Euroleague Round 36, Olympiacos Piraeus vs Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 09, 2026 12:35 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 12:10 pm
Εμένα μ' αρέσει πάντως το φορμάτ με τα play off και στην συνέχεια το Φ4, δίκαιο ή άδικο.
Αυτό που θα μπορούσε να γίνει και το έχω γράψει ξανά ήταν η αλλαγή στις διασταυρώσεις ώστε πράγματι η κατάταξη ψηλά να σου δίνει πλεονέκτημα και συγχρόνως να αποκαθιστά τις ανισορροπίες που δημιουργούνται ότι ομάδες φορμάρονται ή ντεφορμάρονται στο τέλος της σεζόν με αποτέλεσμα η τελική κατάταξη να μην είναι αντιπροσωπευτική.

Πως; ο 1ος να διαλέγει μεταξύ του 7ου και του 8ου, ο 2ος μεταξύ του 6ου και της ομάδας που έχει μείνει από το προηγούμενο γκρουπ, ο 3ος μεταξύ 5ου και της ομάδας που μένει και ο 4ος δεν έχει επιλογή.
Έστω π.χ μια κατάταξη Ολυμπιακός, Βαλένθια, Ρεάλ, Χαποέλ, Φενέρ, Ζαλγκίρις, Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα, (βάλτε ότι άλλη σειρά ή ομάδες θέλετε.
και βάζουμε ότι κανείς δεν θέλει τον Παναθηναϊκό. Τι θα γίνει:
Ο Ολυμπιακός διαλέγει την Μπαρτσελόνα (Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός η επιλογή)
Η Βαλένθια διαλέγει την Ζαλγκίρις (Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις η επιλογή)
Η Ρεάλ επιλέγει την Φενέρ (Φενέρ-Παναθηναϊκός η επιλογή)
και η Χαποέλ αναγκαστικά τον ΠαναθηναΪκό.

Έτσι οι ομάδες έχουν κίνητρο όχι μόνο να κυνηγήσουν το πλεονέκτημα αλλά και την υψηλότερη δυνατή θέση στην κατάταξη ενώ από την 5η και κάτω αποκλείει τις όποιες δυνατότητες για επιλογή αντιπάλου ενώ συγχρόνως οι ίδιες οι ομάδες αποφασίσουν εν μέρει την πραγματική δυναμική των αντιπάλων.
Πραγματικά ενδιαφέρουσα η πρότασή σου (και μιλάω σοβαρά), δεν την έχω ξανακούσει, και μου αρέσει.

Στις επιλογές ομάδων, όμως, που κάνεις, αν διάλεγα εγώ για τον Ολυμπιακό, ίσως να διάλεγα Παναθηναϊκό, για να έχω περισσότερες πιθανότητες να τον πετάξω έξω και να μην τον έχω στο Φ4, παρά να τον αφήσω στην ικανότητα της Χαποέλ να τον αποκλείσει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος halldor την Πέμ Απρ 09, 2026 12:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 09, 2026 12:39 pm

Erether έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 10:54 am

Δεν είναι άδικο το φορμάτ, είναι ίδιο για όλους. Πολλώ δε μάλλον όταν έχασες 5 φορές και αρνείσαι να αποδεχτείς ότι το φ4 θέλει και κάτι άλλο. Όσο συνεχίζεις να χτίζεις ομάδες φτωχές στο iso (παίζει να είμαστε η χειρότερη ομάδα) θα συνεχίσεις να χάνεις στο φ4. Αυτό δεν είναι αδικία, είναι η ηλιθιότητα που μας δέρνει.
Άδικο είναι, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του. Και στο ποδόσφαιρο ο τελικός είναι μονό ματς.
Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να μειωθούν τα ματς της regular και να γίνονται πλέι οφ έως τον τελικό.
Κοίτα καταλαβαίνω το πόιντ σου, οπότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αντιλαμβανόμαστε διαφορερικά τη έννοια αδικία. Αδικία θα ήταν αν ξεκινάγανε οι ομάδες από διαφορετική αφετηρία που δεν ισχύει. Το φορμάτ είναι γνωστό, ίδιο για όλους, προσαρμώστε τις ομάδες αναλόγως και κερδίστε.

Να το δεχτώ ως έναν μικρό βαθμό ότι κάποιες ομάδες πιθανώς να βοηθηθούν από την επιλογή της έδρας (πχ Βελιγράδι Ολυμπιακός, Παο ΟΑΚΑ κτλ) γιατί σε σειρά οι αγώνες θα γίνονταν στις έδρες τους. Αλλά φαντάζομαι δεν εννοείτε αυτό.

Πράγματι το φ4 ενισχύει τρομερά τις εκπλήξεις. Δείτε στο κολλεγαικό που 1 στις 4 κερδίζει το φαβορί. Οπότε η οπτική μας εξαρτάται από το μπάτζετ. Τώρα που είμαστε στα πάνω μας θέλουμε σειρές, όταν παίζαμε με 10 εκ και η Τσσκα είχε 45 θέλαμε φ4 γιατί αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε. Την κούπα του 12 και μάλλον του 13 δε νομίζω να τις είχαμε αν είχαμε σειρές. Δεν ξέρω αν θα φτάναμε καν τελικό.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Απρ 09, 2026 12:43 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 9:28 am
shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 8:55 pm

Πχ ο παο τι να πει?παει για φουντο γιατι εφτασε μεχρι και εκτος 10δας να βγει?τι να κρατησει απο την ρεγκιουλαρ?θα πει μπορει να ειχαμε προβληματικη χρονια αλλα στο φ4 ειναι που θα παιξουμε μπασκετ και θα το παρουμε.Που μπορει να γινει κιολας δλδ..
Δεν λειτουργεί έτσι το μπάσκετ, αλλά και κανένα άθλημα..Ομάδες που έκαναν τουρισμό όλη τη χρονιά, συνήθως δεν μεταμορφώνονταν πατώντας το μαγικό κουμπάκι εκεί που πρέπει..γενικά ο αθλητισμός είναι δίκαιος..και ο θεός της μπάλας τιμωρεί..το ότι κέρδισε ο ΠΑΟ την πεθαμένη Μπάρτσα δεν μου λέει κάτι..
Ρεάλ το 23 εφες την επόμενη (ή κάπου εκεί γύρω) είναι πολύ πρόσφατα παραδείγματα..
Συμφωνώ και εγώ με όσους λένε ότι το φ4 δεν είναι δίκαιο πχ ούτε εμείς θα το παίρναμε ή χάναμε το 12/23 ούτε ο παο θα κέρδιζε 3 φορές την Ρεάλ το 24 και αρκετά άλλα παραδείγματα..
Σπάνια στα φ4 το παίρνει η καλύτερη ομάδα ..γιαυτο θες ατομικό ταλέντο γιατί πάνε περίπατο τα υπόλοιπα

Εντωμεταξύ δεν νομίζω κανένας να λέει ότι είναι το πιο πιθανό σενάριο να πάει να το πάρει ο παο, εγώ τον έχω δύσκολο στο να πάει φ4 κιόλας..αλλά αν κάποιος πιστεύει ότι αν μια ομάδα στο φ4 δεν μπορεί να το πάρει γιατί έκανε κακή ρεγκιουλαρ του χω κακά μαντάτα

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 12:44 pm

golitog7 έγραψε:
Erether έγραψε:

Άδικο είναι, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του. Και στο ποδόσφαιρο ο τελικός είναι μονό ματς.
Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να μειωθούν τα ματς της regular και να γίνονται πλέι οφ έως τον τελικό.
Κοίτα καταλαβαίνω το πόιντ σου, οπότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αντιλαμβανόμαστε διαφορερικά τη έννοια αδικία. Αδικία θα ήταν αν ξεκινάγανε οι ομάδες από διαφορετική αφετηρία που δεν ισχύει. Το φορμάτ είναι γνωστό, ίδιο για όλους, προσαρμώστε τις ομάδες αναλόγως και κερδίστε.

