Το μπασκετ που παιξαμε στην αρχη της χρονιας ηταν επιιεικως αθλιο. Κανενας τοτε δεν θα περιμενε οτι με μια νικη με Αρμανιβθα τερματιζαμε πρωτη.
Φαινεται οτι η ομαδα πηρε τα πανω της τον τελευταιο μηνα καθως νικησε με 20αρα σχεδον Ρεαλ Φενερ, νικησε τη Χαποελ με μεγαλυτερο κινητρο με σημαντικες απουσιες και ενα προπονητη που ηταν ο πρωτος που εδειξε τον τροπο αντιμετωπισης του Σασα. Εχασε απο Ζαλγκιρις εκτος στην παραταση με σημαντικες απουσιες και εχασε απο την Βαλενθια στον ποντο με αμφιλεγομενες διαιτητικες αποφασεις στο τελος. Ολα αυτα ενω επαιζε παιχνιδι ανα δυο μερες για 2 εβδομαδες.
Γενικα φαινεται η δουλεια του προπονητικου τιμ. Το χθεσινο μου εδειξε οτι η ομαδα ειναι πιο ετοιμη απο ποτε. Ετοιμη να φαει ξυλο και να μην την αφησουν να παιξει το μπασκετ της ενω οι αλλοι εχουν παικτες προσωπικοτητες.
Το οτι ο Οκυμπιακος ειναι ομαδα ρεγκιουλαρ το βρισκω ακρως υποτιμητικο οταν σε σειρα αγωνων εχει αποκλεισει Φενερ του Ιτουδη με ροστερ ποκυ πιονακριβο απο το δικο του, Μονακο με ροστερ ποκυ πιο ακριβο απο το δικο του, Μπαρτσελονα με μειονεκτημα εδρας και την Ρεαλ. Το φαιναλ φορ ειναι αδικο αλλα και ομορφο ταυροχρονα. Σιγουρα δεν γινεται να αφοριζουμε τους κοπους μιας χρονιας για 1 κακο παιχνιδι. Ε αυτη η φετινη βερσιον φαινεται να δουλευεται και για αυτο.
Τα περι βαριας φανελας τα ακουω μια ζωη και γελαω. Δεν παιζουν οι φανελες μπαλιτσα αλλα οι παικτες









BasketForum – Ιστορικό Αρχείο