Αν σου φαίνονται εντάξει αυτά που συμβαίνουν στο μπάσκετ γυναικών, ΟΚ. Αλλά δε θα μας βγάλετε και τρελούς επειδή λέμε τα πράγματα όπως είναι.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 10:35 pmεγώ δε καταλαβαίνω γιατί κατέβηκε να παίξει στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός αν το θέμα ήταν τα εισιτήρια των φιλάθλων. έγινε κάτι στο ημίχρονο;
χωρίς παρεξήγηση Μπίλυ αλλά θα προτιμούσα να απαντήσει κάποιος πιο ουδέτερος![]()
A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ούτε τρελό σε έβγαλα ούτε μου φαίνονται εντάξει αυτά που συμβαίνουν στο μπάσκετ γυναικών γιατί πολύ απλά δεν έχω ιδέα και ΡΩΤΑΩ. δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ μου γυναικείο αγώνα μπάσκετ, οριακά ξέρω ότι έχουμε και εμείς ομάδα.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 10:49 pmΑν σου φαίνονται εντάξει αυτά που συμβαίνουν στο μπάσκετ γυναικών, ΟΚ. Αλλά δε θα μας βγάλετε και τρελούς επειδή λέμε τα πράγματα όπως είναι.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 10:35 pmεγώ δε καταλαβαίνω γιατί κατέβηκε να παίξει στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός αν το θέμα ήταν τα εισιτήρια των φιλάθλων. έγινε κάτι στο ημίχρονο;
χωρίς παρεξήγηση Μπίλυ αλλά θα προτιμούσα να απαντήσει κάποιος πιο ουδέτερος![]()
και η απάντηση σου επιβεβαιώνει γιατί προτιμώ να απαντήσει κάποιος άλλος
Υπήρχαν λόγοι και για τα δύο και μάλιστα σοβαροί. Με το έτσι θέλω ήθελε ο Βρανόπουλος να περάσει τους οπαδούς. Το παιχνίδι δεν χανόταν και η σειρά ήταν για 3 - 0. Πιο πολύ με ηρωική έξοδος έμοιαζε και για δημιουργία κλίματος, που όπως φαίνεται πιάνει.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 10:45 pmΕίναι πολύ λογικό να τιμωρείται με κεκλεισμένων των θυρών ο Παναθηναϊκός στο 2ο παιχνίδι και να απαγορεύεται ετσιθελικά η είσοδος οπαδών του στο γήπεδο του Αθηναϊκού για το 1ο παιχνίδι. Με το έτσι θέλω να μην υπάρχουν οπαδοί των φιλοξενούμενων στα παιχνίδια του Αθηναϊκού, μη τυχόν και επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα και γίνει καμιά στραβή και χάσουν κανένα παιχνίδι...manhac έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 10:36 pm
Είχε απαγορευθεί η είσοδος φιλάθλων του Παναθηναικού στο παιχνίδι. Σωστό (σωστό κατά την άποψη μου) ή λάθος, αυτή η απόφαση πάρθηκε και έπρεπε να τηρηθεί.
https://www.sport24.gr/basket/panathina ... zimiogona/
https://www.sport24.gr/basket/athinaiko ... lesmatiki/
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κοίτα, εγώ είμαι όσο αντικειμενικός όσο (δεν) είναι η πλειοψηφία όσων γράφουν εδώ μέσα. Και σίγουρα δε νομίζω πως βγάζω πράγματα από το μυαλό μου, λες και δεν είχα άλλη έγνοια.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 10:52 pmούτε τρελό σε έβγαλα ούτε μου φαίνονται εντάξει αυτά που συμβαίνουν στο μπάσκετ γυναικών γιατί πολύ απλά δεν έχω ιδέα και ΡΩΤΑΩ. δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ μου γυναικείο αγώνα μπάσκετ, οριακά ξέρω ότι έχουμε και εμείς ομάδα.
και η απάντηση σου επιβεβαιώνει γιατί προτιμώ να απαντήσει κάποιος άλλος![]()
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Άμα το πας έτσι, με έτσι θέλω απαγορεύτηκε και η παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού. Δηλαδή ο Αθηναϊκός έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ του πρωταθλήματος, τη διαιτησία και τα πάντα με το μέρος του, άλλα δεν αρκούν όλα αυτά. Πρέπει και να παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας για να σιγουρέψει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μη τυχόν και γίνει στραβή...manhac έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 10:54 pmΥπήρχαν λόγοι και για τα δύο και μάλιστα σοβαροί. Με το έτσι θέλω ήθελε ο Βρανόπουλος να περάσει τους οπαδούς. Το παιχνίδι δεν χανόταν και η σειρά ήταν για 3 - 0. Πιο πολύ με ηρωική έξοδος έμοιαζε και για δημιουργία κλίματος, που όπως φαίνεται πιάνει.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 10:45 pm
Είναι πολύ λογικό να τιμωρείται με κεκλεισμένων των θυρών ο Παναθηναϊκός στο 2ο παιχνίδι και να απαγορεύεται ετσιθελικά η είσοδος οπαδών του στο γήπεδο του Αθηναϊκού για το 1ο παιχνίδι. Με το έτσι θέλω να μην υπάρχουν οπαδοί των φιλοξενούμενων στα παιχνίδια του Αθηναϊκού, μη τυχόν και επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα και γίνει καμιά στραβή και χάσουν κανένα παιχνίδι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τετ Απρ 15, 2026 11:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έβαλαν και το χεράκι τους οι οπαδοί .BillyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 10:57 pmΆμα το πας έτσι, με έτσι θέλω απαγορεύτηκε και η παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού. Δηλαδή ο Αθηναϊκός έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ του πρωταθλήματος, τη διαιτησία και τα πάντα με το μέρος του, άλλα δεν αρκούν όλα αυτά. Πρέπει και να παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας για να σιγουρέψει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μη τυχόν και γίνει στραβή...
Άντε και έμπαιναν οι οπαδοί, αφού ισχυρίζεσαι ότι το σύστημα είναι του Λίολιου, το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε έτσι και αλλιως ο Αθηναικός αφού θα είχε τη διαιτησία. Πάντως, επειδή σου διαφεύγει, ο Αθηναϊκός εκτός από το μεγαλύτερο μπάτζετ του πρωταθλήματος, τη διαιτησία και τα πάντα με το μέρος του, είχε και πολύ καλύτερη ομάδα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αποκλειται και στα υπολοιπα παιχνιδια αν δεν κανω λαθοςGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 11:06 pmτι κυρωσεις θα εχει τωρα ο παναθηναικος? περαν του οτι θα χασει το παιχνιδι.
ανκαι νομιζω οτι ο παο δεν θα κατεβει ετσι και αλλιως
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν είχε πολύ καλύτερη ομάδα, δε θα γινόταν όλος αυτός ο χαμός για να παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας.manhac έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 11:09 pmΈβαλαν και το χεράκι τους οι οπαδοί .BillyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 10:57 pm
Άμα το πας έτσι, με έτσι θέλω απαγορεύτηκε και η παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού. Δηλαδή ο Αθηναϊκός έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ του πρωταθλήματος, τη διαιτησία και τα πάντα με το μέρος του, άλλα δεν αρκούν όλα αυτά. Πρέπει και να παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας για να σιγουρέψει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μη τυχόν και γίνει στραβή...
Άντε και έμπαιναν οι οπαδοί, αφού ισχυρίζεσαι ότι το σύστημα είναι του Λίολιου, το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε έτσι και αλλιως ο Αθηναικός αφού θα είχε τη διαιτησία. Πάντως, επειδή σου διαφεύγει, ο Αθηναϊκός εκτός από το μεγαλύτερο μπάτζετ του πρωταθλήματος, τη διαιτησία και τα πάντα με το μέρος του, είχε και πολύ καλύτερη ομάδα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο