αυτό είναι το λογικό κατά τη γνώμη μου απλά κρατάω μια πισινή γιατί ως οργανισμός δυσκολευόμαστε να απαγκιστρωθούμε από τις καψούρες μας.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Απρ 13, 2026 2:04 pmΣτην καλύτερη θα συνεχίσει σε ομαδα χαμηλότερης δυναμικότητας ως δανεικός ή ως ελεύθερος, δεν βλέπω άλλη λύση, Ως 4ος που; Στην Ευρωλίγκα δεν θα έχει χρόνο και στην Α1 θα πιάνει θέση ξένουyawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Απρ 13, 2026 2:00 pmτι συμπέρασμα βγάζετε από την επιστροφή του Κίναν Έβανς στην Ελλάδα;
είναι απλά στα πλαίσια των υποχρεώσεων του λόγω συμβολαίου;
φανερώνει ίσως τη διάθεση του να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ;
αν ναι, πιστεύετε ότι μπορεί αυτό να συμβεί στον Ολυμπιακό (έστω και ως τέταρτος pg) του χρόνου;
περισσότερο με ενδιαφέρουν οι εκτιμήσεις σας για το τι πιστεύετε ότι θα συμβεί και όχι το τι θα θέλατε.
ακόμα και το να φύγουν οι Σακ και Φαλ λογικό είναι στα μάτια των περισσότερων αλλά και για αυτά έχω τις αμφιβολίες μου.
του χρόνου απ' ότι λένε μάλλον το φορμάτ της Ευρωλίγκας θα παραμείνει το ίδιο με φέτος οπότε θα πάμε πάλι σε πολλούς αγώνες και ρόστερ 16-17 παικτών και κάπου εκεί μέσα θα χωθούν και καναδυό καψούρες.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο