Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Απρ 14, 2026 6:37 pm

ο μορις σουταρε στο νβα για χρονια γυρω στο 40%..μακαρι να παιρναμε εναν τετοιο..τον μακινταιρ στον ερυθρο αν δεν τον παιξουν αντερ σε καποια ματς ειναι επειδη ειναι ο σταρ τους..σε μας θα τον εχουν γραμμενο και θα πηγαινουν ολοι να κοψουν τους χωρους του βεζε και τον ντορσει με τον φουρνιε..οπως κανουν και με τον γουοκαπ.

εγω αν ο γκος δεν τραυματιζοταν θα τον προτιμουσα απο τον μακινταιρ για πολλους λογους..και δεν τον παω κιολας τον γκος :lol:

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Απρ 14, 2026 6:39 pm

SbioTech έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 5:58 pm
Jeight έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 5:56 pm

και ξανα ρωταω οες μια γραμμη ασων στην ευρωλιγκα οπου ολοι σουταρουν. Μια χαρα χωραει αν οι αλλοι 2 ασοι εχουν αλλα χαρακτηριστικα
Μάλλον διαβάζεις ό,τι θες. Εγω θέλω ΕΝΑΝ άσσο να σουτάρει. ΕΝΑΝ. Όχι όλους. ΕΝΑΝ

Διάβασε πίσω βαριέμαι να τα ξαναγραφω
Δηλαδη ο τζοσεφ και ο μορις δεν σουταρουν? Αξιοπρεπεστα ποσοστα εχουν σε ολη την καριερα τους

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Απρ 14, 2026 6:45 pm

βγαλαμε κακο σουτερ τον χολντεν? :roofl: ναι αν ρωτησει καποιος 100 ατομα σε ποιον θα εδινες το τελευταιο σουτ στον μακινταιρη η τον χολντεν δεν θα σου λεγαν και οι 200 τον χολντεν..Καλα για την μπαρτσελονα του ναβαρο ,ειπες την λυση στην ιδια την προταση.. Οποτε ναι παλι εμεις παμε να πρωτοτυπησουμε..

προσωπικα δεν το πιστευω καν οτι θα παμε με μακινταιρ γουοκαπ..δεν τον εχω για τοσο τον μπαρτζωκα..περσι ηθελε μπαμπ και φετος θα παρει το ακριβως αναποδο?δεν στεκουν αυτα.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τρί Απρ 14, 2026 6:53 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 6:15 pm
SbioTech έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 1:26 pm

Πες μια ομάδα στη λίγκα που κανένας της άσσος δεν σουτάρει. Γιατί αυτό είμαστε, και αυτό θα είμαστε αν πάρουμε τον Κόντι. Με Γουόρντ δεν μπορεί να συνυπάρξει, ειδικά ξαναλέω δεδομένου ότι στο 4 δεν θα υπάρχει ο Πίτερς και είναι επίσης άγνωστο ποιος θα έρθει.

Τέλος για τον ίδιο τον παίκτη που κάποιοι αναγάγουν ως Μεσσία ενώ είναι ένας μεσόκοπος γκαρντ στα τελευταία χρόνια της καριέρας του που ποτέ δεν υπήρξε εξαιρετικός ατομικά ή έστω μέλος εξαιρετικής ομάδας δεν υπάρχει φαντάζομαι αντίλογος

ΥΓ: Για τους PG της λίγκας θα σου απαντήσω απευθείας κοιτάζοντας μόνο τις ομάδες playoff-in

Μονακό - Στραζέλ 39%
Ντουμπάι - Ράιτ 37%
Μπάρτσα - Σατοράνσκι 48%
Φενέρ - ΝτεΚολό 49% (και ναι δεν είναι καθαρό PG αλλά στο 2 έχει Τάκερ-Μπόστον-Χολ)
Χαποέλ - Τζόουνς 41%
Παο - Σλούκας 39%
Ρεάλ - Φελίζ 44%
Βαλένθια - Τόμπσον 40%
Ζαλγκίρις (καλά άστο) Γκος 42% Λο 39% Φρατζίσκο 40%
Μόνο ο Ερυθρός του τρομερού Μάκινταιρ έχει μείνει που είναι η μόνη ομάδα 10αδας με χειρότερο ποσοστό από εμάς
Εντάξει τα ποσοστά που αναφέρεις είναι τελείως random γιατί πολύ απλά δεν αναφέρεις το volume το κάθε παίκτη.

Τρανό παράδειγμα το ποσοστό το Γκος στο 42% το αγόραζες; Ή του Φελίζ που τον παίζουν under όσο και τον Ουόκαπ;
Πως φαίνεται οτι ενδιαφέρεσαι να τρελάρες απο το να διαβάσεις. Δες οτι το είχα διορθώσει το 4.5 σε 7.5. Μόνο ειρωνείες.

Ο Φέλιξ πάντως σουτάρει 44%. Ποιος τον παιζει under. Αλλο πρωτάθλημα βλέπουμε.

Επι.ενεις ωστόσο να μην διαβάζεις....

NikBot

senior
Reactions:

Τρί Απρ 14, 2026 6:58 pm

Να ρωτήσω γιατί έχουμε καταδικάσει εντελώς τον Μορις; Έχει σουτ που δεν το αγνοείς, και δείχνει πάστα pg κλάσης, με την έννοια ότι βλέπει και ψάχνει και τις πιο δύσκολες ασίστ. Είναι πολύ λογικό να είναι διστακτικός έχοντας μόνο 3 μήνες στην Ευρώπη, του χρόνου μπορεί να είναι πολύ καλύτερος και αθλητικά βελτιωμένος. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα με τριάδα (νέο πολύ καλό PG που απειλεί, τύπου Φρανσισκο) / Γουοκαπ / Μορις για τριάδα + Τζόζεφ για 4ο καθώς με τόσο μεγάλη σεζόν σίγουρα θα υπάρχουν απουσίες των υπολοίπων 1-2 εβδομάδες ή δέκα μέρες, χρειάζεται βάθος. Ο Τζόζεφ νομίζω θα δεχόταν και αυτόν τον ρόλο ως βετεράνος.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Τρί Απρ 14, 2026 6:59 pm

Dimmitz έγραψε:
SbioTech έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 1:26 pm

Πες μια ομάδα στη λίγκα που κανένας της άσσος δεν σουτάρει. Γιατί αυτό είμαστε, και αυτό θα είμαστε αν πάρουμε τον Κόντι. Με Γουόρντ δεν μπορεί να συνυπάρξει, ειδικά ξαναλέω δεδομένου ότι στο 4 δεν θα υπάρχει ο Πίτερς και είναι επίσης άγνωστο ποιος θα έρθει.

Τέλος για τον ίδιο τον παίκτη που κάποιοι αναγάγουν ως Μεσσία ενώ είναι ένας μεσόκοπος γκαρντ στα τελευταία χρόνια της καριέρας του που ποτέ δεν υπήρξε εξαιρετικός ατομικά ή έστω μέλος εξαιρετικής ομάδας δεν υπάρχει φαντάζομαι αντίλογος

ΥΓ: Για τους PG της λίγκας θα σου απαντήσω απευθείας κοιτάζοντας μόνο τις ομάδες playoff-in

Μονακό - Στραζέλ 39%
Ντουμπάι - Ράιτ 37%
Μπάρτσα - Σατοράνσκι 48%
Φενέρ - ΝτεΚολό 49% (και ναι δεν είναι καθαρό PG αλλά στο 2 έχει Τάκερ-Μπόστον-Χολ)
Χαποέλ - Τζόουνς 41%
Παο - Σλούκας 39%
Ρεάλ - Φελίζ 44%
Βαλένθια - Τόμπσον 40%
Ζαλγκίρις (καλά άστο) Γκος 42% Λο 39% Φρατζίσκο 40%
Μόνο ο Ερυθρός του τρομερού Μάκινταιρ έχει μείνει που είναι η μόνη ομάδα 10αδας με χειρότερο ποσοστό από εμάς
Εντάξει τα ποσοστά που αναφέρεις είναι τελείως random γιατί πολύ απλά δεν αναφέρεις το volume το κάθε παίκτη.

Τρανό παράδειγμα το ποσοστό το Γκος στο 42% το αγόραζες; Ή του Φελίζ που τον παίζουν under όσο και τον Ουόκαπ;
Όντως τώρα. Μετά το φιάσκο Ντιλικινα δεν ψωνιζες Γκος για φετος;

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Τρί Απρ 14, 2026 7:02 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 6:20 pm
SbioTech έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 5:20 pm

Ρε φίλε σθγα τα νουμερα, έχει με 20% usage 12.5π 4.5ασ με TS 50%, σε μια απο τις πιο άστοχες ομαδες της λίγκας με την ενδέκατη επιθεση που ο μόνος λόγος που είναι στα playoff/in είναι οτι είναι η καλυτερη ομάδα στο ριμπάουντ στη λίγκα.

Και πρέπει να ζηλέψω αυτα τα νούμερα. Έλεος δλδ λες και μιλάμε για κράμα Πέννυ Χαρνταγουει με Άλεν Αιβερσον.

Επιμένεις ομως μα μην καταλαβαίνεις. Πλαισιώσει τον με Ντορσει, Ροντεν, Πιτερς και δεν θα πω οχι. Εκεί θα φανεί αν επιτέλους στα 32 του μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο ή αν είναι παικτης μικρής ομάδας οπως σε όλη του την καριερα. Γιατί μέχρι σήμερα, οπότε έσφιξαν τα γάλατα κότα ηταν με λειρι
Το 4.5 ασίστ κάντο 7.5 στρογγυλό και τα βρήκαμε. Καλά από αυτά που γράφεις φαίνεται πόσο προκατειλημμένος είσαι. Για κότα με λειρί στα δύο τελευταία που έκαιγε η μπάλα είχε 2 συνεχόμενα στρογγυλά 30 pir:

Με Παρτιζάν 24 πόντους, 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ
Με Παρί 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 14 ασίστ (!), 3 κλεψίματα.

:roofl: :roofl: :roofl:
Εσείς δεν είστε που λέτε οτι μονο τα playoff μετρανε. Σε όσα παιχνίδια do or die έχει παίξει ηταν ανύπαρκτος...

Ρε σεις, 32 είναι το παιδί και η καριέρα του ηταν β εσκανα, 3 χρόνια γιουροκαπ, και 3 χρονια μικρομεσαιος Ευρωλιγκας.

Ειλικρινά απο ποια πορεία του τον βλέπετε Μεσσία. Και είμαι εγώ ο biased

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Τρί Απρ 14, 2026 7:04 pm

NikBot έγραψε:
Να ρωτήσω γιατί έχουμε καταδικάσει εντελώς τον Μορις; Έχει σουτ που δεν το αγνοείς, και δείχνει πάστα pg κλάσης, με την έννοια ότι βλέπει και ψάχνει και τις πιο δύσκολες ασίστ. Είναι πολύ λογικό να είναι διστακτικός έχοντας μόνο 3 μήνες στην Ευρώπη, του χρόνου μπορεί να είναι πολύ καλύτερος και αθλητικά βελτιωμένος. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα με τριάδα (νέο πολύ καλό PG που απειλεί, τύπου Φρανσισκο) / Γουοκαπ / Μορις για τριάδα + Τζόζεφ για 4ο καθώς με τόσο μεγάλη σεζόν σίγουρα θα υπάρχουν απουσίες των υπολοίπων 1-2 εβδομάδες ή δέκα μέρες, χρειάζεται βάθος. Ο Τζόζεφ νομίζω θα δεχόταν και αυτόν τον ρόλο ως βετεράνος.
Για εμένα όπως Μορρις έχει πολυ ψηλο ταβάνι.

Εδώ σχολιάζουμε τη χρονιά του χρόνου. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει Μορρις. Ξέρουμε οτι θα υπάρχει Θωμάς, και λέμε οτι παρέα μαζί του δεν κολλάει ο Μακινταιρ.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Τρί Απρ 14, 2026 7:05 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 6:39 pm
SbioTech έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 5:58 pm

Μάλλον διαβάζεις ό,τι θες. Εγω θέλω ΕΝΑΝ άσσο να σουτάρει. ΕΝΑΝ. Όχι όλους. ΕΝΑΝ

Διάβασε πίσω βαριέμαι να τα ξαναγραφω
Δηλαδη ο τζοσεφ και ο μορις δεν σουταρουν? Αξιοπρεπεστα ποσοστα εχουν σε ολη την καριερα τους
Ρε φίλε για του χρόνου μιλάμε.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Τρί Απρ 14, 2026 7:05 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 6:37 pm
ο μορις σουταρε στο νβα για χρονια γυρω στο 40%..μακαρι να παιρναμε εναν τετοιο..τον μακινταιρ στον ερυθρο αν δεν τον παιξουν αντερ σε καποια ματς ειναι επειδη ειναι ο σταρ τους..σε μας θα τον εχουν γραμμενο και θα πηγαινουν ολοι να κοψουν τους χωρους του βεζε και τον ντορσει με τον φουρνιε..οπως κανουν και με τον γουοκαπ.

εγω αν ο γκος δεν τραυματιζοταν θα τον προτιμουσα απο τον μακινταιρ για πολλους λογους..και δεν τον παω κιολας τον γκος :lol:
Πες τα ρε Σακ θα μας τρελάνουν

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Απρ 14, 2026 7:08 pm

NikBot έγραψε:
ο μορις σαν στοιχεια ειναι οτι πρεπει για μπαρτζωκομπασκετ..γιαυτο και οι περισσοτεροι λεγαμε οτι ηταν πολυ καλη κινηση..το θεμα ειναι οτι δειχνει παλαιμαχος,ποσο εχει παιξει αποταν ηρθε?ουτε 40λ δεν πρεπει να χει συμπληρωσει σε 3+ μηνες.Τι να τον κρατησεις που παιζει 10λ και μενει απο λουμπαγκο μετα..

αν ειναι υγιης εγω ενα φρανσισκο μορις γουοκαπ το αγοραζα.

NikBot

senior
Reactions:

Ναι το ξέρω ότι λέμε για του χρόνου, αυτό λέω γιατί δεν βάζει κανένας στο ρόστερ τον Μορις και λέμε να πάρουμε 2 pg. Για εμένα καλύτερα να κρατήσουμε Μορις και να πάρουμε έναν πραγματικά καλό παίχτη, και όχι μέτριο όπως τον Κόντι.

Edit: Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ο Μορις θα είναι κανονικά αθλητής και δεν θα είναι 1 μέσα 1 έξω

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Απρ 14, 2026 7:13 pm

SbioTech έγραψε:
Τρί Απρ 14, 2026 6:53 pm
Dimmitz έγραψε:

Πως φαίνεται οτι ενδιαφέρεσαι να τρελάρες απο το να διαβάσεις. Δες οτι το είχα διορθώσει το 4.5 σε 7.5. Μόνο ειρωνείες.

Ο Φέλιξ πάντως σουτάρει 44%. Ποιος τον παιζει under. Αλλο πρωτάθλημα βλέπουμε.

Επι.ενεις ωστόσο να μην διαβάζεις....
Απάντησα στο πρώτο σχόλιο σου χωρίς να πάω παρακάτω. Μετά είδα ότι το διόρθωσες.

Ο Φέλιζ έχει 44% γιατί τον παίζουν under…

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Τρί Απρ 14, 2026 7:14 pm

NikBot έγραψε:
Ναι το ξέρω ότι λέμε για του χρόνου, αυτό λέω γιατί δεν βάζει κανένας στο ρόστερ τον Μορις και λέμε να πάρουμε 2 pg. Για εμένα καλύτερα να κρατήσουμε Μορις και να πάρουμε έναν πραγματικά καλό παίχτη, και όχι μέτριο όπως τον Κόντι.

Edit: Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ο Μορις θα είναι κανονικά αθλητής και δεν θα είναι 1 μέσα 1 έξω
Απαντάς στην ερώτηση σου. Από όσο έχουμε δει δεν είναι για να μείνει. Σε αυτό το instant εγώ ας πούμε θα κρατουσα Τζόζεφ.

Όντως ο Μορρις μπορεί να μας κουβαλήσει αν παίξει στα προ 3-4ετιας στάνταρ του. Ωστόσο μέχρι να το δούμε, η εικόνα είναι απογοητευτικη.

Με ενοχλεί πιο πολυ απο το βαβά που πονάει, η ατολμία που δείχνει στο παιχνίδι...

Εγώ ειδικά είχα πολλές ελπίδες για αυτόν γιατι τον είχα δει στα καλά του.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Απρ 14, 2026 7:16 pm

Του χρονου εγραψε ο μπερι απο κει οτι θα χουμε παλι το ιδιο φορματ..αυτο παει να πει ροστερ με 15+ ποιοτικους παικτες,πολλους τραυματισμους και τα σχετικα..οποτε και καλο 3 5ρι θες και καλο 3ο ασσο..ιδανικα να ειναι ο γουοκαπ αυτος.Ειδικα αν εχουμε μπαρτζωκα αυτος θελει ροστερ 16-17 παικτων.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”