Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 15, 2026 9:01 pm

μπορεις απλα να βαλεις ενα vpn οτι βλεπεις απο τουρκια..θα σου βγει και φτηνοτερα.H αμα εχεις νοβα στο κινητο να βαλεις οτι εισαι στην ελλαδα..πιθανοτατα θα μπορεις να δεις και κανονικα χωρις vpn αλλα μην εχουν την συνδρομη ο κουκος αηδονι.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Απρ 15, 2026 9:41 pm

Εικόνα
AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Τετ Απρ 15, 2026 10:05 pm

shaq7 έγραψε:
μπορεις απλα να βαλεις ενα vpn οτι βλεπεις απο τουρκια..θα σου βγει και φτηνοτερα.H αμα εχεις νοβα στο κινητο να βαλεις οτι εισαι στην ελλαδα..πιθανοτατα θα μπορεις να δεις και κανονικα χωρις vpn αλλα μην εχουν την συνδρομη ο κουκος αηδονι.
Εχω ηδη συνδρομή ΕL TV. και ΕΟΝ ΤV (Νοva). Στο παρελθόν που είχα ταξιδέψει Γαλλία έιχα δει κανονικά (από EL TV). Δεν ξέρω με UK τι παιζει. Ελεγα μηπως καποιος ειχε ταξιδέψει Αγγλία πχ και μπορούσε να δει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Απρ 15, 2026 10:07 pm

αφου εχεις ηδη συνδρομες απλα βαλε ενα καλο vpn για να χεις καλες ταχυτητες και εισαι κομπλε.Αν θελεις την νοβα..το γιουρολιγκ τβ κατα 90% θα παιζει και ετσι.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 15, 2026 10:14 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Τετ Απρ 15, 2026 8:22 pm
Sorry για το offtopic στο offtopic thread προκαταβολικά :D

Το ερχόμενο διάστημα θα ταξιδέψω στο UK (Σκωτία) και ενδεχομένως να ξαναπάω και την περίοδο του Φ4. Ξέρετε αν είναι διαθέσιμο εκεί το Euroleague TV γιατί το θεωρώ απίθανο να υπάρχει κάπου που να δείχνει τα παιχνίδια έξω.
Με Euroleauge TV ειχα συνδεθει κανονικα στο UK χωρις vpn ή αλλο προβλημα. Πριν κανα μηνα οποτε δεν νομιζω πως εχει αλλαξει κατι.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τετ Απρ 15, 2026 11:24 pm

shaq7 έγραψε:
Εμένα πάντως σακ δεν μου δουλεύει με Proton VPN. Ίσως κάποιο άλλο να κάνει δουλειά.

Εικόνα
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Πέμ Απρ 16, 2026 9:24 pm

Παίζει να ξυπνήσει τώρα η Φενέρ και να τους σαρώσει όλους. Για να δούμε. Κάτι που διαβασα για στάση πληρωμών και προβλήματα ρευστότητας, δε φαίνεται να ευσταθούν. Τουλάχιστον δεν έχουν διαρρεύσει σε τουρκικά μέσα.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Πέμ Απρ 16, 2026 9:25 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Εμένα πάντως σακ δεν μου δουλεύει με Proton VPN. Ίσως κάποιο άλλο να κάνει δουλειά.
Τα σάιτ με straming υπηρεσίες μπορούν εύκολα να διαγνώσουν ποιες συνδέσεις γίνονται μέσω vpn. Το ερώτημα είναι αν ασχολουνται να τις μπλοκάρουν. Τεχνικά πάντως είναι απόλυτα εφικτό για αυτους

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Παρ Απρ 17, 2026 12:54 am

Erether έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2026 9:25 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Τα σάιτ με straming υπηρεσίες μπορούν εύκολα να διαγνώσουν ποιες συνδέσεις γίνονται μέσω vpn. Το ερώτημα είναι αν ασχολουνται να τις μπλοκάρουν. Τεχνικά πάντως είναι απόλυτα εφικτό για αυτους
Ναι το ξέρω αλλά συνήθως αν είναι θα έχουν ασχοληθεί με τα γνωστά services, γι’αυτό είπα συγκεκριμένα ποιο χρησιμοποιώ μήπως κάποιος άλλος θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Ένα φρέσκο/μικρο/αγνωστο service είναι πολύ πιθανό να περάσει. Δεν υπάρχει κάποια ταμπέλα που λέει “αυτό είναι VPN connection”, με heuristics ψάχνουν.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Απρ 17, 2026 3:23 am

νικησε η ρεαλ οποτε μειωθηκαν και αλλο τα σεναρια

Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 6ος εάν:

Νικήσει την Αναντολού Εφές και χάσει η Ζάλγκιρις από την Παρί στο Κάουνας.
Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 7ος εάν:

Νικήσει την Αναντολού Εφές και νικήσει η Ζάλγκιρις την Παρί στο Κάουνας
Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 8ος εάν:

Χάσει από την Αναντολού Εφές και χάσουν επίσης η Μονακό από τη Χάποελ εντός έδρας και η Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν επίσης εντός έδρας.
Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 9ος εάν:

Χάσει από την Αναντολού Εφές και η Μονακό νικήσει την Χάποελ εντός έδρας
Χάσει από την Αναντολού Εφές και η Μπαρτσελόνα νικήσει την Μπάγερν εντός έδρας

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Απρ 17, 2026 8:51 am

Νομίζω τα πιθανότερα αποτελέσματα είναι να κερδίσουν Ζαλγκίρις, Παναθηναϊκός, Χαποέλ, Μπαρτσελόνα, Ντουμπάι
Το Ντουμπάι έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την Βαλένθια αφού παίζεται η πρόκριση του αν και δεν εξαρτάται από αυτό
Ενώ και η Μονακό πάει για 8η το πιθανότερο.
Πιθανή κατάταξη:

1. Ολυμπιακός
2. Ρεάλ
3 Βαλένθια
4. Χαποέλ
5. Φενέρ
6. Ζαλγκίρις
7. Παναθηναϊκός
8. Μονακό
9. Ερυθρός Αστέρας
10. Μπαρτσελόνα

Σε αυτήν την περίπτωση θα έχουμε:
για το 7ο seed Παναθηναϊκό vs Μονακό και ο Χαμένος με τον νικητή του Ερυθρού Αστέρα vs Μπαρτσελόνα για το 8ο seed.
Και στην συνέχεια:
1. Χαποέλ-Φενέρ
2. Βαλένθια-Ζαλγκίρις
3. Ρεάλ-Παναθηναϊκό (ή Μονακό)
4. Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (ή Μονακο΄ή Ερυθρό Αστέρα ή Παναθηναϊκό)

Δεν ξέρω και πόσοι είδατε το τρίποντο του Γιουλ χθες, έτυχε και έβλεπα τον συγκεκριμένο αγώνα εκείνη την ώρα, πως διαλύεις την ψυχολογία της άλλης ομάδας.

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Παρ Απρ 17, 2026 10:30 am

Conan1982 έγραψε:

Δεν ξέρω και πόσοι είδατε το τρίποντο του Γιουλ χθες, έτυχε και έβλεπα τον συγκεκριμένο αγώνα εκείνη την ώρα, πως διαλύεις την ψυχολογία της άλλης ομάδας.
To πως κλείνει ο Αστέρας χτες την 3η περίοδο είναι εντελώς ασόβαρο για ομάδα που θέλει να πάει στα PO. Eνώ έχει μειώσει στους 7 κάνει 2 φάουλ ένα σε διεκδίκηση ριμπάουντ και άλλο ένα κατευθείαν μετά από από αμυντικό ριμπάουντ της Ρεάλ (ΟΚ και τα 2 μπορείς να τα πεις και σφυρίγματα έδρας - ειδικά το 2ο μου φάνηκε τραβηγμένο) και δίνει 4 εύκολους πόντους στην Ρεάλ από βολές.

Μετά έχοντας την τελευταία επίθεση βιάζεται να πάει σε χαμένη προσπάθεια ο Butler και αφήνει στην Ρεάλ 9 δευτερόλεπτα. Έρχεται και το μανταρίνι του Γιουλ και καληνύχτα - καληνότσες.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Απρ 17, 2026 11:10 am

Conan1982 έγραψε:
Νομίζω τα πιθανότερα αποτελέσματα είναι να κερδίσουν Ζαλγκίρις, Παναθηναϊκός, Χαποέλ, Μπαρτσελόνα, Ντουμπάι
Το Ντουμπάι έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την Βαλένθια αφού παίζεται η πρόκριση του αν και δεν εξαρτάται από αυτό
Πιθανή κατάταξη:

1. Ολυμπιακός
2. Ρεάλ
3 Βαλένθια
4. Χαποέλ
5. Φενέρ
6. Ζαλγκίρις
7. Παναθηναϊκός
8. Μονακό
9. Ερυθρός Αστέρας
10. Μπαρτσελόνα

για το 7ο seed Παναθηναϊκό vs Μονακό και ο Χαμένος με τον νικητή του Ερυθρού Αστέρα vs Μπαρτσελόνα για το 8ο seed.
Και στην συνέχεια:
1. Χαποέλ-Φενέρ
2. Βαλένθια-Ζαλγκίρις

Πως στο διάολο κξατάφερε η Φενέρ από πρώτη με μαξιλάρι 3 νίκες να χάσει το πλεονέκτημα? Αδιανόητο. Αν είχαμε κανά δυό αγωνιστικές ακόμα παίζει να μπαίνανε στα play in. Από τα χειρότερα finish.

Ελπίζω ο Παο να κερδίσει την Εφές και να πέσει πάνω στη Ρεάλ. Πολλοί το θεωρούν ευκολάκι αλλά εγώ πιστεύω ότι ο Παο έχει περισσότερες πιθανότητες με εμάς, λόγω ιδιαίτερων συνθηκών, παρά με Ρεάλ. Θα ήταν λίγο άδικο και για εμάς να έχουμε κάνει τόσο καλή χρονιά με σπουδαίο finish 8-2 και να πέσουμε πάνω στον Παο. Ελπίζω να το αποφύγουμε.

Από κει και πέρα συμφωνώ απόλυτα με την κατάταξη, θεωρώ ότι θα το πάρει το ματς η Ντουμπάι. Μας βλέπω να παίζουμε πάλι με Μονακό και να περνάμε με 3-1.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Απρ 17, 2026 11:39 am

golitog7 έγραψε:
Παρ Απρ 17, 2026 11:10 am
Conan1982 έγραψε:
Πιθανή κατάταξη:

1. Ολυμπιακός
2. Ρεάλ
3 Βαλένθια
4. Χαποέλ
5. Φενέρ
6. Ζαλγκίρις
7. Παναθηναϊκός
8. Μονακό
9. Ερυθρός Αστέρας
10. Μπαρτσελόνα

Και στην συνέχεια:
1. Χαποέλ-Φενέρ
2. Βαλένθια-Ζαλγκίρις

Πως στο διάολο κξατάφερε η Φενέρ από πρώτη με μαξιλάρι 3 νίκες να χάσει το πλεονέκτημα? Αδιανόητο. Αν είχαμε κανά δυό αγωνιστικές ακόμα παίζει να μπαίνανε στα play in. Από τα χειρότερα finish.

Ελπίζω ο Παο να κερδίσει την Εφές και να πέσει πάνω στη Ρεάλ. Πολλοί το θεωρούν ευκολάκι αλλά εγώ πιστεύω ότι ο Παο έχει περισσότερες πιθανότητες με εμάς, λόγω ιδιαίτερων συνθηκών, παρά με Ρεάλ. Θα ήταν λίγο άδικο και για εμάς να έχουμε κάνει τόσο καλή χρονιά με σπουδαίο finish 8-2 και να πέσουμε πάνω στον Παο. Ελπίζω να το αποφύγουμε.

Από κει και πέρα συμφωνώ απόλυτα με την κατάταξη, θεωρώ ότι θα το πάρει το ματς η Ντουμπάι. Μας βλέπω να παίζουμε πάλι με Μονακό και να περνάμε με 3-1.
Εγώ πάντως θέλω να παίξουμε με την Μονακό γιατί είναι κακό ματσάρισμα μας. Δυνατή, αθλητική, παίζει ξύλο. Ίσως βοηθήσει κάποιους παίκτες να αναγκαστούν να παίξουν ξύλο για να τους αντιμετωπίσουν και ίσως τους αλλάξει το mentality τους γυρίζοντας προς το DNA της ομάδας το refuse to lose.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Παρ Απρ 17, 2026 11:43 am

Θελω παναθηναικο γιατι ειναι η μονη ευκαιρια να δουμε 3-5 ματς της προκοπης αναμεσα στις δυο ομαδες .

Ετσι οπως το εχουνε κανει το πρωταθλημα δεν υπαρχει περιπτωση να παιχτει μπασκετ .

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”