ναι γιαυτο ειπα οτι ο φαλ ειναι πιο αξιοπιστος..Στην αμυνα μαρκαρει με το μεγεθος ενω μπροστα απλα πρεπει να κατσει κατω απο την ρακετα να δωσει πασα..ο λεσορ ειναι τοσο πισω αθλητικα αλλα και με την μπαλα στα χερια που φαινεται η διαφορα.glenrice90 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 11:47 pmΨιλοαδικη η σύγκριση γιατί τα πράγματα στα οποία βασίζει το παιχνίδι του ο Φαλ επηρέαζονται λιγότερο από τραυματισμούς..είναι περισσότερο εγκεφαλικός, ενώ ο Λεσορ χωρίς μπουλινκγ, εκρηκτικότητα, και touch απλά δεν είναι Λεσορ
Euroleague round 37 - Valencia vs Panathinaikos - 9/4 - 21.45 - Novasports Prime
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πώς πάνε οι ισοβαθμιες; Δε γίνεται με Φενέρ; Και αυτή 23 νίκες έχει και βάτο ματς στην τελευταία αγωνιστικη. Ακόμα και Χάποελ αν κάνει 2/2. Αυτό είναι πιο απίθανο, οκ.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 11:39 pmΟπότε λογικά ο Παναθηναϊκός πέφτει με Ρεάλ ή Βαλένθια στα play offs
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως έχω γράψει και στο τόπικ του Ολυμπιακού όταν γίνεται η συζήτηση περί προτίμησης (διότι ο Ολυμπιακός έχει αυτό το δικαίωμα ενώ ο Παναθηναικός παλεύει να κρατήσει το κεφάλι στην επιφάνεια), προσωπικά μιλώντας, το βρίσκω φαιδρό να σε νοιάζει ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Το έγραφα για τον Ολυμπιακό που είναι καλύτερη ομάδα και το γράφω και για τον Παναθηναικό και για την ομάδα μου στα τοπικά της Αθήνας και για την ομάδα μου στα πανεπιστημιακά και για την ομάδα μου στα τοπικά του Παρισιούgolitog7 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 11:45 pmΝικόλα προτιμάς τη Ρεάλ ή την Βαλενθια με μειονέκτημα; Πρόσεξε, μην είσαι αιχμάλωτος της στιγμήςnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 11:41 pm
Τους κοιμήσαμε σήμερα. Γάτα Αταμάν δεν σε πιάνει κανείς![]()
Όταν είναι να πας για κούπα περνάς πάνω από όποιον να΄ναι, λίγη σημασία θα έπρεπε να έχει ποιος είναι στον δρόμο σου. Αν ήταν όπως στα πλέιοφφ της Α2 ξέρω γω που κουβαλάς αποτέλεσματα να το συζητούσαμε αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν χωράει και πολύ ανάλυση το σημερινό παιχνίδι, η Βαλένθια είναι πολύ καλύτερη ομάδα αυτήν την στιγμή απ το Παναθηναϊκό.
Αν πέσει μαζί της στα πλέι οφ θα πρέπει να κλέψει ένα ματς εκεί και να τα δώσει όλα στο οακα. Θα έχει να διαχειριστεί και την απειρία της η ισπανική ομάδα.
Αν και δεν νομίζω η Ζαλγκίρις να κάνει 2/2 οπότε με Ρεάλ θα παίξει.
Είναι η μόνη ομάδα που έχει κερδίσει στη Μαδρίτη φέτος, εκεί θα πατήσει, στο οακα δεν χάνει από αυτήν την Ρεάλ ποτέ.
Αν πέσει μαζί της στα πλέι οφ θα πρέπει να κλέψει ένα ματς εκεί και να τα δώσει όλα στο οακα. Θα έχει να διαχειριστεί και την απειρία της η ισπανική ομάδα.
Αν και δεν νομίζω η Ζαλγκίρις να κάνει 2/2 οπότε με Ρεάλ θα παίξει.
Είναι η μόνη ομάδα που έχει κερδίσει στη Μαδρίτη φέτος, εκεί θα πατήσει, στο οακα δεν χάνει από αυτήν την Ρεάλ ποτέ.
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η Ρεάλ εχει κερδίσει μέσα και έξω και τη Φενερ και τη Χαποελ οποτε σε ποιαδηποτε ισοβαθμία (και τριπλη που είναι τώρα) έχει το προβαδισμα και βγαινει 3η. Αν χάσει η Βαλένθια τη τελευταια αγωνιστικη τη πιάνει στη βαθμολογία και έρχεται 2ηErether έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 11:51 pmΠώς πάνε οι ισοβαθμιες; Δε γίνεται με Φενέρ; Και αυτή 23 νίκες έχει και βάτο ματς στην τελευταία αγωνιστικη. Ακόμα και Χάποελ αν κάνει 2/2. Αυτό είναι πιο απίθανο, οκ.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 11:39 pmΟπότε λογικά ο Παναθηναϊκός πέφτει με Ρεάλ ή Βαλένθια στα play offs
-
nikkal

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχει να κάνει με το αποτελεσμα, αλλά με την εμφάνιση.Erether έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 11:49 pmΗρεμήστε. Το αποτέλεσμα δεν το λέμε και αναπάντεχο. Διαβολοβδομαδα στην Ισπανία απέναντι στην πιο γρήγορη ομάδα της διοργάνωσης.
Το μόνο που έχει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να ανασκουμπωθει και να προσπαθήσει να κεφαλαιοποιήσει την οποία βελτίωση εχει δείξει.
Το ξέραμε ότι θα έχει δύσκολο αντίπαλο στα πλέι οφ και κατά πάσα πιθανότητα χωρίς πλεονέκτημα έδρας. Τα υπόλοιπα ήταν περισσότερο ευσεβής πόθοι.
Η πρόκριση στα πλέι οφ δεν κινδυνεύει σε πρώτη φαση. Είτε απευθείας, είτε με ένα βάτο ματς στο ΟΑΚΑ.
Κι αυτό έχει σαν συνέπεια να μην υπάρχουν "βάτα ματς στο ΟΑΚΑ"
Και έχω αντίθετη άποψη... Η ομάδα πρακτικά δεν βελτιώθηκε κατά την διάρκεια της σεζόν και αυτό πληρώνει.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κακή Εμφάνιση, αστοχία, έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης = εμφατική ήττα. Αυτό μονό.
από εδώ και πέρα κοιτάμε να κάνουμε τα αυτονόητα και να βρούμε τον τρόπο να αποφύγουμε την Βαλένθια στις διασταυρώσεις, γιατί δεν έχουμε το υλικό να την σταματήσουμε. Ίσως μόνο με κάποιο τρικ, και με πολύ τύχη. Ας πούμε να παίξουμε 35 λεπτά σμολ μπολ, όπως έπαιζε πέρσι η Φενερ την Παρί.
από εδώ και πέρα κοιτάμε να κάνουμε τα αυτονόητα και να βρούμε τον τρόπο να αποφύγουμε την Βαλένθια στις διασταυρώσεις, γιατί δεν έχουμε το υλικό να την σταματήσουμε. Ίσως μόνο με κάποιο τρικ, και με πολύ τύχη. Ας πούμε να παίξουμε 35 λεπτά σμολ μπολ, όπως έπαιζε πέρσι η Φενερ την Παρί.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις δει ποτέ αθλητή που έχω να αθληθεί κανονικά 1,5 χρόνο να φτάσει σε 1,5 - 2 μήνες στο peak του; Πρόσεξε, το peak του F4 2024 και όχι για όσο έπαιξε το 2025.
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πώς και δεν φτιάξατε μία και στην πολυκατοικία; Ή μένετε σε maison;nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 11:52 pmγια τον Παναθηναικό και για την ομάδα μου στα τοπικά της Αθήνας και για την ομάδα μου στα πανεπιστημιακά και για την ομάδα μου στα τοπικά του Παρισιού![]()
Χούμορ
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε ρε, τι μας πέρασες; Fondation Hellenique. Πέρυσι πήραμε κούπα. Φέτος χάσαμε στα προημιτελικά δυστυχώςΕυγενές αέριο έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 11:59 pmΠώς και δεν φτιάξατε μία και στην πολυκατοικία; Ή μένετε σε maison;nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Απρ 09, 2026 11:52 pm
για τον Παναθηναικό και για την ομάδα μου στα τοπικά της Αθήνας και για την ομάδα μου στα πανεπιστημιακά και για την ομάδα μου στα τοπικά του Παρισιού![]()
Χούμορ![]()

- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι δεν έχω δει και ούτε πιστεύω ότι θα φτάσει εκεί, αλλά η κατάσταση που επέστρεψε είναι εξαιρετική για το διάστημα που έλειπε. Είναι ελιτ αθλητής και μπορεί σε ενάμιση μήνα από τώρα να είναι στο 70-80%, είναι εφικτό, μέχρι εκεί. Για μένα μου αρκεί.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο