Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 08, 2026 5:21 pm

nextplay έγραψε:
Τρί Απρ 07, 2026 5:41 pm

Βικος Ιωαννίνων - Λαυριο 1
Όσο τσακισμένο και να είναι το ηθικό των ηπειρωτών νομίζω πως αύριο θα το πάρουν το ματς με το Λαύριο που θα αγωνιστεί από όσο ξέρω χωρίς τον Φοστερ..
Το Λαύριο πάντως δεν έχει κανένα ξένο σήμερα, και απ'οτι βλέπω δεν είναι καν στον πάγκο με πολιτικά. Μήπως έριξαν λευκή πετσέτα ήδη και τους άφησαν να φύγουν;

Βέβαια το Λαύριο πάει για τεράστιο διπλό και ο Βίκος για ακόμα ένα τεράστιο κάζο. Φαίνεται ότι αυτοί έχουν ρίξει μεγαλύτερη λευκή πετσέτα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Απρ 08, 2026 8:48 pm

Ό,τι θέλει κάνει ο Adderton :obey: :obey:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 8:58 pm

Τεράστια αυτοκτονία Κόροιβου ή μήπως επική ανατροπή Μεγαρίδας; Ή και τα δύο; Δικό του ματς έχασε ο Κόροιβος που παρά τις απουσίες στάθηκε ηρωικά και προηγούταν 9 πόντους περίπου ενάμιση λεπτό πριν το τέλος και 5 πόντους μισό λεπτό πριν το τέλος, και όμως κατάφερε να χάσει αφού κατάφερε να κάνει ό,τι δεν έπρεπε να κάνει : μπρος-πίσω στην επίθεση, καλάθι και φάουλ στην άμυνα, λάθος στην επαναφορά μετά από καλάθι, χαμένα αμυντικά ριμπάουντ με αποκορύφωμα αυτό που μάζεψε ο Δενδρινός και σκόραρε το νικήτηριο καλάθι ακριβώς με την λήξη.

Για τους φιλοξενούμενους πέρα από τις απουσίες Davis και Λεμπέσηπου αναμενόμενα οδήγησαν σε στενό rotation και έλλειψη φρεσκάδας στο τέλος, στοίχισαν και τα φάουλ, αφού βγήκαν με 5 Παρασκευόπουλος, Πετανίδης και Μάρκου. Αφού κέρδισε όπως κέρδισε η ΝΕΜ, έχει και την ψυχολογία και μάλλον καθάρισε την σειρά. Με την εικόνα που έχουν και οι άλλοι διεκδικητές της ανόδου, φαίνεται να είναι ένα κλικ μπροστά από τους άλλους.

Gkos

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 2:30 am

kojito έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 5:21 pm

Βέβαια το Λαύριο πάει για τεράστιο διπλό και ο Βίκος για ακόμα ένα τεράστιο κάζο. Φαίνεται ότι αυτοί έχουν ρίξει μεγαλύτερη λευκή πετσέτα.

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά το Λαύριο να κάνει το 3-1 την Τρίτη και ο χορηγός να αφήσει στα κρύα του λουτρού τα Γεράκια των Ιωαννίνων και να πάει στην Λευκάδα να ανέβουν GBL....

Εν τω μεταξύ αφού διαφαίνεται ότι στο F4 θα είναι 4 Αθηναικές ομάδες δεν θα μπορούσε η ΕΟΚ να ξαναδει το θέμα της Λευκάδας;
Δεν βγάζει κανένα νόημα πλέον, πραγματικά ....

Gkos

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 2:35 am

kojito έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 8:58 pm
Τεράστια αυτοκτονία Κόροιβου ή μήπως επική ανατροπή Μεγαρίδας; Ή και τα δύο;
Αντιγράφω κάτω από το ποστ της Μεγαρίδας στο fb:
Γράφει ένας Παρασκευόπουλος(απο τα μετέπειτα συμφραζόμενα μάλλον ο πατέρας του παίκτη)
"Συγχαρητήρια παιδιά.Η χρονια σας είναι εκπληκτική κ μπράβο σας.Οπως είπα κ στον Κοουτς Μάνταλο σήμερα θέλω να μου εξηγήσετε μπασκετικά πως κάνετε 40φάουλ σε κάθε παιχνίδι κ ο φωτεινός πίνακας δείχνει λιγότερα από είκοσι Πραγματικά αυτό είναι ανεξήγητο 😂😂"

Απαντάει η Μεγαριδα
" του χρόνου, που ο τρελός θα κάνει πρόταση στον γιο σου, την απίστευτη παιχτάρα, θα καταλάβεις ότι αυτό που λες είναι το μεγαλύτερο φίδι στον πλανήτη…"

Και τελειωνει
"Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C. Είστε πολύ ωραίοι τύποι.Ετσι πρέπει να είναι ο αθλητισμος με χιούμορ κ θετική ενέργεια.Καλη Ανάσταση κ Καλό Πάσχα με υγεία σε εσάς κ στις οικογένειές σας"

Εγώ που νόμιζα το έγραψε σοβαρά :-?

Gkos

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 3:05 am

Το διπλό που πάνω κάτω περιμέναμε όλοι(ακόμα και αυτοί που δεν το πόνταραν) έγινε στην Δάφνη αλλά η γηπεδούχος έχει πάρα πολλά παράπονα⬇️

https://basketa.gr/quot-vrazei-quot-i-d ... gxLzyHu-3g

O Κώστας Τζιβελέκας(ο πατέρας δηλαδή) έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό
"Ήρθε η ώρα να με καλέσει η επιτροπή δεοντολογίας και όχι μόνο .ΥΓ έχω 35 χρόνια στο χώρο !!! "
ενώ λίγο μετά την ανακοίνωση της ομάδας επανήλθε
"Όταν αλλάζουν οι ορισμοί με <<ντοκουμέντα φωτο >>υπάρχει δόλος ..επιφυλασομαι πάντως νόμιμου δικαιώματος μου !!και δεν μασάω και στην Δ ΕΣΚΑ να πάω η καλωσύνη έχει όρια !!!Έχω 35 χρόνια στον χώρο …..κάνω τον μαλακα δεν είμαι .ΥΓ η ψηφιακή εποχή σας προδωσε …απάντηση στο εσυ που το ξέρεις;; "

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Πέμ Απρ 09, 2026 10:33 am

Μεγάλο διπλό για τους μαχητές χτες που πρέπει να είμαστε δίκαιοι όντως είχαν βοήθεια από τους τρεις...(φαίνεται δούλεψε πολύ κ παρασκηνιακά ο πρόεδρος)
Τώρα είναι στο χέρι της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μείνει στην κατηγορία,μακάρι θα πω εγώ όσο και αν συμπαθώ την δάφνη για να έχουμε και εμείς να βλέπουμε λίγο μπασκετακι τον χειμώνα!!

Την αυτοκτονία της χρονιάς την είδαμε στα μέγαρα για να μην πω κ της δεκαετίας!!
Δεν τους πάει φετος στην Αμαλιαδα το έπαθαν και με την Βούλα δεν είναι η χρονιάς τους!!
Τα μέγαρα δυσκολεύτηκαν πολύ πάντως να μαρκάρουν τους Γκλασπερ - Παρασκευόπουλο και αν έχουν στόχο την άνοδο πρέπει να δουν πως θα κόψουν τους Αντερτον - Μπιλάλη που είναι σε εξαιρετική κατάσταση ....

Αυτό που είδαμε χτες με τον Βικο ήταν λυπηρό...
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Γκος,τι κάθεται και κάνει εκεί ο ιδιοκτήτης του Βίκου αφού έχει και άλλη ομάδα την Λευκάδα που είναι κοντά, ας πάει να την υποστηρίξει...
Δεν του βγαίνει στα Γιάννενα η επένδυση,ούτε κόσμο έχει ούτε την τεχνογνωσία κάποιος εκεί για να τον βοηθήσει....

Αν παίξουν οι αμερικάνοι του Λαυριου στο επόμενο ματς τότε δύσκολα θα γυρίσει η σειρά στα Γιάννενα

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Απρ 09, 2026 10:44 am

Τι παίχτηκε στην Δάφνη; :o

Στα Γιάννενα μπορεί να φρενάρουν την άνοδο λόγω γηπέδου, μέχρι να κατασκευαστεί το νέο. Δεν ξέρω αν αυτό που έχει αν είναι για προδιαγραφές Α1 Ανδρών.

Είχα γράψει παλιότερα ποιός πιστεύει το Λαύριο για άνοδο μιας και είναι ακόμα ΚΑΕ και σε σχέση με τις δυσκολίες των υπολοίπων ομάδων με το γηπεδικο. Πάντως είναι αμφίρροπα τα σενάρια για άνοδο.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 12:52 pm

SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 10:44 am
Τι παίχτηκε στην Δάφνη; :o

Στα Γιάννενα μπορεί να φρενάρουν την άνοδο λόγω γηπέδου, μέχρι να κατασκευαστεί το νέο. Δεν ξέρω αν αυτό που έχει αν είναι για προδιαγραφές Α1 Ανδρών.

Είχα γράψει παλιότερα ποιός πιστεύει το Λαύριο για άνοδο μιας και είναι ακόμα ΚΑΕ και σε σχέση με τις δυσκολίες των υπολοίπων ομάδων με το γηπεδικο. Πάντως είναι αμφίρροπα τα σενάρια για άνοδο.
Η Δάφνη φωνάζει για "περίεργο" ορισμό διαιτητών αφού άλλαξαν οι 2 από τους 3 διαιτητές, ο ένας μάλιστα χωρίς να έχει δηλώσει κώλυμα αφού ορίστηκε σε άλλο ματς την ίδια ημέρα. Η αλήθεια είναι ότι λίγο που είδα χτες το βράδυ σκόρπια το ματς η διαιτησία έπαιξε Μαχητές, αλλά δεν θα έλεγα ότι καθόρισε το αποτέλεσμα.

To Λαύριο είναι ακόμα ΚΑΕ, έχει εμπειρία από Α1 και γήπεδο οπότε είναι έτοιμο θεωρητικά. Βέβαια ακούγεται ότι φέτος είχαν και κάποιες καθυστερήσεις σε πληρωμές. Αγωνιστικά ακόμα κι αν περάσουν τον Βίκο μάλλον θα είναι αουτσάιντερ στο Final-4, δεν βλέπω πως θα κάνουν 2 νίκες εκεί. Είναι σίγουρα χειρότερη ομάδα από Πρωτέα-ΝΕΜ, πολύ πιθανόν και από Παπάγου-Χαλκίδα. Εκτός αν ψηθούν για καμιά wild card αν δεν ανέβει δεύτερος.

G.basketakias

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Vikosfalcons
Αγαπημένη ομάδα: VIKOS FALCONS
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 09, 2026 1:41 pm

nextplay έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 10:33 am
Μεγάλο διπλό για τους μαχητές χτες που πρέπει να είμαστε δίκαιοι όντως είχαν βοήθεια από τους τρεις...(φαίνεται δούλεψε πολύ κ παρασκηνιακά ο πρόεδρος)
Τώρα είναι στο χέρι της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μείνει στην κατηγορία,μακάρι θα πω εγώ όσο και αν συμπαθώ την δάφνη για να έχουμε και εμείς να βλέπουμε λίγο μπασκετακι τον χειμώνα!!

Την αυτοκτονία της χρονιάς την είδαμε στα μέγαρα για να μην πω κ της δεκαετίας!!
Δεν τους πάει φετος στην Αμαλιαδα το έπαθαν και με την Βούλα δεν είναι η χρονιάς τους!!
Τα μέγαρα δυσκολεύτηκαν πολύ πάντως να μαρκάρουν τους Γκλασπερ - Παρασκευόπουλο και αν έχουν στόχο την άνοδο πρέπει να δουν πως θα κόψουν τους Αντερτον - Μπιλάλη που είναι σε εξαιρετική κατάσταση ....

Αυτό που είδαμε χτες με τον Βικο ήταν λυπηρό...
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Γκος,τι κάθεται και κάνει εκεί ο ιδιοκτήτης του Βίκου αφού έχει και άλλη ομάδα την Λευκάδα που είναι κοντά, ας πάει να την υποστηρίξει...
Δεν του βγαίνει στα Γιάννενα η επένδυση,ούτε κόσμο έχει ούτε την τεχνογνωσία κάποιος εκεί για να τον βοηθήσει....

Αν παίξουν οι αμερικάνοι του Λαυριου στο επόμενο ματς τότε δύσκολα θα γυρίσει η σειρά στα Γιάννενα

Μη λέμε Βλακίες, ο Σεπετας δε φεύγει από το Βίκο.
Και έχει διαφορά η λέξη ιδιοκτήτης με την λέξη χορηγός .
Με την ίδια λογική να πάει και στον Προμηθέα να τον αναλάβει σαν ιδιοκτήτης

Γενικότερα από την διοίκηση είχαν καταλάβει και αποδεκτει την κατάσταση στην ομαδα από τον προ Γιαπλε εποχή

Το κακό με τον Βίκο είναι ότι τον εκμεταλλεύονται εξαιτίας της φήμης που έχει στον χώρο δηλαδή που δίνει υψηλά συμβόλαια και πλήρωνει πάντα στην ώρα του.

Αλλά αυτό που ακούγεται είναι ότι θα γίνουν σκληρές δηλώσεις από την διοίκηση ως προς τους παίκτες με τις οποίες συνέπειες.

Πάντως ο Βίκος παίζει χειρότερα αυτή τη στιγμή από ότι έπαιζε με Μιχελακο!!!

Δυστυχώς δε βλέπω και βλέπουμε τον Βίκο να ανεβαίνει ελπίζω του χρόνου να γίνουν σημαντικές και λογικά θα γίνουν. Η δίψα της διοίκησης του Βίκου για GBL δε λέγεται ειλικρινά το λέω παρότι φέτος πήγαν χαμένα 500.000 €

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Πέμ Απρ 09, 2026 2:54 pm

ΤΙ αφορούν τα 500.000 ;Το μπάτζετ για παίχτες;

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Πέμ Απρ 09, 2026 4:01 pm

Λογικά ο φίλος θα εννοεί μεικτά έξοδα εφορίες ΙΚΑ σπίτια φαγητά ταξίδια γιατί αν αυτό είναι μόνο το αγωνιστικό και βλέπουμε αυτήν την εικόνα τότε είναι που πρέπει να το αφήσουν το σπορ....
Κ μπορεί να λέω βλακείες αλλά τώρα που ανέφερες και τον Προμηθέα θα πάω ακόμη πιο πέρα!!
Αφού Βικος - προμηθέας - Λευκάδα έχουν συνεργασία και μάλλον καλές σχέσεις!!
Να βάλει ο κύριος Σεπετας την οικονομική δύναμη,ο κύριος Λιόλιος την δύναμη του παράγοντα και η Λευκάδα την γνώση και τον κόσμο για να βγάλουν ένα ωραίο αποτέλεσμα!!!
Προφανώς και κάνω πλάκα αλλά θα ήταν ωραίο πάντρεμα!!

G.basketakias

sophomore
Reactions:

Πέμ Απρ 09, 2026 6:56 pm

Γιαννης έγραψε:
Πέμ Απρ 09, 2026 2:54 pm
ΤΙ αφορούν τα 500.000 ;Το μπάτζετ για παίχτες;

ΝΑΙ, το μπατζετ το Βίκου κυμαίνονταν μεταξύ 400.000 - 500.000€ αφού ο παίκτης που ήταν 13ος στο Ρόστερ είχε μισθό άνω των 800€

Να ο Σιμιτζής έχει μισθό κοντά στα 4000 - 5000€ και έχει παίξει μόνο 3-4 αγώνες καλα ενώ καπόυ τόσα κυμαίνεται και του Καμπερίδη και κάποιων άλλων αλλά υπάρχουν κι άλλοι με πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο !!!

Εδώ στην National League 1 είχαν το μεγαλύτερο μπατζετ και από τις 35 ομάδες και δεν ανέβηκαν πριν δύο χρόνια και ανέβηκαν τελικά με wild card που την πλήρωσαν

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Παρ Απρ 10, 2026 9:00 am

Κοίτα να σου πω φίλε g.basketakia.Ειναι το ποσό 4000-5000ευρω πολύ υψηλό για την Α2 αλλά συμβαίνει ο παίχτης να μην το αποδώσει γιατί δε του ταίριαξε η ομάδα, η χημεία κλπ κλπ.Ξερεις ο παίχτης δείχνει και ανάλογα πώς τον χρησιμοποιείς.Αυτα είναι και τεχνικά θέματα,δεν είναι του επιπέδου μας όποτε άλλοι είναι αρμοδιοι.Παντως σε αγώνες στο Κυπριακό Πρωτάθλημα που τον έχω δει ήταν πολύ καλός.Δεν ξέρω λεπτομέρειες, στατιστικα κλπ κλπ αλλά δύο , τρεις αγώνες που είχα δει ήταν ωραίος.Τελος πάντων.
Τον συγκεκριμένο τον θυμάμαι πολύ μικρότερο που τον έβλεπα σε μια γειτονική μου ομάδα.Την Νίκη Αμαρουσίου.

G.basketakias

sophomore
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 11:53 am

Μα δεν είναι μόνο αυτός είναι και άλλοι παράδειγμα έφερα τον Σιμιτζή και τον Καμπερίδη αλλά είναι και άλλοι που δεν τιμούν τα συμβόλαια τους δυστυχώς !!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”