Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic
Συντονιστής: Captains
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα ο Μαρτίνεθ αξίζει το coach of the year 100%. Ωστόσο διαφωνώ με το ότι δεν έχει και τίποτα σπουδαίο σαν ρόστερ, έχει undervalued παίκτες που ακόμα δεν αμείβονται σύμφωνα με τις δυνατότητες τους (ή το potential τους). Αυτό βέβαια είναι κατόρθωμα τους λόγω καλού recruiting. Πάντως το τωρινό της budget δεν αντικατοπτρίζει την αξία των παικτών όπως φαίνεται στο γήπεδο.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν ξέρω αν έχουν τη διάθεση να είναι στα playoffs και να ελπίζουν σε έναν τίμιο αποκλεισμό. Με τόση περιπέτεια μέσα στη σεζόν και με ένα ρόστερ 8 παικτών πλέον. Με ομάδες δεκάδας μόνο τον ΟΣΦΠ κέρδισαν το τελευταίο τρίμηνο. Θα τους δούμε με Μπάρτσα και Χάποελ. Πιστεύω θα κερδίσουν σήμερα και θα χάσουν με την Χάποελ αλλά τελικά δεν θα περάσουν στα πλέι ιν
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να σου πω.. Εδώ λένε πως κρατικοποιηθηκε η ομάδα για να βγουν οι πληρωμές και τα λειτουργικά έξοδα, διοίκηση δεν υπάρχει πλέον. Το πιο πιθανό είναι να γίνει κανένας διακανονισμός με το κράτος για να λυθούν τα συμβόλαια και να διαλύσει η ομάδα. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως θα τηρηθούν μπόνους και έξτρα
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο