Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγώ θεωρώ αρκετά πιθανό να μη θέλει η ομάδα να του σπάσει το συμβόλαιο.
το ιδανικό σενάριο για εμένα θα είναι να σηκώσει την Ευρωλίγκα ο Μπαρτζώκας, να του φύγει όλη αυτή η πίεση που έχει μαζέψει και να το κάψει εντελώς του χρόνου, τύπου να κατεβάζει 5άδα Μίλου, Χολ, Τζόουνς, Φαλ, Κωστακούμπο και πρώτη αλλαγή Καραγιαννίδη
το ιδανικό σενάριο για εμένα θα είναι να σηκώσει την Ευρωλίγκα ο Μπαρτζώκας, να του φύγει όλη αυτή η πίεση που έχει μαζέψει και να το κάψει εντελώς του χρόνου, τύπου να κατεβάζει 5άδα Μίλου, Χολ, Τζόουνς, Φαλ, Κωστακούμπο και πρώτη αλλαγή Καραγιαννίδη
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Νικας. Μανικας, Λιας, Καραμπανικας, Γενικολιας, Κεντρικοπουλος και μπροστα του μονος ο Νικοναςyawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 12:24 amεγώ θεωρώ αρκετά πιθανό να μη θέλει η ομάδα να του σπάσει το συμβόλαιο.
το ιδανικό σενάριο για εμένα θα είναι να σηκώσει την Ευρωλίγκα ο Μπαρτζώκας, να του φύγει όλη αυτή η πίεση που έχει μαζέψει και να το κάψει εντελώς του χρόνου, τύπου να κατεβάζει 5άδα Μίλου, Χολ, Τζόουνς, Φαλ, Κωστακούμπο και πρώτη αλλαγή Καραγιαννίδη![]()
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Οκόμπο έχει κουβαλήσει άσχημα μετά τον τραυματισμό του Τζέιμς με νούμερα Chris Paul. Αλλά ρε Shaq στο έχω πει χίλιες φορές, οι παίκτες που γουστάρεις δεν ταιριάζουν στην ομάδα με Φουρνιέ-Ντορσει.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 10:20 pmΝτιαλό μαρκάρει σενγκελια και δεν σπρώχνεται με τίποτα τον αναγκάζει σε βήματα και επόμενη φάση κάνει τόσο γρήγορα πλάγια βήματα που ο παντερ δεν μπορεί να τον περάσει και παγιδεύεται στην γωνία
Μακάρι να τον πάρουμε
Εντωμεταξύ από μακινταιρ προτιμώ οκομπο, έκλεισε ντουμπαι λένε αλλά υπήρχε στην αγορά και αυτός .. δεν είμαι φαν του γενικά αλλά από τον κοντι χίλιες φορές
Ο Οκόμπο παίζει με τον Στραζέλ δίπλα του. Να τον φέρεις για να τον βάλεις δίπλα στον Ουόκαπ;
Ο νέος προπονητής της Μονακό ξεκινάει με Τζέιμς-Στραζέλ και βάζει τον Οκομπο στο 8´. Τζέιμς - Οκομπο παίζουν λίγο μαζί και έχουν δίπλα τους στο 3-4 τα νταμάρια να παίζουν άμυνα. Ακόμα και έτσι η Μονακό σε εκείνο το σημείο είναι όσα βάλουμε και όσα φάμε.
Δεν ταιριάζει ούτε ο Οκομπο, ούτε ο Μπάτλερ, ούτε ο Φρανσίσκο στον άσο. Ο μόνος που κουμπώνει άμεσα είναι ο Μακινλει Ράιτ.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αλήθεια πιστεύεις οτι θα τον πειράξει να παίξει τα 12-13 λεπτά που αφήνει ο Σάσα; Γονατιστός θα ερχόταν, γιατί πολύ απλά δεν νομίζω να συνεχίσει ψήνεται να παίζει μόνιμα εκτός έδρας, να βολοδέρνει σε αυτή την ηλικία σε μεσαίες ομάδες, και πλέον να έχει πολύ σοβαρό αντίπαλο και στο εγχώριο τους πρωτάθλημα (για να πεις ότι και καλά θα κλειδώνω πρωταθλήματα Ισραήλ).
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν έβγαινε στην αγορά σίγουρα θα είχε περισσότερες επιλογές από το "είτε Μακάμπι είτε 13 λεπτά πίσω από τον Σάσα" οπότε μάλλον καλό θα ήταν να τον ξεχάσουμε.TuTiS έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:09 pmΑλήθεια πιστεύεις οτι θα τον πειράξει να παίξει τα 12-13 λεπτά που αφήνει ο Σάσα; Γονατιστός θα ερχόταν, γιατί πολύ απλά δεν νομίζω να συνεχίσει ψήνεται να παίζει μόνιμα εκτός έδρας, να βολοδέρνει σε αυτή την ηλικία σε μεσαίες ομάδες, και πλέον να έχει πολύ σοβαρό αντίπαλο και στο εγχώριο τους πρωτάθλημα (για να πεις ότι και καλά θα κλειδώνω πρωταθλήματα Ισραήλ).
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Και να μην έχει θολό βλέμμα αν γίνεται. Ζητάω τόσα πολλά;coach blue έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:43 pmΕσυ δεν περιμενεις την ανασταση .
Εσυ περιμενεις την δευτερα παρουσια![]()
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο