Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 13, 2026 2:11 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Απρ 13, 2026 2:04 pm
yawn.brigade έγραψε:
Δευ Απρ 13, 2026 2:00 pm
τι συμπέρασμα βγάζετε από την επιστροφή του Κίναν Έβανς στην Ελλάδα;

είναι απλά στα πλαίσια των υποχρεώσεων του λόγω συμβολαίου;

φανερώνει ίσως τη διάθεση του να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ;

αν ναι, πιστεύετε ότι μπορεί αυτό να συμβεί στον Ολυμπιακό (έστω και ως τέταρτος pg) του χρόνου;

περισσότερο με ενδιαφέρουν οι εκτιμήσεις σας για το τι πιστεύετε ότι θα συμβεί και όχι το τι θα θέλατε.
Στην καλύτερη θα συνεχίσει σε ομαδα χαμηλότερης δυναμικότητας ως δανεικός ή ως ελεύθερος, δεν βλέπω άλλη λύση, Ως 4ος που; Στην Ευρωλίγκα δεν θα έχει χρόνο και στην Α1 θα πιάνει θέση ξένου
αυτό είναι το λογικό κατά τη γνώμη μου απλά κρατάω μια πισινή γιατί ως οργανισμός δυσκολευόμαστε να απαγκιστρωθούμε από τις καψούρες μας.

ακόμα και το να φύγουν οι Σακ και Φαλ λογικό είναι στα μάτια των περισσότερων αλλά και για αυτά έχω τις αμφιβολίες μου.

του χρόνου απ' ότι λένε μάλλον το φορμάτ της Ευρωλίγκας θα παραμείνει το ίδιο με φέτος οπότε θα πάμε πάλι σε πολλούς αγώνες και ρόστερ 16-17 παικτών και κάπου εκεί μέσα θα χωθούν και καναδυό καψούρες.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2026 3:01 pm

yawn.brigade έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Στην καλύτερη θα συνεχίσει σε ομαδα χαμηλότερης δυναμικότητας ως δανεικός ή ως ελεύθερος, δεν βλέπω άλλη λύση, Ως 4ος που; Στην Ευρωλίγκα δεν θα έχει χρόνο και στην Α1 θα πιάνει θέση ξένου
αυτό είναι το λογικό κατά τη γνώμη μου απλά κρατάω μια πισινή γιατί ως οργανισμός δυσκολευόμαστε να απαγκιστρωθούμε από τις καψούρες μας.

ακόμα και το να φύγουν οι Σακ και Φαλ λογικό είναι στα μάτια των περισσότερων αλλά και για αυτά έχω τις αμφιβολίες μου.

του χρόνου απ' ότι λένε μάλλον το φορμάτ της Ευρωλίγκας θα παραμείνει το ίδιο με φέτος οπότε θα πάμε πάλι σε πολλούς αγώνες και ρόστερ 16-17 παικτών και κάπου εκεί μέσα θα χωθούν και καναδυό καψούρες.
Είμαι ο μόνος που θεωρώ ότι θα τον κρατήσουμε και του χρόνου; :D

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Απρ 13, 2026 3:04 pm

Conan1982 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
Δευ Απρ 13, 2026 2:00 pm
τι συμπέρασμα βγάζετε από την επιστροφή του Κίναν Έβανς στην Ελλάδα;

είναι απλά στα πλαίσια των υποχρεώσεων του λόγω συμβολαίου;

φανερώνει ίσως τη διάθεση του να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ;

αν ναι, πιστεύετε ότι μπορεί αυτό να συμβεί στον Ολυμπιακό (έστω και ως τέταρτος pg) του χρόνου;

περισσότερο με ενδιαφέρουν οι εκτιμήσεις σας για το τι πιστεύετε ότι θα συμβεί και όχι το τι θα θέλατε.
Για να παει οπουδήποτε δανεικός θα πρέπει να κάνουν εντελώς διαφορετικό συμβόλαιο τυπου 400-500χιλ για 2χρονια. Δεν με χαλάει, αν μείνει ο Μπαρτζώκας δεν το αποκλείω.

Να του κρατήσουμε με την όψιν τα 1.5εκ δεν δίνω καμία περίπτωση

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Απρ 13, 2026 4:05 pm

900 χιλ ειπαν οτι πηρε φετος..αρα το χαν αλλαξει το συμβολαιο,τωρα πως τον πεισαν να παρει μονο τοσα ενω τον προοριζαν για βασικοο..ισως θα χε μπονους σε περιπτωση που επαιζε.

του χρονου θα παει να παιξει σε καμια ομαδα τσ λ..ισως κανας παοκ-αρης παρουν το ρισκο..να μεινει σε μας δεν εχει νοημα,σιγα μην καψουμε θεση ξενου στην α1.

ο μονος που βαζω στοιχημα οτι θα ναι και του χρονου με μπαρτζω ειναι ο φαλ..οι αλλοι 3 ειναι επιφοβοι..

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Απρ 13, 2026 4:05 pm

Έβανς κι φαλ δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους έχουμε του χρόνου στην ομάδα. Δεν έχουμε ανάγκη από θεατές. Κι αν πάει ο φαλ στον ΠΑΟ τι έγινε 34 χρόνων και επίθεση δεν προσφέρει τίποτα πια , τους άλλους τρείς σέντερ μας δεν τους βλέπει πια, εκτός κι αν κάποιος από τους χολ, ταιρικ θέλουν περισσότερο χρόνο και ζητήσουν να φύγουν . Ο μιλουτινοφ θα είναι βασικός

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2026 4:16 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Απρ 13, 2026 3:01 pm
yawn.brigade έγραψε:

Είμαι ο μόνος που θεωρώ ότι θα τον κρατήσουμε και του χρόνου; :D
νομίζω κανείς δε θα σοκαριστεί αν μείνουν κάποιοι εκ των Έβανς, Φαλ ή Σακ ή και όλοι :dribble:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2026 4:24 pm

με μπαρτζωκα σακ και φαλ δεν πανε πουθενα..ο εβανς να μεινει δεν υπαρχει περιπτωση,αν τον κρατησουμε θα τον δωσουμε δανεικο καπου.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 13, 2026 5:14 pm

Γιατι να κρατησουν τον Εβανς για να τον δωσουν δανεικο?

Αδυνατω να καταλαβω το σκεπτικο.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Απρ 13, 2026 5:16 pm

qspock έγραψε:
Δευ Απρ 13, 2026 5:14 pm
Γιατι να κρατησουν τον Εβανς για να τον δωσουν δανεικο?

Αδυνατω να καταλαβω το σκεπτικο.
Είναι μικρός θα αποκτήσει εμπειρίες και θα τον ξαναπάρουμε :D

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2026 5:21 pm

Η δικη μου προβλεψη:
Φαλ δεν παει πουθενα! Και καλα θα κανει να τον κρατησει, το παιχνιδι ολης της ομαδας ανεβαινει επιπεδο.
Μακισικ αν αποδωσει απο δω και περα επισης δεν παει πουθενα! Προτιμοτερος απο Λαρετζακη για εξτρα (εκτος 12δας κι ερχεται ετοιμος).

Για Εβανς δεν εχω ιδεα σε τι κατασταση βρισκεται, το προβλημα παντως αυτο δεν θα παρει τον χρονο αποκαταστασης που πηρε το γονατο του. Και την πρωτη φορα επανληθε πολυ νωριτερα.

Το ερωτημα ειναι μονον ενα: Αν θα μπορει να παιξει μπασκετ στο ιδιο επιπεδο και να παραμεινει γερος... Το οτι ο υγιης Εβανς στεκεται οπουδηποτε σε ομαδα Ευρωλιγκας το ξερουμε. Δεν ξερουμε ομως αν υπαρχει υγιης Εβανς πλεον.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2026 5:23 pm

οτι θα παει να βρει ρυθμο στο χαμηλοτερο επιπεδο και του χρονου που θα ειναι ο παλιος καλος εβανς θα τον παρουμε πισω..
τωρα τι πιθανοτητες εχει να συμβει αυτο....Αμα ο εβανς σταθει εστω και στο τσ λ θα ναι τυχερος.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

shaq7 έγραψε:
Δευ Απρ 13, 2026 4:24 pm
με μπαρτζωκα σακ και φαλ δεν πανε πουθενα..ο εβανς να μεινει δεν υπαρχει περιπτωση,αν τον κρατησουμε θα τον δωσουμε δανεικο καπου.
στον προμηθεα για να ψηθει :welcome:

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Απρ 13, 2026 8:07 pm

Η αρνητική προκαταληψη που έχει συγκεκριμένοι εδώ με τον Μπαρτζώκα σας κάνει "ειδικούς" στον τρόπο σκέψης του και να φτιάχνετε δεδομενα. Ο Μακ κισικ θα έφευγε φέτος και με τους τελικούς που έκανε έμεινε. Υπέγραψε μόνο για ένα χρόνο. Αν φέτος δεν κάνει καλό φίνις ποιος σας εγγυάται ότι θα μείνει; Επειδή τον συμπαθεί ο Μπαρτζώκας;

Όλες τις άλλες φορές τον Σάκη τον είχαμε ανανεώσει μεσούσης της χρονιάς. Φέτος δεν έγινε ο κάτι τέτοιο. Μην αφήνετε την αρνητική προδιάθεση που έχετε για τον κοουτς να δημιουργεί "δεδικασμένο".

Αν ο χολ συνεχίσει έτσι πιο πιθανό είναι να μείνει αυτός παρά ο Φαλ.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2026 8:19 pm

shaq7 έγραψε:
οτι θα παει να βρει ρυθμο στο χαμηλοτερο επιπεδο και του χρονου που θα ειναι ο παλιος καλος εβανς θα τον παρουμε πισω..
τωρα τι πιθανοτητες εχει να συμβει αυτο....Αμα ο εβανς σταθει εστω και στο τσ λ θα ναι τυχερος.
Διαφωνώ λίγο μαζί σου εδώ. Ο Έβανς μπορεί να σταθεί Ευρωλίγκα ή πουθενά. Υπό την έννοια ότι αν καταφέρει με ένα μαγικό τρόπο να μείνει υγιής μπορεί να παίξει άνετα σε μεσαία ομάδα της Ευρωλίγκας. Αν τραυματίζεται κάθε 3 ματς όπως ο Ντιλικινά, τότε δεν μπορεί να σταθεί ούτε Cl.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Απρ 13, 2026 8:24 pm

Θεωρητικά δε χάνεις κάτι να κρατήσεις τον Έβανς.

Δε ξέρω τι συμβόλαιο έχει αλλά αν είναι κλειστό ούτως ή άλλως θα του το πληρώσεις για να τον διώξεις.
Αν είναι με option μπορείς να του προτείνεις να μείνει με πολύ χαμηλό ποσό ή να εξαρτάται το πόσα θα πάρει από το πόσα παιχνίδια θα παίξει.

Προφανώς δεν θα υπολογίζεις σε αυτόν αλλά σαν low risk high reward κίνηση τι έχεις να χάσεις όταν ήδη τον περίμενες δυο χρόνια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”