Euroleague Round 38, Olympiakos Piraeus vs Armani Milano

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 15, 2026 6:57 pm

ο τζοουνς και ο μορις ακομα τραυματιες ειναι?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Απρ 15, 2026 7:20 pm

ειδα τις δηλωσεις του μπαρτζωκα τωρα και απανταει στην ερωτηση μου..ο μορις εχει κανει καποιες ατομικες,ο τζοουνς δεν εχει γινει ακομα καλα..παντως φετος εχει πολυ ηρεμια στις δηλωσεις του..ισως αυτο να ειναι το μυστικο για να πετυχουμε φετος,εχει καθαρο μυαλο τουλαχιστον εκτος αγωνα..περσι ηταν για εγκεφαλικο τετοια εποχη απο το αγχος.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Απρ 15, 2026 7:32 pm

NikBot έγραψε:
Τετ Απρ 15, 2026 6:56 pm
Εν τω μεταξύ ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να «αποφύγει» τον Παναθηναϊκό, δηλαδή να εξασφαλίσει ότι δεν θα τον συναντήσει. Ότι και να κάνει θα βγει 1ος ή 2ος. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει 7ος και μετά μέσω του/των αγώνων play in να διαλέξει θέση 7 ή 8 για να βρει τον Ολυμπιακό.
Όπως δεν το πίστευα πέρυσι για την Ρεάλ δεν το πιστεύω και για όποια ομάδα βγει φέτος 7η ή 8η. Απλώς είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο να κάτσει μια ομάδα να χάσει επίτηδες με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέματα ψυχισμού και να ρισκάρει την είσοδο στα play off σε νοκ άουτ παιχνίδι έστω στην έδρα του (αν είναι 7ος και όχι 8ος).

Για τον Ολυμπιακό δε, είναι ξεκάθαρο. Θέλει την πρώτη θέση και την νίκη και θέλει να κλείσει και με μια καλή εμφάνιση. Κατάρες κλπ είναι στο μυαλό μας δεν έχουν καμία σημασία, αν είχαμε προπονητή τον Ιωαννίδη ίσως να το σκεφτόταν.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 15, 2026 7:33 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 15, 2026 7:20 pm
ειδα τις δηλωσεις του μπαρτζωκα τωρα και απανταει στην ερωτηση μου..ο μορις εχει κανει καποιες ατομικες,ο τζοουνς δεν εχει γινει ακομα καλα..παντως φετος εχει πολυ ηρεμια στις δηλωσεις του..ισως αυτο να ειναι το μυστικο για να πετυχουμε φετος,εχει καθαρο μυαλο τουλαχιστον εκτος αγωνα..περσι ηταν για εγκεφαλικο τετοια εποχη απο το αγχος.
Είναι ήρεμος γιατί το ρόστερ είναι υπερπλήρες. Όταν έχεις την πολυτέλεια να έχεις έξω τον Ταιρικ και να βάζεις μέσα τον Φαλ, τότε δεν καίγεται ο κώλος σου. Αν μπαίναμε στα playoffs με δίδυμο Μιλου-Χολ θα σου έλεγα πως θα ήταν στις δηλώσεις.

Πάνω κάτω το ίδιο ισχύει και για τα γκάρντ. Πάντα έχει δύο διαθέσιμους + τον Θωμά.

NikBot

senior
Reactions:

Τετ Απρ 15, 2026 7:57 pm

Δεν είπα ότι ο Παναθηναϊκός θα διαλέξει αντίπαλο χάνοντας σκόπιμα στο play in, συμφωνώ ότι είναι πολύ μεγάλο ρίσκο. Απλώς αναφέρω ότι είναι σε θέση να διαλέξει ενώ ο ολυμπιακός όχι. Οποτε είναι άκυρο το ότι θα χάσουμε από το Μιλανο για να «αποφύγουμε» κάποιον.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Απρ 16, 2026 10:19 am

Ε πως να μην είοναι ήρεμος ρε παιδιά, με την Αρμάνι παίζουμε σε ένα εντελώς αδιάφορο ματς. Όταν πάει να παίξει do or die στα play of ή στο φ4 θα δούμε πόσο ήρεμος είναι.

Εν τω μεταξύ πριν μια εβδομάδα δεν πλακώνονταν με τον Ντόρσει?

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Απρ 16, 2026 1:15 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Απρ 15, 2026 2:35 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 15, 2026 2:28 pm
Το σκέφτομαι να πάω δίπλα θα μαι αλλά θα ναι τελείως αδιάφορο το ματς και τελειώνει και αργά
Εγώ μάλλον θα είμαι μέσα, λες να ήρθε η ώρα να γνωριστούμε από κοντά; :Amen:
κανω εικονα τη φαση θα φοραω κοκκινα και θα εχω κασκολ του ολυμπικαου στο λαιμο ελα να με βρεις....

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Απρ 16, 2026 1:19 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 15, 2026 6:22 pm
MichaelKoch έγραψε:
Τετ Απρ 15, 2026 5:18 pm
Για 2 λόγους θα χάσει απόψε ο οσφπ:

1. Για να αποφύγει τον παναθηναϊκό
2. Για να αποφύγει την κατάρα της πρώτης θέσης.

Παίξτε μιλάνο να κονομησετε
Δείξε μας και το δικό σου δελτίο! Με τέτοια σίγουρα θα χεις βάλει ένα σπίτι πάνω σίγουρα,θα είναι εντυπωσιακό
ο σουπαμανταρ θα ηταν περηφανος λεμεεεεεε!

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Απρ 16, 2026 1:59 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Τετ Απρ 15, 2026 2:35 pm

Εγώ μάλλον θα είμαι μέσα, λες να ήρθε η ώρα να γνωριστούμε από κοντά; :Amen:
κανω εικονα τη φαση θα φοραω κοκκινα και θα εχω κασκολ του ολυμπικαου στο λαιμο ελα να με βρεις....
Μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να τον βρει καθώς θα είναι ο μόνος που θα φοράει μπλουζάκι Μόντε Μόρρις :lol:

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Απρ 16, 2026 4:08 pm

Για σήμερα το πρόγραμμα λέει εύκολη νίκη με σκορ και θέαμα για να επικυρωθεί και επίσημα η πρώτη θέση. Από κει και πέρα θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο κακομοίρης που θα πέσει στα πλέι-οφ πάνω στον Ολυμπιακό και θα αποκλειστεί.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Πέμ Απρ 16, 2026 4:22 pm

ωχ, βλέπω είναι... μεταδοτικό

IQsis

Reactions:

Πέμ Απρ 16, 2026 6:02 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Για σήμερα το πρόγραμμα λέει εύκολη νίκη με σκορ και θέαμα για να επικυρωθεί και επίσημα η πρώτη θέση. Από κει και πέρα θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο κακομοίρης που θα πέσει στα πλέι-οφ πάνω στον Ολυμπιακό και θα αποκλειστεί.
Με τα πλέι ιν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την άλλη εβδομάδα για να δούμε τις τελικές διασταυρώσεις.
Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός θα είναι σούπερ φαβορί για την πρόκριση ανεξάρτητα από τον αντίπαλο;

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Πέμ Απρ 16, 2026 6:16 pm

IQsis έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2026 6:02 pm
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Με τα πλέι ιν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την άλλη εβδομάδα για να δούμε τις τελικές διασταυρώσεις.
Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός θα είναι σούπερ φαβορί για την πρόκριση ανεξάρτητα από τον αντίπαλο;
Είναι η λεγόμενη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 16, 2026 6:35 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2026 1:59 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:

Μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να τον βρει καθώς θα είναι ο μόνος που θα φοράει μπλουζάκι Μόντε Μόρρις :lol:
Την έχω πάρει την φανέλα, αλλά ντρέπομαι να την βάλω :D

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 16, 2026 6:37 pm

Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”