Σωστό και αυτό.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 9:17 pmΟι δικοί μας όμως σήκωσαν Ευρωλίγκα το 2009, οι δικοί σας πρέπει να κάνουν κάτι αντίστοιχο για να μπορούμε να πούμε το ίδιο.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 9:14 pm
Σαν δίδυμο ναι αλλά 4αδα σαν Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ φαλ δύσκολο
Euroleague Round 37, Hapoel Tel Aviv vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Βγαλμένοι απ' τους βαθύτερους εφιάλτες μου! Έχω χύσει λίτρα κλάματος εξαιτίας τους.kein έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 9:20 pmΤο Πεκοβιτς-Μπατίστ-Τσαρτσαρής νομίζω δεν έχει αντίπαλο. Είναι τέτοια η ποιότητα των 2 πρώτων που δεν χρειάζεσαι καν τρίτο !tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 9:14 pm
Σαν δίδυμο ναι αλλά 4αδα σαν Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ φαλ δύσκολο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Απρ 09, 2026 9:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Χαλαρή νίκη με Βεζένκοφ στα πολύ ρηχά.
Ωραία εμφάνιση, επανένταξη Φαλ, λιγότερα κολλήματα από Μπαρτζώκα, Πίτερς πήρε καλό χρόνο. Τζόσεφ έτσι κι έτσι, δεν έχω άποψη ακόμα. Άνετη πρωτιά. Ακόμα μία πολύ δυνατή χρονιά και φαβορί και για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός.
Ντόρσει τρομερός, μακάρι να συνεχίσει έτσι
Ωραία εμφάνιση, επανένταξη Φαλ, λιγότερα κολλήματα από Μπαρτζώκα, Πίτερς πήρε καλό χρόνο. Τζόσεφ έτσι κι έτσι, δεν έχω άποψη ακόμα. Άνετη πρωτιά. Ακόμα μία πολύ δυνατή χρονιά και φαβορί και για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός.
Ντόρσει τρομερός, μακάρι να συνεχίσει έτσι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο