Καλώς ήρθες φίλε μου. Χρειαζόμαστε περισσότερους Παναθηναϊκούς στο φόρουμ. Κατά τη γνώμη μου πιο αντικειμενική λέξη από το «σέρνεται» δεν θα μπορούσες να βρεις. Αλλά ο καθένας έχει και την οπτική του γωνία. Πάντα με βάση την ατομική ποιότητα του ρόστερ μιλώ.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 3:54 pmΈχω δει γενικά τα σχόλιά σου όλη τη χρονιά. Καλά κάνεις και θες να υποστηρίζεις την ομάδα αν αυτό σε ευχαριστεί απλά είναι σχεδόν καθολικά αποδεκτό πλέον ότι η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή. Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε να έβγαινε 6-8η όπως θα βγει τώρα αλλά τουλάχιστον να βλέπαμε κάτι πιο ωραίο. Μπορεί η λέξη σέρνεται να είναι καθ υπερβολή αλλά έχω δει ελάχιστα παιχνίδια που πραγματικά να σκέφτηκα ότι βλέπω ωραίο μπάσκετ. Νομίζω ήταν ο τουλούμπας που είπε ότι ο αταμάν έχει περάσει τον δικό του τρόπο σκέψης στους παίκτες και απλά είναι όλοι αδιάφοροι (και ίσως σκέφτονται εμείς είμαστε καλύτεροι θα νικήσουμε στο τέλος). Αυτό θεωρώ και εγώ.
Euroleague round 37 - Valencia vs Panathinaikos - 9/4 - 21.45 - Novasports Prime
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστά.pan24 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 4:15 pmΑν δε κάνω λάθος, αν πάμε στα play in ως 7οι και χάσουμε στο πρώτο παιχνίδι αλλά κερδίσουμε στο δεύτερο περνάμε ως 8οι.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 3:50 pm
Μόνο ένα σενάριο υπάρχει. Στην χειρότερη θα είστε εβδομοι. Να χάσουμε τελευταία αγωνιστική και να κερδίσει η Βαλένθια οπότε θα βγούμε δεύτεροι. Αλλά επειδή ποτέ δεν διαλέξαμε αντίπαλο χάνοντας επίτηδες δεν βλέπω να χάνουμε

-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστό είναι και είναι και ένα σενάριο που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα αν πέσετε πχ με Μονακό που δεν νιώθει από έδρες και δεν έχει και τίποτα να χάσει. Κάπως έτσι πέφτουμε μεταξύ μας.pan24 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 4:15 pmΑν δε κάνω λάθος, αν πάμε στα play in ως 7οι και χάσουμε στο πρώτο παιχνίδι αλλά κερδίσουμε στο δεύτερο περνάμε ως 8οι.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 3:50 pm
Μόνο ένα σενάριο υπάρχει. Στην χειρότερη θα είστε εβδομοι. Να χάσουμε τελευταία αγωνιστική και να κερδίσει η Βαλένθια οπότε θα βγούμε δεύτεροι. Αλλά επειδή ποτέ δεν διαλέξαμε αντίπαλο χάνοντας επίτηδες δεν βλέπω να χάνουμε
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
οσο σοβαρα μπορει να παρει καποιος εναν φιλαθλο η εστω οπαδο που περναει απο το "ραβουμε το 4ο ,η το 8ο( αναλογα με την προτιμηση του) " μετα απο μια νικη στο "ουτε πλευοφ δεν θα μπουμε" στη πρωτη γκελα. δεν διαφερουν ουσιαστικα και πολυ . εγω την αποψη μου σχετικα με την ευρωλιγκα στην εχω πει παλιοτερα , ειναι ετσι το συστημα που μια ομαδα μπορει να μπει απο το παραθυρο στα πλευ ιν να κανει ενα μηνα φοβερες εμφανισεις και να παει και να το σηκωσει (και θα ειναι και πολυ μεγαλη μαγκια) απο εκει και περα το κλικ μπεητ ειναι μια πραγματικοτητα που δυστυχως πρεπει αν μαθουμε να ζουμε μαζι της και να την διαχειριζομαστε με ψυχραιμια
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα αυτονόητα !Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 3:06 pmΠαιδιά σωστός ο Kein.kein έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 2:21 pmΑυτή είναι η δική σου άποψη, και αν νομίζεις ότι ισχύει κάνε αναφορά, στους διαχειριστές. Το να κατονομάζεις ένα μέλος ως troll βέβαια είναι κάτι που επίσης σε βάζει στην ίδια εξίσωση, όσον αναφορά την αναφορά και τους κανόνες του φόρουμ. Φιλική συμβουλή (καθόλου ειρωνική, ειλικρινά) : Αν θέλετε να σας σέβονται, να συμπεριφέρεστε κι εσείς με σεβασμό. Το να αποκαλείς κάποιον τρολ είναι κάπως βαρύ ...
Θεωρεί κάποιος ότι ένα ποστ είναι επιλήψιμο; Αναφορά.
Θεωρεί ότι κάποιο ποστ χρήζει απάντησης, απαντάει χωρίς να προσβάλει τον άλλο. Καλές είναι οι αντίθετες απόψεις αν ο διάλογος είναι ειλικρινής.
Τον εκνευρίζει κάποιος Ignore (όχι εσείς...mods)
Συζητήσεις ότι κάποιος είναι τρόλ, για το αν προκαλεί και όχι, προσβολές από την άλλη κλπ, όχι σας παρακαλώ, αν κάποιος έχει σκοπο΄να προκαλέσει αργά η γρήγορα φεύγει. Μεγάλοι είμαστε μπορούμε να κρίνουμε τους άλλους ο καθένας με το δικό του φίλτρο. Θεωρείτε ότι κάποιος κινείται στα όρια σκοπίμως; Να το συζητήσουμε αλλά σε p.m.
Υ.Γ @yawn.brigade: τον Reberdelios λες ή κάπως έτσι. .
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Απλά θεωρώ ότι είναι μηδενιστικό να πετάς ένα "σέρνεται όλο το χρόνο", γιατί δε λαμβάνεις υπόψη όλα τα δεδομένα (τραυματισμούς κλπ.). Και το ζητούμενο και αυτό που μένει στο τέλος είναι ο τίτλος, το "ωραίο μπάσκετ" είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από τα γούστα του καθένα. Γιατί και πέρυσι δε νομίζω η Φενέρμπαχτσε να έπαιξε το πιο "όμορφο" μπάσκετ, αλλά αυτή πήρε την Ευρωλίγκα.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 3:54 pmΈχω δει γενικά τα σχόλιά σου όλη τη χρονιά. Καλά κάνεις και θες να υποστηρίζεις την ομάδα αν αυτό σε ευχαριστεί απλά είναι σχεδόν καθολικά αποδεκτό πλέον ότι η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή. Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε να έβγαινε 6-8η όπως θα βγει τώρα αλλά τουλάχιστον να βλέπαμε κάτι πιο ωραίο. Μπορεί η λέξη σέρνεται να είναι καθ υπερβολή αλλά έχω δει ελάχιστα παιχνίδια που πραγματικά να σκέφτηκα ότι βλέπω ωραίο μπάσκετ. Νομίζω ήταν ο τουλούμπας που είπε ότι ο αταμάν έχει περάσει τον δικό του τρόπο σκέψης στους παίκτες και απλά είναι όλοι αδιάφοροι (και ίσως σκέφτονται εμείς είμαστε καλύτεροι θα νικήσουμε στο τέλος). Αυτό θεωρώ και εγώ.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η Μονακό πιστεύω δε θα είναι καν στα play in. Σήμερα παίζει με Μπαρτσα και την άλλη βδομάδα με Χαποελ. Θεωρώ ότι θα τα χάσουν και τα δύο τα παιχνίδια και θα μείνουν εκτός. Ίσως να αρκεί και μια ήττα για αυτό το σενάριο.
Αρκεί να κερδίσει η Ντουμπαι σήμερα την Εφες και την άλλη βδομάδα την Βαλενθια, ένα αρκετά πιθανό σενάριο.
Αρκεί να κερδίσει η Ντουμπαι σήμερα την Εφες και την άλλη βδομάδα την Βαλενθια, ένα αρκετά πιθανό σενάριο.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Παλιά μου φαινόταν αστείο όλο αυτό, πλέον με εκνευρίζει να διαβάζω μετά από μια νίκη "ομαδάρα" και 2 μέρες μετά "δεν πάμε πουθενά" κλπ. Δηλαδή αυτό δείχνει ή έλλειψη κατανόησης του αθλήματος ή ότι απλά αυτός που το γράφει νομίζει ότι το μπάσκετ είναι "NBA2K".fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 4:19 pmοσο σοβαρα μπορει να παρει καποιος εναν φιλαθλο η εστω οπαδο που περναει απο το "ραβουμε το 4ο ,η το 8ο( αναλογα με την προτιμηση του) " μετα απο μια νικη στο "ουτε πλευοφ δεν θα μπουμε" στη πρωτη γκελα. δεν διαφερουν ουσιαστικα και πολυ . εγω την αποψη μου σχετικα με την ευρωλιγκα στην εχω πει παλιοτερα , ειναι ετσι το συστημα που μια ομαδα μπορει να μπει απο το παραθυρο στα πλευ ιν να κανει ενα μηνα φοβερες εμφανισεις και να παει και να το σηκωσει (και θα ειναι και πολυ μεγαλη μαγκια) απο εκει και περα το κλικ μπεητ ειναι μια πραγματικοτητα που δυστυχως πρεπει αν μαθουμε να ζουμε μαζι της και να την διαχειριζομαστε με ψυχραιμια
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
καλως ορισες στην παρεα ! φιλε μου δεν χρειαζεται να τους νικησεις ολους για αν παρεις την ευρωλιγκα ,χρειαζεται απλα αν νικησεις οποιον πεσει μαζι σου στις διασταυρωσεις .Δυνητικα η ομαδα σου μπορει να το παει και εμχρι τελους και αν σηκωσει την κουπα οσοα κι αν οι μεχρι τωρα εικονα της δεν πειθει . δεν θα ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευτ;αι φορα που δεν θα το επερνε η ομαδα που επαιζε το καλυτερο μπασκετ ολη τη χρονια αλλα δεν καταφερε να αποδωσει οπως πρεπει ειτε στα πλευοφ ειτα στους αγωνες του Φ4. ειναι πολυπαραγοντικο το θεμα και σιγουρα δεν μπορουμε να ξερουεμ το νικητη μεχρι να σφυριξει η ληξη του τελικου .TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 2:31 pmΔεν έχω ξαναγράψει αλλά μετά και από την χτεσινή εμφάνιση () απλά θέλω να πω το εξής. Για εμένα η ομάδα που έχει την καλύτερη αγωνιστική εικόνα είναι ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αν θα πάρει την Ευρωλίγκα αλλά το θεωρώ αρκετά πιθανό. Στο τέλος κερδίζει η λογική. Δεν γίνεται μια ομάδα που σέρνεται όλον τον χρόνο ξαφνικά να τους νικήσει όλους. Και δεν δέχομαι ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει σίγουρα γιατί είναι μονά παιχνίδια κλπ. Και ακόμα και να μην πάρει την Ευρωλίγκα πιστεύω ότι θα πάρει το πρωτάθλημα 3-0 ή 3-1. Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός μπορεί να εμφανιστεί τακτικά καλύτερος αλλά γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής; Είναι τόσο ασήμαντα πια αυτά τα παιχνίδια που κάνουν 1 καλό παιχνίδι στα 3 και στα υπόλοιπα τραβάμε τα μαλλιά μας; Αυτά τα λίγα.
![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
βρε μπιλυ αν ωα σου πω οτι δεν σε νιωθω , ψεμματα θα σου πω. απλα κι εσυ οπως και ολοι μας πιστευω μαθαινουμε αναγκατικα να μην πολυδινουμε βαση σε ορισμενες καταστασεις . οσοι απο τους φιλαθλους καταλαβαινουν κατι τι απο μπασκετ και δουν στο διπλα πινακακι οτι ο πρωτος με το δεκατο εχουν 3 νικες διαφορα που καποιες απο αυτες μπορει αν ειναι και στο καλαθι μπορουν να καταννοησουν ποσο δυσκολο ειναι να μεινεις στον αφρο κι αντιστοιχα ποσο ευκολο ειναι να μεινεις ακομα κι εκτος δεκαδας.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 4:25 pmΠαλιά μου φαινόταν αστείο όλο αυτό, πλέον με εκνευρίζει να διαβάζω μετά από μια νίκη "ομαδάρα" και 2 μέρες μετά "δεν πάμε πουθενά" κλπ. Δηλαδή αυτό δείχνει ή έλλειψη κατανόησης του αθλήματος ή ότι απλά αυτός που το γράφει νομίζει ότι το μπάσκετ είναι "NBA2K".fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 4:19 pm
οσο σοβαρα μπορει να παρει καποιος εναν φιλαθλο η εστω οπαδο που περναει απο το "ραβουμε το 4ο ,η το 8ο( αναλογα με την προτιμηση του) " μετα απο μια νικη στο "ουτε πλευοφ δεν θα μπουμε" στη πρωτη γκελα. δεν διαφερουν ουσιαστικα και πολυ . εγω την αποψη μου σχετικα με την ευρωλιγκα στην εχω πει παλιοτερα , ειναι ετσι το συστημα που μια ομαδα μπορει να μπει απο το παραθυρο στα πλευ ιν να κανει ενα μηνα φοβερες εμφανισεις και να παει και να το σηκωσει (και θα ειναι και πολυ μεγαλη μαγκια) απο εκει και περα το κλικ μπεητ ειναι μια πραγματικοτητα που δυστυχως πρεπει αν μαθουμε να ζουμε μαζι της και να την διαχειριζομαστε με ψυχραιμια
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η Μονακό πρέπει να κερδίσει σήμερα. Ακόμα και με 1/2 (το σημερινό) βγαίνει 8η.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 4:22 pmΗ Μονακό πιστεύω δε θα είναι καν στα play in. Σήμερα παίζει με Μπαρτσα και την άλλη βδομάδα με Χαποελ. Θεωρώ ότι θα τα χάσουν και τα δύο τα παιχνίδια και θα μείνουν εκτός. Ίσως να αρκεί και μια ήττα για αυτό το σενάριο.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα πολλά πράγματα παίζουν ρόλο δεν διαφωνώ. Απλά για μένα δεν υπάρχει δικαιολογία για την εικόνα και όχι τόσο για το αποτέλεσμα αυτό καθεαυτό. Αν μεθαύριο τραυματιστεί ο λεσορ (χτύπα ξύλο) η ομάδα θα μείνει με τον φαριντ που, όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να παίξει στα κόκκινα 40 λεπτά, και τον Μήτογλου που δυστυχώς φέτος δεν κάνει καλή χρονιά. Είναι μια ατυχία ναι αλλά ποιος φταίει για την κατάσταση στο 5; Το ίδιο ισχύει και για τον άσο. Το πιο «όμορφο» μπάσκετ δεν είναι δεδομένο ότι θα κερδίσει. Απλά αν η ομάδα έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο, ρόλους, χημεία, συνεννόηση ε είναι λίγο πιο πιθανό. Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τον Παναθηναϊκό απλά η ομάδα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 4:21 pmΑπλά θεωρώ ότι είναι μηδενιστικό να πετάς ένα "σέρνεται όλο το χρόνο", γιατί δε λαμβάνεις υπόψη όλα τα δεδομένα (τραυματισμούς κλπ.). Και το ζητούμενο και αυτό που μένει στο τέλος είναι ο τίτλος, το "ωραίο μπάσκετ" είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από τα γούστα του καθένα. Γιατί και πέρυσι δε νομίζω η Φενέρμπαχτσε να έπαιξε το πιο "όμορφο" μπάσκετ, αλλά αυτή πήρε την Ευρωλίγκα.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 3:54 pm
Έχω δει γενικά τα σχόλιά σου όλη τη χρονιά. Καλά κάνεις και θες να υποστηρίζεις την ομάδα αν αυτό σε ευχαριστεί απλά είναι σχεδόν καθολικά αποδεκτό πλέον ότι η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή. Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε να έβγαινε 6-8η όπως θα βγει τώρα αλλά τουλάχιστον να βλέπαμε κάτι πιο ωραίο. Μπορεί η λέξη σέρνεται να είναι καθ υπερβολή αλλά έχω δει ελάχιστα παιχνίδια που πραγματικά να σκέφτηκα ότι βλέπω ωραίο μπάσκετ. Νομίζω ήταν ο τουλούμπας που είπε ότι ο αταμάν έχει περάσει τον δικό του τρόπο σκέψης στους παίκτες και απλά είναι όλοι αδιάφοροι (και ίσως σκέφτονται εμείς είμαστε καλύτεροι θα νικήσουμε στο τέλος). Αυτό θεωρώ και εγώ.
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανεξάρτητα ότι το γράφω εδώ, μπορούσα άνετα να το γράφω και στο δικό μας νήμα. Όπως και να 'χει. Για να καταλάβετε τι σημαίνει σοβαρός προπονητής σας παραπέμπω στις δηλώσεις του κοουτς της Βαλένθια ως απάντηση στον Αταμάν. Ήθος, χαμηλά το κεφάλι, δουλευταράς. Η σωστή νοοτροπία που πρέπει να έχει μια ομάδα. Με έχει κερδίσει απόλυτα.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο