Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 10, 2026 12:49 pm

Κάτι άσχετο.Κατοικεις στα Γιάννενα;

G.basketakias

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Vikosfalcons
Αγαπημένη ομάδα: VIKOS FALCONS
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Απρ 10, 2026 1:37 pm

Για να αναφέρομαι πολλές φορές στον Βίκο και για να έχω τέτοιες πληροφορίες μόνο στα Γιάννενα θα μπορούσα να μένω

Γιαννης

euroleague
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 2:13 pm

Το φανταστικα.Παντως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και φέτος δεν με πείθουν οι ομάδες γενικώς.Η κάθε μία με τα προβλήματα της.

Γιαννης

euroleague
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 8:04 pm

Κ Α Λ Η Α Ν ΑΣ Τ Α Σ Η !!!!!!!

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Απρ 14, 2026 4:53 pm

Λαύριο - Βίκος Ιωαννίνων 1 Αγώνας δίχως αύριο για τον Βίκο αυτός, αφού αν κερδίσει κι εδώ το Λαύριο, μάλλον γεια σας. Απ'οτι βλέπω μέσα και οι δύο Αμερικάνοι για το Λαύριο, οπότε παρ'οτι το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για τον Βίκο, κλίνω πολύ οριακά προς έδρα.

Κόροιβος Αμαλιάδας - ΝΕ Μεγαρίδας 1 Αν επιστρέψει έστω ένας εκ των Davis-Λεμπέση ώστε να υπάρχει μια παραπάνω ποσοτικά λύση και προσέξει τα φάουλ ο Κόροιβος, μπορεί να ισοφαρίσει. Στα Μέγαρα στάθηκε άτυχος (και πολύ απρόσεκτος), το πάθημα ίσως έγινε μάθημα και νομίζω μπορεί να κάνει μια νίκη, αν και δύσκολα θα πετάξει έξω την ΝΕΜ.

ΑΕ Ψυχικού - Πρωτέας Βούλας 2 Η ΑΕΨ παρ'οτι δεν θα πέσει αμαχητί, δεν δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση, ούτε ότι το πιστεύει και πολύ κιόλας (που νομίζω αυτό είναι το κυριότερο). Ο Πρωτέας από την άλλη έχει καλή ψυχολογία, δείχνει σε καλό φεγγάρι με τον ερχομό Μανουσέλη παρ'οτι κάνει κάτι κουλά που και που, και αύριο θα κοιτάξει να τελειώσει πρακτικά την σειρά.

ΑΓΕ Χαλκίδας - ΑΣ Παπάγου 1 Ίσως για την τιμή των όπλων ώστε να μην φάει σκούπα. Βέβαια αν οι Στρατηγοί μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και χτίσουν μια κάποια διαφορά από νωρίς, μάλλον όσο περνάει η ωρα θα κατηφορίζει κι άλλο το γήπεδο...

Νίκη Βόλου - Σοφάδες 2 Περιμένω η Νίκη να εμφανιστεί καλύτερη απ'οτι στο πρώτο παιχνίδι που δεν κατέβηκε σχεδόν καθόλου στο γήπεδο, και στον Βόλο δεν είναι τόσο κακή. Η διαφορά όμως των δύο ομάδων παραμένει μεγάλη, το 1-2 πολύ δύσκολα ανατρέπεται και μάλλον οι Σοφάδες θα καθαρίσουν με την παραμονή που δικαιούνταν βάσει της εικόνας τους, ειδικά στον δεύτερο γύρο.

Μαχητές Πεύκων - ΑΟ Δάφνης 1 Επεισοδιακό ματσάκι με βάση όσα προηγήθηκαν. Οι Μαχητές έχουν την ψυχολογία εδώ πέρα και θα κοιτάξουν να τελειώσουν την σειρά, καθώς ξέρουν ότι αν αυτή γυρίσει μετά στο Μουρούτσος θα είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να κάνουν δεύτερο διπλό εκεί. Με συνταγή πρώτου παιχνιδιού, θα κοιτάξουν να κουράσουν τον Φιλιππάκο και να κλείσουν τους άλλους. Η Δάφνη δεν ξέρω τι διαφορετικό θα μπορέσει να παρουσιάσει εδώ, θα χρειαστεί καλύτερες άμυνες από τον Τοπάλι και παραπάνω πράγματα επιθετικά από Τζιβελέκα και Cartwright. Ίσως προσπαθήσει να χτυπήσει στο άγχος και την απειρία των Μαχητών (που είναι πιο νεαρά παιδιά) και να τους εκνευρίσει.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Τρί Απρ 14, 2026 7:47 pm

Kαι οι πετρες γνωριζουν οτι ολες οι ομαδες χτυπανε τον Βικο στα αργα ποδια του Διαμαντακου.Τρια λεπτα αγωνιστηκε και η διαφορα πηγε στο +14 υπερ του Λαυριου.Ευτυχως για τον Βικο,ο Γιαπλες τον παρκαρε και το 2ο ημιχρονο ηταν one-team-show.O (κορυφαιος) Quincy Anderson πρεπει να ειναι ο κορυφαιος Αμερικανος αμυντικος στην ιστορια της λιγκας!! Σαρας κλασσικα ηγετικος,ειδικα οταν εκνευριστηκε απο το μαρκαρισμα Τολια. Με Ορφεα μπλοκαρισμενο και Leffew ανετοιμο,το Λαυριο δεν ειχε τυχη.

Γιαννης

euroleague
Reactions:

Τρί Απρ 14, 2026 8:25 pm

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!
Εγώ για ξενο αμυντικό στην Α 2 θα ψηφιζα τον διεθνή Εσθονό Μάρτιν Πασογια !!!. Απλώς μου διαφεύγει σε ποια ομάδα αγωνιζόταν .

Fournie94

Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: MegaridaBC

Τρί Απρ 14, 2026 9:51 pm

-Λαύριο / Βικος, αναμενόμενη η αντίδραση , πάει για εύκολη νίκη κ στα Ιωάννινα κ φ4 ο Βικος

- Αμαλιαδα / Μέγαρα νομίζω θα τελειώσει αύριο η σειρά

-ΑΓΕΧ / Παπάγου 25-75 για να τελειώσει αύριο η σειρά

- Ψυχικό /Πρωτεας Εύκολο διπλό κ 3-0

-εύκολα οι Σοφάδες

- πέφτει η Δάφνη

Gkos

champion
Reactions:

Τετ Απρ 15, 2026 7:07 am

Fournie94 έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 9:51 pm

- Ψυχικό /Πρωτεας Εύκολο διπλό κ 3-0
Ήδη είμαστε κάτω 3-0 :mrgreen:

Fournie94

Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: MegaridaBC

Τετ Απρ 15, 2026 7:42 am

4-0 για τον Πρωτεα sorry

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Τετ Απρ 15, 2026 9:59 am

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!
Χτες είδαμε γιατί ο Σάρας Μαστρογιαννοπουλος είναι ο παίχτης που πρέπει να πάρεις αν θες να ανέβεις....
Πιστεύω πως δεν θα ξαναβγάλουν τα μάτια τους οι Γιαννιώτες το Σάββατο και θα πάνε στο Final4...
Το Λαύριο σαν να μπερδεύτηκε με την επιστροφή του Λεφιου βέβαια ο Βικος στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένος να μην αφήσει περιθώρια....

Σήμερα ελεύθερη είσοδος στα Πεύκα που θέλουν να παραμείνουν κατηγορία και κάνουν τα πάντα!!
Θα είναι δύσκολο ματς γιατί δεν έχουν την εμπειρία οι γηπεδούχοι...
Πιστεύω και ελπίζω να το πάρουν!

Οι υπόλοιπες σειρές πιστεύω θα τελειώσουν σήμερα....
Ο Κόροιβος πιστεύω θα έχει μείνε από δυνάμεις και δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την πίεση των Μεγάρων...
Η Χαλκίδα θα θέλει να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης νωρίτερα έτσι ο Παπαγου θα περάσει από εκεί το ίδιο ισχύει και για τον Βόλο με τους Σοφάδες...
Ψυχικό Βούλα δίνω κάποιες πιθανότητες να έχουμε και άλλο ματς αλλά θα πάω και εκεί με το διπλό....
Θα πάει κάποιος από το Φόρουμ Λευκάδα την πρωτομαγιά για να έχουμε ρεπορτάζ;;;;;;
Εγώ με την παρέα μου το σκεφτόμαστε σοβαρά!

General for ever

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
Αγαπημένη ομάδα: Papagou

Τετ Απρ 15, 2026 8:29 pm

nextplay έγραψε:
Τετ Απρ 15, 2026 9:59 am
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!
Χτες είδαμε γιατί ο Σάρας Μαστρογιαννοπουλος είναι ο παίχτης που πρέπει να πάρεις αν θες να ανέβεις....
Πιστεύω πως δεν θα ξαναβγάλουν τα μάτια τους οι Γιαννιώτες το Σάββατο και θα πάνε στο Final4...
Το Λαύριο σαν να μπερδεύτηκε με την επιστροφή του Λεφιου βέβαια ο Βικος στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένος να μην αφήσει περιθώρια....

Σήμερα ελεύθερη είσοδος στα Πεύκα που θέλουν να παραμείνουν κατηγορία και κάνουν τα πάντα!!
Θα είναι δύσκολο ματς γιατί δεν έχουν την εμπειρία οι γηπεδούχοι...
Πιστεύω και ελπίζω να το πάρουν!

Οι υπόλοιπες σειρές πιστεύω θα τελειώσουν σήμερα....
Ο Κόροιβος πιστεύω θα έχει μείνε από δυνάμεις και δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την πίεση των Μεγάρων...
Η Χαλκίδα θα θέλει να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης νωρίτερα έτσι ο Παπαγου θα περάσει από εκεί το ίδιο ισχύει και για τον Βόλο με τους Σοφάδες...
Ψυχικό Βούλα δίνω κάποιες πιθανότητες να έχουμε και άλλο ματς αλλά θα πάω και εκεί με το διπλό....
Θα πάει κάποιος από το Φόρουμ Λευκάδα την πρωτομαγιά για να έχουμε ρεπορτάζ;;;;;;
Εγώ με την παρέα μου το σκεφτόμαστε σοβαρά!

Καλησπερα, Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!
Η ομαδα μου συνεχιζει την εκπληκτικη της χρονια με την προκριση της στο Final Four. Ποιος να το πιστευε στην αρχη της χρονιας οτι η Παπαγαρα θα ηταν στο Final Four κανοντας ενα εκπληκτικο Β γυρο??? Στην αρχη της χρονιας ολοι μιλαγαμε για οσο το δυνατον γρηγοροτερη σωτηρια, και φτασαμε να διεκδικουμε ανοδο στη BCL...
Εξακολουθει βεβαια ο Βικος να εχει το προβαδισμα αν αποκλεισει το σκληροτραχηλο Λαυριο...Και λογω αποστασης απο Λευκαδα, αλλα και για αλλους ευνοητους λογους....
Θελω να πιστευω οτι με Anderton στο final four (υπεστη διαστρεμμα σημερα), θα διεκδικησουμε τις οποιες πιθανοτητες μας...
Οσον αφορα το ταξιδι στη Λευκαδα, ηδη υπαρχει ξεσηκωμος στους Generals για αποβαση (να χρησιμοποιησω και στρατιωτικο ορο...Τι σοϊ Στρατηγοι ειμαστε😀).
Η χρονια ειναι ηδη πετυχημενη!!! Συγχαρητηρια στην ομαδα...Μαζι και οπου βγει Παπαγαρα!!!

Lpl8

sophomore
Reactions:

Τετ Απρ 15, 2026 10:49 pm

Συγχαρητήρια στα Μέγαρα, μου άρεσε που αποφάσισε να κατέβει χωρίς Αμερικάνους και κατάφερε να είναι άκρως ανταγωνιστική ομάδα, επίσης μου άρεσε που είδα πιο τον Μάνταλο πιο προσγειωμένο σε σχέση με την περσινή του "έπαρση".
Τι να πω για τον φετινό Κόροιβο, όπως κάθε χρόνο τρυπάει το ταβάνι του,έτσι κ φέτος με 7-8 παίκτες στα περισσότερα παιχνίδια,με έναν ξένο στα τελευταία παιχνίδια αφού ο Ντέιβις ήρθε τραυματίας κ ουσιαστικά δεν έπιασε.Το κλείσιμο της σεζόν δεν ήταν ιδανικό(μια 5αδα επαγγελματίες απέμειναν σήμερα)...

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Απρ 15, 2026 11:19 pm

Nαιιιιι ρε παπαγάρα :bblove: Τρομερή εμφάνιση και πάλι από Μπιλάλη, Adderton που είχαν συμπαραστάση τον Καραμαλέγκο ενώ ήταν σούπερ χρήσιμος σε άμυνα και γενικά στο να σκεπάζει τα πάντα ο Jesse.

Όπου βγει τώρα :)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Πέμ Απρ 16, 2026 2:34 pm

Iσως για πρωτη φορα θα παρακολουθησουμε f-4 με πιθανοτητες 25%.
Και μπορει να υπαρχει θεωρητικο φαβορι (Γερακια θεωρω θα περασουν το Λαυριο) ,το οποιο ομως ουτε την Τριτη εδειξε κατι δραστικα διαφορετικο,περα απο τις 2 προσωπικοτητες που βγηκαν μπροστα και καθαρισαν.Παραμενουν τα προβληματακια της ελλειψης καθαρου ασσου και της -κατω των προσδοκιων- αποδοσης της φροντλαιν.

Η Βουλα παιζει το πιο ελκυστικο μπασκετ και δειχνει οτι βρισκεται στην καλυτερη της φορμα!

ΝΕΜ ειναι μια κατηγορια μονη της,ενεργειακα μιλωντας και με αγωνιστικα χαρακτηριστικα δυσκολα αντιμετωπισιμα.

Παπαγαρα το απολυτο αουτσαιντερ,ενα λυσσασενο underdog που δεν εχει τιποτα να χασει,εχει 2 παιχταραδες στην περιφερεια,ματι γυαλισμενο και αυτο τους κανει τρομερα επικινδυνους.

Αν επρεπε να πονταρω καπου τα λεφτα μου,θα το εκανα Στρατηγικα :dribble:

Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”