Euroleague round 37 - Valencia vs Panathinaikos - 9/4 - 21.45 - Novasports Prime

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 10, 2026 2:07 pm

MichaelKoch έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 1:54 pm

Οποιος θέλει με στοιχεία και στατιστικά να αποδείξει, μπορεί να το κάνει, και δε θα σε ρωτήσω για τη προσωπική μου εκτίμηση, αποψη, γνώμη, μπασκετική ανάλυση και ούτω καθεξής.
Σου έκανα παράθεσή με τα στατιστικά και ότι ήσουν λάθος περί βάθους αλλά μάλλον δεν το είδες.

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Απρ 10, 2026 2:13 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 2:07 pm
MichaelKoch έγραψε:
Σου έκανα παράθεσή με τα στατιστικά και ότι ήσουν λάθος περί βάθους αλλά μάλλον δεν το είδες.
Δε σε ξέχασα, είμαι εκτός, όταν επιστρέψω θα σ παραθέσω αναλυτικά όλα.

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 2:19 pm

Κάτι άσχετο, πώς γίνεται να παίρνει κανείς στα σοβαρά "δημοσιογράφους" τύπου Παπαγιάννη, Κούβαρη κλπ. που είναι "όπου φυσάει ο άνεμος" αλλάζοντας απόψεις από παιχνίδι σε παιχνίδι;

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 2:21 pm

Αυτή είναι η δική σου άποψη, και αν νομίζεις ότι ισχύει κάνε αναφορά, στους διαχειριστές. Το να κατονομάζεις ένα μέλος ως troll βέβαια είναι κάτι που επίσης σε βάζει στην ίδια εξίσωση, όσον αναφορά την αναφορά και τους κανόνες του φόρουμ. Φιλική συμβουλή (καθόλου ειρωνική, ειλικρινά) : Αν θέλετε να σας σέβονται, να συμπεριφέρεστε κι εσείς με σεβασμό. Το να αποκαλείς κάποιον τρολ είναι κάπως βαρύ ...

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 2:31 pm

Δεν έχω ξαναγράψει αλλά μετά και από την χτεσινή εμφάνιση ( :roulette: ) απλά θέλω να πω το εξής. Για εμένα η ομάδα που έχει την καλύτερη αγωνιστική εικόνα είναι ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αν θα πάρει την Ευρωλίγκα αλλά το θεωρώ αρκετά πιθανό. Στο τέλος κερδίζει η λογική. Δεν γίνεται μια ομάδα που σέρνεται όλον τον χρόνο ξαφνικά να τους νικήσει όλους. Και δεν δέχομαι ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει σίγουρα γιατί είναι μονά παιχνίδια κλπ. Και ακόμα και να μην πάρει την Ευρωλίγκα πιστεύω ότι θα πάρει το πρωτάθλημα 3-0 ή 3-1. Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός μπορεί να εμφανιστεί τακτικά καλύτερος αλλά γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής; Είναι τόσο ασήμαντα πια αυτά τα παιχνίδια που κάνουν 1 καλό παιχνίδι στα 3 και στα υπόλοιπα τραβάμε τα μαλλιά μας; Αυτά τα λίγα. :cool:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Απρ 10, 2026 2:46 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
Δεν έχω ξαναγράψει αλλά μετά και από την χτεσινή εμφάνιση ( :roulette: ) απλά θέλω να πω το εξής. Για εμένα η ομάδα που έχει την καλύτερη αγωνιστική εικόνα είναι ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αν θα πάρει την Ευρωλίγκα αλλά το θεωρώ αρκετά πιθανό. Στο τέλος κερδίζει η λογική. Δεν γίνεται μια ομάδα που σέρνεται όλον τον χρόνο ξαφνικά να τους νικήσει όλους. Και δεν δέχομαι ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει σίγουρα γιατί είναι μονά παιχνίδια κλπ. Και ακόμα και να μην πάρει την Ευρωλίγκα πιστεύω ότι θα πάρει το πρωτάθλημα 3-0 ή 3-1. Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός μπορεί να εμφανιστεί τακτικά καλύτερος αλλά γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής; Είναι τόσο ασήμαντα πια αυτά τα παιχνίδια που κάνουν 1 καλό παιχνίδι στα 3 και στα υπόλοιπα τραβάμε τα μαλλιά μας; Αυτά τα λίγα. :cool:
Εμένα μαρεσει το nickname σου πάντως ,καλωσόρισες

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 2:50 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
Το "σέρνεται όλο τον χρόνο" είναι υπερβολή, όπως είναι λάθος και το να κρίνεις μόνο με βάση το χθεσινό παιχνίδι και όχι π.χ. με βάση αυτό με τη Μπαρτσελόνα 2 μέρες πριν.

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Απρ 10, 2026 2:58 pm

qspock έγραψε:

- Η Φενερ ειναι επισης ετσι κι ετσι. Ο σαρας παιζει σφιχτη αμυνα, αλλα η ομαδα του δεν εχει την ιδια ποιοτητα χωρις τον (για μενα) MVP της Ν.Μελι. Εχει ομως δυνατη εδρα με ολα τα επακολουθα. Σχετικα ταιριαστη ομαδα για τον ΠΑΟ.
Ο Μελι επέστρεψε αυτή τη βδομάδα έπαιξε λίγο με Χαποελ και 25λ με Ρεαλ και καλή εμφάνιση. Το ταιμινγκ είναι πάντως κακό για σερί ηττών, και πλέον δεν είναι καν στο χέρι τους το πλεονέκτημα έδρας. Μπορεί να τους δούμε 5ους κόντρα στην Χαποελ. Ρεαλ, Βαλενθια και ΟΣΦΠ φαίνονται οι πιο πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟ, και σήμερα ανάλογα τι θα κάνει η Ζαλγκιρις. Αν κερδίσει ο ΠΑΟ πάει μάλλον κόντρα στον 2ο, αν χάσει τοτε κόντρα στον 3ο

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Παρ Απρ 10, 2026 3:06 pm

kein έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 2:21 pm
Αυτή είναι η δική σου άποψη, και αν νομίζεις ότι ισχύει κάνε αναφορά, στους διαχειριστές. Το να κατονομάζεις ένα μέλος ως troll βέβαια είναι κάτι που επίσης σε βάζει στην ίδια εξίσωση, όσον αναφορά την αναφορά και τους κανόνες του φόρουμ. Φιλική συμβουλή (καθόλου ειρωνική, ειλικρινά) : Αν θέλετε να σας σέβονται, να συμπεριφέρεστε κι εσείς με σεβασμό. Το να αποκαλείς κάποιον τρολ είναι κάπως βαρύ ...
Παιδιά σωστός ο Kein.
Θεωρεί κάποιος ότι ένα ποστ είναι επιλήψιμο; Αναφορά.
Θεωρεί ότι κάποιο ποστ χρήζει απάντησης, απαντάει χωρίς να προσβάλει τον άλλο. Καλές είναι οι αντίθετες απόψεις αν ο διάλογος είναι ειλικρινής.
Τον εκνευρίζει κάποιος Ignore (όχι εσείς...mods :D )
Συζητήσεις ότι κάποιος είναι τρόλ, για το αν προκαλεί και όχι, προσβολές από την άλλη κλπ, όχι σας παρακαλώ, αν κάποιος έχει σκοπο΄να προκαλέσει αργά η γρήγορα φεύγει. Μεγάλοι είμαστε μπορούμε να κρίνουμε τους άλλους ο καθένας με το δικό του φίλτρο. Θεωρείτε ότι κάποιος κινείται στα όρια σκοπίμως; Να το συζητήσουμε αλλά σε p.m.

Υ.Γ @yawn.brigade: τον Reberdelios λες ή κάπως έτσι. .

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Απρ 10, 2026 3:14 pm

Δηλαδη ρε συ κοναν (απευθυνομαι σε σενα δεν ξερω αν εσυ σβηνεις τα μηνυματα μου η οι αλλοι μοντς), ειναι αποψη να αφηνει καποιος υπονοουμενα για μια ομαδα οτι θα κατσει να χασει επιτηδες για να κανει κακο στον παναθηναικο αλλα η δικη μου αποψη οτι αυτο που γραφει ο φιλος ειναι τρελα και μην ασχολειστε να το διαγραφεις και να λετε για αναφορες?

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Παρ Απρ 10, 2026 3:19 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δηλαδη ρε συ κοναν (απευθυνομαι σε σενα δεν ξερω αν εσυ σβηνεις τα μηνυματα μου η οι αλλοι μοντς), ειναι αποψη να αφηνει καποιος υπονοουμενα για μια ομαδα οτι θα κατσει να χασει επιτηδες για να κανει κακο στον παναθηναικο αλλα η δικη μου αποψη οτι αυτο που γραφει ο φιλος ειναι τρελα και μην ασχολειστε να το διαγραφεις και να λετε για αναφορες?
Γιατί λοιπόν δεν το αναφέρεις απλώς ώστε να μην συντηρηθεί και η συγκεκριμένη συζήτηση;

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Απρ 10, 2026 3:50 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 3:19 pm
tokalytero3d έγραψε:
Γιατί λοιπόν δεν το αναφέρεις απλώς ώστε να μην συντηρηθεί και η συγκεκριμένη συζήτηση;
Γιατί το σχόλιο μου πήγαινε προς τους υπόλοιπους πως θα γινόταν αυτό μέσω αναφοράς;
Δεν έκανα καν παράθεση τα μηνύματα του συγκεκριμένου.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

kein έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 10:19 am
RedEmperor έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 10:07 am
Θέλω παο στα πλέι οφ. Τρέχουμε σερί νικών και πολυ δύσκολα να μας κερδίσει σε σειρά αγώνων. Η ομάδα δείχνει να φορμαριζεται την κατάλληλη στιγμή.

Ένας λόγος που θέλω παο είναι να τον αποκλείσουμε σε σειρά και να μην είναι φάιναλ φορ σε μόνο παιχνίδι στην έδρα του.

Δεύτερος λόγος να μην είναι φάιναλ φορ για να εξασφαλίσουμε περισσότερα εισητηρία
Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερα ρεαλιστικό σενάριο που να τους φέρνει αντιμέτωπους φέτος στα πλέι οφ, του χρόνου πάλι.
Μόνο ένα σενάριο υπάρχει. Στην χειρότερη θα είστε εβδομοι. Να χάσουμε τελευταία αγωνιστική και να κερδίσει η Βαλένθια οπότε θα βγούμε δεύτεροι. Αλλά επειδή ποτέ δεν διαλέξαμε αντίπαλο χάνοντας επίτηδες δεν βλέπω να χάνουμε

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 3:54 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 2:50 pm
TonyTonyChopper έγραψε:
Το "σέρνεται όλο τον χρόνο" είναι υπερβολή, όπως είναι λάθος και το να κρίνεις μόνο με βάση το χθεσινό παιχνίδι και όχι π.χ. με βάση αυτό με τη Μπαρτσελόνα 2 μέρες πριν.
Έχω δει γενικά τα σχόλιά σου όλη τη χρονιά. Καλά κάνεις και θες να υποστηρίζεις την ομάδα αν αυτό σε ευχαριστεί απλά είναι σχεδόν καθολικά αποδεκτό πλέον ότι η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή. Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε να έβγαινε 6-8η όπως θα βγει τώρα αλλά τουλάχιστον να βλέπαμε κάτι πιο ωραίο. Μπορεί η λέξη σέρνεται να είναι καθ υπερβολή αλλά έχω δει ελάχιστα παιχνίδια που πραγματικά να σκέφτηκα ότι βλέπω ωραίο μπάσκετ. Νομίζω ήταν ο τουλούμπας που είπε ότι ο αταμάν έχει περάσει τον δικό του τρόπο σκέψης στους παίκτες και απλά είναι όλοι αδιάφοροι (και ίσως σκέφτονται εμείς είμαστε καλύτεροι θα νικήσουμε στο τέλος). Αυτό θεωρώ και εγώ.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Απρ 10, 2026 4:15 pm

RedEmperor έγραψε:
kein έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 10:19 am

Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερα ρεαλιστικό σενάριο που να τους φέρνει αντιμέτωπους φέτος στα πλέι οφ, του χρόνου πάλι.
Μόνο ένα σενάριο υπάρχει. Στην χειρότερη θα είστε εβδομοι. Να χάσουμε τελευταία αγωνιστική και να κερδίσει η Βαλένθια οπότε θα βγούμε δεύτεροι. Αλλά επειδή ποτέ δεν διαλέξαμε αντίπαλο χάνοντας επίτηδες δεν βλέπω να χάνουμε
Αν δε κάνω λάθος, αν πάμε στα play in ως 7οι και χάσουμε στο πρώτο παιχνίδι αλλά κερδίσουμε στο δεύτερο περνάμε ως 8οι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”