Να το δεχτώ ως έναν μικρό βαθμό ότι κάποιες ομάδες πιθανώς να βοηθηθούν από την επιλογή της έδρας (πχ Βελιγράδι Ολυμπιακός, Παο ΟΑΚΑ κτλ) γιατί σε σειρά οι αγώνες θα γίνονταν στις έδρες τους. Αλλά φαντάζομαι δεν εννοείτε αυτό.

Πράγματι το φ4 ενισχύει τρομερά τις εκπλήξεις. Δείτε στο κολλεγαικό που 1 στις 4 κερδίζει το φαβορί. Οπότε η οπτική μας εξαρτάται από το μπάτζετ. Τώρα που είμαστε στα πάνω μας θέλουμε σειρές, όταν παίζαμε με 10 εκ και η Τσσκα είχε 45 θέλαμε φ4 γιατί αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε. Την κούπα του 12 και μάλλον του 13 δε νομίζω να τις είχαμε αν είχαμε σειρές. Δεν ξέρω αν θα φτάναμε καν τελικό.
Την κούπα του 13 την πήραμε απολύτως δίκαια, γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα όλη τη χρονιά. Ασχέτως που στον τελικό ξεκινήσαμε με τάση να τα λούσουμε, κι ευτυχώς που πήρε μπρος ο Βασιλάκης και τους τάραξε στα τρίποντα.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Απρ 09, 2026 12:53 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 9:28 am

Δεν λειτουργεί έτσι το μπάσκετ, αλλά και κανένα άθλημα..Ομάδες που έκαναν τουρισμό όλη τη χρονιά, συνήθως δεν μεταμορφώνονταν πατώντας το μαγικό κουμπάκι εκεί που πρέπει..γενικά ο αθλητισμός είναι δίκαιος..και ο θεός της μπάλας τιμωρεί..το ότι κέρδισε ο ΠΑΟ την πεθαμένη Μπάρτσα δεν μου λέει κάτι..
Ρεάλ το 23 εφες την επόμενη (ή κάπου εκεί γύρω) είναι πολύ πρόσφατα παραδείγματα..
Συμφωνώ και εγώ με όσους λένε ότι το φ4 δεν είναι δίκαιο πχ ούτε εμείς θα το παίρναμε ή χάναμε το 12/23 ούτε ο παο θα κέρδιζε 3 φορές την Ρεάλ το 24 και αρκετά άλλα παραδείγματα..
Σπάνια στα φ4 το παίρνει η καλύτερη ομάδα ..γιαυτο θες ατομικό ταλέντο γιατί πάνε περίπατο τα υπόλοιπα

Εντωμεταξύ δεν νομίζω κανένας να λέει ότι είναι το πιο πιθανό σενάριο να πάει να το πάρει ο παο, εγώ τον έχω δύσκολο στο να πάει φ4 κιόλας..αλλά αν κάποιος πιστεύει ότι αν μια ομάδα στο φ4 δεν μπορεί να το πάρει γιατί έκανε κακή ρεγκιουλαρ του χω κακά μαντάτα
εφες το 22 6η(και το 21 3η αλλά αν θυμάμαι καλά πήρε πλεονέκτημα τελευταία αγωνιστική, δεν είμαι κ σιγουρος)
Ρεαλ το 18 5η
Φενερ το 17 5η

Κ μαντεψε κ ποιον απέκλεισαν οι 2 τελευταιες (δε κάναμε τουρισμό τότε, έκαναν αυτές :lol:)

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 1:02 pm

big_lebowski έγραψε:
shaq7 έγραψε:

εφες το 22 6η(και το 21 3η αλλά αν θυμάμαι καλά πήρε πλεονέκτημα τελευταία αγωνιστική, δεν είμαι κ σιγουρος)
Ρεαλ το 18 5η
Φενερ το 17 5η

Κ μαντεψε κ ποιον απέκλεισαν οι 2 τελευταιες (δε κάναμε τουρισμό τότε, έκαναν αυτές :lol:)
Δεν είπα ότι ο 5ος δεν μπορεί να πάρει Ευρωλίγκα. Για την εικόνα της κάθε ομάδας μιλάω. Αν η σεζόν ήταν ένα μήνα πίσω να το συζητούσαμε. Τώρα θεωρώ ότι είναι too late για τον ΠΑΟ. Αυτά που κάνει (τα βασικά δλδ) στα τελευταία 1-2 παιχνίδια θα έπρεπε να τα κάνει δύο μήνες πριν.

Η Ζαλγκίρις πχ (ανεξαρτήτως θέσης) με πείθει περισσότερο γιατί την έχω δει να παίζει two way μπάσκετ σε αρκετά παιχνίδια, όπως αυτό με αντίπαλο την Φενέρ στην Τουρκία.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Πέμ Απρ 09, 2026 1:07 pm

golitog7 έγραψε:
Erether έγραψε:

Ναι, πιο πολύ θεωρείται αδικία, επειδή δεν έχεις το περιθώριο να διορθώσεις μια κακή εμφάνιση στο φ4. Η έδρα δε νομίζω ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο, εκτός της περίπτωσης που το φ4 διεξάγεται στο γήπεδο συμμετέχουσας ομάδας. Αλλά νταξει, αυτό έχει συμβεί 3-4 φορές στα 20 χρόνια. Δεν είναι πρόβλημα.

Ακριβώς επειδή θυμάμαι το θαύμα του 2012 και το θαύμα της Μακάμπι το 2015, δε θέλω να καταργηθεί ο μονός τελικός.
Σειρες πλέι οφ στα ημιτελικά όμως πιστεύω ότι μπαλαντζαρουν άνετα μεταξύ των 2 οπτικών. Και περισσότερα δυνατά ματς και πιο δίκαια διαδικασία και ματς μεταξύ ισοδύναμων ομάδων θεωρητικά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Πέμ Απρ 09, 2026 1:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Dimmitz έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Ρεαλ το 18 5η
Φενερ το 17 5η

Δεν είπα ότι ο 5ος δεν μπορεί να πάρει Ευρωλίγκα. Για την εικόνα της κάθε ομάδας μιλάω. Αν η σεζόν ήταν ένα μήνα πίσω να το συζητούσαμε. Τώρα θεωρώ ότι είναι too late για τον ΠΑΟ. Αυτά που κάνει (τα βασικά δλδ) στα τελευταία 1-2 παιχνίδια θα έπρεπε να τα κάνει δύο μήνες πριν.
Γιατι, άν αρχίσει και τα κάνει απο εδώ και πέρα τι διαφορά έχει?Ισα ίσα που απο εδω και περα έχει νόημα να παίζει καλά μια ομαδα,οτι τον Δεκεμβριο και τον Ιανουαριο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 1:09 pm

j-kidd13 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Γιατι, άν αρχίσει και τα κάνει απο εδώ και πέρα τι διαφορά έχει?Ισα ίσα που απο εδω και περα έχει νόημα να παίζει καλά μια ομαδα,οτι τον Δεκεμβριο και τον Ιανουαριο.
Συμφωνώ, απλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει το μάγκικο ραβδάκι που θα κάνει μια ομάδα που είχε αυτή την εικόνα πριν 1 μήνα να παίξει τόσο καλά ώστε να πάρει τα παιχνίδια που πρέπει. Πιθανώς να κάνω και λάθος. Θα ξέρουμε σίγουρα το βράδυ που παίζετε με κανονική ομάδα σήμερα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Απρ 09, 2026 1:10 pm

halldor έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 12:35 pm
Conan1982 έγραψε:
Εμένα μ' αρέσει πάντως το φορμάτ με τα play off και στην συνέχεια το Φ4, δίκαιο ή άδικο.
Αυτό που θα μπορούσε να γίνει και το έχω γράψει ξανά ήταν η αλλαγή στις διασταυρώσεις ώστε πράγματι η κατάταξη ψηλά να σου δίνει πλεονέκτημα και συγχρόνως να αποκαθιστά τις ανισορροπίες που δημιουργούνται ότι ομάδες φορμάρονται ή ντεφορμάρονται στο τέλος της σεζόν με αποτέλεσμα η τελική κατάταξη να μην είναι αντιπροσωπευτική.

Πως; ο 1ος να διαλέγει μεταξύ του 7ου και του 8ου, ο 2ος μεταξύ του 6ου και της ομάδας που έχει μείνει από το προηγούμενο γκρουπ, ο 3ος μεταξύ 5ου και της ομάδας που μένει και ο 4ος δεν έχει επιλογή.
Έστω π.χ μια κατάταξη Ολυμπιακός, Βαλένθια, Ρεάλ, Χαποέλ, Φενέρ, Ζαλγκίρις, Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα, (βάλτε ότι άλλη σειρά ή ομάδες θέλετε.
και βάζουμε ότι κανείς δεν θέλει τον Παναθηναϊκό. Τι θα γίνει:
Ο Ολυμπιακός διαλέγει την Μπαρτσελόνα (Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός η επιλογή)
Η Βαλένθια διαλέγει την Ζαλγκίρις (Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις η επιλογή)
Η Ρεάλ επιλέγει την Φενέρ (Φενέρ-Παναθηναϊκός η επιλογή)
και η Χαποέλ αναγκαστικά τον ΠαναθηναΪκό.

Έτσι οι ομάδες έχουν κίνητρο όχι μόνο να κυνηγήσουν το πλεονέκτημα αλλά και την υψηλότερη δυνατή θέση στην κατάταξη ενώ από την 5η και κάτω αποκλείει τις όποιες δυνατότητες για επιλογή αντιπάλου ενώ συγχρόνως οι ίδιες οι ομάδες αποφασίσουν εν μέρει την πραγματική δυναμική των αντιπάλων.
Πραγματικά ενδιαφέρουσα η πρότασή σου (και μιλάω σοβαρά), δεν την έχω ξανακούσει, και μου αρέσει.

Στις επιλογές ομάδων, όμως, που κάνεις, αν διάλεγα εγώ για τον Ολυμπιακό, ίσως να διάλεγα Παναθηναϊκό, για να έχω περισσότερες πιθανότητες να τον πετάξω έξω και να μην τον έχω στο Φ4, παρά να τον αφήσω στην ικανότητα της Χαποέλ να τον αποκλείσει.
Ένα παράδειγμα έφερα, μετά που σκέφτηκα το συγκεκριμένο φορμάτ είχα κοιτάξει αν ήμουν εγώ ο πρώτος που είχε σκεφτεί κάτι παρόμοιο και εφαρμόζεται σε 2 πρωταθλήματα χόκευ όπου οι 3 πρώτοι επιλέγουν με την σειρά ποιον αντίπαλο προτιμούν, χωρίς τους περιορισμούς που έχω βάλει. έχει και τηλεοπτική μετάδοση, ωραία φάση.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Πέμ Απρ 09, 2026 1:18 pm

Dimmitz έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Ρεαλ το 18 5η
Φενερ το 17 5η

Η Ζαλγκίρις πχ (ανεξαρτήτως θέσης) με πείθει περισσότερο γιατί την έχω δει να παίζει two way μπάσκετ σε αρκετά παιχνίδια, όπως αυτό με αντίπαλο την Φενέρ στην Τουρκία.
Δεν είναι ένα δύο παιχνίδια,ο Παναθηναϊκός έχει μια σταθερή βελτίωση εδώ κι ένα μήνα περίπου.
Το point μου όμως δεν είναι να πείσω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει μέτρια σεζόν η με σκαμπανεβασματα.
Το point μου είναι ότι μια ομάδα με ποιότητα και ταλέντο αν φορμαριστει στο κατάλληλο σημείο όλα γίνονται εξου και τα 3 παραπάνω παραδείγματα (3 στα 9 ε ,διόλου αμελητέο στατιστικα)
Τώρα αν αρκεί αυτό θα δείξει,μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας το δίμηνο Ιανουαρίου Φεβρουαρίου

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Απρ 09, 2026 1:19 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 1:09 pm
j-kidd13 έγραψε:

Συμφωνώ, απλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει το μάγκικο ραβδάκι που θα κάνει μια ομάδα που είχε αυτή την εικόνα πριν 1 μήνα να παίξει τόσο καλά ώστε να πάρει τα παιχνίδια που πρέπει. Πιθανώς να κάνω και λάθος. Θα ξέρουμε σίγουρα το βράδυ που παίζετε με κανονική ομάδα σήμερα.
Μα ο Παναθηναικος ηδη παιζει καλα,εχει 4-5 ματς που σταθερα βελτιωνεται,και εχει κανει 2 εξαιρετικα τελευταια παιχνιδια.
Αυτο δεν σημαινει οτι θα συνεχισει και ετσι,αλλα βρισκεται ηδη σε αγωνιστικη ανοδο.Μπορει αποψε να κανει ενα κακο ματς,παιζει με δυσκολη αντιπαλο.Αυτο δεν σημαινει οτι παει πισω.Μπορει παλι να συνεχισει τις καλες εμφανισεις, ανεξαρτητα αν νικησει η οχι.
Κοντος ψαλμος οπως λες, τα πλευ οφ ερχονται, θα δουμε πως θα εξελιχθει.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 1:29 pm

Dimmitz έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Ρεαλ το 18 5η
Φενερ το 17 5η

Έχουμε περίπου 3 εβδομάδες μέχρι τα πλέι οφ και δείχνουμε συνεχή βελτίωση. Ενώ μετά θα έχουμε άλλον έναν μήνα μέχρι το Φ4. Αν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να φορμαριστεί μια ομάδα και να αποκτήσει ψυχολογία, αυτή η στιγμή είναι τώρα. Κάπως έτσι έγινε και το 2024.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Πέμ Απρ 09, 2026 1:37 pm

kein έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Έχουμε περίπου 3 εβδομάδες μέχρι τα πλέι οφ και δείχνουμε συνεχή βελτίωση. Ενώ μετά θα έχουμε άλλον έναν μήνα μέχρι το Φ4. Αν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να φορμαριστεί μια ομάδα και να αποκτήσει ψυχολογία, αυτή η στιγμή είναι τώρα. Κάπως έτσι έγινε και το 2024.
Το 2024 από τον Γενάρη και μετά ο Παναθηναϊκός ήταν σταθερά στις 2-3 πρώτες θέσεις και νικούσε σχεδον παντού. Καμία σχέση. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 1:39 pm

kein έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Το 24´ παίζατε πολύ καλύτερα, πολύ νωρίτερα και κυρίως στην άμυνα. Αμυντικά εγώ δεν έχω δει κάποια ιδιαίτερη βελτίωση (προφανώς ο Λεσόρ έχει σουλουπώσει την κατάσταση), την Χάποελ που έχει επιθετικό ταλέντο δεν καταφέρατε να την περιορίσετε.

Ασπάζομαι την βελτίωση που λες, απλά θεωρώ ότι όλοι οι οπαδοί σας είναι λίγο πιο επιεικείς από ότι πχ εγώ που δεν υποστηρίζω την ομάδα σας.

Ο ΠΑΟ έχει βελτιωθεί και θα βελτιωθεί και άλλο, σίγουρα. Σίγουρα, επίσης, δεν είναι 4-5 βδομάδες που γράφετε. Μετά το κύπελλο που ήταν η πρώτη αναλαμπή, πάλι έκανε αρκετά κακά παιχνίδια.

Τεσπα, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, την άποψη μου λέω. Κάποιος θεωρεί ότι ο καιρός είναι υπερ αρκετός, κάποιος άλλος όπως εγώ όχι. Σήμερα έχετε Βαλένθια που δεν σας ταιριάζει σαν ματσαρισμα και μετά την Εφές μπορεί να παίζετε play in.

Ο καιρός δεν είναι τόσο πολύς για δραματικές αλλαγές στην εικόνα της κάθε ομάδας.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”