όλοι μας και μόνοι σας!MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 2:18 pmΣήμερα θα χάσει ο οσφπ απ την χαποελ για να δυσκολέψει την 4αδα στον παναθηναϊκό. Πρόβλεψη μου !
Euroleague Round 37, Hapoel Tel Aviv vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ομάδα σε χρειάζεται άμεσα!tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 3:12 pmΔεν θυμάμαι αν έχω ξανα αναφέρει εδώ μέσα ότι εργάζομαι σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα σε ψυχιατρική κλινική, οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει pm![]()
Και εξηγούμαι:
Σήμερα η ομάδα θα είναι άνοστη, χωρίς όρεξη. Ένας αγνώριστος Ολυμπιακός, τονίζω τη λέξη, θα χάσει σήμερα με κάτω τα χέρια από τη Χάποελ. Προσωπικά θα ήθελα να δω Νετζήπογλου σήμερα. Άνεξήγητη ήττα και εμφάνιση σήμερα, ο Ντιλικίνα θα ξαναγίνει καλά και θα πάμε να κλείσουμε με νίκη το τελευταίο ματς της ρέγκιουλαρ. Λόγω Ντόρσεϋ κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι, λόγω Ντόρσεϋ θα χάσουμε σήμερα.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλω να ηρεμήσειςMichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 2:18 pmΣήμερα θα χάσει ο οσφπ απ την χαποελ για να δυσκολέψει την 4αδα στον παναθηναϊκό. Πρόβλεψη μου !
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει.. είμαστε τόσο καλή ομάδα που ακόμα και χωρίς φουρνιε ταρικ μορις νιλικινα η μόνη λογική εξήγηση για την ήττα θα ναι ότι το κάναμε επίτηδες για να δυσκολέψουμε τον παοMichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 2:18 pmΣήμερα θα χάσει ο οσφπ απ την χαποελ για να δυσκολέψει την 4αδα στον παναθηναϊκό. Πρόβλεψη μου !
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί η Χάποελ δεν είναι καλή ομάδα για να κερδίσει? 15 πόντους έριξε στη Φενέρ και έχει και μεγαλύτερο κίνητροMichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 2:18 pmΣήμερα θα χάσει ο οσφπ απ την χαποελ για να δυσκολέψει την 4αδα στον παναθηναϊκό. Πρόβλεψη μου !
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα πάμε κόντρα και όπου βγειιιιyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 2:23 pmόλοι μας και μόνοι σας!MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 2:18 pmΣήμερα θα χάσει ο οσφπ απ την χαποελ για να δυσκολέψει την 4αδα στον παναθηναϊκό. Πρόβλεψη μου !
Κόντρα σε κάθεεε λογικηηηη
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νιλικινα, μορις θεωρώ ότι είναι παίκτες ροτεσιον στυλ Καλαϊτζάκη , δεν τις μετράω για απώλειες και η χαποελ εχειshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 4:41 pmΙσχύει.. είμαστε τόσο καλή ομάδα που ακόμα και χωρίς φουρνιε ταρικ μορις νιλικινα η μόνη λογική εξήγηση για την ήττα θα ναι ότι το κάναμε επίτηδες για να δυσκολέψουμε τον παοMichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 2:18 pmΣήμερα θα χάσει ο οσφπ απ την χαποελ για να δυσκολέψει την 4αδα στον παναθηναϊκό. Πρόβλεψη μου !
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο