Το να κάθεται ο Παπαθεοδώρου να κράζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Αταμάν δεν τον κάνει αντικειμενικό, εμμμονικό και εμπαθή τον κάνει. Όπως άλλωστε και όλους τους υπόλοιπους που κάνουν το ίδιο. Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει ότι άτομα σαν τον Παπαθεοδώρου είναι που θέλουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα μόνιμης γκρίνιας και φαγωμάρας στο εσωτερικό της ομάδας και είναι στην ουσία οι πραγματικοί εχθροί της ομάδας.TuTiS έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 12:16 pmΔεν νομίζω αφού λήγει το συμβόλαιο του τέλος της χρονιάς. Περισσότερες πιθανότητες δίνω απλά να το λέει γιατί μέχρι πρότινος είχε κάνει μπουγάδα τον Αταμάν και επειδή την βλέπουν να έρχεται η πιθανή διασταύρωση με την Βαλένθια όπου θα δείξει τα προβλήματα που υπάρχουν στον πάγκο, είπαν να το παίξουν αντικειμενικοί.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 7:08 pmΤους τελευταίους μήνες ο Παπαθεοδώρου ασκεί πολύ έντονη κριτική στον Αταμάν από όσο έχω παρακολουθήσει. Θα μπορούσε να είναι εντολή dpg μπας και παραιτηθεί;
Αθλητικά σάιτ και Αντικειμενικότητα
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά μου κάνει εντύπωση επειδή ο ίδιος ο ιδιοκτήτης ανεβάζει άρθρα από το sdna και γενικά αναφέρεται σε αυτούς, οπότε αν στηρίζει τόσο πολύ τον αταμάν αυτές οι απόψεις δεν τον ενοχλούν; Στα πιο γνωστά σάιτ sdna, sport24, gazzetta οι δημοσιογράφοι σίγουρα δεν είναι αντικειμενικοί. Το sdna είναι μια κατηγορία μόνο του δυστυχώς. (είναι λίγο θεωρία συνομωσίας δεν το πιστεύω 100% και έχει σχέση με το ποιος είναι ο dpg γενικά οπότε τον έχω ικανό να το κάνει και αυτό)
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Βασικά το SDNA είναι του Σαββίδη, ο Γιαννακόπουλος έχει το OnSports.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 12:42 pmΤο συμβόλαιό του λήγει του χρόνου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά μου κάνει εντύπωση επειδή ο ίδιος ο ιδιοκτήτης ανεβάζει άρθρα από το sdna και γενικά αναφέρεται σε αυτούς, οπότε αν στηρίζει τόσο πολύ τον αταμάν αυτές οι απόψεις δεν τον ενοχλούν; Στα πιο γνωστά σάιτ sdna, sport24, gazzetta οι δημοσιογράφοι σίγουρα δεν είναι αντικειμενικοί. Το sdna είναι μια κατηγορία μόνο του δυστυχώς. (είναι λίγο θεωρία συνομωσίας δεν το πιστεύω 100% και έχει σχέση με το ποιος είναι ο dpg γενικά οπότε τον έχω ικανό να το κάνει και αυτό)
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το sdna δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Δημήτρη, είναι αδέσμευτοι δημοσιογράφοι που λένε ελεύθερα τη γνώμη τους. το γεγονός ότι 6-7 χρόνια τώρα δεν έχουν γράψει ούτε μισή πρόταση αρνητική για τον κ. Δημήτρη παρά μόνο άρθρα που τον αποθεώνουν συμβαίνει απλά γιατί ο συγκεκριμένος τα κάνει πάντα όλα τέλεια.
επίσης οι κύριοι Παπαθεοδώρου, Κουβόπουλος, Κοντός, Μπούκουρας δεν είχαν ποτέ καμία εργασιακή σχέση με τα Μέσα του κ. Δημήτρη.
τα σχόλια τύπου "αν υπήρχε αντικαταστάτης θα τον είχε διώξει τον Αταμάν" είναι απλά προσωπικές εκτιμήσεις των κυρίων Παπαθεοδώρου και Κοντζιά.
και το ξαφνικό ενδιαφέρον για τον Πασκουάλ και για το out στο συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα είναι λογικό γιατί πρόκειται για προπονητή που έχει περάσει από τα μέρη μας.
γνώμη μου.
επίσης οι κύριοι Παπαθεοδώρου, Κουβόπουλος, Κοντός, Μπούκουρας δεν είχαν ποτέ καμία εργασιακή σχέση με τα Μέσα του κ. Δημήτρη.
τα σχόλια τύπου "αν υπήρχε αντικαταστάτης θα τον είχε διώξει τον Αταμάν" είναι απλά προσωπικές εκτιμήσεις των κυρίων Παπαθεοδώρου και Κοντζιά.
και το ξαφνικό ενδιαφέρον για τον Πασκουάλ και για το out στο συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα είναι λογικό γιατί πρόκειται για προπονητή που έχει περάσει από τα μέρη μας.
γνώμη μου.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είχα ασχοληθεί με το ποιος έχει το μέσο αλλά η άποψή μου δεν έχει να κάνει με την ιδιοκτησία αλλά με τα άρθρα που ανεβαίνουν. Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά αλλά υπάρχουν κάποια δεδομένα. Δηλαδή, οι Μπούκουρας, Κουβόπουλος και Παπαθεοδώρου είναι αντιολυμπιακοί και γενικά υπερασπίζονται τον Γιαννακόπουλο. Ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος ανεβάζει άρθρα στο instagram του από το sdna άρα υπάρχει μια πιο στενή σχέση. Όταν είχε πάει στην προπόνηση τους έδωσε γραπτές δηλώσεις να δημοσιεύσουν. Δεν εννοώ ότι τους πληρώνει ο ίδιος και τον υπερασπίζονται. (πχ μέγκα γκουχ γκουχ)BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 12:51 pmΒασικά το SDNA είναι του Σαββίδη, ο Γιαννακόπουλος έχει το OnSports.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 12:42 pmΤο συμβόλαιό του λήγει του χρόνου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά μου κάνει εντύπωση επειδή ο ίδιος ο ιδιοκτήτης ανεβάζει άρθρα από το sdna και γενικά αναφέρεται σε αυτούς, οπότε αν στηρίζει τόσο πολύ τον αταμάν αυτές οι απόψεις δεν τον ενοχλούν; Στα πιο γνωστά σάιτ sdna, sport24, gazzetta οι δημοσιογράφοι σίγουρα δεν είναι αντικειμενικοί. Το sdna είναι μια κατηγορία μόνο του δυστυχώς. (είναι λίγο θεωρία συνομωσίας δεν το πιστεύω 100% και έχει σχέση με το ποιος είναι ο dpg γενικά οπότε τον έχω ικανό να το κάνει και αυτό)
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
παντως ο κοτζιας δεν ειναι παναθηναικοςyawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:04 pmτο sdna δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Δημήτρη, είναι αδέσμευτοι δημοσιογράφοι που λένε ελεύθερα τη γνώμη τους. το γεγονός ότι 6-7 χρόνια τώρα δεν έχουν γράψει ούτε μισή πρόταση αρνητική για τον κ. Δημήτρη παρά μόνο άρθρα που τον αποθεώνουν συμβαίνει απλά γιατί ο συγκεκριμένος τα κάνει πάντα όλα τέλεια.
γνώμη μου.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και τι είναι τότε;τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:09 pmπαντως ο κοτζιας δεν ειναι παναθηναικοςyawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:04 pmτο sdna δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Δημήτρη, είναι αδέσμευτοι δημοσιογράφοι που λένε ελεύθερα τη γνώμη τους. το γεγονός ότι 6-7 χρόνια τώρα δεν έχουν γράψει ούτε μισή πρόταση αρνητική για τον κ. Δημήτρη παρά μόνο άρθρα που τον αποθεώνουν συμβαίνει απλά γιατί ο συγκεκριμένος τα κάνει πάντα όλα τέλεια.
γνώμη μου.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τι σημασία έχει αυτό;τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:09 pmπαντως ο κοτζιας δεν ειναι παναθηναικοςyawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:04 pmτο sdna δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Δημήτρη, είναι αδέσμευτοι δημοσιογράφοι που λένε ελεύθερα τη γνώμη τους. το γεγονός ότι 6-7 χρόνια τώρα δεν έχουν γράψει ούτε μισή πρόταση αρνητική για τον κ. Δημήτρη παρά μόνο άρθρα που τον αποθεώνουν συμβαίνει απλά γιατί ο συγκεκριμένος τα κάνει πάντα όλα τέλεια.
γνώμη μου.
και αυτός στάζει μέλι για τον κ. Δημήτρη αναγνωρίζοντας (δημοσιογραφικά πάντα) την τελειότητα του.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
σιγα μην παραιτηθει ο αταμαν επειδη τον κραζει ενας δημοσιογραφοςTonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 7:08 pmΤους τελευταίους μήνες ο Παπαθεοδώρου ασκεί πολύ έντονη κριτική στον Αταμάν από όσο έχω παρακολουθήσει. Θα μπορούσε να είναι εντολή dpg μπας και παραιτηθεί;
απτην αλλη καλως τον κραζουν αφου αυτο που παρουσιαζει ειναι μαπα και η ομαδα εχει καθετη πτωση στην αποδοδη της καθε χρονο
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως να σε ενοχλεί το SDNA και να σου φαίνονται εντάξει τα υπόλοιπα σάιτ που μέρα νύχτα ειρωνεύομαι τον Αταμάν, την ομάδα κλπ. με τους αντίστοιχους δημοσιογράφους (Παπαδογιάννης κλπ.), είναι κάπως.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:04 pmτο sdna δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Δημήτρη, είναι αδέσμευτοι δημοσιογράφοι που λένε ελεύθερα τη γνώμη τους. το γεγονός ότι 6-7 χρόνια τώρα δεν έχουν γράψει ούτε μισή πρόταση αρνητική για τον κ. Δημήτρη παρά μόνο άρθρα που τον αποθεώνουν συμβαίνει απλά γιατί ο συγκεκριμένος τα κάνει πάντα όλα τέλεια.
γνώμη μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Σάβ Απρ 11, 2026 1:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο