Αναφορές Προβλημάτων

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 11, 2026 2:05 pm

η διαφορά που έχω δει εγώ από χθες είναι ότι τα εικονίδια των ειδοποιήσεων και μηνυμάτων εμφανίζονται κάτω από το νικνέιμ μου ενώ πριν ήταν δίπλα. χωρίς να κάνω resize το παράθυρο του firefox.

προσωπικά δε με νοιάζει αλλά μάλλον κάτι άλλαξε που επηρεάζει κάποιους άλλους σε μεγαλύτερο βαθμό.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Απρ 11, 2026 2:09 pm

yawn.brigade έγραψε:
η διαφορά που έχω δει εγώ από χθες είναι ότι τα εικονίδια των ειδοποιήσεων και μηνυμάτων εμφανίζονται κάτω από το νικνέιμ μου ενώ πριν ήταν δίπλα. χωρίς να κάνω resize το παράθυρο του firefox.

προσωπικά δε με νοιάζει αλλά μάλλον κάτι άλλαξε που επηρεάζει κάποιους άλλους σε μεγαλύτερο βαθμό.
Στο σάιτ οχι, αν όλες οι αλλαγές ειναι στον firefox κάποιο update ισως του firefox, αν επιμείνει θα ζητήσω από τον τεχνικό να το δει μετά το Πάσχα όμως.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Απρ 13, 2026 2:32 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Απρ 11, 2026 2:09 pm
yawn.brigade έγραψε:

Στο σάιτ οχι, αν όλες οι αλλαγές ειναι στον firefox κάποιο update ισως του firefox, αν επιμείνει θα ζητήσω από τον τεχνικό να το δει μετά το Πάσχα όμως.
Το προβλημα παραμενει

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Απρ 15, 2026 12:03 pm

ένα θέμα που έχω τις τελευταίες μέρες είναι ότι αν πατήσω μια ειδοποίηση με οδηγεί μεν στη σελίδα που έγινε το ποστ από το οποίο προέκυψε η ειδοποίηση αλλά στο κάτω μέρος της και όχι στο ίδιο το ποστ.

το περίεργο είναι ότι κάποιες φορές λειτουργεί κανονικά χωρίς να μπορώ να διακρίνω κάποιο pattern. δεν έχει να κάνει με το είδος της ειδοποίησης (reaction ή απάντηση).

συμβαίνει και σε άλλους;

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Τετ Απρ 15, 2026 12:16 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Απρ 15, 2026 12:03 pm
ένα θέμα που έχω τις τελευταίες μέρες είναι ότι αν πατήσω μια ειδοποίηση με οδηγεί μεν στη σελίδα που έγινε το ποστ από το οποίο προέκυψε η ειδοποίηση αλλά στο κάτω μέρος της και όχι στο ίδιο το ποστ.

το περίεργο είναι ότι κάποιες φορές λειτουργεί κανονικά χωρίς να μπορώ να διακρίνω κάποιο pattern. δεν έχει να κάνει με το είδος της ειδοποίησης (reaction ή απάντηση).

συμβαίνει και σε άλλους;
ναι

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Σάβ Απρ 18, 2026 4:56 pm

Ενημερωτικα δοκιμασα κατι πριν λιγο που φαινεται να λυνει το προβλημα εμφανισης του σαιτ που ειχα .

Ενεργοποιησα χειροκινητα στο Noscript το unrestricted CSS .

Firefox σε υπολογιστη .

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Σάβ Απρ 18, 2026 7:29 pm

Δεν πρεπει να ειναι αυτο .

Εγω δεν εχω noscript πχ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DSP

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan, Bird, Γκάλης

Κυρ Απρ 19, 2026 1:30 pm

Καλώς σας (ξανα)βρήκα!

Είχα κάνει εγγραφή στις 25 Μαρτίου 2026.
Τα πρώτα μου (2) μηνύματα ήταν 10-15 μέρες πριν αν θυμάμαι καλά, και ενημερώθηκα ότι είχαν μπει σε καθεστώς αναμονής έγκρισης από την Διαχείριση. Η έγκριση δεν ήρθε ποτέ, αλλά το πιο περίεργο ήταν ότι το Σύστημα με αποσύνδεσε. Στις προσπάθειες να συνδεθώ (από κινητό και pc), δεν αναγνώριζε ούτε το username μου.

Μπήκα στην Επικοινωνία με τον Διαχειριστή του συστήματος συζητήσεων και έστειλα mail περιγράφοντας το πρόβλημα, αλλά πιθανότατα χάθηκε και αυτό στον κυβερνοχώρο, διότι αν και είχα επιλέξει το Αποστολή ενός αντιγράφου αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εαυτό σας, δεν έλαβα τίποτα.
Πριν λίγο έκανα καινούργια εγγραφή με ακριβώς τα ίδια στοιχεία, ελπίζοντας σε καλύτερη τύχη.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Απρ 19, 2026 7:54 pm

DSP έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 1:30 pm
Καλώς σας (ξανα)βρήκα!

Είχα κάνει εγγραφή στις 25 Μαρτίου 2026.
Τα πρώτα μου (2) μηνύματα ήταν 10-15 μέρες πριν αν θυμάμαι καλά, και ενημερώθηκα ότι είχαν μπει σε καθεστώς αναμονής έγκρισης από την Διαχείριση. Η έγκριση δεν ήρθε ποτέ, αλλά το πιο περίεργο ήταν ότι το Σύστημα με αποσύνδεσε. Στις προσπάθειες να συνδεθώ (από κινητό και pc), δεν αναγνώριζε ούτε το username μου.

Μπήκα στην Επικοινωνία με τον Διαχειριστή του συστήματος συζητήσεων και έστειλα mail περιγράφοντας το πρόβλημα, αλλά πιθανότατα χάθηκε και αυτό στον κυβερνοχώρο, διότι αν και είχα επιλέξει το Αποστολή ενός αντιγράφου αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εαυτό σας, δεν έλαβα τίποτα.
Πριν λίγο έκανα καινούργια εγγραφή με ακριβώς τα ίδια στοιχεία, ελπίζοντας σε καλύτερη τύχη.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Διάβασε λίγο τους ορους συμμετοχής, εχει ξεχωριστό άρθρο για τα πρόσφατα εγγεγραμμένα μέλη, ως τις 6 δημοσιεύσεις χρειάζονται έγκριση δημοσιεύσεων και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα reactions. Το πρώτο έγινε γιατί κάποιοι δημιουργουσαν λογαριασμούς απως για να αρχισουν να βριζουν και μέχρι να τους παρουμε χαμπάρι να τους διαγραψουμε. Μας μπέρδεψε λίγο το υφος σου και θεωρησαμε ότι δεν προερχόταν από ανθρώπινο λογαριασμό αλλά από bot και διαγράφηκε ο πρώτος λογαριασμός. Σου ζηταμε συγγνώμη και σε καλοσοριζουμε.

Άβαταρ μέλους
DSP

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan, Bird, Γκάλης

Κυρ Απρ 19, 2026 8:06 pm

Conan1982 έγραψε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Διάβασε λίγο τους ορους συμμετοχής, εχει ξεχωριστό άρθρο για τα πρόσφατα εγγεγραμμένα μέλη, ως τις 6 δημοσιεύσεις χρειάζονται έγκριση δημοσιεύσεων και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα reactions. Το πρώτο έγινε γιατί κάποιοι δημιουργουσαν λογαριασμούς απως για να αρχισουν να βριζουν και μέχρι να τους παρουμε χαμπάρι να τους διαγραψουμε. Σου ζηταμε συγγνώμη και σε καλοσοριζουμε.
Κανένα πρόβλημα!

Αυτό με τις 6 δημοσιεύσεις και τα reactions μου διέφυγε!
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! :)
Conan1982 έγραψε:

Μας μπέρδεψε λίγο το υφος σου και θεωρησαμε ότι δεν προερχόταν από ανθρώπινο λογαριασμό αλλά από bot...
:lol: :lol: :lol:
Τα παιδιά μου με λένε robot, λόγω της πειθαρχίας μου στην διατροφή και την άσκηση!
Θα πέσει πολύ γέλιο όταν τους διηγηθώ το συμβάν!

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 1:20 pm

Γειά έκανα την εξής πατάτα:

Μάλλον είχα φτιάξει κάποιο άλλο account σε κάποια φάση και με το autofill στο κινητό έγινε logged in από εκεί με αποτέλεσμα να:

1. Έχει λάθος user αυτό το post
nikolasm έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 12:54 pm
You live by the sword, you die by the sword.

Είδες; Κι εγώ ποιητικά τα γράφω :twisted:
2. Στο τοπικ του τελικού απάντησα στον coach blue και έλαβα ειδοποίηση ότι πρέπει να εγκριθεί το ποστ μου.

Μπορείτε please να τα "μεταφέρετε" στο κανονικό account μου; ή πρέπει να το ξαναγράψω;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 1:22 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Μάλλον είχα φτιάξει κάποιο άλλο account σε κάποια φάση
plot twist : ο Νικόλας ήταν ο Κωχ :!:

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Δευ Μάιος 25, 2026 1:56 pm

nikolas_asteri έγραψε:

Μάλλον είχα φτιάξει κάποιο άλλο account σε κάποια φάση και με το autofill στο κινητό έγινε logged in από εκεί με αποτέλεσμα να:

nikolasm έγραψε:

2. Στο τοπικ του τελικού απάντησα στον coach blue και έλαβα ειδοποίηση ότι πρέπει να εγκριθεί το ποστ μου.

Μπορείτε please να τα "μεταφέρετε" στο κανονικό account μου; ή πρέπει να το ξαναγράψω;
To ξαναγράφεις και απενεργοποιείται ο 2ος λογαριασμός σου.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:16 pm

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 1:22 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Μάλλον είχα φτιάξει κάποιο άλλο account σε κάποια φάση
plot twist : ο Νικόλας ήταν ο Κωχ :!:
Δεν είναι αυτο που νομίζεις κουμπάρε, παρεξήγηση ... :mrgreen:

https://www.youtube.com/shorts/QQwm98Wz9uc

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Δευ Μάιος 25, 2026 9:33 pm

nikolas_asteri έγραψε:

nikolasm έγραψε:

Και συ τέκνον Βρούτε με πολλαπλά accounts ; Για τιμωρία θα βάλεις 5 καρέκλες σε διάταξη ζώνης 2-3, ένα σκαμπό με φωτογραφία του Σορτς απέναντι, θα ντριμπλάρεις γύρω του λέγοντας : Ζώνη να τον παίζουνε και αυτός να μην σουτάρει, άντερ να τον παίζουνε και αυτός να μην σουτάρει, βλέπω το στυλάκι σου και είναι πολύ ωραίο, να μην σουτάρεις σε κοιτώ και από τα νεύρα κλαίω. 3Χ φορές πρωί-βράδυ για 1 βδομάδα! :Amen:

Μέχρι φέτος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο Χώρος των Μελών: Προτάσεις - Mπασκετικές Αγγελίες - Συζητήσεις - Αναφορές Προβλημάτων”