Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Παρ Απρ 10, 2026 4:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καθίστε να δούμε μέχρι τέλος της σεζόν για το Νιλικινά. Αν παίξει τις άμυνες του επάνω στο Nunn και τον εξαφανίζει πάλι, για τα λεφτά που παίρνει δεν πρόκειται να φύγει.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 4:47 pmο ολυμπιακος ολα με οψιον τα βαζει..να εκανε εξαιρεση στον τζοσεφ χλωμο εκτος και δεν ερχοταν αλλιως..αλλα η αλλη του επιλογη ηταν ο αρης οποτε..
Ο Ντιλικινά υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 έτους το οποίο περιλαμβάνει out από την πλευρά του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι του 2026
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εύκολο. Φαλ φεύγει. Θέλω ευκίνητη ομάδα. Ο Φαλ είναι 2.20 και αντί να σηκωθεί να καρφώσει να τους βάλει στα καλάθια κοιτάει να δώσει πάσα.
Θα πρόκειται για έγκλημα αν χαλάσουμε την 3αδα Ταρίκ, Μιλου και Χολ..Που για τους Χολ και Ταρίκ πληρώσαμε και buy out. Ο Φαλ μεγάλωσε και καλό θα είναι να αποχωρήσει.
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπική μου γνώμη: ο Φαλ χρωστάει ηθικά στην ομάδα που τον στήριξε, και πιστεύω πως θα το ανταποδώσει. Μπορεί να μείνουν και τα 4 σέντερ, με τον Φαλ πιστό στρατιώτη να μένει πίσω και να επιστρατεύεται όπου τον χρειαστεί η πατρίδ... η ομάδα, ήθελα να πω. Φυσικά με τα ανάλογα λεφτά, όχι με ηγεμονικό συμβόλαιο.
Το θέμα είναι αν θα θέλει να συνεχίσει ως 3ος ο Χολ ή αν θα ψαχτεί για μεγαλύτερο ρόλο αλλού (που τον δικαιούται, στο κάτω-κάτω).
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το θεμα ειναι ο χολ θα θελει να μεινει 3ος?και αν ναιι..ο ταρικ θα θελει να μεινει σε 3δα με μιλου χολ?ο φαλ οσο να ναι τι απαιτησεις να εχει..εκτος απο το να παρει το 1.8 του.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 7:02 pmΕύκολο. Φαλ φεύγει. Θέλω ευκίνητη ομάδα. Ο Φαλ είναι 2.20 και αντί να σηκωθεί να καρφώσει να τους βάλει στα καλάθια κοιτάει να δώσει πάσα.
Θα πρόκειται για έγκλημα αν χαλάσουμε την 3αδα Ταρίκ, Μιλου και Χολ..Που για τους Χολ και Ταρίκ πληρώσαμε και buy out. Ο Φαλ μεγάλωσε και καλό θα είναι να αποχωρήσει.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Χολ δείχνει να μην έχει πρόβλημα. Το αντίθετο θα έλεγα. Περνάει καλά στην Ελλάδα και το βγάζει προς τα έξω. Είναι ωραίος τύπος χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Δείχνει να απολαμβάνει την στιγμή.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 8:42 pmτο θεμα ειναι ο χολ θα θελει να μεινει 3ος?και αν ναιι..ο ταρικ θα θελει να μεινει σε 3δα με μιλου χολ?ο φαλ οσο να ναι τι απαιτησεις να εχει..εκτος απο το να παρει το 1.8 του.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 7:02 pm
Εύκολο. Φαλ φεύγει. Θέλω ευκίνητη ομάδα. Ο Φαλ είναι 2.20 και αντί να σηκωθεί να καρφώσει να τους βάλει στα καλάθια κοιτάει να δώσει πάσα.
Η σεζόν έτσι όπως είναι δομημένη και με Μιλου στο ρόστερ υπάρχει χώρος και για τους τρεις. Είναι πολλά τα παιχνίδια και δεν σε παίρνει να μείνεις με ένα Σέντερ. Γενικά χώρος και χρόνος υπάρχει για όλους.
Τώρα ο Ταιρικ είναι θέμα..είναι παίκτης που άνετα θα έπαιζε 25´. Δεν ξέρω πως θα το πάρει του χρόνου αν συνεχίσει να παίζει κάτω από 20 λεπτά. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες ώστε να έχει και απαίτηση να παίζει παραπάνω.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν εχει προλαβει να βρει ρυθμο ρε συ ντιμιτζ..αφου κατι 10λεπτα παιρνει απο δω και απο εκει..ο χολ δειχνει να μην επηρεαζεται απο αυτο ισα ισα εχει βελτιωθει..αλλα ο ταρικ πρεπει να παιζει για να δουμε τον παικτη που ειναι..οπως και ο μιλου επεσε σε αποδοση που του μειωθηκε ο χρονος..δεν νομιζω οτι φταιει μονο ο ναρθηκας.
εμενα μου φαινεται το λογικο ειναι να παμε με μιλου ταρικ φαλ αλλα τον φαλ σαν παπανικολαου διαχειριση.
εμενα μου φαινεται το λογικο ειναι να παμε με μιλου ταρικ φαλ αλλα τον φαλ σαν παπανικολαου διαχειριση.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο