για τα πλευ οφφ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

παιρνουμε πολυ σοβαρα την ρεγκιουλαρ για καποιον λογο..για μενα αν πρεπει να κρατησουμε κατι απο αυτην ειναι οτι εχουμε μια καλοκουρδισμενη ομαδα η οποια ομως στην κραντς ταιμ εχει χασει αν ολα τα περισσοτερα ματς.Τωρα το ποιον κερδισαμε ποιον χασαμε δεν ειναι αξιοπιστο..ολες οι ομαδες ειχαν απουσιες..μπορει να χασαμε γιατι δεν ειχαμε 5 παικτες βασικους η μπορει να κερδισαμε γιατι δεν ειχαν οι αλλοι..να ταν διαβολοβδομαδα και να υπηρχε κουραση κτλ..ειναι ενα σορο μεταβλητες.

Πχ ο παο τι να πει?παει για φουντο γιατι εφτασε μεχρι και εκτος 10δας να βγει?τι να κρατησει απο την ρεγκιουλαρ?θα πει μπορει να ειχαμε προβληματικη χρονια αλλα στο φ4 ειναι που θα παιξουμε μπασκετ και θα το παρουμε.Που μπορει να γινει κιολας δλδ..

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Απρ 08, 2026 8:56 pm

Erether έγραψε:
Και να χάσουμε από την Χαποελ, τι σημασία έχει; Ιδανικά θέλω να βγούμε 1οι ή 2οι, αλλά κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα έχεις ευκολοτερο έργο από το να βγεις 3ος ή ακόμα και 4ος.
Αν χάσουμε πιθανότατα 5 και 6 είναι Ρεάλ και ΠΑΟ. Τους προτιμάς από Ζαλγκίρις μπαρτσα; Σίγουρα με τον 7ο 8ο κανείς δεν σου εγγυάται εύκολο έργο, αλλά με τον 5ο 6ο θα είναι οπωσδήποτε δύσκολο

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 9:39 pm

Συμφωνώ να μην δίνουμε στη ρέγκιουλαρ περισσότερο βάρος από όσο της αξίζει. Η ρέγκιουλαρ έχει σημασία κυρίως για να πάρεις το πλεονέκτημα.
Να μη δίνουμε, λοιπόν, περισσότερο βάρος απ' όσο αξίζουν οι νίκες στη ρέγκιουλαρ, αλλά το ίδιο να μη δίνουμε βάρος και στις ήττες.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Τετ Απρ 08, 2026 10:33 pm

Quincy έγραψε:
Erether έγραψε:
Αν χάσουμε πιθανότατα 5 και 6 είναι Ρεάλ και ΠΑΟ. Τους προτιμάς από Ζαλγκίρις μπαρτσα; Σίγουρα με τον 7ο 8ο κανείς δεν σου εγγυάται εύκολο έργο, αλλά με τον 5ο 6ο θα είναι οπωσδήποτε δύσκολο
Η Ρεάλ δεν φοβίζει καθολου. Το ίδιο αποτέλεσμα με πέρυσι θα έχουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ιστορία, αλλα σίγουρα δεν είναι δεδομένο ότι θα κερδίσει αύριο στη Βαλένθια. Θα τα δούμε όλα.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Απρ 08, 2026 10:45 pm

Erether έγραψε:
Quincy έγραψε:

Η Ρεάλ δεν φοβίζει καθολου. Το ίδιο αποτέλεσμα με πέρυσι θα έχουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ιστορία, αλλα σίγουρα δεν είναι δεδομένο ότι θα κερδίσει αύριο στη Βαλένθια. Θα τα δούμε όλα.
Εγώ διαφωνώ κάθετα για Ρεάλ. Την υποτιμάτε πολύ μου φαίνεται. Θεωρώ ότι σε σειρά 5 αγώνων με πλεονέκτημα η Ρεάλ θα είναι σίγουρα στο φ4 ενώ με μειονέκτημα θα είναι πολύ ζόρικος αντίπαλος.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 11:45 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 10:45 pm
Erether έγραψε:

Εγώ διαφωνώ κάθετα για Ρεάλ. Την υποτιμάτε πολύ μου φαίνεται. Θεωρώ ότι σε σειρά 5 αγώνων με πλεονέκτημα η Ρεάλ θα είναι σίγουρα στο φ4 ενώ με μειονέκτημα θα είναι πολύ ζόρικος αντίπαλος.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι σε σειρά 5 αγώνων δεν χάνει από κανέναν στη φετινή Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός. Σε μονό ματς φαιναλ φορ μπορεί να χάσει και από την Ρεάλ και από την Χάποελ

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 12:30 am

Σε μονό ματς F4 μπορεί να χάσουν όλοι από όλους. Μπορεί ακόμα και ο Ολυμπιακός του 2012 να νικήσει το θηρίο την ΤΣΣΚΑ. Να μην πούμε για τη Μπανταλόνα, γιατί δεν κάνει να ξύνουμε παλιές πληγές.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Απρ 09, 2026 12:49 am

halldor έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 5:42 pm
kite26 έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 4:27 pm

...σε ό,τι αφορά τη ρέγκιουλαρ.
Βρε συ, ξεκόλλα από αυτό το αφήγημα με τη ρέγκιουλαρ και το Φ4. Ακόμα και στη ρέγκιουλαρ υπάρχουν παιχνίδια κρισιμότατα, είτε για τη μια είτε για την άλλη ομάδα είτε και για τις δύο. Το χτεσινό με τη Ρεάλ, ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη Ρεάλ, γιατί η ήττα την έφερνε πιο κοντά στο να χάσει το πλεονέκτημα.

Η ομάδα, και έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή, είναι μια χαρά και καλύτερη από όλες τις άλλες. Έχουμε την καλύτερη επίθεση, οπότε πρέπει να αναθεωρήσουμε κάπως αυτό που λέμε συνέχεια (ότι δεν έχουμε καλούς άσσους και υστερούμε). Με αυτούς τους όντως μέτριους (πλην Γουόκαπ) άσσους έχουμε την καλύτερη επίθεση.
Δεν ξεκολλάω γιατί μου έχουν μείνει χαρακιές στην ψυχή με αυτά που έχω δει. Εν τώρα, οχυρωμένος, συνειδητοποιημένος, είμαι καλά. Έχω γνώση οι φύλακες, δεν παρασύρομαι από τέτοιες νίκες όσο κι αν χαίρομαι.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Απρ 09, 2026 8:53 am

halldor έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 12:30 am
Σε μονό ματς F4 μπορεί να χάσουν όλοι από όλους. Μπορεί ακόμα και ο Ολυμπιακός του 2012 να νικήσει το θηρίο την ΤΣΣΚΑ. Να μην πούμε για τη Μπανταλόνα, γιατί δεν κάνει να ξύνουμε παλιές πληγές.
Είσαι βαλτός ρε φίλε και με τη φωτογραφία του Ζαρκο να αναβιωνεις την χειρότερη αθλητικη στιγμή της παιδικής μου ηλικίας..

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 9:28 am

shaq7 έγραψε:

Πχ ο παο τι να πει?παει για φουντο γιατι εφτασε μεχρι και εκτος 10δας να βγει?τι να κρατησει απο την ρεγκιουλαρ?θα πει μπορει να ειχαμε προβληματικη χρονια αλλα στο φ4 ειναι που θα παιξουμε μπασκετ και θα το παρουμε.Που μπορει να γινει κιολας δλδ..
Δεν λειτουργεί έτσι το μπάσκετ, αλλά και κανένα άθλημα..Ομάδες που έκαναν τουρισμό όλη τη χρονιά, συνήθως δεν μεταμορφώνονταν πατώντας το μαγικό κουμπάκι εκεί που πρέπει..γενικά ο αθλητισμός είναι δίκαιος..και ο θεός της μπάλας τιμωρεί..το ότι κέρδισε ο ΠΑΟ την πεθαμένη Μπάρτσα δεν μου λέει κάτι..

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 9:31 am

coach blue έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 8:53 pm
Ενα εξτρα σχολιο για την νικη του ολυμπιακου με την ρεαλ γιατι ημουν κι εγω φειδωλος :D
Έτσι μπράβο, να γίνεται σωστή δουλειά. Να μην κελαηδάμε μόνο στις ήττες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”