Δεν έχει να κάνει με αισιοδοξία (είμαι γενικά αισιόδοξος αλλά σε αυτό το μήνυμα δεν έχει σχέση), έχει να κάνει με λογική. Ακόμα και αν κερδίσει η 2/2 η Ζαλγκίρις (που θεωρώ ότι θα κάνει 1/2) εμείς με νίκη (το ρεαλιστικό σενάριο που λέγαμε) απέναντι στην Εφές θα είμαστε 7οι, και λογικά θα παίξουμε με καμιά Μπάρτσα ή Ερυθρό στο ΟΑΚΑ, που λογικά θα κερδίσουμε σε ένα καυτό βράδυ. Ναι μπορεί να χάσουμε και να πέσουμε πάνω σας, αλλά αυτό δεν είναι το ΠΙΟ ρεαλιστικό σενάριο , όπως δεν είναι και το σενάριο να βγούμε 5οι, παρότι μπορεί να είναι πιθανό. Αυτό έγραφα στο αρχικό μου ποστ, για "όχι ιδιαίτερα ρεαλιστικό σενάριο". Είναι πολύ σαφής η τοποθέτηση μου για να χωράει άλλες ερμηνείες.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 12:02 pmΜου αρέσει που βλέπεις ακόμα το ποτήρι μισογεμάτο, πραγματικά σε θαυμάζω για την αισιοδοξία σου, μακάρι να την είχα και εγώ σε άλλους τομείς της ζωής!
Στα αγωνιστικά, επειδή η Ζαλγκίρις είναι σοβαρή ομάδα και θα κάνει το 2/2 σχετικά εύκολα, και επειδή βλέπω την Μονακό 8η (δική μου πρόβλεψη), το σενάριο να παίξουμε μαζί δεν είναι τόσο μακρινό όσο νομίζεις!
Euroleague round 37 - Valencia vs Panathinaikos - 9/4 - 21.45 - Novasports Prime
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εννοείς να χάσει ο Παναθηναϊκός από την Μονακό στο play in μέσα στο ΟΑΚΑ και να τερματίσει όγδοος τελικά; Κάπως δυσκολο φίλε μου.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα μου βγάζει ότι θα πέσετε πάνω σε Μονακό. Εκεί λόγω ΟΑΚΑ δίνω ένα 55-45, αλλά όχι παραπάνω. Το άγχος θα το έχετε εσείς θεωρώ, παρά η Μονακό.kein έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 12:20 pmΔεν έχει να κάνει με αισιοδοξία (είμαι γενικά αισιόδοξος αλλά σε αυτό το μήνυμα δεν έχει σχέση), έχει να κάνει με λογική. Ακόμα και αν κερδίσει η 2/2 η Ζαλγκίρις (που θεωρώ ότι θα κάνει 1/2) εμείς με νίκη (το ρεαλιστικό σενάριο που λέγαμε) απέναντι στην Εφές θα είμαστε 7οι, και λογικά θα παίξουμε με καμιά Μπάρτσα ή Ερυθρό στο ΟΑΚΑ, που λογικά θα κερδίσουμε σε ένα καυτό βράδυ. Ναι μπορεί να χάσουμε και να πέσουμε πάνω σας, αλλά αυτό δεν είναι το ΠΙΟ ρεαλιστικό σενάριο , όπως δεν είναι και το σενάριο να βγούμε 5οι, παρότι μπορεί να είναι πιθανό. Αυτό έγραφα στο αρχικό μου ποστ, για "όχι ιδιαίτερα ρεαλιστικό σενάριο". Είναι πολύ σαφής η τοποθέτηση μου για να χωράει άλλες ερμηνείες.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 12:02 pm
Μου αρέσει που βλέπεις ακόμα το ποτήρι μισογεμάτο, πραγματικά σε θαυμάζω για την αισιοδοξία σου, μακάρι να την είχα και εγώ σε άλλους τομείς της ζωής!
Στα αγωνιστικά, επειδή η Ζαλγκίρις είναι σοβαρή ομάδα και θα κάνει το 2/2 σχετικά εύκολα, και επειδή βλέπω την Μονακό 8η (δική μου πρόβλεψη), το σενάριο να παίξουμε μαζί δεν είναι τόσο μακρινό όσο νομίζεις!
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα πάλι μου βγάζει ότι θα πέσετε πάνω σε Μονακό (ή Ερυθρό) κι εμείς πάνω σε Φενέρ ή Ρεαλ ως 6οι-7οι. Σε λίγε μέρες θα δούμε ποιος "μάντεψε" σωστά.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 12:40 pmΕμένα μου βγάζει ότι θα πέσετε πάνω σε Μονακό. Εκεί λόγω ΟΑΚΑ δίνω ένα 55-45, αλλά όχι παραπάνω. Το άγχος θα το έχετε εσείς θεωρώ, παρά η Μονακό.kein έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 12:20 pm
Δεν έχει να κάνει με αισιοδοξία (είμαι γενικά αισιόδοξος αλλά σε αυτό το μήνυμα δεν έχει σχέση), έχει να κάνει με λογική. Ακόμα και αν κερδίσει η 2/2 η Ζαλγκίρις (που θεωρώ ότι θα κάνει 1/2) εμείς με νίκη (το ρεαλιστικό σενάριο που λέγαμε) απέναντι στην Εφές θα είμαστε 7οι, και λογικά θα παίξουμε με καμιά Μπάρτσα ή Ερυθρό στο ΟΑΚΑ, που λογικά θα κερδίσουμε σε ένα καυτό βράδυ. Ναι μπορεί να χάσουμε και να πέσουμε πάνω σας, αλλά αυτό δεν είναι το ΠΙΟ ρεαλιστικό σενάριο , όπως δεν είναι και το σενάριο να βγούμε 5οι, παρότι μπορεί να είναι πιθανό. Αυτό έγραφα στο αρχικό μου ποστ, για "όχι ιδιαίτερα ρεαλιστικό σενάριο". Είναι πολύ σαφής η τοποθέτηση μου για να χωράει άλλες ερμηνείες.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
σημερα το βραδυ θα ξερουμε πιο πολλα αναλογα με το αποτελεσμα παρτιζαν ζαλγκιριςkein έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 12:20 pmΔεν έχει να κάνει με αισιοδοξία (είμαι γενικά αισιόδοξος αλλά σε αυτό το μήνυμα δεν έχει σχέση), έχει να κάνει με λογική. Ακόμα και αν κερδίσει η 2/2 η Ζαλγκίρις (που θεωρώ ότι θα κάνει 1/2) εμείς με νίκη (το ρεαλιστικό σενάριο που λέγαμε) απέναντι στην Εφές θα είμαστε 7οι, και λογικά θα παίξουμε με καμιά Μπάρτσα ή Ερυθρό στο ΟΑΚΑ, που λογικά θα κερδίσουμε σε ένα καυτό βράδυ. Ναι μπορεί να χάσουμε και να πέσουμε πάνω σας, αλλά αυτό δεν είναι το ΠΙΟ ρεαλιστικό σενάριο , όπως δεν είναι και το σενάριο να βγούμε 5οι, παρότι μπορεί να είναι πιθανό. Αυτό έγραφα στο αρχικό μου ποστ, για "όχι ιδιαίτερα ρεαλιστικό σενάριο". Είναι πολύ σαφής η τοποθέτηση μου για να χωράει άλλες ερμηνείες.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 12:02 pm
Μου αρέσει που βλέπεις ακόμα το ποτήρι μισογεμάτο, πραγματικά σε θαυμάζω για την αισιοδοξία σου, μακάρι να την είχα και εγώ σε άλλους τομείς της ζωής!
αν περασει απο εκει η ζαλγκιρις χαθηκε η 6η θεση
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει, και είναι ματς που αξίζει να το δει κανείς.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 12:53 pmσημερα το βραδυ θα ξερουμε πιο πολλα αναλογα με το αποτελεσμα παρτιζαν ζαλγκιριςkein έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 12:20 pm
Δεν έχει να κάνει με αισιοδοξία (είμαι γενικά αισιόδοξος αλλά σε αυτό το μήνυμα δεν έχει σχέση), έχει να κάνει με λογική. Ακόμα και αν κερδίσει η 2/2 η Ζαλγκίρις (που θεωρώ ότι θα κάνει 1/2) εμείς με νίκη (το ρεαλιστικό σενάριο που λέγαμε) απέναντι στην Εφές θα είμαστε 7οι, και λογικά θα παίξουμε με καμιά Μπάρτσα ή Ερυθρό στο ΟΑΚΑ, που λογικά θα κερδίσουμε σε ένα καυτό βράδυ. Ναι μπορεί να χάσουμε και να πέσουμε πάνω σας, αλλά αυτό δεν είναι το ΠΙΟ ρεαλιστικό σενάριο , όπως δεν είναι και το σενάριο να βγούμε 5οι, παρότι μπορεί να είναι πιθανό. Αυτό έγραφα στο αρχικό μου ποστ, για "όχι ιδιαίτερα ρεαλιστικό σενάριο". Είναι πολύ σαφής η τοποθέτηση μου για να χωράει άλλες ερμηνείες.
αν περασει απο εκει η ζαλγκιρις χαθηκε η 6η θεση
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν υποθεσουμε οτι η φενερ και η ρεαλ θα κανουν το αυτονοητο την τελευταια αγωνιστικη τοτε αν χασει η βαλενθια απο ντουμπαι βγαινει 4η
ρεαλ δευτερη
φενερ τριτη
και αν δεν κανω λαθος και μπει και η χαποελ στην ισοβαθμια δηλαδη κανει το 2/2(εχει ενα παιχνιδι λιγοτερο) τοτε η βαλενθια πρεπει να βγαινει και 5η αλλα δεν ειμαι σιγουρος για αυτο το τελευταιο σεναριο
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν έχω ασχοληθεί αναλυτικά με τα σενάρια, θα τα κοιτάξω όμως κάποια στιγμή.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 12:59 pmαν υποθεσουμε οτι η φενερ και η ρεαλ θα κανουν το αυτονοητο την τελευταια αγωνιστικη τοτε αν χασει η βαλενθια απο ντουμπαι βγαινει 4η
ρεαλ δευτερη
φενερ τριτη
και αν δεν κανω λαθος και μπει και η χαποελ στην ισοβαθμια δηλαδη κανει το 2/2(εχει ενα παιχνιδι λιγοτερο) τοτε η βαλενθια πρεπει να βγαινει και 5η αλλα δεν ειμαι σιγουρος για αυτο το τελευταιο σεναριο
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό είναι ένα "καλό" σενάριο για εμάς (αποφεύγουμε Βαλένθια και αν χάσει η Ζαλγκίρις πέφτουμε πάνω στην φενέρ ή αν νικήσει στην Ρεάλ) αλλά σχετικά "κακό" για τον ολυμπιακό, γιατί αν δεν κάνω λάθος, αν περάσει Φ4 η Βαλένθια από την τέταρτη θέση, στον Ημιτελικό λογικά πέφτει πάνω στον Ολυμπιακό, και η αλήθεια είναι ότι καμιά από τις ελληνικές ομάδες δεν ματσάρει ωραία με αυτήν.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 12:59 pmαν υποθεσουμε οτι η φενερ και η ρεαλ θα κανουν το αυτονοητο την τελευταια αγωνιστικη τοτε αν χασει η βαλενθια απο ντουμπαι βγαινει 4η
ρεαλ δευτερη
φενερ τριτη
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί δύσκολο; Μονό παιχνίδι είναι και η Μονακό έχει τις προσωπικότητες να το πάρει. Μόνο και μόνο αν παίξει play in, οι πιθανότητες να πέσει πάνω μας δεν είναι μικρές.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι βρε συζήτηση κάνουμε. Αν βγείτε 6-7 πάνω σε Ρεάλ ή Φενέρ ή Βαλένθια είναι το πιο πιθανό.
Εγω λέω το σενάριο ότι θα πέσετε 7οι, στην 8η θέση θα παίξετε με Μονακό και όχι με Μπάρτσα (αν κερδίσει σήμερα η Μονακό στην έδρα της).
Για να τα βαλουμε κατω:τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 9:53 amαν πεσουμε με βαλενθια και παμε σε 5ο παιχνιδι στην ισπανια αυτοι θα τα κανουν πανω τουςRedoctor_33 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 8:17 amΚαλύτερο σταύρωμα για ΠΑΟ:
1. Ρεάλ
2. Λειψή Φενέρ
3. Χάποελ
---------
4. Βαλένθια (φαβορί Βαλένθια)
5. Εμείς
1-3 φαβορί ΠΑΟ
προφανως και θα πρεπει να πιασουμε ενα μινιμουν αποδοσης για να την περασουμε
αλλα σε τετοια παιχνιδια παιζει πολυ μεγαλο ρολο η εμπειρια η φανελα κτλ
την ρεαλ αν την ειχαμε με μεινονεκτημα να το καταλαβω τωρα πως καποιοι θελουν μια ομαδα που εχει 1 ηττα στην εδρας της φετος που πρεπει να ειναι και ρεκορ τα τελευταια χρονια δεν μπορω νατο καταλαβω
η χαποελ ειναι ενας βατος αντιπαλος κυριως οτι παιζει σε ουδετερη εδρα αλλιως ουτε αυτην θα την ηθελα
- H Bαλενθια ειναι πολυ κακη διασταυρωση με τον ΠΑΟ του Αταμαν. Ειναι καθαρα θεμα ταιριασματος. Ο τροπος που παιζει που ειναι συγκεκριμενος ειναι ταμαμ για αντιπαλους με χαλαρη περιφερειακη αμυνα και συνεχεις αλλαγες οπως ο ΠΑΟ του Αταμαν. Επισης ειναι ταμαμ να παιζει απεναντι σε ομαδες που δεν ειναι καλες στο αμυντικο ριμπαουντ. Ενας τομεας που δεν αναφερθηκε καν για το χτεσινο παιχνιδι. Μονον ο Φαριντ εδειξε πως μπορει να βοηθησει, αλλα ο Αταμαν τον εχει γραμμενο.
Αυτο δε σημαινει οτι ο κοουτς Αταμαν θα παει να παιξει ξανα την ιδια αμυνα απεναντι τους αν ξανασυναντηθουν. Αλιμονο του αν το κανει. Παντως, ειναι ο χειροτερος αντιπαλος για ΠΑΟ φετος. Απλα ο ΠΑΟ αδυνατει να την αντιμετωπισει ΠΛΗΡΩΣ.
- Η Ρεαλ με μειονεκτημα ειναι παντα μια κακη διασταυρωση αλλα οχι αδυνατη για τον ΠΑΟ. Του ταιριαζει.
- Η Χαποελ με μειονεκτημα δεν ειναι κακη λογω ανυπαρκτης εδρας. Ειναι κακη ομως λογω προπονητη που κατεβαινει διαβασμενος, και ποιοτητας των παιχτων της. Ειναι πολυ δυνατη ομαδα κι εχει εμπειρια. Δε θα την ηθελα, αλλα το γηπεδο θα γεμισει πρασινους στα πλει οφς οποτε ειναι ετσι κι ετσι.
- Η Φενερ ειναι επισης ετσι κι ετσι. Ο σαρας παιζει σφιχτη αμυνα, αλλα η ομαδα του δεν εχει την ιδια ποιοτητα χωρις τον (για μενα) MVP της Ν.Μελι. Εχει ομως δυνατη εδρα με ολα τα επακολουθα. Σχετικα ταιριαστη ομαδα για τον ΠΑΟ.
- Ο Ολυμπιακος ειναι αυτη τη στιγμη κακος αντιπαλος για ΠΑΟ. Και ο Μπαρτζωκας κακος δαιμονας του Αταμαν. Και γενικα ειναι κακη και τοξικη διασταυρωση για το αθλημα γενικοτερα...
ΑΡΑ:
Μακρια απο Βαλενθια κι Ολυμπιακο. Οι αλλοι 3 ειναι περιπου το ιδιο με μια μικρη προτιμηση στην Χαποελ λογω εδρας...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο