DeVante Jones, Corey Davis, Devon Dotson εξαιρετικοί παίκτες στο επίπεδο βέβαια που τους βλέπουμε
Youre welcome
Συντονιστής: Captains

Βρε και εγώ μαζί σου είμαι. Ο Φρανσίσκο είναι πολύ ανώτερος παίκτης από Μάκινταιρ.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 10:17 amπροσωπικά το έχω γράψει πολλές φορές πως ούτε τον Φρανσίσκο θεωρώ ιδανικό φιτ και ότι θα μπερδέψει την ομάδα.
ακόμα και ο Ντάριους Τόμπσον καλύτερο φιτ είναι αν και χειρότερος παίκτης. δε χρειαζόμαστε σκόρερ αλλά έναν παίκτη που να μπορεί να σκοράρει από μακριά όταν χρειάζεται.
αν όμως είχα να επιλέξω ανάμεσα σε Φρανσίσκο, με την ελπίδα να βρει προπονητικά τη λύση ο Μπαρτζώκας και τον Μακιντάιρ, που ξέρουμε από την αρχή τι θα δούμε και τι προβλήματα θα δημιουργηθούν, μάλλον στον Φρανσίσκο θα πήγαινα.

Και φτάνουμε σ' αυτό που είχαμε συζητήσει ξανά, ότι δεν είναι τίποτα μικροί αυτοί, είναι 27-28-29 ετών χωρίς να έχουν παίξει ξανά Euroleague, είναι ένα ρίσκο όπως και να το κάνεις, δεν τους παίρνεις ως βασικούς, πρέπει να τους δώσεις χρόνο προσαρμογής σε ένα περιβάλλον μεγάλης πίεσης.SbioTech έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 10:51 amΚαι για να τινάξω την κουβέντα στον αέρα, δεν τρολάρω, το εννοώ, έχει διαμαντάκια στο Γιουροκαπ που ξέρω ότι οι Αφοί και ο Μπαρτζώκας δεν θα κοιτάξουν ποτέ, ενώ σε ένα-δυο χρόνια θα συζητάνε buyout...
DeVante Jones, Corey Davis, Devon Dotson εξαιρετικοί παίκτες στο επίπεδο βέβαια που τους βλέπουμε
Youre welcome![]()

Στο πρώτο σκέλος συνόψισες την διαφωνία μου με τους περισσότερους χρήστες που είναι κατά του προπονητή, των επιλογών του και του τρόπου που παίζει.SbioTech έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 7:49 amΣυνεπώς μετά από αυτό το σεντόνι. Τί θέλουμε;Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 1:34 am
Σε εναν αγωνα αναμεσα σε δυο ομαδες παρομοιου επιπεδου μπορει να γινει το οτιδηποτε και να κερδισεις απο 20 ποντους εως και να χασεις μεχρι 20 ποντους. Εχει να κανει με την πνευματικη ετοιμοτητα παικτων, με την ψυχωση των παικτων της καθε ομαδας, με την αγωνιστικη κατασταση των παικτων, με το ματσαρισμα της καθε ομαδας με την αλλη και ενα σωρο ακομα λογους. Αυτο μπορει να συμβει οτιδηποτε ροστερ κι αν εχεις και το εχουν παθει και αλλες ομαδες με πολυ υψηλοτερο μπατζετ κ ροστερ απο αυτο του Ολυμπιακου.
Απλουστευση ειναι να λεμε οτι λειπει ενας Μισιτς ή ενας Φρανσισκο και γι αυτο δεν εχει κατακτηθει η ευρωλιγκα. Βεβαια εχω καταληξει πως οσοι το λενε αυτο ειναι απλα εμμονικοι με τον Μπαρτζωκα και ακομα και με τον Φρανσισκο και τον Μισιτς να το χασει, παλι θα γραφουν ιστοριες γι αγριους θα τους φταιει το οτι ο Φρανσισκο επαιξε 24 λεπτα και οχι 34 και για το οτι επαιξε στο τριτο δεκαλεπτο αντι στο τεταρτο.![]()
Καταρχάς να δούμε την ομάδα φέτος, που φαίνεται να έχει περισσότερα planb,c κτλ. Έχουμε πλέον τέσσερις ύποπτους game changers με Ντόρσει, Φουρνιέ, Σακ (ναι στα 34), και Γουόρντ. Έχουμε επίσης ποικιλία στο 5 με παίκτες που μπορούν να δώσουν διαφορετικά πράγματα.
Και για του χρόνου; Μα να βελτιώσουμε τη μια κατηγορία που αποδεδειγμένα έχουμε μεγάλο πρόβλημα, και αποδεδειγμένα μας κόστισε τρεις φορές πολύ σοβαρά. Το τρίποντο, και δη το τρίποντο από τον άσσο (και το σκορ από τον άσσο). Και να μη χαλάσουμε ότι ήδη δουλεύει καλα. Δηλαδή αν φύγει ο Πίτερς, μην αντικατασταθεί με άσουτο 4αρι εκτός αν καλυφθεί αυτό από αλλού...
Συγνώμη αν σας κούρασα.

Δες λίγο το νήμα για το Financial Fair Play έχω ένα excel που μπορείς να τα υπολογίσεις και έχω ανεβάσει και εικόνα πως υπολογίζεται στο περίπου του Ολυμπιακού.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 1:41 pmΔίνουμε 1,5εκ στον νιλικινα, 600χιλ μπάι αουτ για χολ μπραζντεικις και καραγιαννιδη και τέτοιους..1εκ στον Έβανς για να κάνει φυσιοθεραπεία αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε τον φρανσισκο;
Το είδατε ότι ενώ έχουμε 30εκ μπατζετ φάγαμε μόνο κάτι ψηλά για το ffp? Αυτό πάει να πει ότι έχουμε ψηλά έσοδα… και του χρόνου θα χουμε καμία 15ρια εκατομμύρια παραπάνω
Δεν έχει κωλώσει να πληρώσει ο ολυμπιακός εδώ και 2-3 χρόνια .. άμα χάνουμε παίκτες είναι γιατί θεωρούν ότι αλλού θα χουν καλύτερο ρόλο
Ε ο γκαρντ έχει 30λ στον ασσο σε μας ελεύθερα..άμα δεν μας επιλέξουν και πάνε σε ομάδα με άλλους δυο τρεις μαζι κάτι άλλο φταίει ..

Ο Γκάρντ που θα έρθει θα πρέπει να αποδεχθεί ότι θα παίζει 20 λεπτά και αν όντως κλικάρει και κάνε την διαφορά άντε να πάει στα 25..είδες τον Shorts να παίρνει 30 λεπτά; Το καλύτερο γκάρντ της λίγκας ήταν πέρυσι.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 1:41 pmΔίνουμε 1,5εκ στον νιλικινα, 600χιλ μπάι αουτ για χολ μπραζντεικις και καραγιαννιδη και τέτοιους..1εκ στον Έβανς για να κάνει φυσιοθεραπεία αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε τον φρανσισκο;
Το είδατε ότι ενώ έχουμε 30εκ μπατζετ φάγαμε μόνο κάτι ψηλά για το ffp? Αυτό πάει να πει ότι έχουμε ψηλά έσοδα… και του χρόνου θα χουμε καμία 15ρια εκατομμύρια παραπάνω
Δεν έχει κωλώσει να πληρώσει ο ολυμπιακός εδώ και 2-3 χρόνια .. άμα χάνουμε παίκτες είναι γιατί θεωρούν ότι αλλού θα χουν καλύτερο ρόλο
Ε ο γκαρντ έχει 30λ στον ασσο σε μας ελεύθερα..άμα δεν μας επιλέξουν και πάνε σε ομάδα με άλλους δυο τρεις μαζι κάτι άλλο φταίει ..

Βασικά φάγαμε ψιλά γιατι έχουμε legacy συμβόλαια (μακροχρόνια) οπως Φαλ Γουοκαπ Σακ που μετρανε 50%...shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 1:41 pmΔίνουμε 1,5εκ στον νιλικινα, 600χιλ μπάι αουτ για χολ μπραζντεικις και καραγιαννιδη και τέτοιους..1εκ στον Έβανς για να κάνει φυσιοθεραπεία αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε τον φρανσισκο;

Γιατί έτσι είναι δομημένη η ομάδα ρε φίλε με Μπι προπονητή. Εδώ ο Ταιρικ και παίζει 16 λεπτά. Έχει έρθει ποτέ μεταγραφή που με το καλημέρα πήρε την φανέλα βασικού στο σπίτι του; Στην τελική και στον ΠΑΟ δεν ακολουθούν την ίδια ιεραρχία;shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 2:14 pmΔεν βγάζω νόημα … δηλαδή σε μας δεν θα είναι νο1 ο φρανσισκο; Γιατί να παίζει 20λ για να παίζει ο γουοκαπ αλλά τόσα ;Γιατί;
Τουλάχιστον στα χαρτιά όπως ξεκινάει η σεζόν αν πάμε με φρανς γουοκαπ τζοσεφ πχ έχει όλη την θέση ελεύθερη..δεν θα βρει πουθενά μικρότερο ανταγωνισμό.. τώρα αν δεν τα δικαιολογεί τα λεπτά του ας μην παίζει τόσο